Za wara mi to prijde jako nebetyčné mrhání talentu, co warrior má.Duffy píše: Safe, ale oni jsou i lidi, co nosí jen jednu zbraň do dungu
Warrior
- Luxian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mystik
Ja ti stejne neverim s tema deseti specialnima ranama.. nebo napis kolik to melo durabku a jak si to opravoval. Jak postupovala durabka.Zimbo píše:no já s tim normálně nemlátim protože to nemá cenu to nedává skoro žádný rány.... repair kit používam
A jako norm zbran.. noo chce to vyzkouset si to
Zimbo kece, von totiz vzdicky kece. To te treba pozdravi a uz pri pozdravu keca .Luxian píše:Ja ti stejne neverim s tema deseti specialnima ranama.. nebo napis kolik to melo durabku a jak si to opravoval. Jak postupovala durabka.Zimbo píše:no já s tim normálně nemlátim protože to nemá cenu to nedává skoro žádný rány.... repair kit používam
A jako norm zbran.. noo chce to vyzkouset si to
- Zimbo
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
fakt? to je za to že jsem nejel na sraz co?Zimbo kece, von totiz vzdicky kece. To te treba pozdravi a uz pri pozdravu keca .
Edit: ackerman je missující paladin tak o tom nic neví *prudí*
I fight for honor
[color=cyan]helcan blood... forgotten honesty[/color]
Nicméně jsi stále neodpověděl na to jak jsi to opravoval a jakou to mělo durabku že ti to vydrželo 10 special ran Dočkáme se toho nebo jsi fakt jen přestřelil?Zimbo píše:fakt? to je za to že jsem nejel na sraz co?Zimbo kece, von totiz vzdicky kece. To te treba pozdravi a uz pri pozdravu keca .
Edit: ackerman je missující paladin tak o tom nic neví *prudí*
Gil-Galad, nekromancer Lorda Elrica
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
Feanor, léčitel Lorda Elrica, nositel živé vody
"If you immediately know the candlelight is fire, then the meal was cooked a long time ago."
"How deep is the river if you cannot see the bottom?"
- Luxian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
asi ma tajnej rećept a nechce prozraditGil-Galad píše:Nicméně jsi stále neodpověděl na to jak jsi to opravoval a jakou to mělo durabku že ti to vydrželo 10 special ran
- Zimbo
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
nemam tajnej recept prostě mi to vydrželo dlouho... mam za sebou zatim 8 ran a durabka 40... sám nevim.... asi jsem citlivej warrior a tak mlátim opatrně
EDIT: kámošovi to vydrželo jenom pár ran ale to jich dal několik zasebou
EDIT: kámošovi to vydrželo jenom pár ran ale to jich dal několik zasebou
I fight for honor
Spis proste keca , verte mi ja ho znam von furt keca, treba vo tom ze missuju a tak...Luxian píše:bych rekl ze je to tim ze nasadis mystika dvojklikem takze to potvoru uzemni a pak mlatis.. a kdyz to hodi Darkmoon! vlastnost (dorážecí rána) tak si myslis ze je to dalsi spešl efekt.. atd.atd.
takze je to cely jeden velky omyl a svou nevedomosti nas privadis k otazkam.