Irto píše:Člověče to si děláš prdel ne?
Kdzž fizneš suma hlidej si čas trva to cca 5min(max) než se slot uvolni problém je že nesmíš sumit s napisem už nemužeš dalšího summa jak toto vidiš tak maš smolika protože ten timer prodlužuješ.
Typicke... povedal clovek co chodi low dungy...
Zeby som mal tie sumy, lenze, po skoku do miestnosti, ktora sa mlatila cca 4 minuty, som prvych 30sekund co som sa snazil summit dostal 20 RKciek, a vzdy kym som castil suma pred jeho docastenim som dostal RK pricom mi to zobralo slot???
A co teraz, idem tam 3,5 minuty cakat, bez summov? co mi na to povies? Jedine stastie, ze funguju blade spirity ale to je len taka okrajovka, neviem preco by som po 30 sekundach v krizovej miestnosti kde nas bije 5 krakenov a milion kopii mirorov nemal mat sumy. Tak bud si prejdi tazsi dung nez yomo, alebo si prestan otvarat drzku ked sa nevyznas...
(A ja som samozrejme za toho co nadava a hejtuje, ale to ze ty tu ides spamovat so svojim noob nazorom topik, tak to sa zda byt ok.)
Snazim sa tu vyjadrovat slusne, lenze nech sa potom niekto necuduje ze sa to neda. Si zisti fakty az potom mudruj... Proste ked chces chodit tazke dungy kde je jednoducho brutalna RK party tak nemas,
rozhodne nemas 5 minut casu cakania v krizovke...
Mephist píše:Kdyz ti dojdou summy, tak summuj blade spirity. Proto mam rad tremera do EP

Je to tak Mephist, konecne nazor mudreho cloveka co sa vyzna...
Summil som BS, lenze nekrova vyhoda je rychle kal nox mani a chcelo sa mi plakat ked som ani 1 nemohol vyhodit no...
Zase uznaj, ze by to nebolo zle mat predsa po ruke tie sumy...