Kradeze

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Orion
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orion »

Kul art: Přeju ti, ať tu hůl dostaneš z5 bo ti zmrdi , co to ukradli vzali prostě věc kterou čkověk měl dlouho,dlouho na ni třeba šetřil a oni to sjazí věhem 10 sekund...Jinak 7 let je hafo:p
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Cool Art píše:
Acarus píše:Id ty hole mas ?
Tak sem ji nasel v textovem dokumentu z 9.10.2005 13:25 :wink:

NB BSS - Posol Smrti
ID=0x4000B2C9 Type=0x13F8 Name=
Quantity: 1 Colour: 0x0B96 Layer: 0 Has: 1
X=77 Y=91 Z=0 C=0x40107685 F=0x00

Da se pls aspon najit, jestli je na svete a jakej hrac ji ma u sebe? At aspon vim, kto je takovej parchant..
neexistuje protoze ji nepochybne nekdo smazal uz aby se nedal dohledat, do starisch save nemuzu momentalne ale stejne ho dohledam.
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Acarus píše:
Cool Art píše:
Acarus píše:Id ty hole mas ?
Tak sem ji nasel v textovem dokumentu z 9.10.2005 13:25 :wink:

NB BSS - Posol Smrti
ID=0x4000B2C9 Type=0x13F8 Name=
Quantity: 1 Colour: 0x0B96 Layer: 0 Has: 1
X=77 Y=91 Z=0 C=0x40107685 F=0x00

Da se pls aspon najit, jestli je na svete a jakej hrac ji ma u sebe? At aspon vim, kto je takovej parchant..
neexistuje protoze ji nepochybne nekdo smazal uz aby se nedal dohledat, do starisch save nemuzu momentalne ale stejne ho dohledam.
dekuju mockrat... a jinak nevim kdy mne vykradli presne, takze ti to ulehcit nemuzu... dozvedel sem se to dnes vdeka novinek na DP srankach o tom, ze se krade a mame si jit uklidit veci.. tak sem sel uklizet, no jenze ja sem uz nemnel co uklizet... uklidili za mne...

Kdyby neco ICQ 179077183 ... verim ze primou konverzaci ti pomohu vice ako psanim po foru...

Jeste jednou Dik
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

no proste jednoduse krast se muze !! smazanej acc nic neni oproti tomu co clovek stihne nakrast :)
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Morpheus
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morpheus »

No som zvedavy kolko este ludi sa zbada ze maju domy vybielene :p
Morpheus [[url=http://www.braterstvo.cz/index.php]Braterstvo[/url]]
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

Wilson píše:
Cool Art píše:...
ja nechapu co furt resis coole, kolikrat se nam stalo ze nam bugli nb bishopky a to primo v dungu a taky nam nikdy nic nenahradili a tam sme nezanedbali nic, tys zanedbal aspon to ze dle pravidel si nemel nic cennyho o co nechces prijit, nemel nechavat mimo bagl sve postavy ci sekurku .....

a to stim zes ztratil ty 3 roky zivota je realy smutny, tato hra je dobrovolna, nikdo te nenutil to hrat ...

Presne tak... Jednou nam v despu bugla nb bishopka, a krabka na regy. A nikdo nic neresil.

Ale nechapu proc nezavedete podobobnou politiku jako maji na _. Proste mas baracek tak tam mej veci zabezpecne (tam to funguje housing systemem) tady sou to securky nebo bezpecne truhly. A to kdyz ti nekdo vykradne barak je jenom tvuj problem a GM to absolutne neresi.
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

