Dřív, když sem hrával víc a vyrůstal s těma hráčama, co začínali se mnou, tak sem jich tím pádem víc znal - přátelství. A to je to, proč sem v minulosti tady tohle "prasení" zažíval míň. Hrál sem O/Ch/PK s lidma co sem z velké části znal, tak mě to bavilo zas jinak než dnes. Tady to HK, RK a full mi nikdy nějak nevadilo, když mě zabil rozumnej počet (1,2,3 lidi). Sralo mě to třeba od Brotherhoodu, páč jich běhalo vždycky moc a ty lidi sem moc rád neměl. Ale je to hrozně individuální a o oblíbenosti jedince u okolí a na základě toho vás lidi prasí nebo ne. Já to ani jako prasení neberu, beru to jako součást hry a holt s tím musím počítat, když du hrát PvP. Prasení v pvp jsou pro mě např. odlogy, neustálý zabíhání a vybíhání z GZ, no a samozřejmě funkce O/CH run, to bez diskuze. Ale to je o nastavení serveru. Ty první dvě jsou o hráčích.
V dnešní době, kdy moc lidí neznám a moc lidí nezná mě, mě fullí, RKčkuje, HKčkuje kde kdo, ale je mi to fuk

Teď co blbnu v cove s PKčkem, tak sem ale poznal pár v poho modráků a udělal sem si aspoň obrázek, kdo je ok a kdo moc ne