Zber surovín
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
co robim zle?Kaj píše:Tak vtipne mi to zase neprijde. Uprimne receno, tve chovani mi neprijde vtipne vubec.Shadowsong píše:och a zabudol som dodat - predam logy a ingy od ironu po verit
just a joke *wink*
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Kdo z vas ma o tu soutez zajem a o to jak dopadla?
Shadowsong ma ted dost velky problem s netem pozadal me jestli bych mu nepomohl predat jednomu cloveku cenu, zatim ten clovicek bud nehraje, nebo nejevi o moje vzkazy zajem, takze ja osobne bych nikdy nedelal ani spravce a ani nejakou soutez nestoji to za to neco delat a poslouchat vas
Jeste bych poprosil nejake zkusene hrace, treba jako Silence aby se do nej prestali navazet a radeji mu pomohli, poradili
Shadowsong ma ted dost velky problem s netem pozadal me jestli bych mu nepomohl predat jednomu cloveku cenu, zatim ten clovicek bud nehraje, nebo nejevi o moje vzkazy zajem, takze ja osobne bych nikdy nedelal ani spravce a ani nejakou soutez nestoji to za to neco delat a poslouchat vas
Jeste bych poprosil nejake zkusene hrace, treba jako Silence aby se do nej prestali navazet a radeji mu pomohli, poradili
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ako som napisal - bol to len joke. nasich guildovnych craftov {ktorym este raz dakujem za pomoc} som zahltil pracou na pekne dlhu dobu. schvalne sa chod pozriet do truhly charity a mozes sa osobne presvedcit ako som tu rudu zuzitkoval... a v prvom rade to nebola sutaz ale zbierka... ale ved dobre, ako chcete. ``sutaz`` vyhrali Rudokop [mc] a agness [spolek]. rudokopovi som stihol odovzdat cenu osobne no problemy s netom mi nedovolili odovzdat cenu aj agness tak som poprosil kamarata feagdeho ci by sa o to nepostaral. presny pocet vyzbieranych surovin uz neviem ale bolo to cca 5k ironu, 500 shadowu, 300 silveru, 400 coppru, 300 goldu a asi 500 veritu. a zabudol som na cca 400 logov. z toho mi nasi craftici ucraftili brnka, zbrane, krumpy, mortary a draw knajfy. skoda ze tam nebol aj bronz na kade. ja som vsetok svoj prerobil na locky este pred sutazou.... ak ste uz spokojny tak by som moderatorov chcel poprosit o ten lock a gm o zmazanie tabulky z cechu {nachadza sa pri truhle charity nad portom ku banke} ak sa tak este nestalo.
ps - dakujem silencovi a jemu podobnym za pomoc v hre a podporu na fore. takych ludi dp potrebuje...
ps - dakujem silencovi a jemu podobnym za pomoc v hre a podporu na fore. takych ludi dp potrebuje...
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit