Jo ta Vysocina je dobry napad. Akorat tam tet prej nekde radi nejakej pedofil tak nevim
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Do te prdele pane Acarusi jezdit nemusite ;p Pokud se tedy prosadi chozeni po hospodach, coz bych preferovala. Navic ty jsi na Brno zvykly ne? Muzes osvezit nektere stare znamosti
Z hlediska nejvetsi frekventovanosti hracu na mesto mezi mesty Brno Ostrava Praha Bratislava je Brno skutecne stred :p nesmime zapominat na nase bratry Slováky ;p
Mara z Acoma píše:Do te prdele pane Acarusi jezdit nemusite ;p Pokud se tedy prosadi chozeni po hospodach, coz bych preferovala. Navic ty jsi na Brno zvykly ne? Muzes osvezit nektere stare znamosti
Z hlediska nejvetsi frekventovanosti hracu na mesto mezi mesty Brno Ostrava Praha Bratislava je Brno skutecne stred :p nesmime zapominat na nase bratry Slováky ;p
Jo ale zase jsem slysel ze v Brně jsou nejhezčí holky tak tet važne nevim...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Darkness píše:Jo ale zase jsem slysel ze v Brně jsou nejhezčí holky tak tet važne nevim...
a to si slyšel kde?
No ja jsem z ceskych budejovic ae vzdy kdyz jsme jeli z basketem do brna tak jsem se ohlizel pres rameno:)