Cleric

Odpovědět
Skriptor
Walking Scribbler
Walking Scribbler

Re: Cleric

Příspěvek od Skriptor »

to si myslel ako ironicky? alebo to je vazne dobre ?:D
Raona
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raona »

pripada mi to moc preboost, ale klerika nemam, mozna kdyby se ke kazdemu nahazelo dalsich 10 nevyhod tak pak mozna
Leny-m
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leny-m »

Jsem jediny, komu se klerik a treba i necromancer libi tak, jak jsou? :) A kdyz uz jsem u toho, tak i ranger se mi tak libil.
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Leny-m píše:Jsem jediny, komu se klerik a treba i necromancer libi tak, jak jsou? :) A kdyz uz jsem u toho, tak i ranger se mi tak libil.
Nejsi jediný ale stejně nikdo nic nezmůže ;) clerik ani mag specku nepotřebují... není je v čem oslabovat ani posilovat.
U negra se tvrdilo že dojde spíše k oslabení protože on a ranger byli prý "přeboost".
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

A nebyli? Nehovoříc o tom, že takový negr na náročnost výbavy VS síla (rozuměj efektivita v harvestu PvM) strčil do kapsy i dva rangery před speckama... (Pohádky o osmi havranerch si nechte pro děti)

O jakési domělé užitečnosti v dungu se tu nechci bavit, protože tam veškerou negrovu sílu GM ořezali už dávno na dřeň an ort pastma a sumony žeroucími monstry na každém rohu. Pak mu krom mass curse v dungách opravdu nezbylo nic extra. Nicméně, kdo ho hrát uměl, ten si nikdy nestěžoval a kdo ho hrát neuměl, prostě za něj jen harvil a do dungu tahal jiné povolání. A tak je to asi se vším 8)
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

Ranger byl overboost s pogem, portem (2004). Pak už to bylo takový normální.

Přemýšlím, že bych se překonal a po několika letech to lognul, ale protože už nemůžu 50 sumů a dát LLL na sólo, se mi moc nechce. :D
Kate
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kate »

Cleric je skvělej tak, jak je. Takže ho laskavě nekažte, jako jste zkazili rangera. Btw podle tvého návrhu 1. cler nemá armor 2. nemá boosty 3. nema ivm scroll, a oslabené boosty.. přijde ti to do dungu normální?
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Klerika hraju na DP asi 8 let a taky bych do něj nešťoural - přijde mi vyváženej a prostě klasika...
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Ja by som to videl max tak, ze by sa nic neoslabilo a len by sa pridalo, toz nak ze jeden by mal lepsie ivm, dalsi lepsie boosty a treti trebars lepsie summy o kustik
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

tj ale kazdy vylepsceni musi mit nekde i oslabeni
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Wallace píše:tj ale kazdy vylepsceni musi mit nekde i oslabeni
Neříkej....a jaktože neoslabili wampa? ten zůstal tak, jak byl........ :?:
Já možná vím proč a určitě nejsem sám.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Helloween píše: Neříkej....a jaktože neoslabili wampa? ten zůstal tak, jak byl........ :?:
To si snad robis srandu. Hras vobec vampa? Hral si ho pred speckou, a po specke?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

precti si vyhody a nevyhody kazde specky :-) tam mas posilneni , oslabeni)
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Kesemot píše:
Helloween píše: Neříkej....a jaktože neoslabili wampa? ten zůstal tak, jak byl........ :?:
To si snad robis srandu. Hras vobec vampa? Hral si ho pred speckou, a po specke?
Ne prdel si nedělám.....ukaž mi jestli mu do základu bylo něco odebráno, oslabeno.....nebylo nic.
Vampa sem před speckou hrával velice aktivně a i PvP(human, morf)
Jak zavedli specky, přestal sem vampa hrát., protože po zavedení na stona qest, který sem mimochodem šel mezi prvníma v době kdy se postavil. A upozornil sem na brutální nedostatky, který mě tam stály 4 top výbavy a jedno zamindrákovaný GM mě poslalo do prdele, tak sem se na to přímo vysral. GM raději jmenovat nebudu.

A jestli narážíš na qest na stona (garda imp) tak ten byl dááávno pře speckama, takže se wamp (základ) co se zavedli specky vůbec nezměnil.
Leonidus
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Leonidus »

Myslím, že Káťa i já do toho klerika můžem kecat a neremcat tu o vampech atd.... To povolání bych prostě neměnil, nepřidával mu nic, neoslaboval.. Vzpomínám, když se dřív běhalo pvp za klerika, kdy měl harm dmg jak pr... a sumů, kterých X ... Postupně byl oslaben, ale spíš bych to nazval dorovnán k ostatním charům a hlvavně dorovnán ke své funkci, která je teď prostě vyladěná.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Helloween píše: A jestli narážíš na qest na stona (garda imp) tak ten byl dááávno pře speckama, takže se wamp (základ) co se zavedli specky vůbec nezměnil.
Nekomentujem, ty asi fakt hras na vlastnom serveri.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Fuu
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Fuu »

Helloween píše:
Kesemot píše:
Ne prdel si nedělám.....ukaž mi jestli mu do základu bylo něco odebráno, oslabeno.....nebylo nic.
Vampa sem před speckou hrával velice aktivně a i PvP(human, morf)
Jak zavedli specky, přestal sem vampa hrát., protože po zavedení na stona qest, který sem mimochodem šel mezi prvníma v době kdy se postavil. A upozornil sem na brutální nedostatky, který mě tam stály 4 top výbavy a jedno zamindrákovaný GM mě poslalo do prdele, tak sem se na to přímo vysral. GM raději jmenovat nebudu.

A jestli narážíš na qest na stona (garda imp) tak ten byl dááávno pře speckama, takže se wamp (základ) co se zavedli specky vůbec nezměnil.
jenomze vamp byl vzdycky ten nejvetsi šunt kterej se nehrál.. kdyz si vemes holyho vampa vs rang nebo war, porad je ten vamp na tom nejhůř. jo jasně hrál se.. hráli ho takový ti kteří říkali jak je to jejich hlavní postava a kde si co si.. no prostě dmg neměl, paru umí i cler.. nvm nebudu to tu celý vysvětlovat.

vracečka (a na jen to) u brujaha a tremere celý jsou na pvp celkem kůl.. jasný dmg jako destro to nedá..
dokonce už jsem viděl i nějakýho gangrela jak lítá na pvp..

imho toto je topic o clerovi. sry za ot.
George McLucas
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George McLucas »

Zdravím všechny - taky jeden návrh na specky:
Základní klerik - beze změny

Svatý Bojovník:
+10 heal (pri 120heal ress v cene (1-2 band)
pri nasazení mace +10 macefighting
zrušení mass ortu, arch kouzel
moznost na qest item diky kterem banda leci halusky

Léčitel:
+10 mgr
timer na IVM svitku na minimu
Animal Lore max 70
odebrán Harm
při max alchemy mu inviska vydrží 2x tak dlouho

Inkvizitor:
+ kouzlo Energy Bolt
+ kouzlo Magic reflection (za 3x tolik many nebo jiné mana omezení jako u wara na šipku)
Hiding max 70
zrušena paralýza (field ponechán)
pety jen lvl 1, prodlouzen timer
Kate
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kate »

SPECKY? hovadina.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Kate píše:SPECKY? hovadina.
Jj mohla si uz na to prist ze budu :)
Namiesto nadavok navrhni daco mozno sa niekto tym inspiruje....
Okrem toho specky budu v pohode, pokial sa nebude brat zo zakladu klera..
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Odpovědět