Horizity

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Prafotr Morava píše:tak by se aspoň rozlišil ten co za toho vampa umí nebo ne
hm a jak ze? by vzdycky po morphu se dali krystali tomu kdo ma stonu

... Vision vs Speech test ...
Amy
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amy »

Tak udelejte v cechu vampu nejakeho kovare co bude predelavat ingy na horozit za nake ceny podle horizitu low medium ci high. Zruste craftum predelavat horizit. A uz to nebudete mit zadarmo :twisted:
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Amy píše:Tak udelejte v cechu vampu nejakeho kovare co bude predelavat ingy na horozit za nake ceny podle horizitu low medium ci high. Zruste craftum predelavat horizit. A uz to nebudete mit zadarmo :twisted:
Tohle je zajimavej napad, zpoplatnit predelani horizitu, tim by se mohla vykompenzovat ta vec ktera nekolika lidem vadi a to ze je nb
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Kelnor
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kelnor »

Jsem pro odstranění NB statusu a bez linkování. Sice mám pocit, že to nijak výrazně nic neovlivní, ale to by se vidělo časem. Krafta rozhodně ponechat jako článek výroby krystalu, ale možná bych k tomu přidal takovou libůstku, že by musel mít nějaký podobný speciální nástroj jako je dýky z magic wood, čili tím by se docílilo toho, že ten horizit by se skutečně stal výbavou, o kterou když se přijde, tak už to začíná něco znamenat, protože ne každý řemeslník mi ho umí vyrobit, jistý druh ztížení přístupnosti. Toto bych kompenzoval možná jak už bylo psáno vyšším počtem nabití low horizitu, či vyšším jeho výskytem všeobecně.
Kelnor - Člen Spolku
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Kelnor píše:Jsem pro odstranění NB statusu a bez linkování. Sice mám pocit, že to nijak výrazně nic neovlivní, ale to by se vidělo časem. Krafta rozhodně ponechat jako článek výroby krystalu, ale možná bych k tomu přidal takovou libůstku, že by musel mít nějaký podobný speciální nástroj jako je dýky z magic wood, čili tím by se docílilo toho, že ten horizit by se skutečně stal výbavou, o kterou když se přijde, tak už to začíná něco znamenat, protože ne každý řemeslník mi ho umí vyrobit, jistý druh ztížení přístupnosti. Toto bych kompenzoval možná jak už bylo psáno vyšším počtem nabití low horizitu, či vyšším jeho výskytem všeobecně.
A já jsem zas proti, protože na rozdíl od ostatních povolání si vamp sám horizite nesežene, v každém dungu není a nakopat si víc najednou taky se nedá. NIc vás nenutí si to pokaždé kopnout, aby tu brečel někdo, že má příliš horizite. Ono i beztak přijde při výlehu o dost. Já mám vůbec podezření, že Wizzy je buď masochista, nebo totální závislák - Wizzy to chce schválně složité, aby nemusel vstát od kompu. :D

Spíš bych zavedl víc nb itemů u dalších povolání. Třeba nechápu proč nejsou nb mystiky, když se musí tak složitě shánět. Jeden dung recept, druhý vstupenka, plus asi deset mystiků a třetí dung síň mystiků, kde to člověk konečně získá, aby to nakonec ztratil kvůli lagům nebo když zalamí s nějakým nenechavým pk. Pokud s tím teda akorát nechce jen machrovat na trhu. Ať tu nezelenáme závistí.

Leda že by nebyl nb jen low horizite, ale to by spíš stálo za úvahu udělat non-nb zelený krystal a nechat nb horizity.
Papez - The Vampire.
Hodny Stistko - The Mage.
Lara Craft - The Craftswoman.
Pytlak Riha - True NB Ranger
Svaty Otec - True NB Cleric
http://www.laracraft.cz
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Papez píše: Spíš bych zavedl víc nb itemů u dalších povolání. Třeba nechápu
Člověče, jenže ty toho nechápeš mnohem víc, dej si oraz od fora a na postování se dej za ROK nebo DVA. Děkuji. Uděláš nám tím radost.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Silence píše:
Papez píše: Spíš bych zavedl víc nb itemů u dalších povolání. Třeba nechápu
Člověče, jenže ty toho nechápeš mnohem víc, dej si oraz od fora a na postování se dej za ROK nebo DVA. Děkuji. Uděláš nám tím radost.
Aby tě neubylo, člověře...
Papez - The Vampire.
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Papez píše: Aby tě neubylo, člověře...
Čeče, myslím že se najde moc málo tématů, kde by mi došli argumenty dřív než tobě. A takových lidí jako já najdeš na tomto foru mnohem víc. Bohužel se čas od času najde někdo jako ty, kdo si myslí že ví a zná dost, vede hovory o ničem nebo o naprostostých nesmyslech.

Určitou dobu se to dá ignorovat, ale i "my" máme jen omezenou trpělivost, víš.

