Warrior

Odpovědět
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Re: Warrior

Příspěvek od Mephist »

Abilita Berserk:
Nabehne po vypiti specialniho Berserk potionu (ziskani nejakym questikem, nebo za neco ke koupeni).
Vyhody: Hodne zvedne silu a dex a doleci na max (alespon +100str, mozna i o vic), zvedne rychlost utoku a mnohem vetsi dmg(nevim, jestli jde nascriptit). Kouzla davaji mensi dmg(zvednutim resist skillu, nebo nejak scriptove osetrit, aby davaly treba jen pulku),
Nevyhody: sesedne z kone, shodi brnko do batohu, moznost jen s obourucnima zbranema, nemoznost stitu.
Trvani: Do smrti, nebo do vykonani jakekoli cinnosti co prerusuje utok, tzn mohlo by se to pouzit pouze na jeden cil. Po skonceni vyrazne snizi hp a staminu.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

V podstatě posílený Medailon... :paranoid:
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Tymyan píše:V podstatě posílený Medailon... :paranoid:
Ano, neco takovyho, ale na jedno pouziti a urceny do pvm.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

azachiel píše:hmhm jak čtu Stygrowi topiky napadá mě pár památných vět z Červeného trpaslíka...

"Máme mezi sebou příšerný hovado. Mozek v anální oblasti. Brada chybí, zřejmě nevyvinutá. Genitálie malé a neškodné. Nemají žádnou hodnotu."

Jinak jak jsem pochopil z pár topiků výš, tak gm už svou představu specek mají. Tak proč pořád vymýšlíte a spamujete nové nápady :)

Napada me jina hlaska z cervenyho trpaslika, ktera se sem genialne hodi...

" Do kosmu, ty seš naprosto jetej mimoň. Drž už sakra hubu. "
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Otázka na GM's

Jak se to má se speckama už se alespoň ví kdy budou ?
Správce charity válečníků
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Raynor píše:Otázka na GM's

Tady máš odpověď :shock:
Acarus píše:Nevadi, mame, ale nerikame, ze nemuze pouzit i neco zde pouzityho jeste. Ocekavam, ze od zacatku cervna zacnu testovat.
Nečteš, nevíš :oP
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Helloween píše:

Acarus píše:Nevadi, mame, ale nerikame, ze nemuze pouzit i neco zde pouzityho jeste. Ocekavam, ze od zacatku cervna zacnu testovat.
Kdo by také čel když půl fóra jsou Strigwirovy plky...
Správce charity válečníků
Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Raynor píše:
Helloween píše:

Kdo by také čel když půl fóra jsou Strigwirovy plky...
To je fakt :twisted:
Pacholek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacholek »

Většinou sem zabloudim na forum tak jednou za týden, ale když jsem tady, tak jsem se chtěl zeptat, ten začatek června s těmi speckami sedí?? Protože já už jsem na ně nadrženej :D a kolikrát vzteklej v dungu jak je ten war k kničemu :) tak už na ně čekám jak na boží smilování :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Pacholek píše:Většinou sem zabloudim na forum tak jednou za týden, ale když jsem tady, tak jsem se chtěl zeptat, ten začatek června s těmi speckami sedí?? Protože já už jsem na ně nadrženej :D a kolikrát vzteklej v dungu jak je ten war k kničemu :) tak už na ně čekám jak na boží smilování :)
Ak myslis, ze teraz je warior na nic, tak po speckach budes este sklamanejsi... Ma 130 bojovky myslis ze po speckach bude mat 150? :p war je najlepsia dmg do dungu a aj solidna mlaticka v pvp lenze treba nosit equip a vediet to hrat a potom je to fakt TOP povolanie... Trochu vysvetli v com si myslis ze je war nanic a co si myslis ze by sa mu malo pridat
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Strigwyr píše: Ak myslis, ze teraz je warior na nic, tak po speckach budes este sklamanejsi... Ma 130 bojovky myslis ze po speckach bude mat 150? :p war je najlepsia dmg do dungu a aj solidna mlaticka v pvp lenze treba nosit equip a vediet to hrat a potom je to fakt TOP povolanie... Trochu vysvetli v com si myslis ze je war nanic a co si myslis ze by sa mu malo pridat
Strigwyr, bol si niekedy dung? A tym nemyslim dobiehanie ice, ts a wrongu :D:D
A ked uz ty rozpravas o ekvipe, tak to sa fakt musim zasmiat. Ekvip si nevidel ani na obrazku.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Kesemot píše:
Strigwyr píše: ...
Strigwyr, bol si niekedy dung? A tym nemyslim dobiehanie ice, ts a wrongu :D:D
A ked uz ty rozpravas o ekvipe, tak to sa fakt musim zasmiat. Ekvip si nevidel ani na obrazku.
Kesemotko sice neviem preco sa domna navazas ale ok.
Za wara som bol aj top dungy, len par, a z niektorych som odohral len cast. Na dovod preco a tak podobne ti neodpoviem.
War je TOP mlaticka - non fame guny aj lacne, 130 bojovky = nemissujes, medailon? vysoka STR? Neslape pasce? Co viac by si este chcel?

