Sraz paranu Uo v Ceskych Budejovicich
- regis [bh]
- Chaos Leader
- Kontaktovat uživatele:
-
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
a joooo pri zkousce =o) Se mi vybavilo az jak to rikal naostro ve hre, kdyz jsem to cetl =o))Kaj píše:Jenze to Acarovo "Coze?" je taky Sverakova hlaska z teze hryKashe píše:Divadlo Járy Cimmermana - hra Záskok. Svěrákova hláška..Acarus píše:Coze?
Kashe [b](Unity)[/b]
[size=75]Markus (Unity-O) - po smrti[/size]
[size=75]Amen-Ra(Unity) - po smrti[/size]
[size=75]Markus (Unity-O) - po smrti[/size]
[size=75]Amen-Ra(Unity) - po smrti[/size]
Neříkal tam náhodou:Kaj píše:Jenze to Acarovo "Coze?" je taky Sverakova hlaska z teze hry
Kód: Vybrat vše
Co je to za blbost?!
Pracheňsky: Kde budete?Piscot píše:Neříkal tam náhodou:Kaj píše:Jenze to Acarovo "Coze?" je taky Sverakova hlaska z teze hryKód: Vybrat vše
Co je to za blbost?!
Principal: Budu napovidat z teto strany. (Ukaze do zakulisi.) A tohle je dustojnik (ukaze na Vogeltanze), ktery souperi tady s Bartou o Vlastu.
Pracheňsky: A uslysim vas? Zkuste mi neco hodit.
Principal (odjede na voziku do zakulisi a napovida): V Ceskych Budejovicich by chtel zit kazdy.
Pracheňsky: Coze?
Principal (prida na hlase, takze ho i publikum zretelne slysi): V Ceskych Budejovicich by chtel zit kazdy!
Pracheňsky: To jsem blazen, clovece… Zkuste to z druhy strany.
Principal (prejede pres jeviste a opakuje z druhe strany): V Ceskych Budejovicich by chtel zit kazdy.
Pracheňsky: Ze v Ceskych Budejovicich by chtel zit kazdy?(Vsichni mistra s ulevou chvali, jak presne to rekl.)
Pracheňsky: Co je to za blbost? Byl jste nekdy v Budejovicich?
Principal: To je replika, mistre. Namatkou jsem vybral…
Pracheňsky: To ja slysel, uz kdyz jste byl tamhle, ale nechtelo se mi verit, ze byste rikal takovej nesmysl. Panstvo, na Budejovice ja mam ty nejhorsi vzpominky. Bude potom vecere?
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
http://www.panslabyrinth.com/
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele: