Despise
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Despise
A neni tam tak nahodou jeste jedna ta mistnost a zrovna ta nejvic vylehavaci v celym dungu? Tady nejde o tom jak je to pak daleko do konce. Tady jde o to, ze ty lidi tam ani nepujdou, pokud to nemaji nachozeny, protoze se boji. A desp se chodi primarne pro poklady na kocni a kvuli lootu a obtiznosti a ne kvuli mystik traderovi.
Recept je proste ve FDD na miste kam se dostanes za nepomerne kratsi cas a s mensi namahou nez ke vstupenkari do despu.
Anebo dat nahodny drop tech vstupenek do +9 pokladu jak tu nekdo psal nebo udelat nejaky kvest. To by myslim nebylo proti nicemu. Ovsem jestli se chce nekomu s tim questem delat ze. Kvest by mohl byt narocnejsi a udelan tak aby sel splnit pouze se skupinou lidi treba ve vice low dungach. Neco podobneho jak pavouci klobouk.
Recept je proste ve FDD na miste kam se dostanes za nepomerne kratsi cas a s mensi namahou nez ke vstupenkari do despu.
Anebo dat nahodny drop tech vstupenek do +9 pokladu jak tu nekdo psal nebo udelat nejaky kvest. To by myslim nebylo proti nicemu. Ovsem jestli se chce nekomu s tim questem delat ze. Kvest by mohl byt narocnejsi a udelan tak aby sel splnit pouze se skupinou lidi treba ve vice low dungach. Neco podobneho jak pavouci klobouk.
Prosim naky strategictejsi argument ... jinak to nema cenu na toto tema dal diskutovat. Stanovisko tu je. Neberu zlehcete to, jelikoz sou to itemy k nicemu. To neni argument.Sir Artuhr píše:A neni tam tak nahodou jeste jedna ta mistnost a zrovna ta nejvic vylehavaci v celym dungu? Tady nejde o tom jak je to pak daleko do konce. Tady jde o to, ze ty lidi tam ani nepujdou, pokud to nemaji nachozeny, protoze se boji. A desp se chodi primarne pro poklady na kocni a kvuli lootu a obtiznosti a ne kvuli mystik traderovi.
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
Nene naopak ty itemy jsou vyuzitelne. Ale pouze cast z nich. Pochopil bych toho vstupenkare v despu, kdyby daval vstupenky na pala,war,kler a i teda rang mystik.
Jenze muj argument je, ze tyhle itemy se stavaji mene dostupne, nez by mely byt. Je to dano jednak zvyseni obtiznosti despu, nedostupnost despu pro velkou casti lidi a obecne jiz velka narocnost na komponenty na sestaveni mystik.
Muj navrh zni popremyslet nad resenim.Bud to strcit toho tradera jinam. Do stredne obtizneho dungu. Anebo formou kvestu moznost ziskat vstupenku za krystal i jinde. Ja myslim ze to hru ozivi a rozhodne se tim nedopustime boomu mystiku.
Pridavani do pokladu se mi moc nelibi. Obecne cokoli co je zalozeno na nahode se mi u ziskavani itemu nelibi.
Jenze muj argument je, ze tyhle itemy se stavaji mene dostupne, nez by mely byt. Je to dano jednak zvyseni obtiznosti despu, nedostupnost despu pro velkou casti lidi a obecne jiz velka narocnost na komponenty na sestaveni mystik.
Muj navrh zni popremyslet nad resenim.Bud to strcit toho tradera jinam. Do stredne obtizneho dungu. Anebo formou kvestu moznost ziskat vstupenku za krystal i jinde. Ja myslim ze to hru ozivi a rozhodne se tim nedopustime boomu mystiku.
Pridavani do pokladu se mi moc nelibi. Obecne cokoli co je zalozeno na nahode se mi u ziskavani itemu nelibi.
Despise 1 je o polovinu zlehčený, o polovinu zkrácený než dříve. Jeho projití je otázka 1,5-2h pro střední skupinku kde je jedna místnost, která je obtížnější. Ideální místo na takovýto item jako je vstupenka do mystické síně.
