WoW - offik

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Irenicus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irenicus »

Hunter píše:
Edgard píše:souhlasim s Leonem že pvp na wowku je nuda, taky sem to jel jen kuli pve... resto shaman u hordy na dt, ale přestalo mě to bavit :p
Mě náhodou pvp ve wowku baví. (Teda ani pvm není úplně k zahození mno.) Je to jedna z mála her, kde neexistuje přísně nalinkovaný nejlepší char, proti kterému nikdo nemá šanci pokud ho neovládá střihorukej Edward. Ano ano, "zOmG dys iz IMbA, OP dr00d wTf !!1!!". Ostatně, když pvp, tak alespoň 3v3, více - lépe.
2v2 ani moc ne , to jo , pak par komp tam ani nema counter , i s tim 3v3 to neni zadna slava pak nektere komba maji navic a viva la 2 melee zerg , dyt vsichni vime jak easy to je hrat druid rog rog , oba UD , mebo dWR,

stejne nechapu jak se muze delat arena s racialama
clen fora vod dob Imperia
Misery
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misery »

ROFL, si pamatuju, jak se tu pred dvouma rokama vsichni vyjadrovali k wowu. Nikdo nechtel za online hru platit a ted...ti sami, co se dusovali, ze nikdy nedaji ani korunu, plati a radi, pac vidi, ze ofik je ofik. :D

Vitejte panove, ale nejak ste zaspali dobu...
[color=violet]Fluffy Bunny[/color]
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Nevim no, bych řekl že ofik = krapet jiná nuda než na free...
Misery
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misery »

Piscot píše:Nevim no, bych řekl že ofik = krapet jiná nuda než na free...
Nuda bez lagu, bez vraceni save, bez wipu celeho serveru a s fungujicimy skilly? Asi jo. :roll:
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

No, pro mě je ta hra prostě nudná...pár měsíců mě to bavilo, ale pak prostě o ničem...ale každý má na to jiný názor...
Misery
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misery »

Piscot píše:No, pro mě je ta hra prostě nudná...pár měsíců mě to bavilo, ale pak prostě o ničem...ale každý má na to jiný názor...
Uznavam, ze to asi neni hra pro hardcore hrace, ale pro cloveka jako jsem ja ideal. Hraju jen kdyz mam cas a neni ho moc. Vlezu do BG na pul hodky-hodku, pobavim se, zahraju si arenky na hodku-pobavim se, zajdu dung s lidma, ktere sem driv nikdy nevidel, nebo vyjimecne s guildou (nase guilda umrela, pac vsichni prestali hrat nebo sli do aoc) a pobavim se.

Vzpominky na UO? Do doby nez prislo Yoko v pohode, od te doby...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Misery píše: Vzpominky na UO? Do doby nez prislo Yoko v pohode, od te doby...
Jaka trapna vymluva ...
Misery
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misery »

Acarus píše:
Misery píše: Vzpominky na UO? Do doby nez prislo Yoko v pohode, od te doby...
Jaka trapna vymluva ...
Vymluva ceho? lol

Kdyz sem odchazel, tak se akorat chystaly zmeny v paladinskem povolani. Delala na tom Naja, ale s jejim odchodem to upadlo v zapomneni. Vsechno vypadalo dobre.

Zacal sem hrat wow, to je duvod, proc sem skocil, nebo si zapomnel?
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

No, je fakt, pokud nemáš čas, tak wow se dá lognout a na takový odreagování i na expení nikoho nepotřebuješ a můžeš si lítat sám ale nějak jsem tam nenašel ten kontakt s těma lidma, což je jeden z hlavních důvodů proč hraju UO - guilda... wow se mi zdá poměrně neosobní když se tam počet hráčů počítá na tisíce ...
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Misery píše:Vymluva ceho? lol

Kdyz sem odchazel, tak se akorat chystaly zmeny v paladinskem povolani. Delala na tom Naja, ale s jejim odchodem to upadlo v zapomneni. Vsechno vypadalo dobre.

