Cove město
A myslis ze driv bylo? Pamatuji ze jsem se ucil PvP na HB za newbika.Tim ze nanas vlitlo 5 rudochu a v proste nic jinyho nam nezbylo nez se semknout a proste bojovat, parkrat se stalo ze jsme je i pozabijeli, Jenze dnesni newbici jsou proste zheckany GMkama, HB brit kde se nejvic mohli naucit, udelali gmka z toho save zonu pro newbiky, a este cechy, no tim se to dovrsilo.Anger píše:ale musite vzit v potaz jednu docela dulezitou vec v socasny dobe neni tolik aktivnich pvperu.
Jenze proste dnesni newbici, jsou bud zavreny v cechu nebo na HB podle me stim HB je to neskutecne chybnej tah od GMek, pokud stim nekdo nesouhlasi, rad si poslechnu i jeho nazor.
Ty si asi nehral pred 5 -6 roky vid? nabehlo 5 rudochu zazdilo vchody, a zaclo se bojovat.Lucky píše:Kdyz na tebe vylitlo 5 rudochu byl si rad zes utek do Gz simteMiki píše:Pamatuji ze jsem se ucil PvP na HB za newbika.Tim ze nanas vlitlo 5 rudochu![]()
Jediny co me na Cove vadi je to, ze me tam lidi stihaj bankovat zbrane coz je vylozene prasarna :p
Zapominas na casy pred stounama, za vlady Mrs,Azzizel ,Baghery,SOCIho,Golgoleth,Akeli,Girga I,II,III,a dalo by se jich vyjmenovat este par.Maminka píše:a ty si hrál před 5-6 leti:?: pochybuju....Miki píše:....![]()
a co já vim tak když vlítlo 5 indiánu na hb tak 4 znich nestačili ani vykastit kvf protože hábečko bylo obložený pk stounama....
jmenuj ...Miki píše:Zapominas na casy pred stounama, za vlady Mrs,Azzizel ,Baghery,SOCIho,Golgoleth,Akeli,Girga I,II,III,a dalo by se jich vyjmenovat este par.Maminka píše:a ty si hrál před 5-6 leti:?: pochybuju....Miki píše:....![]()
a co já vim tak když vlítlo 5 indiánu na hb tak 4 znich nestačili ani vykastit kvf protože hábečko bylo obložený pk stounama....
Glum,Spawn,Arte Klerik,Hodna Holka,Eleazar,Krtecek,pak Vidlaci,Kelnor,Radisek,Spanky,JendaF,Lim,Hroch,Acarus píše:jmenuj ...Miki píše:Zapominas na casy pred stounama, za vlady Mrs,Azzizel ,Baghery,SOCIho,Golgoleth,Akeli,Girga I,II,III,a dalo by se jich vyjmenovat este par.Maminka píše: a ty si hrál před 5-6 leti:?: pochybuju....![]()
Edit:Ale vesmes to byl Hodonin,Este bylo zjimavy PvP na Virtues Portach v Britu.
Mel jsem postavu Temny Poutnik - Necra, A Miki - Vampir
ti taky vyjmenuju xy pk, ale tak nejak si tu michas doby kdy hrali protoze nikdy nehrali v te same dobe no ...Miki píše:Glum,Spawn,Arte Klerik,Hodna Holka,Eleazar,Krtecek,pak Vidlaci,Kelnor,Radisek,Spanky,JendaF,Lim,Hroch,Acarus píše:jmenuj ...Miki píše: Zapominas na casy pred stounama, za vlady Mrs,Azzizel ,Baghery,SOCIho,Golgoleth,Akeli,Girga I,II,III,a dalo by se jich vyjmenovat este par.
jo jo tak takAcarus píše:...ale tak nejak si tu michas doby kdy hrali protoze nikdy nehrali v te same dobe no ...
Ony taky ty PK dost menili majitele, takze kdyz jeden prestal hrat, tak se objevili dalsi dva co byli pul roku neaktivni atd...
A pak lidi vzpominaji jak jsou tu dlouho a ze znaji PK Krtecka pricemz dotycny hrac to jen koupil a byl desna lama, predchozi majitel XX mesicu hral jako modrej pvp a to dost obstojne.
Je hloupost zabyvat se nejak minulosti, tehdy na DP byli jine podminky a jine problemy nez jsou ted a GM resi i jine zalezitosti.
Zon na PvP je/bylo vzdy dostatek, spis to je obcas i na hracich. Pamatuju vynikajici boje v Delu a jenom v Delu a zadna PvP zona/Cove/Bux nebylo potreba.
Forgotten
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
pf bitky v delu? :p já totiž před 5ti lety byl těžkej nb co zrovna začal a pokaždé , když sem skočil omylem (když je člověk nb tak se hodněkrát stane, že tu červenou runu u bank přehlídnete :p)do delu a tam už bylo křížem 20 pfek a asi 50 mrtvol v tom 

[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
[/color]
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: