navrhy na zlepseni pvp

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

PvP hraju už nějakej ten roček a takový to "prasení" - RK, HK, full tu bylo, je a bude dycky. De o to v jaké míře.
Dřív, když sem hrával víc a vyrůstal s těma hráčama, co začínali se mnou, tak sem jich tím pádem víc znal - přátelství. A to je to, proč sem v minulosti tady tohle "prasení" zažíval míň. Hrál sem O/Ch/PK s lidma co sem z velké části znal, tak mě to bavilo zas jinak než dnes. Tady to HK, RK a full mi nikdy nějak nevadilo, když mě zabil rozumnej počet (1,2,3 lidi). Sralo mě to třeba od Brotherhoodu, páč jich běhalo vždycky moc a ty lidi sem moc rád neměl. Ale je to hrozně individuální a o oblíbenosti jedince u okolí a na základě toho vás lidi prasí nebo ne. Já to ani jako prasení neberu, beru to jako součást hry a holt s tím musím počítat, když du hrát PvP. Prasení v pvp jsou pro mě např. odlogy, neustálý zabíhání a vybíhání z GZ, no a samozřejmě funkce O/CH run, to bez diskuze. Ale to je o nastavení serveru. Ty první dvě jsou o hráčích.
V dnešní době, kdy moc lidí neznám a moc lidí nezná mě, mě fullí, RKčkuje, HKčkuje kde kdo, ale je mi to fuk :).
Teď co blbnu v cove s PKčkem, tak sem ale poznal pár v poho modráků a udělal sem si aspoň obrázek, kdo je ok a kdo moc ne :). ..
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Ahoj, dlouho jsem premyslel jak zvyhodnit pkacka a pak me napadl napad. Co takhle udelat z ostrova Buccanirs Den . (Piratske mesto, zvane Bux).

Male navrhy na prestavbu Buxu:

1)Porty pro PK by v Buxu zustali, tak jak jsou.
2)Modraci by na tento ostrov meli pristup "pouze lodi"
3)CH/O by na tento ostrov meli pristup "prez portoviste s % sanci na port"
4)Porty do Buxu pro PK, by byly odendany.Mohli by tam pouze prez RB.
5)Nesel by tam Mark.(pouze kop prez RB pro PK)

+ Smerovalo by tam PvP O/CH/PK, neprudili by tam Cove PvPeri.

--------------------------------------------------------------------
PvP Zona Ileshenar 3
V teto zone, jsou lukrativni spawny monstre. Byl bych pro, aby porty v mestech byly stale na mistech. Ale porty z Ileshenaru by meli byt odstraneny. Pokad by clovek chtel odejit, tak pouze prez Kop/Help.

U banky by se mohl dat kriz.

Zabranilo by se utikani z harweni a doslo k PvP. Tato zona mela slouzit k PvP. A ne lehkeho obohacovani modrych hracu. Ktery tam behaji v Rees Robach a 50 regama na sumonoj.

.....Tak a ted me muzete ukamenovat.....
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Proc ne ale kdyz das na bux pristup lodi, tak to tam chcipne. Ch/o hracu zas tka mco casto nebeha, ocbas teda jo to je fakt ale povetsinou jako pk fraguju spis modre.
Jinak asi souhlas jen teda by se nak muselo promyslet rozvrzeni pvp portu po svete ... dkyz by nesmel ivest do buxu ..
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
Nakai
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Nakai »

Ten Ilsh to je super napad fakt=) som za
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Miki píše:4)Porty do Buxu pro PK, by byly odendany.Mohli by tam pouze prez RB.
jedina vyhrada - to by pak kazdy pk co chce do buxu muselo do guildy aby mohlo do buxu? trochu naprd..
jinak sem vicemene pro..

edit: beru zpatky, nejak mi to nedocvaklo..
Naposledy upravil(a) Dave Lister dne 14.05.2009 23:45:24, celkem upraveno 1 x.
hemeneks more gadzo vazelina!
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Dave Lister píše:
Miki píše:4)Porty do Buxu pro PK, by byly odendany.Mohli by tam pouze prez RB.
jedina vyhrada - to by pak kazdy pk co chce do buxu muselo do guildy aby mohlo do buxu? trochu naprd..
jinak sem vicemene pro..
e nemusel ode to i jinak jakod doted
Hated

Nejste spokojeni s našimi službami? Napište nám! ---> http://hated.borec.cz/spamnicek.html
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

prsote by musle na trh no
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Spike
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spike »

Miki píše: 2)Modraci by na tento ostrov meli pristup "pouze lodi"
Mám v Buxu byt, jsem modrák a PK dělat nehodlám. To jako mám jezdit do vlastního bytu lodí? Ty jsi upad ne?
Miky Mora
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miky Mora »

Spike píše:
Mám v Buxu byt, jsem modrák a PK dělat nehodlám. To jako mám jezdit do vlastního bytu lodí? Ty jsi upad ne?
Ne. To by tě z tama logicky vystěhovali jinam jako v případě Ice. :roll:
Kdysi TLUPA a teď HATED 8-)
Gogo píše: Podla mna ked chcu hated pojazdovat desp nech to robia jak kovaren..
Nakai
Slime Flourisher
Slime Flourisher

Příspěvek od Nakai »

Tak BUx je PK mesto! Pre blue tam neni miesto=D A Dave preboha hral si niekedy pk?
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

