byli nevyuzivany, mas hb u brittu, pk tam nemuzou a muzes si popovidat s lidmaPapez píše:Dotázek: budou zpřístupněna místa místa sloužící dříve jako cvičiště, Třeba ta místnůstka u vampů? Nebo u mágů staré cvičiště? A je zpřístupněn hřbitov u Cove, který byl kdysi cvičištěm nekromantů?
NB questy
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ano, to je vysvětlení, proč byl zaveden nb rozcestník nísto nich a nové questy. Ale mě spíš zajímá, proč je na ně prostě blokován přístup, když se zrušením jejich funkce už postrádá smysl. O to mi jde, ne že bych je kdovíjak postrádal, (spíš mi jde o princip), o brit hřbitovu náhodou už vím, i přesto dík za tipWizzy píše:byli nevyuzivany, mas hb u brittu, pk tam nemuzou a muzes si popovidat s lidmaPapez píše:Dotázek: budou zpřístupněna místa místa sloužící dříve jako cvičiště, Třeba ta místnůstka u vampů? Nebo u mágů staré cvičiště? A je zpřístupněn hřbitov u Cove, který byl kdysi cvičištěm nekromantů?

Edit: přepsáno.
Naposledy upravil(a) Papez dne 30.04.2007 22:44:26, celkem upraveno 2 x.
Dotaz na odmenu od Gallanteho
Chtěl jsem se zeptat na typ odměny za Gallanteho úkol.
Jsem mág a dostal jsem 50 mana refresh a 20 svitku blade spirit.
Na webu se pssalo něco o tom, že Gallante nedává náhodnou zbraň, tak jestli je ta moje odměna v pořádku..
Díky za konzultaci
Logi
Na webu se pssalo něco o tom, že Gallante nedává náhodnou zbraň, tak jestli je ta moje odměna v pořádku..
Díky za konzultaci
Logi
Re: Dotaz na odmenu od Gallanteho
Typ odmeny zalezi na povolani. Magovi by byla + zbran k nicemu.Logi píše:Chtěl jsem se zeptat na typ odměny za Gallanteho úkol.
Díky za konzultaci
Logi
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
- Luxian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Black Staff?Kaj píše:Magovi by byla + zbran k nicemu.
- Napospas
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Na co by byla nb mákovi black staff? Nebo mysíš Black sun staff? :pLuxian píše:Black Staff?
Myslím, že ty mana refy a svitky využije o dost líp.
Napospas[Spolek], chudý příbuzný
no treba na morfNapospas píše:Na co by byla nb mákovi black staff? Nebo mysíš Black sun staff? :pLuxian píše:Black Staff?
Přeji pěkný den!
- Luxian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
no treba no.. jako kdyz si udelas kvestik a koupis hulku v shopu no me se to zda lepsi nez chodit s neplusovejma kuzema..Pallando píše:no treba na morfNapospas píše:Na co by byla nb mákovi black staff? Nebo mysíš Black sun staff? :p
ale otazkou je jestli tady lidi hrajou stylem - zalozim postavu - mesic makruju a pak hraju -> takovejm je to fakt na prd
a nebo ze normalne behem trenovani i hrajou a chodi po svete.. takovejm by se ta hadice (+1 hulka) hodila..
Presne takovym hracum, kteri chteji skutecne hrat se hodi manarefy a blade spirit svitky - bezpecne nejlepsi zpusob jak s nb magem vrazdit slaba mosntra ve vetsim mnozstvi.Luxian píše:
ale otazkou je jestli tady lidi hrajou stylem - zalozim postavu - mesic makruju a pak hraju -> takovejm je to fakt na prd
a nebo ze normalne behem trenovani i hrajou a chodi po svete.. takovejm by se ta hadice (+1 hulka) hodila..
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
Šak počkej až se ti todle stane se silver deedem třebaCastian píše:Pre mna bola neprijemna iba jedna jedina vec, ze po tom ako som si odlozil BS svitky do banky, tak proste zmizli, dufam ze sa toto nestane inym zacinajucim hracomje to dost krute

http://dl.dropbox.com/u/36197238/Phoenix/Phoenix.Scripts.DP.7z
Zkus na psíka promluvit a říct mu to správné slovíčko.Alvatar píše:V popisu nb questu pro ranga je že až najdu zatoulaného čokla mám poklikat na obojek - mno psa jsme našel - sprotoval jsme tams tím obojkem jako blázen ale pes nereagoval ani na poklikání ani na nic jiného - otázka- buď je špatně popis co s itemem nebo chyb av čokloviVíte co s tím?

Ach jo..
Teď už dvakrát: Ach jo, ach jo..
Teď už dvakrát: Ach jo, ach jo..
- Borondir
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Viz výše, na obojek poklikáš až budeš mít celý útulek.Alvatar píše:V popisu nb questu pro ranga je že až najdu zatoulaného čokla mám poklikat na obojek - mno psa jsme našel - sprotoval jsme tams tím obojkem jako blázen ale pes nereagoval ani na poklikání ani na nic jiného - otázka- buď je špatně popis co s itemem nebo chyb av čokloviVíte co s tím?
...adûn izindi batân tâidô ayadda: îdô kâtha batîna lôkhî...
Borondir ~ Hraničář
Reloaded
Borondir ~ Hraničář
Reloaded
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
mohl by gallanteho a dorianuv kvestik davat rangerovi ruznou odmenu?
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Iverka
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Z toho si nic nedělej, já už jich taky zabil kopu a mám zatím jenom 2 knihy, od některých sem měl i víc kusů, tak jestli budeš chtít a narazím zase na stejné knihy, tak ti nějaké přenecham, jenom napiš ICQLeuret píše:Ahoj, mám problém s Galante questem, už jsem zabil 5 těch určitých lidí a ani jeden neměl tu knihu, moc se mi to nezná... Tak se chci zeptat jestli to je chyba u mě nebo někde jinde... Dík
- Iverka
- Inkless
- Kontaktovat uživatele:
Tak s příběhy bych klidně pomohl, to není problém, určitě bych alespoň 1 napsalKaj píše:Bude. Normalne v ramci sekce Questy jako jsou skupiny questu podle povolani. Jen jaksi nemame pribehy, takze kdyby nekoho z vas nejaky hezky pribeh napadl, tak sem s nim.Carolyn píše:Malinkatý a úplně nepodstatný dotaz: Bude na webu spešl sekce s NB kvestíkama ? :]