Kdyz jsme tam ted byli tak tam byli takyCorax píše:No já taky, takže asi novinka

davala 16 gp driv esli se nepletu..Redd píše:Ona nikdy nic nedávala imho, ale tohle bude chyba.
me teda nekteri ty hlidaci opravdu stvou ikdyz mam jen blue chary ...Deacon Frost píše:Mně ta současná neschopnost PK docela vyhovuje
Jako chapu, že nemuzes proběhnout celej dung a jen oklikat dveře. Za pk musis urcite vynalozit nejaky usili. Tim ze by se snizily spawny a dalo se vic dveri na "jen jednou" by pk ty hlidace museli vymlatit tak jako tak. A modraci by nebyli tak v klidu a museli by pouzit obcas treba i skill tracking. Takhle vlezou do dveri co hlida king a vedi ze maj zhruba 2hodiny klid na dung, coz mi prijde postaveny na hlavuWilson píše:Kosto to ale nejsou jen cycly, ale i dec, tk, a mnoho dalsich dungu, a je to od doby co nekdo preskriptil hlidace a tem bezi timer 2 hodky, uz sem na to xkrat nadaval za modraka kdyz sem potreboval jit tk kvuli kvestu a pred nama byla vyprava a ja tam 3x cekal 2 hodky na resp 1 lsnka ...
Zase si ale vem ze cycly sou zrovna specifickej dung, pulku dobehnes uplne s prstem v nose, a druhou zas v 99% ne, vsechno ma svy + a - ... ale u tech jinejch normalnich dungu bych ty timery opravdu predelal, balt mi slibil az bude mit cas ze se na to koukne a zkusi neco vymyslet ...
Ono je to vzdycky tak, ze kdyz PK pojizdeji moc vyprav, tak si modraci vybreci nejaky ztizeni pro PK. Ale kolik vyprav bylo pojeto za poslednich 14 dni? Dve?Reginald píše:si tím pk už pošahanej kosto stejně jako shart
Nedokazes si prectavit co bylo dojit dec abych si moch koupit naky +5tky na pvpko, proste peklo...Wilson píše:me teda nekteri ty hlidaci opravdu stvou ikdyz mam jen blue chary ...Deacon Frost píše:Mně ta současná neschopnost PK docela vyhovuje
Ono ne každýho baví si v klidu skoro bez rizika pojetí pk harvit miliony do banku...Reginald píše:si tím pk už pošahanej kosto stejně jako shart
Na druhou stranu neznám nikoho, koho "baví" nechat se v dungu pojet PK, kteří mají na své straně počet, přeboosty, vybavenost na PvP, žádnou váhu a sehranost.Kostiss píše:Ono ne každýho baví si v klidu skoro bez rizika pojetí pk harvit miliony do banku...Reginald píše:si tím pk už pošahanej kosto stejně jako shart