Humanita ?

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Dix
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Machlik píše:Je rozdíl mezi vraždou kvůli penězům a kvůli rasové či jiné odlišnosti (v tomto případě vizáš a njspíš i smýšlení). V podstatě se jedná o totéž, jako když skini umlátí roma. Jenom s tím rozdílem, že se to až tak neřeší...

PS: to už musí být příliš velká nuda, že se zakládají témata témeř o čemkoli.

PS2: a neryjte tolik do Oximuse jen proto, že má jiné smýšlení a filosofii než ostatní...
kurva ty ses mi nejakej chytrej ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
[color=red]Mr.[/color][size=100][color=yellow]DixXx[/color][/size]

[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Dixi už nekal símtě .p
Dix
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dix »

Oximus píše:Dixi už nekal símtě .p
tyweo to snad pise nekdo jinej :p)) vcera sme jeli nonstop ;)
[color=red]Mr.[/color][size=100][color=yellow]DixXx[/color][/size]

[url=http://www.vlci.info/][size=134][color=red][b]Wrraf!![/b][/color][/size][/url]
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Piscot píše:Normálně když se pejskařům, vykálí pes na chodník, tak oni ty exkrementy většinou ani neuklidí...pojďme o tom diskutovat, zachráníme svět !
Já po psovi uklízím! Většinou teda. ^^
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Carolyn píše:
Piscot píše:Normálně když se pejskařům, vykálí pes na chodník, tak oni ty exkrementy většinou ani neuklidí...pojďme o tom diskutovat, zachráníme svět !
Já po psovi uklízím! Většinou teda. ^^
Ja chodim tam, kde uklizet nemusim 8)

A ja to rikal, proste ty decka doma malo liskaji... Kdyby liskali ty dva parchanty, tak by si to rozmysleli, kdyby liskali oxima, nemeli bysme tu ani tenhle topic, coz vlastne uz vyplyva z toho prvniho... mozna potreba nad necim takovym diskutovat vyplyva z toho, ze proste sam na to nema jasny nazor... ja nevim, ja ve stredu rano zachrnaoval jezka, aby ho mi priopili spoluzaci nechteli zaslapnout :wink: zachranil sem svet!
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mara z Acoma »

Ash píše:
A ja to rikal, proste ty decka doma malo liskaji...
Tebe doma liskali? ;p
Show is over motherlovers!
Ash
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ash »

Mara z Acoma píše:
Ash píše:
Tebe doma liskali? ;p
:( samozrejme ze vychovny pohlavek je nekdy ta nejspravnejsi cesta... :) a pak uz sem byl hodny, takze nemuseli :P
U nás doma říkají mi Franta Siska, bo uz od pohledu chytrý jsem jak liska, a kdyz kerý neco neví nebo je na neco levý tak jde za mnú a já vsecko najdu v knízkách.
Je 13:00 a od 11:30 se chystame do dungu. Umi i tohle vase guilda?
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Mara z Acoma píše:
Ash píše:
Tebe doma liskali? ;p
ale tebe meli :)
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Acarus píše:
Mara z Acoma píše:
Tebe doma liskali? ;p
ale tebe meli :)
Nahodou ja jsem doma parkrat dostala. Celkem trikrat a vsechny si pamatuju :p A pak uz jsem byla taky hodna..
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Ash píše: A ja to rikal, proste ty decka doma malo liskaji... Kdyby liskali ty dva parchanty, tak by si to rozmysleli, kdyby liskali oxima, nemeli bysme tu ani tenhle topic, coz vlastne uz vyplyva z toho prvniho... mozna potreba nad necim takovym diskutovat vyplyva z toho, ze proste sam na to nema jasny nazor...
Jsi vůl, táta mě mlátil jako žito.Tu nadvakrát zlomenou mám "asi" od čeho, pane chytrý ? Nevím, co tě vede k těmhle dementním názorům, že facka je univerzální lek na všechno - imho když nedokážeš dítě vychovat bez nebo s minimem tělesných trestů tak nejsi dobrej rodič.
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

HAHA!
(Imo s malým dítětem těžko budeš něco řešit diskuzí. Mnohem jednodušší a účinnější je jednu mu lupnout na zadek, aby pochopilo, že tohle se nedělá. Hotovka. Fungovalo to odjakživa a fungovat bude, jen ta pasačka dobytka z Kazachstánu nebo odkud to je to nějak nechce chápat.)