No Alasseo, bohužel je to tak, že oni ty věci trashují, jsou to hráči co se nechtějí nějak obohatit, ale chtějí znechutit hru hráčům natolik, aby se položil shard. Je nám to všem opravdu líto a děláme maximum pro to, aby se ty krádeže již neopakovaly, proto teď nastává pár nepříjemných změn, které pravděpodobně za čas zase přejdou. Ovšem v současnosti je naší prioritou zamezit sem vstup všem zlodějíčkům. Věci opravdu vracet nemůžeme, protože to už buď všem nebo nikomu a všem je vrátit je technicky nemožné, to by musel být návrat save a to bychom opravdu neradi, protože to by byl v podstatě zase support okradených na úkor normálně hrajících hráčů, kteří by přišli o pár týdnů hraní + spousta dalších záporů, které nemá cenu uvádět, protože o tomto řešení prostě uvažovat nebudeme.
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Cool Art píše:...podstive... ...predsijenom... ...*spomnel...
Jako nezlobte se, jelikož je to v pokecu, tak si tenhle post můžu dovolit... jako nějaký chyby beru....ale z těhle se mi udělalo opravdu šoufl :)
Ďyki za pozornost :wink:
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Piscot píše:
Cool Art píše:...podstive... ...predsijenom... ...*spomnel...
Jako nezlobte se, jelikož je to v pokecu, tak si tenhle post můžu dovolit... jako nějaký chyby beru....ale z těhle se mi udělalo opravdu šoufl :)
Ďyki za pozornost :wink:
Ťi sy asy nikďi nevyďel psat Horimirka
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Oximus píše:Řekněme,že dost dlouho na to,abych pochopil,že ta hra mi nic nedává
A proto uz mas 851 postu na forku? Ehm nelzes si nahodou sam sobe?

Je teda docela smutny kdyz tu lidi nadavaj CoolArtoj jakej to je debil a ze toho mamonu ma dost tak at nebreci. Hold kdyz je nekdo NESCHOPNEJ ze ma par regu a naky to brnko jeho smula. Ale jsou to preci jen pixely na kterych nikdo neni zavysly a proto postujeme na x set postu protoze to jsou jen pixely a ostatni jsou lamy nejvetsi. SMUTNY

Ale souhlasim s tim nazorem na GM. A to jako si nemylsim ze na DP jsou spatny GM, ale argumenty typu ze by to byl support ze nemuzou jsou dle me mimo. Kdyz ma nekdo nb mystic, krabku nebo fakt neco cennejsiho ten clovek tomu musel obetovat peknou hromadu casu. Ano pro nubika ma valor stejnou cenu ale ten nubik tu hraje mesic, aby clovek mel nb stafku je to spis v radech let. Ovsem bohuzel, ale nejsme na komercnim serveru kteremu hraci tvori hodnotu. Zde ta hodnota je uplne o necem jinem.

Sice si to coolArt zavinil castecne sam, ale nevidim duvod pak teda davat sochy za barak ci platit x set tisic rocne za bydleni kdyz v extremni situaci jako je tato se stejne ukaze ze je to vsechno k nicemu.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

eště že mě už nemaj cu ukrást :roll:
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

To Piscot: srr sem slovak a snazim se psat cesky, sice to neumim ale alespon se snazim... Snahou prijde i to, ze se to snad naucim a kdyz ne, tak sem se splatl... ;) Nebavi mne uz reci nekterejch lidi tipu... stolicka... hmm co to je? hmm dika, flaska? co to je... proste sice je to mozna napsane spatne ale aleson tomu dle mne rozumi vice lidi...

