Tanyka píše:Tak aby vam to nebylo lito tak vas prijedu poprudit taky
Tany no já myslím že to nebude dobrej nápad, neb tam psal Acarus něco o opékání prasete a to víš v Mongolsku baštěj všechno a mohlo by se stát, že když neseženou prasátko, tak hrábnou po kočce
Skodic píše:Tany no já myslím že to nebude dobrej nápad, neb tam psal Acarus něco o opékání prasete a to víš v Mongolsku baštěj všechno a mohlo by se stát, že když neseženou prasátko, tak hrábnou po kočce
Skodule od tebe se da cekat vse,ale neboj dokud panove nesezenou to prase a nebo budou ve stavu kdy ho nepoznaj budu se maskovat za prudilem Kruxikem takze bude na rane on
Ja nevim ale treba Kruxik chtel tou rovnici naznacit ze kdyz tam prijede jedna micina a pak skonci na rozni tak tam bude zase jen to Mongolsko*jen doufa ze to tak to psisko nechtelo rict*
Skodic píše:Tany no já myslím že to nebude dobrej nápad, neb tam psal Acarus něco o opékání prasete a to víš v Mongolsku baštěj všechno a mohlo by se stát, že když neseženou prasátko, tak hrábnou po kočce
Skodule od tebe se da cekat vse,ale neboj dokud panove nesezenou to prase a nebo budou ve stavu kdy ho nepoznaj budu se maskovat za prudilem Kruxikem takze bude na rane on
Ja nevim ale treba Kruxik chtel tou rovnici naznacit ze kdyz tam prijede jedna micina a pak skonci na rozni tak tam bude zase jen to Mongolsko*jen doufa ze to tak to psisko nechtelo rict*
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]
Tak az pojedete do toho mongolska, tak me vemte po ceste v afghanistanu. Jesi me tata Usama pusti, rad pojedu s vama a muzem si zahrat super hry.. Zastrel si svyho americana, nebo treba tref se bombou do bilyho domu, co vy na to?
Me píše:Prijet mozna planuju, ale rozhodne se nenahlasim, ejste by si zneuzil moje osobni udaje .
Na osobni udaje ti kaslem,chcem zneuzit prece tebe
Nejsme nestastni anebo si musime predstavit ze je zelenina nestastna.Ale muzeme si myslet ze snad spenat nebo kapusticky maji dusevni problemy?
[url=http://www.mulambo.wz.cz/][color=#FF00cc]Lůzrs team :p[/color][/url]