Cove město

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Mohlo by se to i docela stridat, Ze by treba modraci obsadili Bux, dala by se donej tedy GZ , Pkacka by treba obsadila mesto jhelom, a z jhelomu by se stalo mesto duchu, kde by se zvysovala kriminalita,=vypnuti strazi(zanechani Mestaku , jako poslednich obrancu mesta).
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

ale musite vzit v potaz jednu docela dulezitou vec v socasny dobe neni tolik aktivnich pvperu.
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Anger píše:ale musite vzit v potaz jednu docela dulezitou vec v socasny dobe neni tolik aktivnich pvperu.
A myslis ze driv bylo? Pamatuji ze jsem se ucil PvP na HB za newbika.Tim ze nanas vlitlo 5 rudochu a v proste nic jinyho nam nezbylo nez se semknout a proste bojovat, parkrat se stalo ze jsme je i pozabijeli, Jenze dnesni newbici jsou proste zheckany GMkama, HB brit kde se nejvic mohli naucit, udelali gmka z toho save zonu pro newbiky, a este cechy, no tim se to dovrsilo.

Jenze proste dnesni newbici, jsou bud zavreny v cechu nebo na HB podle me stim HB je to neskutecne chybnej tah od GMek, pokud stim nekdo nesouhlasi, rad si poslechnu i jeho nazor.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Miki píše:Pamatuji ze jsem se ucil PvP na HB za newbika.Tim ze nanas vlitlo 5 rudochu
Kdyz na tebe vylitlo 5 rudochu byl si rad zes utek do Gz simte :P
Jediny co me na Cove vadi je to, ze me tam lidi stihaj bankovat zbrane coz je vylozene prasarna :p
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Lucky píše:
Miki píše:Pamatuji ze jsem se ucil PvP na HB za newbika.Tim ze nanas vlitlo 5 rudochu
Kdyz na tebe vylitlo 5 rudochu byl si rad zes utek do Gz simte :P
Jediny co me na Cove vadi je to, ze me tam lidi stihaj bankovat zbrane coz je vylozene prasarna :p
Ty si asi nehral pred 5 -6 roky vid? nabehlo 5 rudochu zazdilo vchody, a zaclo se bojovat.
Maminka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Maminka »

Miki píše:....
a ty si hrál před 5-6 leti:?: pochybuju.... 8)
a co já vim tak když vlítlo 5 indiánu na hb tak 4 znich nestačili ani vykastit kvf protože hábečko bylo obložený pk stounama.... :roll:
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Maminka píše:
a co já vim tak když vlítlo 5 indiánu na hb tak 4 znich nestačili ani vykastit kvf protože hábečko bylo obložený pk stounama.... :roll:
Zapominas na casy pred stounama, za vlady Mrs,Azzizel ,Baghery,SOCIho,Golgoleth,Akeli,Girga I,II,III,a dalo by se jich vyjmenovat este par.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Miki píše:
Maminka píše:
Zapominas na casy pred stounama, za vlady Mrs,Azzizel ,Baghery,SOCIho,Golgoleth,Akeli,Girga I,II,III,a dalo by se jich vyjmenovat este par.
jmenuj ...
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Acarus píše:
Miki píše:
Maminka píše: a ty si hrál před 5-6 leti:?: pochybuju.... 8)
jmenuj ...
Glum,Spawn,Arte Klerik,Hodna Holka,Eleazar,Krtecek,pak Vidlaci,Kelnor,Radisek,Spanky,JendaF,Lim,Hroch,

Edit:Ale vesmes to byl Hodonin,Este bylo zjimavy PvP na Virtues Portach v Britu.

Mel jsem postavu Temny Poutnik - Necra, A Miki - Vampir
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Miki píše:
Acarus píše:
Miki píše: Zapominas na casy pred stounama, za vlady Mrs,Azzizel ,Baghery,SOCIho,Golgoleth,Akeli,Girga I,II,III,a dalo by se jich vyjmenovat este par.
jmenuj ...
Glum,Spawn,Arte Klerik,Hodna Holka,Eleazar,Krtecek,pak Vidlaci,Kelnor,Radisek,Spanky,JendaF,Lim,Hroch,
ti taky vyjmenuju xy pk, ale tak nejak si tu michas doby kdy hrali protoze nikdy nehrali v te same dobe no ...
Maminka
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Maminka »

:-) chceš po člověku, kterej mě před nedávnem prosil slovy:" pls ! sem nb ! kde je ress " jmenovat postavy 5 let zpět ? .... odvážnej čin... ale k tématu... co takhle odstranit ty dveře v cove :p a dát tam porty ? ... blbej nápad co ? ... nekamenovat prosím :p
Soth
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Soth »

Acarus píše:...ale tak nejak si tu michas doby kdy hrali protoze nikdy nehrali v te same dobe no ...
jo jo tak tak
Ony taky ty PK dost menili majitele, takze kdyz jeden prestal hrat, tak se objevili dalsi dva co byli pul roku neaktivni atd...

A pak lidi vzpominaji jak jsou tu dlouho a ze znaji PK Krtecka pricemz dotycny hrac to jen koupil a byl desna lama, predchozi majitel XX mesicu hral jako modrej pvp a to dost obstojne.

Je hloupost zabyvat se nejak minulosti, tehdy na DP byli jine podminky a jine problemy nez jsou ted a GM resi i jine zalezitosti.
Zon na PvP je/bylo vzdy dostatek, spis to je obcas i na hracich. Pamatuju vynikajici boje v Delu a jenom v Delu a zadna PvP zona/Cove/Bux nebylo potreba.
Forgotten
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

pf bitky v delu? :p já totiž před 5ti lety byl těžkej nb co zrovna začal a pokaždé , když sem skočil omylem (když je člověk nb tak se hodněkrát stane, že tu červenou runu u bank přehlídnete :p)do delu a tam už bylo křížem 20 pfek a asi 50 mrtvol v tom :D
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

a to bud rad ze si nezazil pf bitky u virtues portu :pp
Tharr
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Tharr »

Hodonín ! 8)

Jinak.. občas vypnuti strazi nebyvalo spatné...:)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Big Bud píše:a to bud rad ze si nezazil pf bitky u virtues portu :pp
Myslis jak byli modraci porad blby a neumili si marknout poust nekde jinde :P
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

poušť jsem zažil ale nechodil jsem tam :)
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Michaels
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michaels »

a me si zapomel vyjmenovat :P vlada mocneho Riana , vecne zbugleho pk wara :P
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Michaels píše:a me si zapomel vyjmenovat :P vlada mocneho Riana , vecne zbugleho pk wara :P
Ty hlavne mlc, ty furt bugujes hiding, a gmka to nechavaji bejt.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

nemluve o tom ze jemu ke skillu nepomuze ani ten bugovej hiding.
Odpovědět