To Byotch: ja sem uz jednou davno rikal, ze by se mnelo zavest neco takoveho, ze by se urcil seznam veci, ktere sou "cenne" a o ty by se pecovalo a GM by se je pri prokazatelnem spusobu straty snazili vratit... Ja osobne si myslim, ze by to lidem dalo vic chuti, jistoty do hrani, kdyz vidi, ze GMs berou hrace jako lidi a snazi se jim vyhovet kdyz byli poskozeni...
Rozumim, ze se neda kazdymu vratit vse... ale jak rikam, at je poskodenejch napr 20, tak kazdemu vratit 1-2 itemy je dle meho nazoru nic a tim by se aspon ukazalo ze maj GM snahu o to zamezit tomu o co slo zlodejum... tedy znicit shard tim ze lidi prestanou hrat...
Ja bych proste udelal tu tabulku cennejch veci o ktere by se mnelo dbat kdyz ma clovek na ID nebo tak... (ted mne napada, proc si tedy mame zjistovat ID kdyz se nic nevraci? mne muze bejt jedno jestli to ID pak mam nebo ne...) No proste by bylo voci hracum fer, kdyby se zavedlo ze se aspon nejake itemy vrati, bud podle nejake tabulky, nebo podle toho, ze si poskozenej hrac sa rekne 1-2 nebo nevim kolik itemu a je uz jen na uvazeni GMs jestli to schvali a podpori cestne hrajici hrace ktery podporuji svoji pritomnosti shard, nebo podpori vykradace a prudice v tom, ze ten shard casem znici...
A kdyz uz se tady pise o tom, ze nekto chce vratit valorite pro NB, nebo jednoho willamate mustu co mnel pro nekoho stejnou cenu jako pro mne NB BSS, tak proste v tom nevidim problem? Jestli se prokaze ze ten clovek byl opravdu poskozenej, tak je problem pridat do servru jeden valorite komplet? nebo jednoho mustu? Moc by to ekonomiku neposkodilo i kdyby ten predchazejici byl na shardu.. Dle mne jich je tolik ze by si toho nikto nevsiml... (jen tak btw, verim ze i NB vidi rozdil, kdyz si vememe hodnotu majetku o kterou prisel.. 5k nebo 25k nebo 100k? nebo 30-40M a i stejne za tu cenu kto tu NB BSS neproda, ma proste nevycislitelnou hodnotu a to musi uznat kazdej) No a vratit NB BSS.. Kolik jich jen je na shardu? 5-10? I to sem rekl dle mne moc.. No a ted je jich jeste mene a porad jich mene bude, vic uz nikdy.. Proc? Protoze sou tady lidi, ktery chteji shard znicit a znechutit hrace.. Evidentne se jim to dary... Vid kdyby se vymazali vsechny NB BSS tak se muzes smazt i cil mnoha hracu.. Verim ze je tady hodne takovejch ktery hraji zrovna proto aby mnel na Magovi Dva nebo tri itemy.. NB BSS, Skladacku a Krabku... Mozna je to pro nekoho smesne ale pro nekoho je to cil hrani a postupem casu ho nebude mit a splni se tim umysel tech, co nas poskozuji... Ja osobne si rikam.. At to udelal kto chtel... Vyslo mu to...
Kazdej se zamyslete jak ste se dostali k UO... Tipuju ze vacsina z vas si rekne, ze pres kamarada, tedy asi nej uspesnejsi reklama ktera muze pomoci ale i poskodit je reklama podanim ust Word of Mouth.. Ja za svoji karieru na DP rekl o UO hooodne lidem a hodne zacalo hrat, na vejsce se mi nejdriv smali, ze sem zavyslej a pak casem pochopili o cem sem rikal, protoze sem jim obcas o UO vypravel ale kto ne, kto o UO nevypravi z tech kto ji hraje? Proste kazdej o ni vyparvy, protoze ho to bavi, prave proto hraje, protoze ho to bavi... Ale vdeka zlodejum, co chteji znicit shard muzu rikat co?
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Proti cool art nic nemam, svet v tehle hre je zalozenej na mamonu
Takze clovek ani nemusi "hrat" staci ten mamon hromadit a jednou za cas na nej mrknout
A, ze ho a ostatni nekdo okrade....idiot no
Ale tak kdyz by se ukradene veci(temahle idiotama) vraceli, tak by ti zlodeji byli smutni, ze vlastne to jejich nastvani druhejch nevyslo
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Byotch píše:
Oximus píše:Řekněme,že dost dlouho na to,abych pochopil,že ta hra mi nic nedává
A proto uz mas 851 postu na forku? Ehm nelzes si nahodou sam sobe?