Zakažte v dungach pvp a nebude praskani...ja vim to neprojde.Acarus píše:No za tohle si muzou hraci sami. Praskanim. Dneska uz jen tak nekdo nikoho neveme do dungu do urcity casti, bez naroku na poklad, zda se. Ja bych tohle trebas byt tim, kdo to chodi uvital. Slo by to rychlejs a pod. Skyta to mnohe zajimave situace.Sir Artuhr píše:Jenze lidi do despu nedostanes, pokud se pujde jenom pro mystiky. Pro mystiky se chodi, kdyz se jde regulerni vyprava aspon az do konce 1. V tom vidim ten problem. Proto bych ho narval do stredne tezkeho dungu, ktery se pak da dojit a lidi tam clovek dostane.
„Každý člověk žije z práce, ale ne každý ze své.“ (Oldřich Fišer )
Treba veriť...Corax píše:ja vim to neprojde.
...blížia sa vianoce, čas zázrakov

trochu byl to srhnul z mého pohledu ...
Co se týče dugeonu Despise 1 tak jeho obtížnost byla (doufám, že i díky mým žádostem) snížena a jeho délka taky ... pokud půjde dugem skupina hráčů znalých dungu je to akce na hodinu - hodinu a půl, v dungu jen jen jeden obtížnější skok a dle mě je zvládnutelný i bez (jak vy říkáte) "Empovců"
co se týče vstupenky, tak pořád platí že na jedinou vstupenku se dá udělat recetů neomeženě což její význam značně zmenšuje ... crystalů padá dost a na trhu se dají koupit za 25k, takže je podle mě reálné si jeden crystálek k sobě vzít když už překonáte starch z despise a i když asi neproletíte dungem jako vítr tak pravděpodobnost že se vám vstupenku podaří zísat je tu vcelku velká
navíc pokud by byl vstupenek skutečně nedostatek, tak by to lidi mohlo motyvovat o nějaké pokusy na dobití despise sami a nejen doufat, že je tam někdo nekdy neprotáhne (mrknul na artura)
co se týče mystiků ... tak spousta lidí vůbec nezná jejic potenciál a proto si třeba mylně myslí, že nejsou až tak "cool"
Clerik - má supr mystick, všude využitelný
War - má supr mystick, všude využitelný
Pal - má fajn mystick, nedá se využívat sice všude ale pro zachránu akce neznám nic lepší
Rang - má exelent mystick, díky němu je o 100% silnější než bez něj (dle mě nejlepší ze všech mystiků)
Negr - má supr mystick, všude využitelný ale málo to s ním umí (nemusel by killovat jezdítka
)
Craft - má fajn mystick, je dobrý pokud máte jít za crafta dung ...
Mág - má hezký mystick, je využitelný ale spíš pro pobavení než pro účel (dle mě nejhorší mystick)
Wamp - má hezký mystick, ale po spocializaích a změnách reward je spíš na parádu nebo na nabrání fámy po výlehu
to bylo takové shrnutí z mého pohledu ... + byl dal ještě můj názor
mě nijak neovlivňuje měnění v despise bo jsem jeho častým náštěvníkem ale mám tendenci zastávat se nbíků a nevadilo by mi, aby se měnič přesunul ale zase na druhou stranu dalo by se říct, že máte teďka na vstupenky monopol a je jen na vás zda to tak necháte ... to, že je vtupenka v despice je sice hendikep ale nikomu to ve vytvoření mystciku nezabrání vláště když se dá bez problémově koupit na vývěsce
Co se týče dugeonu Despise 1 tak jeho obtížnost byla (doufám, že i díky mým žádostem) snížena a jeho délka taky ... pokud půjde dugem skupina hráčů znalých dungu je to akce na hodinu - hodinu a půl, v dungu jen jen jeden obtížnější skok a dle mě je zvládnutelný i bez (jak vy říkáte) "Empovců"
co se týče vstupenky, tak pořád platí že na jedinou vstupenku se dá udělat recetů neomeženě což její význam značně zmenšuje ... crystalů padá dost a na trhu se dají koupit za 25k, takže je podle mě reálné si jeden crystálek k sobě vzít když už překonáte starch z despise a i když asi neproletíte dungem jako vítr tak pravděpodobnost že se vám vstupenku podaří zísat je tu vcelku velká

co se týče mystiků ... tak spousta lidí vůbec nezná jejic potenciál a proto si třeba mylně myslí, že nejsou až tak "cool"
Clerik - má supr mystick, všude využitelný
War - má supr mystick, všude využitelný
Pal - má fajn mystick, nedá se využívat sice všude ale pro zachránu akce neznám nic lepší
Rang - má exelent mystick, díky němu je o 100% silnější než bez něj (dle mě nejlepší ze všech mystiků)
Negr - má supr mystick, všude využitelný ale málo to s ním umí (nemusel by killovat jezdítka

Craft - má fajn mystick, je dobrý pokud máte jít za crafta dung ...
