Náhodou jsem tohle dělal celou střední a maturu jsem udělal celkem v pohodě takže to taky neni moc pravdivé.Johnius De Saint píše:Je to přesně tak jak píšeš. Obavy byly naprosto zbytečné, protože maturu neudělali (teda aspoň u nás) opravdu jen ti, co se na to totálně vyflákli a totálně to flákali taky celou střední.Movalis píše:A neprijde ti, ze ty obavy jestli udelas nebo neudelas, byly uplne zbytecne? Pokud teda clovek za ty 4-5-8 let alespon trochu fungoval. To ze je nejaky svatak a vsichni zijou tim, ze v podlesnim tydnu dohoni vsechno, je blbost.
Maturita exams
Ten, co se pořád válí!
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Eh No nevim no, ale tak slysel sem uz horsi veci... Ja si spis frcim na Krylovi http://www.youtube.com/watch?v=KE88JkXpTe4 ale teda v kytarove podobe je to peknejsi.Lucky píše:http://www.youtube.com/watch?v=kA2BXHvj6B0
potesi :p
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Snad nedopadnu jako hlavni hrdina na konciLucky píše:http://www.youtube.com/watch?v=kA2BXHvj6B0
potesi :p
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jo to je fakt docela pekna pisnicka.Ash píše: Ja si spis frcim na Krylovi http://www.youtube.com/watch?v=KE88JkXpTe4 ale teda v kytarove podobe je to peknejsi.
v to asi doufame vsichniWrall Nightmare píše: Snad nedopadnu jako hlavni hrdina na konci
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
Pravdivé to je, bo příměru, kterou jsem tam použil, je jednosměrná. Psal jsem, že každej, kdo to neudělal u nás, se celou dobu jen flákal, a ne že každej kdo se flákal, to neudělal. To je rozdíl. Každopádně já tomu studiu taky moc nedal a maturita bylo vpoho.Hugo II. píše:Náhodou jsem tohle dělal celou střední a maturu jsem udělal celkem v pohodě takže to taky neni moc pravdivé.Johnius De Saint píše:Je to přesně tak jak píšeš. Obavy byly naprosto zbytečné, protože maturu neudělali (teda aspoň u nás) opravdu jen ti, co se na to totálně vyflákli a totálně to flákali taky celou střední.Movalis píše:A neprijde ti, ze ty obavy jestli udelas nebo neudelas, byly uplne zbytecne? Pokud teda clovek za ty 4-5-8 let alespon trochu fungoval. To ze je nejaky svatak a vsichni zijou tim, ze v podlesnim tydnu dohoni vsechno, je blbost.
Kdo jdete na maturu, tak GOOD LUCK. Kdo to máte úspěšně za sebou, tak GRATULUJU. No a kdo to nedal, tak chachá ti to.
UO maturitní otázky:
1. Historie Ultimy a online rpg her
2. České nejvýznamější UO servery
3. UO Origin - geografie, dungeony, top, Game masteři
4. Scriptování v Yoko Injection, nastavení clienta
5. Instalace Ultimy, řešení problémů s instalací
6. PvP teorie na Dark Paradise
7. PvP praxe na Dark Paradise
8. PvM teorie na Dark Paradise
9. PvM praxe na Dark Paradise
10.Bugy a obcházení nastavení
11.Zakázané programy - jak instalace, postupy
12.Kelevar - geografie, dungeony, Game masteři
13._ - geografie, dungeony, Game masteři
14.Zbraně na Dark Paradise
15.Postavy a jejich TOP, skilly, questy
16.Jak vytvořit vlastní server
17.Popis Despice 1+4 v pozici mága ( nekromanta )
18.Popis Despice 1+4 v pozici Warriora ( vampíra, paladina )
19.Moje postava na Ultimě
20.Monstra lvl 9,10 - taktiky,postupy,drop
21... už nfakt nevím:)
1. Historie Ultimy a online rpg her
2. České nejvýznamější UO servery
3. UO Origin - geografie, dungeony, top, Game masteři
4. Scriptování v Yoko Injection, nastavení clienta
5. Instalace Ultimy, řešení problémů s instalací
6. PvP teorie na Dark Paradise
7. PvP praxe na Dark Paradise
8. PvM teorie na Dark Paradise
9. PvM praxe na Dark Paradise
10.Bugy a obcházení nastavení
11.Zakázané programy - jak instalace, postupy
12.Kelevar - geografie, dungeony, Game masteři
13._ - geografie, dungeony, Game masteři
14.Zbraně na Dark Paradise
15.Postavy a jejich TOP, skilly, questy
16.Jak vytvořit vlastní server
17.Popis Despice 1+4 v pozici mága ( nekromanta )
18.Popis Despice 1+4 v pozici Warriora ( vampíra, paladina )
19.Moje postava na Ultimě
20.Monstra lvl 9,10 - taktiky,postupy,drop
21... už nfakt nevím:)
www.bandzone.cz/oxhole - Listen!!!! a napište tam názor ;o)
- Trollhammaren
- Paper Elemental
Tak .. to bych si nechtěl vytáhnoutTrollhammaren píše:21. Úvaha nad rozdíly mezi žumpou a dp forkem
22.Teorie a praxe flamewaru,prudění,spammování,zakládání duplicitních topiků
23. Psychopatologie velkých osobností fora :pppp (Obzvláště vypečená otázka :p )
www.bandzone.cz/oxhole - Listen!!!! a napište tam názor ;o)
- Ash
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
No, v tolik sme byl jeste doma, cely den, prvni skupinka to udelala docela na vybornou, my sme byli teda horsi, dokonce jedna 16 padla, ale ja to mel za 8, takze spokojenost vcelku, ale mohlo to byt i lepsi, otazky mi apdly veskrze docela blbe, ale ne tak nejhorsi zasDuffy píše:V 6:42?? To tam u vas ucitele nejak brzo vstavaj. Na to bych se vykaslal.Ash píše:Tak jdu na to...
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Dneska jsem sel ja a 7 spoluzacek. 7 spoluzacek vyznamenani, ja ne. Ale mame to vsichniAsh píše: No, v tolik sme byl jeste doma, cely den, prvni skupinka to udelala docela na vybornou, my sme byli teda horsi, dokonce jedna 16 padla, ale ja to mel za 8, takze spokojenost vcelku, ale mohlo to byt i lepsi, otazky mi apdly veskrze docela blbe, ale ne tak nejhorsi zas