Covetous
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
No tak se to bude delat obracene, po kazdym abbotovi vzdycky jeden proskoci gejtou pryc, az dokud zbylych nebude prilis malo na to aby dali dalsiho abbotaHunter píše:Nerad bych ti kazil sny Kapre, ale nebylo by spíš logičtější (ovšem jistě by to bylo méně vostrý bratře!!!1) předpokládat, že se tady mluví o gatě pryč? Že dokud do ní někdo nevleze, tak se (klasickej) timer na resp nespustí?Keeper píše:10 lidi skoci dva vybijou mistost + daji abota skocit treti + abbot skoci 4 + abbot ... dobry napad nejaky dalsi ?
mocny Hunter by ti na to napsal ze horni gata spocita pocet lidi kteri proskocili a az proskoci tou spodni ten samy pocet az pak se spusti resp ....Spike píše:No tak se to bude delat obracene, po kazdym abbotovi vzdycky jeden proskoci gejtou pryc, az dokud zbylych nebude prilis malo na to aby dali dalsiho abbotaHunter píše:Nerad bych ti kazil sny Kapre, ale nebylo by spíš logičtější (ovšem jistě by to bylo méně vostrý bratře!!!1) předpokládat, že se tady mluví o gatě pryč? Že dokud do ní někdo nevleze, tak se (klasickej) timer na resp nespustí?Keeper píše:10 lidi skoci dva vybijou mistost + daji abota skocit treti + abbot skoci 4 + abbot ... dobry napad nejaky dalsi ?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Rytir Grunwald
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
.
Mě osobně se cove velice libí, ať už by něco padalo nebo ne tak ho rád budu chodit libí se mi tento dung jako takový. Určitě potěší když padne něco užitečného, ale ja jsem té povahy, že se chci hlavně dobře pobavit. Loot to už je jen taková třešnička na dortu. Jinak ja osobně jsem v cove zažil poklad pouze jednou a to je dung v kterém jsem byl nejvícekrát.
Je lepší žít den jako lev. nežli sto let jako ovce.
Bailien ( cleric )
Templarsky Rytir ( Paladin )
Jihlavsky Kral ( Nekromancer )
William Wallace ( craft )
Bailien ( cleric )
Templarsky Rytir ( Paladin )
Jihlavsky Kral ( Nekromancer )
William Wallace ( craft )
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Ja zavidim lidem ten cas na to tam campit, klidne to dobrovolne priznam, proste ho nemam a chtel bych ho mit ( ikdyz bych ho vyuzil jinak )Pheme píše:Ja kdyz bych napsal, ze v nekterem dungu to pada myslel bych po jeho projiti a ne po kempeni jednoho npc
To uz se spis hodi napsat v covetous to pri kempeni abbota pada
A ano zavidim vsem a vsechno
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
Re: .
Asi tak to vidim taky... Mam cove rada...osobne bych ho chodila stale.. Je mi sumafuk, ze tam pada malo itemu... chodi se v klidku...Rytir Grunwald píše:Mě osobně se cove velice libí, ať už by něco padalo nebo ne tak ho rád budu chodit libí se mi tento dung jako takový. Určitě potěší když padne něco užitečného, ale ja jsem té povahy, že se chci hlavně dobře pobavit. Loot to už je jen taková třešnička na dortu. Jinak ja osobně jsem v cove zažil poklad pouze jednou a to je dung v kterém jsem byl nejvícekrát.
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jo na cove poklad funguje jednoduchej figl. A to ten chodit to v dobe kdy se tam poklad nejcastejc doplnuje. Dela to tak dost znamejch ze si v urcitou denni dobu skoci rychlovku cove a poklad tam vetsinou byva.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
...njn, ale to vi jen par zasvecenych ... bohuzel se k nim neradimInkvizitor Dan píše:Jo na cove poklad funguje jednoduchej figl. A to ten chodit to v dobe kdy se tam poklad nejcastejc doplnuje. Dela to tak dost znamejch ze si v urcitou denni dobu skoci rychlovku cove a poklad tam vetsinou byva.
Čím více zrnek písku odteklo z přesýpacích hodin našeho života, tím jasněji vidíme skrze jejich sklo...
..Jean Paul
..Jean Paul