Craftsman
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Aha ono vazne neco takovyho je jo? V tom pripade je muj navrh asi bezpredmetnej.Shadowsong píše:dnesne craftroby 0/0 sa daju prerobit na 3/3. dokonca ak sa dobre pamatam tak ten proces vzdy upravi craftsku robu na 3/3, ci mala predtym 0/0, 1/3 alebo 80/80.
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
No mluvilo se o tom ze bude, ale ze by bylo sam nevim, ale neznam ty spravny lidi, ktery znaj ty spravny lidi a nikde o tom ani zminka.Inkvizitor Dan píše:Aha ono vazne neco takovyho je jo?
Ale jinak jako ze durabka 3/3 to je snad sranda ne? Za to bych ani toho crafta nerefoval natoz brat robu.
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Night Storm
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Na tom něco bude...jednou jsem udělal všechny myth části bez fizzu a na rukavice jsem vypotřeboval přes 60 ingů určitěPapez píše:Měl bych taký dotázek: je opravdu u platemail gauntlets o něco větší fizz než u ostatních plátů, nebo je to jen koulovitost? Když jsem naposledy koval blood, black a myth, nejvíc mi fizovaly vždy ruce.
- Inkvizitor Dan
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To jsem mel mensi fizz i ve fire bez robky.... asi spatnej den :pHajek II. píše:Vono na celym kovani neco bude:p. Kdyz jsme ze 120 myth ingu udelal krk a rukavice:p
professional mindfucker
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
verim tomu a myslim, ze kovani je jen pro lidi s dobrejma nervama, nebo s velkym stestim(ja to nejsu)Mesmeric píše:Je to tak....jestli je v něčem sphera opravdu koulovitá tak v kování . Jeden den udělám komplet ze 120 ingů a na další mi nestačí ani 200.Hajek II. píše:Vono na celym kovani neco bude:p. Kdyz jsme ze 120 myth ingu udelal krk a rukavice:p
lepsi je asi jen kopat a ingoty prodavat(pokud jde o kseft)
Mno. Je si hlavně třeba uvědomit, jakážetojesakravůbec ona teoretická šance na ukování z mythu. Pro širší informovanost si dovolím jistý repost.
DDT 10.8.2004 na SwS fóru píše:Čas od času se roztrhne pytel se stížnostmi od, někdy i velice slovutných, řemeslníků, kteří poukazují na to, že se jim práce nedaří a že fizzu je podstatně více než bývalo.
Poslední taková vlna se vzedmula minulý týden a to GM team přimělo celou věc otestovat na základě "velkých čísel"
Vysledky "craftiho" testu:
Testováno: uspěsnost/fizzovost skillu BS 110 (kladivo + róba)
Materiál: mytheril > náročnost 110
Teoretická šance: 50%
Boost: Ano / Ideální / průběžně obnovovaný
Počet zpracovaných ingotů: 18.000
Průměrná úspěšnost pokusu: 57% = 114% proti teoretické šanci
Rozptyl na vzorku 500: 43-68%
Počet lidí na shardu: 321-205
Závěr: Funguje to jak má.
Pokud si tedy bude nějaký craft stěžovat, že se mu nedaří, nedaří se mu z důvodu statistické pravděpodobnosti neúspěchu v malých číslech. (Například jednomu se z deseti pokusů nepovede nic a druhému na druhém konci světa v tentýž okamžik vyjde deset věcí z deseti.)
Nexios
-
- Slime Flourisher