Mág - má hezký mystick, je využitelný ale spíš pro pobavení než pro účel (dle mě nejhorší mystick)
Wamp - má hezký mystick, ale po spocializaích a změnách reward je spíš na parádu nebo na nabrání fámy po výlehu
to bylo takové shrnutí z mého pohledu ... + byl dal ještě můj názor
mě nijak neovlivňuje měnění v despise bo jsem jeho častým náštěvníkem ale mám tendenci zastávat se nbíků a nevadilo by mi, aby se měnič přesunul ale zase na druhou stranu dalo by se říct, že máte teďka na vstupenky monopol a je jen na vás zda to tak necháte ... to, že je vtupenka v despice je sice hendikep ale nikomu to ve vytvoření mystciku nezabrání vláště když se dá bez problémově koupit na vývěsce
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Na odpočívadle po d1 nejdou klamáci (packové) => díky tomu nejde ani ress, tzn. když tam člověk umře, je to pro něj konec, je to takhle chtěné?
Gate te asi za ducha nepustí dal co ? Tak to je nemilé nechtěl bych tam takhle zůstat. Nedejbože kdyby se to stalo mágovi tak může celá výprava kopnout.Wilson píše:Na odpočívadle po d1 nejdou klamáci (packové) => díky tomu nejde ani ress, tzn. když tam člověk umře, je to pro něj konec, je to takhle chtěné?
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
nepustí..není žádná možnost pro hráče jak se dostat ven krom helpu..Aken píše:Gate te asi za ducha nepustí dal co ? Tak to je nemilé nechtěl bych tam takhle zůstat. Nedejbože kdyby se to stalo mágovi tak může celá výprava kopnout.Wilson píše:Na odpočívadle po d1 nejdou klamáci (packové) => díky tomu nejde ani ress, tzn. když tam člověk umře, je to pro něj konec, je to takhle chtěné?
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
dveře na křižovatce pořád neopravy ... sále se dá procházet přes mříže
Wilson píše:Na odpočívadle po d1 nejdou klamáci (packové) => díky tomu nejde ani ress, tzn. když tam člověk umře, je to pro něj konec, je to takhle chtěné?
Ano je to takto chtěné.
Emp: Na ty dveře se podíváme.
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
ehm,tak to mi pak řekni kamaráde co tohle má za logiku? dost dobře jí totiž nerozumím,spíš bych to tipoval že při nastavování non odshrinku jste na tohle jaksi pozapomněli...Prudom píše:Wilson píše:Na odpočívadle po d1 nejdou klamáci (packové) => díky tomu nejde ani ress, tzn. když tam člověk umře, je to pro něj konec, je to takhle chtěné?
Ano je to takto chtěné.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Aby se tam neutikalo pres celou mistnost?
Sent from my LG-P500 using Tapalk
Sent from my LG-P500 using Tapalk
Tam je neco hruzostrasneho, ceho se bat, ze me zabije ?Reginald píše: ehm,tak to mi pak řekni kamaráde co tohle má za logiku? dost dobře jí totiž nerozumím,spíš bych to tipoval že při nastavování non odshrinku jste na tohle jaksi pozapomněli...