P.S. Ano samozřejmě nemám patent na rozum, ale pro tebe platí to co jsem řekl v posledním příspěvku. Ještě musíš hodně nahrát než si budeme moct popovídat normálně.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Silence píše:
Papez píše: Aby tě neubylo, člověře...
Čeče, myslím že se najde moc málo tématů, kde by mi došli argumenty dřív než tobě. A takových lidí jako já najdeš na tomto foru mnohem víc. Bohužel se čas od času najde někdo jako ty, kdo si myslí že ví a zná dost, vede hovory o ničem nebo o naprostostých nesmyslech.

Určitou dobu se to dá ignorovat, ale i "my" máme jen omezenou trpělivost, víš.

P.S. Ano samozřejmě nemám patent na rozum, ale pro tebe platí to co jsem řekl v posledním příspěvku. Ještě musíš hodně nahrát než si budeme moct popovídat normálně.

Ne, abychom si mohli popovídat normálně, tak se zkus uklidnit a říct slušně, co tě tak nármaně dopálilo.
Papez - The Vampire.
Sejra
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sejra »

Papez píše:Leda že by nebyl nb jen low horizite, ale to by spíš stálo za úvahu udělat non-nb zelený krystal a nechat nb horizity.
A to by melo co za smysl prosimte :ppp? .
Papez píše:Ono i beztak přijde při výlehu o dost.
O co ze pride wamp v morfu pri vylehu :p? O 3 kade par regů a mozna i svitku ... konec.
Papez píše:Třeba nechápu proč nejsou nb mystiky, když se musí tak složitě shánět
Vidis nechapes to nepis o tom , možna to bude tim že to jsou silny itemy.
neexistující stranka
Night Storm
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Night Storm »

Sejra píše:...
Papez píše:...
Sil píše:...
imho dalo by se na to odpovedet i jinak -> 1. blbost / 2. blbost / 3. blbost (mam namysli ty tri vety/body co vypichl Sejra)

jeste muzes byt rad ze Sejra a Sil ti to tak krasne vysvetlili nez jen odpovedi jednim slovem "blbosti"

a k tematu bych jen rekl takhle.. krystaly pro aktivniho vampa nejsou vubec problem.. vampiri stejne maj krystalu plny bednicky a securky.. takhle se jim to tam aspon nebude zanaset prachem a obcas sahnou i po starsich kouscich :) .. a kdyz nebudou morfy (jakoze ikdyby se jim zrusil nb status tak si myslim ze k tomu nedojde) tak se da hrat v humanovi.

edit:
Drakulia píše:BTW: dost vela ludi co hra UO su bezboznici a urcite nemaju radi cirkev a hlavne nemaju radi papeza! (tak sa nediv ked sa tu do teba niekto pusti)
ono to mas fuk.. je tu Jezis, Papez, ... budou i dalsi megaubertruper nicky.. Pan Buh, atd. *miluje cirkev*
Naposledy upravil(a) Night Storm dne 28.07.2007 01:57:01, celkem upraveno 2 x.
Drakulia
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drakulia »

Sejra píše:
Papez píše:Ono i beztak přijde při výlehu o dost.
O co ze pride wamp v morfu pri vylehu :p? O 3 kade par regů a mozna i svitku ... konec.
WTF? ja pridem pri vylaahu len o 2 kade :) BG a GS :)
Papez píše:...
Papez.. Skoda ze hras tak kratko a pustas sa do takych zavaznych tem ako je NB status niecoho + mnoho dalsich tem mimo tohto topicu...

Co viem tak mystiky predtym mali NB status(neviem ci o tom vies aj ty) a ocividne sa to niekomu nepacilo tak sa to zrusilo....

NB status pre horizit.. Hmm, let me think. Bol, je a asi aj bude (o to sa nebojim, stejne ich mam naharvenych tolko, ze nevim co s nimi).. Takze o svoju malu vampirsku ritku s kridielkami sa nemusis bat... A skus mi teraz este napisat ze nemas vampa tak ta tu ukamenujem aj sam...

BTW: dost vela ludi co hra UO su bezboznici a urcite nemaju radi cirkev a hlavne nemaju radi papeza! (tak sa nediv ked sa tu do teba niekto pusti)
Alkohol je nepřítel lidstva. Nepřátel se nelekejme a na množství nehleďme.

Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se najde blbec, který neví, že to nejde a UDĚLÁ TO !!!
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

xa
Naposledy upravil(a) Pheme dne 30.07.2007 17:39:12, celkem upraveno 1 x.
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Dobrá, když vám připadají mystiky až tak moc silný, zavrhuju návrh na nb. Byl to jen návrh kompenzace za to, že někomu z vás vadí nb status horizitu. A teď mě už nechte na pokoji, dík.
Papez - The Vampire.
Silence
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Silence »

Pheme píše: Tak ukrutny vampire z kosic, povidej jak podle tebe pomuze hre tahle zmena, kdyz mas ty a jiste i ostatni tolko naharveneho horizitu? Leda, ze by se vsem smazal, co rikas?
Odpověď mi příjde celkem očividná. Pokud dosavadní stav byl takový, že docházelo k hromadění horizitu prakticky u každého aktivního vampíra, byla by na místě nějaká změna která by to do budoucnosti omezila.

