To si kde zobral?Strigwyr píše:J
-ma perfektny mystik (bez ktoreho sa mozno citadela a desp 4 nedaju prejst)

To si kde zobral?Strigwyr píše:J
No skorej mi ty povedz, kolko krat si za posledneho pol roka presiel citadelu a D4? ani raz?Kesemot píše:To si kde zobral?Strigwyr píše:J
Tak mi sme to so Strigom chodili dvaja a to sa proste bez toho mystiku na konci taazko davalo, vis jak... Tak pochopitelne, ked to idete 10+, tak az taky dolezity neni noKesemot píše:To si kde zobral?Strigwyr píše:J
Já to většinou chodil v +10 někdy v jen +5...Severka píše:. Tak pochopitelne, ked to idete 10+, tak az taky dolezity neni no
Strigwyr píše:Ja som to myslel v dobrom pacholek...
Nezabudni na to ze:
-war neslape pasce narozdiel od ranga a vampa
-ma golden medailon
-ma kopec silnych non-famoviek (kde pri RK party vamp konci a pal ma nonfejm zbran iba honoura a mozno glassky)
-Ked ma klera, spec. pal sa dostava do nevyhody lebo uz nema vyhodu boostov...
Podla mna war je dobry do easy aj medium dungov tak ako specializacie, ale do top dungov rozhodne war vedie... (Len je narocnejsi na equip)
Ak si sklamany z wara, tak po speckach by som necakal nieco lepsie, ale mozno ze sa vsetci prekvapime...
Ale ty jsi iba lenivý!Strigwyr píše:Mihal...
Nehravam sice PvM ale nieco s do toho vyznam a keby to zacnem hrat tak by som to za 1 tyzden vedel hrat lepsie nez 90% co hravaju PVM 5+ rokov a nevedia ani quest na war medailon spravit...
Poroto prosímtě sem přestan psát, protože tohle je PvM topik!A nuti ta to niekto citat ?jasne je napisane ze toto je PvP topik, vlezies tam a zacnes vsetco citat a reagovat na to OT kecmi...
Už se konečně probuď...Strigwyr píše: Nehravam sice PvM
v reale popritom ako si hral?Depka píše:Ja sem chodil citadelu nahej a taky sme to davali
Ono je to v podstate jedno, aj keby mu povolili lvl 3, lebo ho vyhodi raz za uhorsky rokKing píše:co takhle povolit warovi klamaky lvl 3 ? když je ma paladin i vampir ... a diky specializacim jsou oba o dost vys nez war ? jak vydrží tak dmgem