S tou pvp zonou by to vazne chtelo neco udelat. Nechapu, proc uz se to neresilo driv, vzdyt to Acar musi videt, ze ty zony vubec neplnej svuj ucel a maj akorat nastvavaci efekt pro lidi, kterejm tam pokazdy ten harvic utece portem do cove.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Spike píše:
Nevim proc mas byt v PK meste. Pokud by se tato zmena prosadila. Tak na vyvesce urcite koupis bytecek. A urcite ten byt od tebe koupi jiny hraci, ktery vlastni postavu s flagem Murderer
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

Lucky píše:Proc ne ale kdyz das na bux pristup lodi, tak to tam chcipne. Ch/o hracu zas tka mco casto nebeha, ocbas teda jo to je fakt ale povetsinou jako pk fraguju spis modre.
Jinak asi souhlas jen teda by se nak muselo promyslet rozvrzeni pvp portu po svete ... dkyz by nesmel ivest do buxu ..
CH/O behaji, vcera jsme s kamarady behali PKacka. Behali jsme pomalu 15v3. Pokazde nas obdarovali Fullem. Kdyz my jsme nekoho zabili. Tak jsi ho v klidu resli. A on se vylotil.

Mozna by to vedlo ke skvalitneni PvP a zvyhodneni PK. Protoze by meli jistotu. Ze pri refovani nane nenabehnou naky Cove smucky. Ktery je zacnou prasit. Modraci jsou v bezpeci vsude. Proc neudelat mesto pro PK. Kde budou relativne v bezpeci.

Modraci se tam dostanou lodi asi za 7 minut.
O/CH by tam meli pristup prez svoje portoviste s % sanci na port. (jako je to u RUN).
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

-Kdo by chtel aktivne behat PvP v PK meste (Bux).
-Musel by se stat Player Killerem.
-Nebo by musel vstoupit do radu. A ctit nake pravidla.
-Znamenalo by to rozsireni rad O/CH hracu.
-Castejsi strety O/CH hracu.
- A v neposledni rade, snad z kvalitneni PvP.
Naposledy upravil(a) Miki dne 15.05.2009 12:22:02, celkem upraveno 1 x.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Miki píše:Pokazde nas obdarovali Fullem. Kdyz my jsme nekoho zabili. Tak jsi ho v klidu resli. A on se vylotil.
A proč nám to vlastně tady sděluješ?

edit: Jinak celkem souhlasim s Luckym. Jestli by tam byl vlez (prakticky) pouze lodí, tak to tam zhebne a pvp tam potkáte možná tak, když tam jednou za čas naskáče 15 frakcí, nebo 6 plnejch lodí modráků v nějaký hrubě nudný chvilce.
Nexios
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Nemyslim si, ze lodi do buxu je to prave. Snad port do buxu trochu uklizenej z ruky, ale lodi by to bylo trochu nepritupny pro modry. Kolikrat beham za modraka sam a doufam ze nekde v tom buxu najdu samotny pkacko dost hloupy na to aby do me slo :p
Ja bych byl pro strety na nakym opustenym miste , kde by bylo cosi o co by melo cenu bojovat, nebyl tam ref a moznost snadnyho uteku a obe strany by tam meli port nekde trochu z ruky ( dobry by bylo treba bludiste jak se jde do windu.)

Napr. Udela se minidung ( 5 hlidanejch dveri a silny moby ) a na konci minidungu se da truhla s pokladem ( kterej by se musel doplnovat casto). Do minidungu povede port od NPC, ktere vymeni branu za treba 10 hlav nejakejch dacanu. Nekam se da plno spawnu tehle dacanu, rychlej resp a nizkej drop. ( Drop treba jako lidsky lebky) Vysledek - pro naharveni hlav potreba stravit dlouhou dobu v pvp zone - pri dostatecnym mamonu v pokladu pro motivaci vznikne funkcni pvp zona.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Lucky
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lucky »

Inkvizitor Dan píše: Napr. Udela se minidung ( 5 hlidanejch dveri a silny moby ) a na konci minidungu se da truhla s pokladem ( kterej by se musel doplnovat casto). Do minidungu povede port od NPC, ktere vymeni branu za treba 10 hlav nejakejch dacanu. Nekam se da plno spawnu tehle dacanu, rychlej resp a nizkej drop. ( Drop treba jako lidsky lebky) Vysledek - pro naharveni hlav potreba stravit dlouhou dobu v pvp zone - pri dostatecnym mamonu v pokladu pro motivaci vznikne funkcni pvp zona.
TO je desne utopicky, vstupenku si naharvi kde kdo v casnejch ranich hodinach, nebo ve zkupince kterou tezko rozbijes.
Modre byto motivovalo jiste, novy prostory .. pokorit to jako prvni, pokorit to vubec, vybrat poklad ... ale jestl iyb to k necemu motivovalo pk ... tezko rict.
Hated

King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Udela se vyrava jak do Despu a vy mocni na sumech a ress robkach se budete jen divat za ducha jak harvime lebky enbo co to chces aby padalo
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Furt lepsi jak stavajici pvp zona a sny o vypravach jako do despu si myslim, ze by te presli asi tak napodruhy co by tam nekdo takhle vlezl, pac na takovouhle vypravu si sezenu pkacka tak za 30 minut i kdyz nemam s kym behat a nabehl tam klidne v 20ti.

Otazka solo harvicu je horsi v tom ma lucky pravdu, tohle by se muslo jedine osetrit tim, ze by se zabijelo neco na co je treba vic lidi. Rekneme imunka do ctvrtyho kruhu, solidni armor, zrat sumy a hodne HP.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

kdyz sezenes za 30 minut tak proc nedobihate dungy ? a brecite furt
Odpovědět