Řešení je samozřejmě ve všech případech pro hráče negativní ( pokud tedy nebudeme uvažovat o zavedení speciálních silných morfů za víc nabití, ale o tom pochybuji )
Takhle z hlavy mě napadají tyto:
- snížit počet nabití v crystalu
- odebrat nb status

Z mého pohledu je to první "lepší", mělo by větší vliv oproti druhému, které vlastně jen lehce naruší vampírovu pohodlnost a pokud vážně nelehá v jednom kuse, nijak se ho ani nedotkne - takříkajíc kosmetická úprava.

A Papezi, je hezký že máš návrhy, ale to vysvětlení v posledním postu mi příjde jako kdyby v potravinách zdražili housky a ty jsi navrhl kompenzovat to zvýšením gramáže bomboněr. ;p
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Silence píše: A Papezi, je hezký že máš návrhy, ale to vysvětlení v posledním postu mi příjde jako kdyby v potravinách zdražili housky a ty jsi navrhl kompenzovat to zvýšením gramáže bomboněr. ;p
Ach jo, a to s tebou souhlasím, co ještě chceš?
Papez - The Vampire.
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

Papez píše: A já jsem zas proti, protože na rozdíl od ostatních povolání si vamp sám horizite nesežene, v každém dungu není a nakopat si víc najednou taky se nedá. NIc vás nenutí si to pokaždé kopnout, aby tu brečel někdo, že má příliš horizite. Ono i beztak přijde při výlehu o dost.
Tohle me zajima, o ceho tolik pri vylehu prichazis aby se dalo pouzit slovo dost v pomer k ekvipum ostatnich?
Papez píše: Já mám vůbec podezření, že Wizzy je buď masochista, nebo totální závislák - Wizzy to chce schválně složité, aby nemusel vstát od kompu. :D
presne (sice sem nepochopil co je slozityho na tom ze by vamp pri smrti drop horizit - asi nejakej hlubsi smysl)
Papez píše: Ach jo, a to s tebou souhlasím, co ještě chceš?
abys zacal psat k tomu o cem mas trochu prehled (=coz si vsem dokazal ze nemuzes psat k nicemu) a nevymejslel totalni kraviny jako nb mystiky, non nb zeleny krystaly (btw, je tu nekdo kdo pochopil co by meli za smysl kdyz sou v cechu zadarmo?)

... Vision vs Speech test ...
Kaj
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kaj »

Silence píše: Takhle z hlavy mě napadají tyto:
- snížit počet nabití v crystalu
- odebrat nb status

Z mého pohledu je to první "lepší", mělo by větší vliv oproti druhému, které vlastně jen lehce naruší vampírovu pohodlnost a pokud vážně nelehá v jednom kuse, nijak se ho ani nedotkne - takříkajíc kosmetická úprava.
No to mi tedy nepříjde jako zrovna ideální řešení: místo mnoha nb horizite crystalů s mnoha nabitími bude mnoho nb crystalů s málo nabitím. V důsledku pak vampove budou v báglíku tahat víc crystalů aby měli v dungu dost nabití. Pokud by šlo o to snížit počet horizite ve světě tak by bylo mnohem lepší řešení prostě snížit jeho výskyt v dungeonech.

Ale tady spíš jde o to, aby vamp mohl při výlehu přijít o nadstandartní výbavu jako každé jiné povolání. Základní zeelný crystal je nb z technických důvodů - ukládá se do něj body a kdyby nebyl nb tak by si vampové crystaly půjčovali, bugovala by těla (z ženských by se stávaly chlapi apod.) Není důvod aby nb bylo i horizite.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."

http://www.panslabyrinth.com/
Papez
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papez »

Wizzy píše:
Papez píše: A já jsem zas proti, protože na rozdíl od ostatních povolání si vamp sám horizite nesežene, v každém dungu není a nakopat si víc najednou taky se nedá. NIc vás nenutí si to pokaždé kopnout, aby tu brečel někdo, že má příliš horizite. Ono i beztak přijde při výlehu o dost.
Tohle me zajima, o ceho tolik pri vylehu prichazis aby se dalo pouzit slovo dost v pomer k ekvipum ostatnich?
Papez píše: Já mám vůbec podezření, že Wizzy je buď masochista, nebo totální závislák - Wizzy to chce schválně složité, aby nemusel vstát od kompu. :D
presne (sice sem nepochopil co je slozityho na tom ze by vamp pri smrti drop horizit - asi nejakej hlubsi smysl)
Papez píše: Ach jo, a to s tebou souhlasím, co ještě chceš?
abys zacal psat k tomu o cem mas trochu prehled (=coz si vsem dokazal ze nemuzes psat k nicemu) a nevymejslel totalni kraviny jako nb mystiky, non nb zeleny krystaly (btw, je tu nekdo kdo pochopil co by meli za smysl kdyz sou v cechu zadarmo?)
No tak jo, horizite nebude nb.
Papez - The Vampire.
Amen
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Amen »

Mam malu technicku ak stone morfne do low hor. a high hor. je v tom nejaky rozdiel? Bud AR staty alebo nieco podobne?
Odpovědět