No me to vyznelo na zpusob, od te doby to stalo za pendrek ... navic kdo chce obchazet herni nastaveni tak ho muze obejit jak s tak bez joka, vim celkem dost dobre o cem mluvm.Jinak joko jako takove neni k hrani nutnosti, znam lidi co klikaj bez nej.

Jinak o cem mluvis tak to v zapomneni neupadlo, jen nikdo nema cas to vymyslet tak, aby to nebylo preboost pro to povolani a bylo to nascriptitelne.Tohle vetveni charu neni spatna cesta odliseni povolani od sebe, ale ta hranice mezi povolanimi je celkem slaba a zasahy do nich je potreba delas s nejvetsi opatrnosti a ohleduplnosti k zachovani hratelnosti.
Misery
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misery »

Acarus píše:
Misery píše:Vymluva ceho? lol

No me to vyznelo na zpusob, od te doby to stalo za pendrek ... navic kdo chce obchazet herni nastaveni tak ho muze obejit jak s tak bez joka, vim celkem dost dobre o cem mluvm.Jinak joko jako takove neni k hrani nutnosti, znam lidi co klikaj bez nej.

Jinak o cem mluvis tak to v zapomneni neupadlo, jen nikdo nema cas to vymyslet tak, aby to nebylo preboost pro to povolani a bylo to nascriptitelne.Tohle vetveni charu neni spatna cesta odliseni povolani od sebe, ale ta hranice mezi povolanimi je celkem slaba a zasahy do nich je potreba delas s nejvetsi opatrnosti a ohleduplnosti k zachovani hratelnosti.
Praveze takove to "osirani" systemu mi bylo vzdycky dost proti srsti. Smoothwalk, okamzite refully atd. Ale nic s tim nenadelam. Takze co uz, ze? Hra sla dal, nevidim v tom problem, ale neni to proste uz nic pro me.

Pokud de o to vetveni palatu, tak nektere ty napady byly hodne v pohode, nektere uz se primo testovaly. Primo muj char byl malinko upraveny a ta zmena byla trochu i znat, ale ne moc.

Kazdopadne necekal sem, ze tu se mnou bude nekdo diskutovat, chodim sem jen kvuli topicu pro pobaveni, at mam co delat v praci... Sem tam se tu najdou dobre frky. :D

Jinak k wowu... Neosobni jsou velke guildy, ja byl soucasti male, ale uspesne guildy. Ti lidi byli proste super. Na Arayovo rvani do ventrila hned tak nezapomenu. :lol:
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Misery píše: Praveze takove to "osirani" systemu mi bylo vzdycky dost proti srsti. Smoothwalk, okamzite refully atd. Ale nic s tim nenadelam. Takze co uz, ze? Hra sla dal, nevidim v tom problem, ale neni to proste uz nic pro me.
klikam taky s jokem a v zivote sem si nedelal reful makro a pod a nikdy sem se necitil jakopodhrac, co nema sanci nekoho sjet a nebo co je nula v pvm. Proste o tom joku to fakt neni no, ale tak nekdo si to myslet muze, vyvracet ti to nebudu.
Misery píše: Pokud de o to vetveni palatu, tak nektere ty napady byly hodne v pohode, nektere uz se primo testovaly. Primo muj char byl malinko upraveny a ta zmena byla trochu i znat, ale ne moc.
vim o tom, no a kde ten paladin skoncil taky,ze jo. Jinak kdybys mel rekneme kompletni celkovej sumar vsech zmen u vsech vetvi atd. tak neni problem s tim mozna nejak i pracovat, ale rovnou rikam, ze me osobne se nic moc vymejslet nechce a nemam na to moc ani cas zatim.
Misery píše: Kazdopadne necekal sem, ze tu se mnou bude nekdo diskutovat, chodim sem jen kvuli topicu pro pobaveni, at mam co delat v praci... Sem tam se tu najdou dobre frky. :D
sry teda no sem nechtel ale kdyz uz tak uz.
Misery
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misery »

Zmeny byly popsane ve zvlastni/skryte sekci na starsim foru... Mozna to tam este bude nekde viset, pokud to forum jeste jede.