ot: Jaj a prepac, ty ze zoberes do cove elven hc s fena kombom si myslis ze si pan? :) len tak btw som jeden z par ludi co brali na pojazdy TOP zbrane tak neviem co tu vravis ze ja nemam equip. Na pojazdoch som nechal 3 tempesty a dalsich 4x som s tempestom kempil, teraz keby mam prilezitost mam odlozenu bersu lenze k tom sa uz asi nedostanem, a co viac by som podla teba mal nosit ? Navazas sa do nespravneho ja som jeden z tych co nesockuju na equipe a vzdy nosim to co mam v ramci urcitej situacie... Za klera by som kludne nosil myth kombo ale nosim radsej +5 lebo vazi o kus menej a ja som si toho v pvp nabehal dost tak viem co je najlepsie do cv pvp... Na aj mensi pojazd zoberem kler/war brnko a 2 kamenovky a vies zlato to je rozdiel nieco nosit do dungu a nieco za pk do cv pvp a na pojazdy takze neporovnavaj lebo ta v equipe schovam do vrecka :) na trh si aj ja mozem dat ada kombo a ak ma velmi poziadas tak ti ho aj donesiem ukazat :p
-len tak btw - predal som pvp spotrebak a nasetril som 5m + daco a chcel som si kupit master vikinga a behat s tym do ice/wrongu mozno aj cv pvp na pascu ale po tom co som ho skusal aky sh1t dmg to ma tak to nema absolutne ziadny vyznam na pvp a to iste aj bersa

Vies o mne malo tak sa moc domna nenavazaj ;)

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Netuším stále na co čekáte.. řekl bych, že spíše na Godota... Řekl bych, že se nebude nic měnit a pokud nebudou to žádné extrémní zásahy viz. specializované povolání.. Jen kosmetické upravy, v kterých se bude jednak o 1-3 úpravy.. Jestli tu čekáte vše vysněnné berserky a lamače lebek, tak toho se mysím nedočkáte... Tohle je pouze můj osobní názor, co bude... Vůbec bych nijak široce nerozděloval ani další nespecializovaná povolání... Pokud je pro vás ted warrior k ničemu, tak to je smutný příběh, protože to není pravda a řekl bych, že se nijak posilovat/oslabovat skillově/itemově moc nebude..
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Robin de Martis
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Robin de Martis »

Strigwyr píše: přestaň blít
Nevím, proč máš v každém třetím postu, nám vypsat A4 toho jak ubah ekvip nosíš a kolik si toho ztratil, pokud si tak hojíš srdíčko a chceš od nás slyšet: " Jo Strigu jsi fakt pán a máš kule na správným místě" tak toho se opravdu nedočkáš... Hlavně jsem opravdu rád, že jakožto PvP master máš tolik zkušeností z PvM.. všichni už víme, že jsi napsal knihu " Kdybych hrál PvM, tak si vás všechny koupím"... Co chci říct? Pro tebe po lopatě.. Klidně sem blij svoje žvásty, ale nenavážej se doostatních neustále jako vztahovačná ženská s krámama.. Napiš si tvuj návrh, tvé zkušenosti, ale ne že každý je tu lůza a ty jsi pán, ikdyž ve skutečnosti jsi náš dvorní šašek...
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Johny Matovic
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny Matovic »

Strigwyr píše:same dobre veci
JJ strigmyr si fakt pan a mas gule na spravnom mieste, uznavam ta. ;p

Ze nie robin? na to by som sa pozrel. Este, ze nie som lenivy.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Strigwyr, mozno si myslis, ze ludi co to tu citaju fakt oklames tym, ze do kazdeho postu pises, aky super equip nosis na pojazdy, lenze ja som ta na pojazdoch zazil, a to veeelaa velaaaa kraaaaat. A polovica z tych pojazdov bola stylom +10 kombo, jedna otrieskana midnajta, blackrock heater a 4ia prisluhovaci v res robkach za tebou :(
A odpoviem ti preco sa do teba navazam. Pretoze ma vaaazne nebavi, ze ked si chcem dat oddych dung na solovku, v mojich drahocennych +15 kostiach :( (mas pravdu, v ekvipe by si ma strcil do vacku), tak na mna nabehnu 5ti sasovia. A vies preco ma to nebavi? Lebo ked vidim tu hordu cervenych uboziakov s tebou na cele, tak nemam chut ani bojovat ( a to som order warrior), ale radsej sa odstenim a odkopnem. :)
Pekny den zelam

EDIT: P.S.: Zabudol som dodat, ze este mas svoju uber mino sekeru, ktora ma plusovost asi -20 ked mi za necra davas 20-30 :)
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Kesemot píše:Strigwyr, mozno si myslis, ze ludi co to tu citaju fakt oklames tym, ze do kazdeho postu pises, aky super equip nosis na pojazdy, lenze ja som ta na pojazdoch zazil, a to veeelaa velaaaa kraaaaat. A polovica z tych pojazdov bola stylom +10 kombo, jedna otrieskana midnajta, blackrock heater a 4ia prisluhovaci v res robkach za tebou :(
A odpoviem ti preco sa do teba navazam. Pretoze ma vaaazne nebavi, ze ked si chcem dat oddych dung na solovku, v mojich drahocennych +15 kostiach :( (mas pravdu, v ekvipe by si ma strcil do vacku), tak na mna nabehnu 5ti sasovia. A vies preco ma to nebavi? Lebo ked vidim tu hordu cervenych uboziakov s tebou na cele, tak nemam chut ani bojovat ( a to som order warrior), ale radsej sa odstenim a odkopnem. :)
Pekny den zelam

