Chyby na webu.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyby na webu.
Nešlo by v prohřešcích udělat možnost, aby se daly vyhledávat prohřešky podle accountu? Podle jmena je to trochu zavádějící, některá jsou duplicitní.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Dudek píše:Nešlo by v prohřešcích udělat možnost, aby se daly vyhledávat prohřešky podle accountu? Podle jmena je to trochu zavádějící, některá jsou duplicitní.
Zobrazit -> vsechny prohresky
CTRL + F
Vykopirovat anonymizovany nazev acc napriklad: cc6be3
A je to

Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
jo fajn,ale myslim že bývala i možnost hledat podle accu, je teď tam není. A bylo by to podle všeho výrazně pohodlnější.
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
A každej bude vědět tvůj Acc...Dudek píše:jo fajn,ale myslim že bývala i možnost hledat podle accu, je teď tam není. A bylo by to podle všeho výrazně pohodlnější.

Rode, simtě, jmén accu jsou anonimizovány, tzn každej účet má v sekci prohřešky přidělenou smyšlenou kombinaci písmen a čisel...
Nikde se neuvádí to, že Craft může použít kouzlo Mark - s NB runou mu to šlo.
NB runa je specificky item. Za normalnich podminek craft nemuze zakouzlit "Mark" ( tudis se ani pokusit psat ty svitky )...Driana píše:Nikde se neuvádí to, že Craft může použít kouzlo Mark - s NB runou mu to šlo.
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
anonymní rozhodně nejsou a o smyšlenou kombinaci se nejedná.Xan píše:smyšlenou kombinaci písmen a čisel...
Taky jsem myslel, ze je v tom nejaky algorytmus, ale nikdy jsem se do toho nestoural...Neverdie píše:anonymní rozhodně nejsou a o smyšlenou kombinaci se nejedná.Xan píše:smyšlenou kombinaci písmen a čisel...

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
V tabulce odshrinku u skillu taming chyby krysy.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Stranku uprav a posli mi ji... diky.Mephist píše:V tabulce odshrinku u skillu taming chyby krysy.
Tailoring backpack je napsano 4hides, 2 theardy ale žere to 6 hides, 3 theardy
Ahoj, zdravím lidi co odpovídaj za funkčnost webu darkparadise.cz, chtěl bych oznámit nebo se zeptat proč když něco stahujete z webu darkparadise.cz (např.: dpmapa.exe) se stahuje tak strašně pomalou rychlostí?
Což je 30 kB/s a s tím odpovídající dobou.
Je to něco strašného, nedalo by se s tím prosím něco udělat tjk. navíšit rychlost stahování?

AhojBuldy píše:Ahoj, zdravím lidi co odpovídaj za funkčnost webu darkparadise.cz, chtěl bych oznámit nebo se zeptat proč když něco stahujete z webu darkparadise.cz (např.: dpmapa.exe) se stahuje tak strašně pomalou rychlostí?Což je 30 kB/s a s tím odpovídající dobou.
Je to něco strašného, nedalo by se s tím prosím něco udělat tjk. navíšit rychlost stahování?
![]()
![]()
To co ti ted napisu sice neni to, co jsi chtel, ale treba pomuze. Mohl bych te odkazat na to hledat na foru linky, ktere tam ma jeden hrac, ale treba mu nebude vadit, kdyz je dam sem(snad jsou funkcni a aktualni)
Aktuální verze DP mapy 2.36, kompletně včetně gumpů
Kompletní UO s poslední verzí mapy 2.36
Díky za rychlou odpověď ale ja vím, že to tam Mulambo má pěkně dlouho minimálně půl roku. Jen sem chtěl ňákou odpověď od GM nebo někoho takového na mou otázku.
Tak řekl bych, že prioritu má server s koulí než nějaké úložiště dat. A jelikož je to soukromá zábava několik GM a pár jedinců, kteří občas pošlou nějaký příspěvěk, tak nečekej nadšení z navyšování rychlosti, které bude třeba zaplatit. Pár nás tu vystaví na svém hostingu soubory s mapou a uo a dle svého volného času se to snaží udržet i aktuální, takže buď to riskni a stáhni (jsou tam i popisy ze kdy to je) nebo holt musíš počkat (případně zasponzoruj vyšší rychlost).
Bez podpisu
Tak už zas hraju mám vše stažené a aktualizované. 

Článek v RP novinkách by mohl projet nějaký korektor a vyhnat tiskařského šotka, který se tam projevil. Je to oficiální text serveru, tak by podle toho i měl vypadat...
Jestli mas zajem...dobrovolnosti se meze nekladou., cimz nerikam, ze nemas pravdu. Ale proste trebas toto konkretne je preposlany. Osobne vetsinu takhle veci pisu ve wordu aspon.Nago píše:Článek v RP novinkách by mohl projet nějaký korektor a vyhnat tiskařského šotka, který se tam projevil. Je to oficiální text serveru, tak by podle toho i měl vypadat...
Který máš na mysli? Obávám se že to bude má chyba.. :/Nago píše:Článek v RP novinkách by mohl projet nějaký korektor a vyhnat tiskařského šotka, který se tam projevil. Je to oficiální text serveru, tak by podle toho i měl vypadat...
EDIT : Jo už tam něco vidim... Způsobeno opakovanou korekcí a taky tim že každý není dokonalý