Ja si myslim, ze ten klucina prave vubec nevi... jenom se snazi byt co nejvic in. Potom co se mu tady kazdy vysmal za jeho EMO profil na Xchatu nebo kde to bylo, zacal byt tvrdej hardcore rappa co poslouchal wtc. Potom najednou byl nejaky sraz nacku tak se z emoxima vyklubal tvrdej stoupenec afy :pp Mno a tedke je zase emo protoze to proste tedka nejvic frci..:pCarolyn píše:a proč se na to vůbec ptáš, když to o sobě víš? ;p
The last attempt
Spolecnost si rada kopne do slabych. V kazde tride na zakladce se najde nekdo, koho ostatni sikanujou a emo k tomu svym chovanim primo vybizeji. Nerikam, ze to je spravny je urazet, shazovat je, vysmivat se jim, nebo je dokonce fyzicky napadat, ale rikam, ze to je prirozeny. Lidstvo uz je proste takovy.
Edit: A co se tech stereotypu tyce, tak at se vam to libi nebo ne, tak pro 90% lidi jsou emo sebevrazedni depresaci, Skini totez co nackove a blondyny blby. V realu to tak byt nemusi, ale lidi to tak proste maji zazity.
Edit: A co se tech stereotypu tyce, tak at se vam to libi nebo ne, tak pro 90% lidi jsou emo sebevrazedni depresaci, Skini totez co nackove a blondyny blby. V realu to tak byt nemusi, ale lidi to tak proste maji zazity.
Ultima nebyla jen hra, byl to styl zivota...
Takova subkultura neexistuje. Kazda takovahle skupinka se snazi tak moc odlisit od zbytku spolecnosti a jinych skupinek ze se jedinci v jejich ramci stanou vzhledove i myslenkove zamenitelni. Jediny zpusob jak byt originalni je nehlasit se k zadne subkulture a kdyz tak velmi volne. Stadove chovani individualitu zabiji.Carolyn píše: Takže, kde že je ta strašně individualistická a provokativní subkultura, kde záleží především na jedinečnosti a naprosté originalitě každého jednotlivce? Když bych si na srazu emo připadala jak na dálném východě a nepoznala jednoho od druhýho... ;p
* = normální člověk je v tomto případě člověk, který se chová přirozeně, myslím, že si rozumíme, takže proč mě případně chytat za slovo, že.
Rozhodne nehajim Emo, jen mi prijde smesna ta nenavist a opovrhovani od ostatnich subkultur, kdyz oni jsou to same jen v blede modrem. Varianty na ty tve a, b, c, d ... body se klidne daji napsat o kazde subkulture.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
Hochu, nechápu tě, že tě baví pořád něco obhajovat, kor to, jakej máš styl. Prostě seš jakej seš a ty seš se sebou spokojenej (nebo snad ne?), tak proč musíš za každou cenu ukazovat jak to je doopravdy? Já bejt tebou, vykašlu se na předsudky jinejch lidí a prostě si žiju jak mě baví, když se ti nelíbí, že si o tobě někdo myslí nepravdu, máš dvě možnosti - 1) douhajovat se k smrti anebo za 2) kašlat na všechny a zůstat takovej jakej chceš bejt. Možná si řekneš že to je trošku slabošskej přístup, spíš bych řekl, že rozumnej a praktickej. Kdybych se měl dohadovat s každym kdo mě nadává do zkurvenejch metalistů a fetáků, nedělal bych nic jiný. Tě chápu tak, jak kdybys řikal "proč všichni nadávaj jen emu a ostatním ne?" ... Pokud to chápu správně, tak se dost pleteš, to že se to řeší na netu a v tvým okolí, neznamená, že to tak prostě je. Od jakživa se určitý skupiny lidí neměly rády a tak to prostě bude. Je to lidská vlastnost kterou nesmaže nic, stejně jako ruzný fobie z pavouků atd., pud sebezachovy apod. Nehrotim jakej má člověk styl, co poslouchá, jak se oblíká. Důležitý je, co má v hlavě a tim to končí. Nemůžu poznat všechny a proto nemám názory na skupiny, ale jenom na jednotlivce který znám. Říkáš, že vás všichni házej do jednoho pytle - ale ty děláš to samý, už tim že řikáš "všichni si dělaj prdel jen z ema!! proč se trefujou jen do nás?"... buď buď emo (hopper, diskant, rocker, metalista, hippík, anarcháč, ...) se všim všudy - teda i tim, že tě ostatní nesnášej, tak to prostě chodí - anebo se můžeš snažit víst marnej boj proti nikomu - to už záleží na tom, co uznáš za moudřejší. Doufám, že je pochopitelný co tim chci říct, mám bordel v hlavě nejvíc, nevim co dřív napsat.. zkrátka hlavní je přece to, jestli seš spokojenej sám se sebou a ne ostatní s tebou. Věřim tomu, že spousta jinejch lidí to cejtí stejně jako ty (punkerovi vadí že ho maj všichni za anarchistu, hoperovi že ho maj všichni za typka co chce bejt gangster, skinovi ze maj vsichni za nacka, metalistu maj automaticky za satanistu a pseudo-drsnaka, diskanta za metrouse, a tak dale) - ale nevidim nikde že by někdo z nich měl potřebu se hájit před těma druhejma - asi proto, že si veřej tomu svýmu světu sami a to jim stačí.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Muj nazor je takovy, ze tzv styl emo je jen dalsi vystrel do prazdna, ktery stejne rychle utichne, jako se stejne rychle roznesl. Osobne si myslim, ze je to jen dalsi skupina pupertaku, kteri si na neco hrajou nevi co delat s casem, jak ho vyuzit, tak si vymysli tuhle "kravinu" a citi se jako nejvetsi bozi. No proste problem dnesni maldy spolecnosti. ZA KAZDOU CENU MUSIM NEKAM ZAPADNOU. Jinak se sektou bych to urcite nesrovnaval, protoze sekta je uplne neco jineho...
O: Prosim vás, v čem mám podnikat abych vydělal co nejvíc peněz??
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...
Od:No víte dnes uz je to tezke, ale nejtezsi je vydelat první miliardu pak uz to je prde*...