No tak to je skandal!Ty sis vedomne prefizoval vsechny sumy a musel si cekat 15 minut.S tim by se melo opravdu neco udelat:(Shadowsong píše:tak... konecne to prislo. prefizzoval som sa na 0 sumova priblizne 15 min cakam aby sa mi uvolnil jeden chaby slot, s ktorym toho moc neurobim. bozstva nase, nezda sa vam to trosku moc?
Rrevize summonu 2. fáze
- Sir Artuhr
- Trhovec
- Kontaktovat uživatele:
taky se mi podarilo za ranga profizzovat vsechny summy, ono kdyz je rang sam, neco fizzne na magery, neco kvuli potvoram, tak se to da profizzovat vse
ale sloty se uvolnovali presne dle casovych useku, takze si staci dat chvili pauzy, pouzivat klamaky a nebo se spolehnout na skupinu (ja konkretne byl solo zrovna)
ale sloty se uvolnovali presne dle casovych useku, takze si staci dat chvili pauzy, pouzivat klamaky a nebo se spolehnout na skupinu (ja konkretne byl solo zrovna)
Přeji pěkný den!
No, to je sice pekna rada, ale nevim co tim chces rict, abych si zkusil profizovat vsechny sumony a pak meril za jak dlouho me pujde dalsi?Pallando píše: tak na to ti reknu jednu vec: NEBUD LINEJ
To klidne muzu, ale porad nechapu to tvoje "ale sloty se uvolnovali presne dle casovych useku"
Takze jeste jednou se te zeptam, jak si prisel na to, ze se sloty uvolnovali presne podle casovych useku?, co to je za dobu?
tak ja to prozradim noHunter píše:To bude asi vždy samostatná doba, mezi "kuafix fiz, fiz, fiz, fiz, a jsem na 0 sumech" a "už můžu jednoho; supa, už můžu dva, tři, 4, ..".Pheme píše:Takze jeste jednou se te zeptam, jak si prisel na to, ze se sloty uvolnovali presne podle casovych useku?, co to je za dobu?

1) mam ultra super schopnost jmenem CTENI a vycetl jsem si to z fora
2) jsem hrozne bohatej a tak si muzu dovolit vynalez jmenem HODINKY, tak ten jsem k tomu pouzil
ale obvykle staci jen jeden zpusob, nemusi byt dva
Přeji pěkný den!
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
1. meni to nieco na veci?Tobias píše:a kolik mas magerku?Shadowsong píše:tak... konecne to prislo. prefizzoval som sa na 0 sumova priblizne 15 min cakam aby sa mi uvolnil jeden chaby slot, s ktorym toho moc neurobim. bozstva nase, nezda sa vam to trosku moc?
2. predstav si ze uz konecne max

jj. stal som v cechu, kuzlil na seba sumov a preklikaval war. plz plz robte s tym nieco.artu píše:No tak to je skandal!Ty sis vedomne prefizoval vsechny sumy a musel si cekat 15 minut.S tim by se melo opravdu neco udelat:(
inac ked sa skusis zamysliet pred postovanim tak si mozno uvedomis ze moj post nebol v zmysle 'brek brek som neschopny tak vykompenzujte moju neschopnost upravou systemu' ale 'so systemom som spokojny no skutocne to musi byt takto?'
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
-
- Slime Flourisher
- Kontaktovat uživatele:
Uz jsem to tu nekde taky psal, jo stava se to... kdyz ti nefizzne ani jeden v ty rade jak je summujes tak jich jde i tech 10 dat... kazdopadne nejsi sam komu se to povedloPallando píše:10 summu za ranga bez druidky, nebuglo neco? nebo nejaka zmena a nebo je to vyjimka co muze nastat?
"There's no real life, just afk" - Citat od kamarad
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?
I cesta muze byt cil...
Order - Who are you?
Chaos -What do you want?