Je teda docela smutny kdyz tu lidi nadavaj CoolArtoj jakej to je debil a ze toho mamonu ma dost tak at nebreci. Hold kdyz je nekdo NESCHOPNEJ ze ma par regu a naky to brnko jeho smula. Ale jsou to preci jen pixely na kterych nikdo neni zavysly a proto postujeme na x set postu protoze to jsou jen pixely a ostatni jsou lamy nejvetsi. SMUTNY
Ano,smutný že nehraju UO, ale v téhle komunitě jsem pořád aktivní.Hrozně smutný.Podle mě to dělá víc lidí,že skončí s hraním ale s těmi lidmi ten kontakt nepřetrhnou.
e: Kdyby to pravda nebyla,tak se tu jednou za čas neobjevují posty typu :"Ale já už nehraju XY měsíců/roků.
Naposledy upravil(a) Oximus dne 12 dub 2008 12:50, celkem upraveno 1 x.
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Pheme píše:Proti cool art nic nemam, svet v tehle hre je zalozenej na mamonu
Takze clovek ani nemusi "hrat" staci ten mamon hromadit a jednou za cas na nej mrknout
A, ze ho a ostatni nekdo okrade....idiot no
Ale tak kdyz by se ukradene veci(temahle idiotama) vraceli, tak by ti zlodeji byli smutni, ze vlastne to jejich nastvani druhejch nevyslo
JJ dle mne mas uplnou pravdu...
Vid nejakej NB vidi hrace na snow mustovi, v topku, nebo s NB BSS.. Zisti si ze je to super vec a jako novej zavyslej po ni zatouzi a bude se o ni snazit, bude hrat aby ji ziskal, no jenze prijde o tejden at ukazu tu stafku jeho kamaradovi (nejednou se mi to stalo) a ja mu reknu, ze mi vykradli barak a ze mi ji nevratili.. Co si asi ten NB nebo nekto pomysli? Budu se tady snazit hrat 5 let pro neco v cem nemam jistotu? Budu tu hrat a kdyz si ziskam neco o co sem se dlouho snazil a ukradnou mi to a bude kazdymu jedno? Dle mne si velice rychle promysli co bude delat... Hodne lidi mi rika, jednou chci mit veci jak mas ty a mozno to ho motivuje do hrani ale kdyz zisti, ze spusobem, jakej by nemnel existovat o ne muzou prijit a nemaj zadnou zaruku ze o ne bude postarano, tak?

Btw je 12:45 a jen par lidi na UO... Nezvyk...
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Oximus píše: Ano,smutný že nehraju UO, ale v téhle komunitě jsem pořád aktivní.
Pokud ovsem UO nehrajes nevim proc se vyjadrujek k aktualnim vecem ktere se te absolutne netykaji, ostatne vetsina TVYCH postu je stejne OT a hrani si na velkeho panacka.

Ovsem je rozdil udrzovat kontakt s lidma a byt zavisly na foru. Pak ovsem nechapu proc lidem vycitas jejich zavislost na hre a pixelech kdyz ty jsi na foru. To me prijde jako totalni demence tohle. Jen nevim co je horsi hrat hru a nebo postavat co nejvic postu kazdou minutu.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

Oximus píše: e: Kdyby to pravda nebyla,tak se tu jednou za čas neobjevují posty typu :"Ale já už nehraju XY měsíců/roků.
sice to tady uz bylo, ale Oxime Oxime ty ses ale ... jelen.
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

nehrajes tak co tu delas? focko patri ke hre a kdyz uz nemas nic spolecnyho s hrou tak by ti mohli smazat aj ucet na focku ne?
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Alassea píše:
nehrajes tak co tu delas? focko patri ke hre a kdyz uz nemas nic spolecnyho s hrou tak by ti mohli smazat aj ucet na focku ne?

Shadowsong
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Piscot
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Piscot »

Cool Art píše:To Piscot: srr sem slovak a snazim se psat cesky,
Aha, tak to jo, v tom případě se omlouvám. Neber ten příspěvěk ve zlém.
Odpovědět