P.S. A nesnaž se nás donutit, abychom tě litovali, Oksyme. Jak to asi mohl Ash vědět, že tvůj otec se neumí ovládat a láme ti pracky? Pane chytrý.
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Oximus píše: imho když nedokážeš dítě vychovat s minimem tělesných trestů tak nejsi dobrej rodič.
Ja s timhle treba souhlasim, otazkou je co si clovek predstavuje pod pojmem telesny trest (do ctyr peti let se imho o zadne telesne tresty nejedna ;p, pak uz je to jen o vychove, kam se vejde obcasna facka, nic vic...)
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Oximus píše: Jsi vůl, táta mě mlátil jako žito.Tu nadvakrát zlomenou mám "asi" od čeho, pane chytrý ?.
rofl!

... Vision vs Speech test ...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Oximus píše:
Ash píše: A ja to rikal, proste ty decka doma malo liskaji... Kdyby liskali ty dva parchanty, tak by si to rozmysleli, kdyby liskali oxima, nemeli bysme tu ani tenhle topic, coz vlastne uz vyplyva z toho prvniho... mozna potreba nad necim takovym diskutovat vyplyva z toho, ze proste sam na to nema jasny nazor...
Jsi vůl, táta mě mlátil jako žito.Tu nadvakrát zlomenou mám "asi" od čeho, pane chytrý ? Nevím, co tě vede k těmhle dementním názorům, že facka je univerzální lek na všechno - imho když nedokážeš dítě vychovat bez nebo s minimem tělesných trestů tak nejsi dobrej rodič.
spis bych rekl ze te mel mlatit vic, protoze sis z toho zjevne nic neodnesl.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Oximus píše:
A pan je i expert na vychovu ... tak to po tom jo ... a ja si treba myslim ze sis to treba zaslouzil pane vychoval sem hodne deti...

jinak telesne tresty resi nekdy mnohem vic nez nejaka diskuze ... jinak ja dostal nespocetnekrat pres prdel az se jelita nemela kam vejit ... a bylo to dobre.
Schonny
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schonny »

Oximus píše:Jsi vůl, táta mě mlátil jako žito.
A je to venku!
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Oximus píše:imho když nedokážeš dítě vychovat bez nebo s minimem tělesných trestů tak nejsi dobrej rodič.
Netušila bych, že se to někdy stane, ale souhlasím s Oximem. Když rodič sáhne k tělesnému trestu, tak je to podle mě jeho selhání a ne selhání dítěte. Samozřejmě, že nervy ujedou, takže předpokládám, že se stane snad každému a ano, jsou situace kdy je to nejspíš nejúčinější jednání, ale co si z toho odnese dítě? Bude si maximálně tak myslet, že ho rodič nemá rád, že je padouch, který ho bije a že si musí dát příště bacha až zase něco vyvede, aby se to k rodiči nedoneslo. Nejsem zastáncem příliš liberální výchovy a neříkám, že občasných pár přes zadek dítě navždy poznamená, ale když by byl tělesný trest hlavním výchovným prostředkem, bych viděla jako fakt velké selhání rodičů.
Carolyn
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Carolyn »

Sofia píše:....
Však snad nikdo netvrdí, že tělesné tresty by měly být hlavním výchovným prostředkem. Ale kategoricky nesouhlasím s tím, že rodič, který vztáhne ruku na své dítě = špatný rodič. A tělesný trest ani nevnímám jako selhání kohokoliv (nemluvím o týrání dětí, ale "běžné" facce a tak).
Mě naši neřezali zrovna často, ale když už, tak to stálo za to a zároveň jsem se nikdy necítila ukřivděně, naopak jsem moc dobře věděla, proč jsem dostala přes hubu. A pokud jde o můj psychický stav, rozhodně mě to nijak negativně nepoznamenalo ^^ Spíš naopak jsem za těch pár facek ráda, spousta věcí se tak vyřeší rychle, stručně, bez zbytečných okecávek a řekla bych, že i účinně.
Ono dost záleží i na děcku. Některé děcka se narodí tak nějak poslušnější a ta domluva na ně fakt platí. Ale co s děckem, které je tak nějak vzdorovitější a domluvy zásadně neposlouchá, že. To byl tak nějak můj případ. ;p Ono ten strach z toho, že mi někdo nafackuje, mi dost pomáhal držet se zpátky v kdejaké lumpárně. A rozhodně jsem si nemyslela, že by to naši dělali proto, že by mě neměli rádi.
Prafotr Morava
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Prafotr Morava »

já když udělal něco špatně hned bylo pár facek a už sem to nikdy neudělal :D
[color=green][size=167]Čaj? Pickwick![/size]
[/color]
Mara z Acoma
Hitgirl
Kontaktovat uživatele:

Carolyn píše: Ale kategoricky nesouhlasím s tím, že rodič, který vztáhne ruku na své dítě = špatný rodič.
To tu myslim nikdo, ani Oximus ;p netvrdi.
Odpovědět