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
no problém je tam ten arach kterého si člověk může dotáhnout,což samo osobě pro celou skupinu problém není že,ale možnost dostat se za ducha z místnosti a pokračovat dál v dungeonu taky není..ono stát a čekat před gatou kde podle mě těch para/mana a arach pastí je nejvíc aniž by se nějaká dovnitř prošlápla je taky trochu obtížné,osobně se mi nestalo aby jsme si tam něco nedotáhli..Acarus píše:Tam je neco hruzostrasneho, ceho se bat, ze me zabije ?Reginald píše: ehm,tak to mi pak řekni kamaráde co tohle má za logiku? dost dobře jí totiž nerozumím,spíš bych to tipoval že při nastavování non odshrinku jste na tohle jaksi pozapomněli...
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Ahoj,
měl bych určité výhrady k despu 4.
1) Je zbytečně časové náročný, je to uživatelsky nepřátelské a chtělo by ho to časově zkrátit
- třeba mísnost, která je hned za dveřmi do čtyrky by mohla vyúsťovat u spider queeny před zoo, celá ta část mezi tím je jen zdlouhavá nudná pasáž, částečná cesta přes ní zpět by se mohla nechat
- místnost s ptáčky, tak tam člověk hodně plakal, ale nudou. Co to je za tendenci tam dát potvoru s velkym ar, spoustou hp, která se mirroří do stejně x podobných a dát ji tam tuším i 2x... Prostě se jen s prstem v nose čeká, až se jednoho umlátí, aby se šlo umlátit dalšího. Snižte jim hp aspoň na 1/3 ať to není taková ztráta času, nebo vyřešte jinak.
2) Co se týče odměny. Nehodlám tu rozvíjet diskuzi, na to že se kašle na doplňování pokladů a měsíc je očividně krátká doba. Ale myslím, že s těmito okolnostmi by tam bylo dobré přidat lockovací pokládek vyššího lvl. A dále rewarda, osobně nechápu, proč rewarda v d1 je víc, než rewarda v d4... Ta rewarda by se měla posílit, třeba i o nějaký random (1 ada ore/1yarn/pár Ac/cokoliv jiného)
V současném podání je desp4 čistě masochistická záležitost a z pohledu na její časovou dýlku musím říci, že je to opravdu zvěrstvo.
měl bych určité výhrady k despu 4.
1) Je zbytečně časové náročný, je to uživatelsky nepřátelské a chtělo by ho to časově zkrátit
- třeba mísnost, která je hned za dveřmi do čtyrky by mohla vyúsťovat u spider queeny před zoo, celá ta část mezi tím je jen zdlouhavá nudná pasáž, částečná cesta přes ní zpět by se mohla nechat
- místnost s ptáčky, tak tam člověk hodně plakal, ale nudou. Co to je za tendenci tam dát potvoru s velkym ar, spoustou hp, která se mirroří do stejně x podobných a dát ji tam tuším i 2x... Prostě se jen s prstem v nose čeká, až se jednoho umlátí, aby se šlo umlátit dalšího. Snižte jim hp aspoň na 1/3 ať to není taková ztráta času, nebo vyřešte jinak.
2) Co se týče odměny. Nehodlám tu rozvíjet diskuzi, na to že se kašle na doplňování pokladů a měsíc je očividně krátká doba. Ale myslím, že s těmito okolnostmi by tam bylo dobré přidat lockovací pokládek vyššího lvl. A dále rewarda, osobně nechápu, proč rewarda v d1 je víc, než rewarda v d4... Ta rewarda by se měla posílit, třeba i o nějaký random (1 ada ore/1yarn/pár Ac/cokoliv jiného)
V současném podání je desp4 čistě masochistická záležitost a z pohledu na její časovou dýlku musím říci, že je to opravdu zvěrstvo.
Přeji pěkný den!
myslím že tu čekat na odpověď gm ani nemusíš myslím že to stejně kvalitně zvládnu za něPallando píše:Ahoj,
měl bych určité výhrady k despu 4..............
Prudom píše: Ano je to takto chtěné.
Proč řešit něco ohledně despise? Stejně tam lezou jen Empovci ...