Yoko bych uz neresil...

Jinak diskuze mi nevadi, nemam ted vyjimecne co na praci.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Misery píše:Zmeny byly popsane ve zvlastni/skryte sekci na starsim foru... Mozna to tam este bude nekde viset, pokud to forum jeste jede.

Yoko bych uz neresil...

byly presne tak, uz nejsou a zaloha netusim, sice si trosku pamatuju, ale dat to na papir neumim ... ale nebudu se tajit tim, ze by se mi tahle moznost libila pro vsechna povolani.Ale je to celkem masivni uprava, ktera si zada hodne moc premejsleni a priprav ...

jiank k wow nikdy sem ho neklikal tak nemuzu soudit a prachy radsi propiju.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Docasene Pozastaveno :wink:
Misery
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Misery »

Acarus píše:
Misery píše:Zmeny byly popsane ve zvlastni/skryte sekci na starsim foru... Mozna to tam este bude nekde viset, pokud to forum jeste jede.

Yoko bych uz neresil...

byly presne tak, uz nejsou a zaloha netusim, sice si trosku pamatuju, ale dat to na papir neumim ... ale nebudu se tajit tim, ze by se mi tahle moznost libila pro vsechna povolani.Ale je to celkem masivni uprava, ktera si zada hodne moc premejsleni a priprav ...

jiank k wow nikdy sem ho neklikal tak nemuzu soudit a prachy radsi propiju.
Pamatuju si snad jen Heretica, ktery mel tusim paru misto In mani nebo tak neco.
Pak tam byl templar, tusim, ktery byl omezeny jen na jednorucky, ale mel jinou vyhodu-uz si nepamatuju presne.
No dohromady s lidma, kteri se na tom podileli bychom to dohromady este dali mozna.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Misery píše:Pamatuju si snad jen Heretica, ktery mel tusim paru misto In mani nebo tak neco.
Pak tam byl templar, tusim, ktery byl omezeny jen na jednorucky, ale mel jinou vyhodu-uz si nepamatuju presne.
No dohromady s lidma, kteri se na tom podileli bychom to dohromady este dali mozna.
No a uznej ze z toho se to sklada celkem dost spatne, navic dost silne pochybuju, ze byl dostal paru treba, ale to je jedno dokud neprijde nekdo s trosku sirocevicobsahlejsim navrhem na takovejto projekt.
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

[quote="Misery"][/quote]
Tim chces jako rict,ze bys zas zacal hrat jo? Tak to doufam zustane pozastaveno :wink:
The Heretic
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The Heretic »

jen tak upresneni k tem palum, kdyby to k necemu bylo:
exorcista (nikoli heretic :p) mel Dispel, ale prisel o par kouzel (snad mozna i boosty)
maltezskej rytir mohl jen jednorucky, ale mel mit +armor do zakladniho tela (+20ar bylo v testovani)
ten treti si nepamatuju
Heretic, Heterik, Hehetik a podobny kedlubny
[url=http://heretic.linuxgames.com/np/heretic-1.jpg]Zrůda jménem Heterik[/url]
Kdo je vic nez Chuck? No prece [url=http://i6.photobucket.com/albums/y214/Yurietti/promo_07.jpg]Nick Slaughter![/url]
Acarus

Příspěvek od Acarus »

The Heretic píše:jen tak upresneni k tem palum, kdyby to k necemu bylo:
exorcista (nikoli heretic :p) mel Dispel, ale prisel o par kouzel (snad mozna i boosty)
maltezskej rytir mohl jen jednorucky, ale mel mit +armor do zakladniho tela (+20ar bylo v testovani)
ten treti si nepamatuju
hyl nakej navic ... :)
Odpovědět