Vampire
- Stillwater
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ti nevim, klany tu byly mnohem driv, nez jsem ja zacal hrat. Jestli nekdy budu mit nasvedomi nejaky klan, tak to budou Malkaviani :pSatan píše:S Tremere qvestem se spise obracejme na Anansiho , Kaj se tomu venuje dostatecne i Triglav , ale spravce a tvurce vapirich klanu je Anansi takze hrr na nej at s tim uz neco udela xD
O te chybe vim, zitra se na to podivam
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
uz jsem nato prisel:), nesmej se - vyleh druhe patro:-)Archonik píše:ne neni bugla:))
tak uz jsem se dostal zase o kousek dal, zatim velice povedeny qwestik, jinak kayi treti patro je pekne trapny!!! Jak to ma upir asi prezit:)
Tak kayi, ac tvuj napad byl peknej, tak uz me tam nedostanes, tak nastvanej a znechucenej z qwestu jsem fakt nebyl (cas/volnost smrti).
Naposledy upravil(a) Miki dne 28.09.2008 21:00:03, celkem upraveno 2 x.
Tak přátelé já nevím, asi su retardovaný boco... Dle příběhu na stone impíka na stránkách DP jsem po dlouhé době konečně objevil ten "starý chrám" s oným, již výše zmiňovaným, kamenem, nice... ale není mi tedy jasno, jak dle věty(prvního verše básničky, chcete-li) (Až pomstěný spočine cesta tvá začíná...) mám poznat, vypozorovat, odhalit, objasnit, odtajnit, najít, vyluštit a vyřešit kdo onen pomstěný vůbec je, o KOHO, či nedaj bože o CO, se jedná, natož kde se TO nalézá... jak sem již řekl prvně, asi su retardovaný... 

Jen hledej smudlo, kdo hleda najde:)Dargor píše:Tak přátelé já nevím, asi su retardovaný boco... Dle příběhu na stone impíka na stránkách DP jsem po dlouhé době konečně objevil ten "starý chrám" s oným, již výše zmiňovaným, kamenem, nice... ale není mi tedy jasno, jak dle věty(prvního verše básničky, chcete-li) (Až pomstěný spočine cesta tvá začíná...) mám poznat, vypozorovat, odhalit, objasnit, odtajnit, najít, vyluštit a vyřešit kdo onen pomstěný vůbec je, o KOHO, či nedaj bože o CO, se jedná, natož kde se TO nalézá... jak sem již řekl prvně, asi su retardovaný...
Ne velký Bude tak naivní nejsu, abych si myslel, že mi to nekdo byt jen sebemín naznačí, chtěl jsem tím jen poukázat na to, že ty indicie v tom příběhu, a nejen v tomto konkrétním, jsou uplně nanic a naprosto nedostačující, pokud to jen čistě náhodou neobjevíš, tak dle příběhů nemáš nejmenší šanci, což si myslím že neni košer, šalom...
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Tak bez problemu to urcite nebylo:) ale urcite to nebylo zas tak tezke, jen upirek musi trosku behat, a probehnout si svet + si neco malo domyslet a umet se podivat do mapy:)
[color=blue]Archonik-The Stone Impik[/color]
[color=blue]Dark Sandy-Druha Do Paru[/color]
[color=green]Lineage 2 - Hodna Kocicka:)
>>>>Dark Sandy<<<<[/color]
Aneb Par Kb v Save
Aneb Par Kb v Save
Tak samozřejmě že když si proběhneš celou mapu, tak to možná náhodně někde najdeš, o tom nepochybuju, když to místo opravdu někde existuje. Spíše mi jen vadí to, že je to opravdu náhoda, proběhnout celou, nemalou, mapu DP neni zas tak sexi a hned... Vadí mi to, že příběh nijak nepřibližuje, kde by to ono místo mělo byt, dle nějakých indicií bo tak. Kec typu "Až pomstěný spočine cesta tvá začíná..." je téměř nic neříkající a nikterak, byť sebemíň, TO místo (rozuměj alespoň okruh pátrání) nepřibližuje... Shadowsongu ty řikaš, žes to přesně podle toho příběhu našel jo, to sou pěkné kecy... to je jakobych někde na mapě dal krvavou bandu a napsal: "Až najdeš krvavou bandu, cesta tvá začíná...", je ti hned jasné, kde ta banda je že...
...spory, spory, spory, orgasmus,... fišismus...

Ale pokud nejsi úplný trubadůr a máš aspoň minimální smysl pro, alespoň částečný roleplaying, o což u questů většinou jde, nehrajeme totiž Diablo, že, tak si třeba můžeš říct, že krvavá banda vznikne při léčení a může tě např. napadnout, že by se dalo poohlédnout třeba v cechu kleriků, což jsou léčitelé, že? Případně by ses mohl juknout do cechu vampírů, kteří se krvavými bandami "živí" resp. léčí.Dargor píše:"Až najdeš krvavou bandu, cesta tvá začíná...", je ti hned jasné, kde ta banda je že...
Protože napsat do kvestu: "Jdi na souřadnice X,Y a tak řekni npc jménem Alois: Alois gate" tak to trošku ztrácí ten význam.
imho...
edit: ale na druhou stranu vampa nehraju o tomhle kvestu nic nevím, takže nemůžu říct jestli to tak je, nebo ne. Ale mělo by být, jinak bych asi souhlasil s Dargorem, že je to nedostačující...
tak promin, ale zrovna ta cast basnicky: az pomsteny spocine cesta tva zacina, ti docela dost napovi:) jako i dalsi casti basnicky sou docela vyznamne pro tvuj pruchod celou radou nastrah:)
A myslim ze najit vstup nam trvalo asi par dnu, stacilo trosku zabehat, a rozhodne ne po cele mape:) a pokud vis neco o tom questu aspon z casti.. tak bys mel aspon malinko vedet kde by si mel hledat.. zbytek napovi basnicka a to co najdes... nic extra tezkeho:)
A myslim ze najit vstup nam trvalo asi par dnu, stacilo trosku zabehat, a rozhodne ne po cele mape:) a pokud vis neco o tom questu aspon z casti.. tak bys mel aspon malinko vedet kde by si mel hledat.. zbytek napovi basnicka a to co najdes... nic extra tezkeho:)
[color=blue]Archonik-The Stone Impik[/color]
Aneb Par Kb v Save
Aneb Par Kb v Save
Stim ze si vedel , stare udaje o starym stone impoj, chtel bych videt te na novym stone impoj, skoncis ve Volnosti Smrti, a dal nevis ani krok.Archonik píše:tak promin, ale zrovna ta cast basnicky: az pomsteny spocine cesta tva zacina, ti docela dost napovi:) jako i dalsi casti basnicky sou docela vyznamne pro tvuj pruchod celou radou nastrah:)