EDIT: P.S.: Zabudol som dodat, ze este mas svoju uber mino sekeru, ktora ma plusovost asi -20 ked mi za necra davas 20-30 :)
No dobre, kolko krat som siel solo a kolko krat v skupine? :) myslim ze solo si ma tam stretol xyz krat... a do ice chodim v +10 kombe lebo staci, fightka a midnajtky... Myslim si ze na taky low pvp dung to staci... do wrongu kde treba chvilu cakat si vezmem 2 sutrovky, brnko iba mozno, a top dungy kategoria sama o sebe...
Uprimne, myslim ze na teba nabehnu aj ressrobkari s 50 regmi takze tu mi myslim nemas moc co vycitat :) (A nezabudni ze kolko krat som bol na teba solo.. bolo to aj 10+ krat...)

A cudujem sa, ze tu pises o plusovitosti mino sekery :) vyzeras byt celkom mudry typek ktory to vie dost dobre hrat tak toto ma zaraza... je +9 taku som ju aj kupoval, a vysvetlim ti to takto...
- od plusovitosti (+) nezalezi DMG u urcitych zbraniach... ci je ta mino +10 alebo +9 neovplyvni dmg...
DMG zalezi od aktualnej/novej durabky cize ked mas aktualnu dur 90 a nova je 100, dealujes so zbranou 90% dmg
Mino ma 45 durabky a moja konkretne uz len asi 29/35 cize pokial ju neopravim tak dava podstatne mensi dmg ale stejne postacujuci ked som s tym paladina ubuchal na stojak... A neviem co sa tu vzrusujes ze to dava do nekra za 30.. dava to rany do 70 ar aj za nula ale je rychla a niekedy dava solidne rany... ono to je top cv pvp zbran ale do 80+ ar je asi lepsia midnajtka...
len tak mimochodom ked som bol vo frakcii, tak som si 3v1 zabijal BHW, nejakeho ich klera som si sam usmazil, a fufak za wara ma mlatil s MW bardou ktora neviem ci bola self repairnuta ale mala mozno 3 durabky tak nedal mi vacsiu ranu nez za 20... skus +9 halu rozbit na 10/130 a uvidis aku dmg do naheho prska s tym das :p

Helloween
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Helloween »

Strigu, piš k tématu který tu je, a nespamuj tady tvýma ubah pojezdama a moudrostima. To patří do pokecu ne k povolání!!!
Pacholek
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pacholek »

Strigwyr píše:
Pacholek píše:Většinou sem zabloudim na forum tak jednou za týden, ale když jsem tady, tak jsem se chtěl zeptat, ten začatek června s těmi speckami sedí?? Protože já už jsem na ně nadrženej :D a kolikrát vzteklej v dungu jak je ten war k kničemu :) tak už na ně čekám jak na boží smilování :)
Ak myslis, ze teraz je warior na nic, tak po speckach budes este sklamanejsi... Ma 130 bojovky myslis ze po speckach bude mat 150? :p war je najlepsia dmg do dungu a aj solidna mlaticka v pvp lenze treba nosit equip a vediet to hrat a potom je to fakt TOP povolanie... Trochu vysvetli v com si myslis ze je war nanic a co si myslis ze by sa mu malo pridat
Ani se mi nechce odpovidat pane Strigwyre. Jen jsem chtěl říct o čem byl war v dungu kdysi a o čem je dnes?, v porovnání s jiným povoláním ( speckami ). Nechci wara hazet uplně do koše, to ne, pořád ho hraju, ale když vidim v čem byl v dungu duležitej a v čem je tam duležitej dnes, každý si můžem sáhnout do svědomí, no nebudem to řešit :)
Tím jsem ukončil toto svoje téma a dál to nehodlám řešit, že jsem sem vubec něco psal ....
Jen jsem se chtěl zeptat, jestli se něco bude dit nebo ne?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Ja som to myslel v dobrom pacholek...
Nezabudni na to ze:
-war neslape pasce narozdiel od ranga a vampa
-ma golden medailon
-ma perfektny mystik (bez ktoreho sa mozno citadela a desp 4 nedaju prejst)
-ma kopec silnych non-famoviek (kde pri RK party vamp konci a pal ma nonfejm zbran iba honoura a mozno glassky)
-Ked ma klera, spec. pal sa dostava do nevyhody lebo uz nema vyhodu boostov...

Podla mna war je dobry do easy aj medium dungov tak ako specializacie, ale do top dungov rozhodne war vedie... (Len je narocnejsi na equip)
Ak si sklamany z wara, tak po speckach by som necakal nieco lepsie, ale mozno ze sa vsetci prekvapime...

Odpovědět