Warrior - Specializace
Re: Warrior - Specializace
Tak já v dungu celkem střídám jednoručky a obouručky. A u WH stíhat byt pořád přepitej moc dobře nejde, většinou jseš až poslední na heal ... A musíš chlastat hodně GHček...
A jestly jsou to jeho spešl guny tak by je snad měl bezproblémů oblíct ne? Zas tak moc toho nechci :d
A jestly jsou to jeho spešl guny tak by je snad měl bezproblémů oblíct ne? Zas tak moc toho nechci :d
Witch hunter v PVM vyslapava normalne pasce ako mana, para, haldy atd...
Planuje sa to nejak v blizkej buducnosti osetrit? totizto by som ho mal aj zaujem si ho spravit do pvm ale ten WH je papierovy a tieto pasce ho rozsekavaju....
Planuje sa to nejak v blizkej buducnosti osetrit? totizto by som ho mal aj zaujem si ho spravit do pvm ale ten WH je papierovy a tieto pasce ho rozsekavaju....
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Je fakt, že ta imunita občas blbne, jako by se na okamžik vypnula. Lze pak dostat paru, haldy a už se mi dokonce jednou stalo, že jsem dostal snižovačku statů. Následně nemožnost manipulovat s forma zbraněma atd. Mohl by se na to někdo podívat a zjistit, proč se to děje a jak tomu zabránit? (Šipku jsem si při tom neházel).
ono nie len pri sipke to bugne, ale ked si hodis sipku tak mozno aj celu dalsiu hodinu slapes tie pasce... moc to nemam vypozorovane ale ked vies kde mas radu pasci tak je to dost blbe sa spoliehat na nahodu ci to prebehnes alebo nie... chcelo by to opravit noPersefona píše:Je fakt, že ta imunita občas blbne, jako by se na okamžik vypnula. Lze pak dostat paru, haldy a už se mi dokonce jednou stalo, že jsem dostal snižovačku statů. Následně nemožnost manipulovat s forma zbraněma atd. Mohl by se na to někdo podívat a zjistit, proč se to děje a jak tomu zabránit? (Šipku jsem si při tom neházel).
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
Celou další hodinu nevim, jestli to tak někdo má. Z mejch zkušeností to byl vždycky jen rychlej výpadek na jednu past nebo kouzlo či kousnutí chameleon sneaka a pak to zase šlapalo normálně...
Nebylo by od veci obarvit u WH robku kdyz uz ji ma kazda specka barvenou

nema.Valigar píše:Nebylo by od veci obarvit u WH robku kdyz uz ji ma kazda specka barvenou![]()
Destroyer má pouze speciální barvu u Master róby. Jinak mají všechny warriorské specializace stejnou barvu.
Po resyncu:
Přes ringmaily tato hodnota lze dosáhnout.
Po resyncu:
Kód: Vybrat vše
- Witch Hunter - náročnost forma zbraní snížena na 175 str
Dík aspon za těch 175STR.
ikdyž bych dal 172STR, at je to aspon na myth ring. 175 jde to dosáhnout jenom s invul ringem a to je bez famy o dost slabší než myth.

+20 ringy (bez ring krku) a +25 kožený krk a máš rovných 175.balík píše:Dík aspon za těch 175STR.ikdyž bych dal 172STR, at je to aspon na myth ring. 175 jde to dosáhnout jenom s invul ringem a to je bez famy o dost slabší než myth.
Bizón charakteru najmenšieho z najväčších kusov,volne žijucich na Západnej strane Oravy.Kopytá jeho sťa 5 korunáčky,hriva jeho veje vo vetre volnej prérie bez strešného okna,má stále silné trisky primontované na zadnú časť svoju!
no tak já neřeším invul ringy těch mám opravdu hodně
ale WH je věčně bez fame a myth je nejbrnko pak(nepočítám ICE ring). Jo a i ten +25 koženej krk je závislej na 4500fame.

mgw stit na prehazovani...
walace mw stit je zavislej na fame
Tj ake s wh umiras muninalne kdyz chces plus fame deady
-
- Inkless
Měl bych zde návrh k diskuzi pro všechny zainteresované, konkrétně na téma "chains of stuning", jelikož se jedná o řetězy, které jsou dlouhé a těžké, uvítal bych, kdyby se jejich váha zvýšila třeba na 100-150 kamene a zrušila se jejich linknutí na majitele. Sám hraji WH a přijde mi to jako rozumný nápad pro částečné vyvážení PvP a zároveň zvýšení hodnoty tohoto itemu.
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Tak si představ že lidi hrajou třeba i destra , má pak cenu běhat s destrem pvp?Odpovím že už ani ted to cenu nemá.Trautenberg píše:Měl bych zde návrh k diskuzi pro všechny zainteresované, konkrétně na téma "chains of stuning", jelikož se jedná o řetězy, které jsou dlouhé a těžké, uvítal bych, kdyby se jejich váha zvýšila třeba na 100-150 kamene a zrušila se jejich linknutí na majitele. Sám hraji WH a přijde mi to jako rozumný nápad pro částečné vyvážení PvP a zároveň zvýšení hodnoty tohoto itemu.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
-
- Inkless
Určitě s tebou souhlasím, proto by bylo lepší vznést nějakej návrh na zlepšení/změnu než jen komentování současného stavu 

Witch Hunter - zrušena imunita proti Angelovi
Nechapu proc to tu Imunku muzes zrusit rovnou hned celou a ne po kouskach

Nechapu proc to tu Imunku muzes zrusit rovnou hned celou a ne po kouskach

-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
proč je ve vedlejším topiku.. ale jinak to není špatná myšlenka.. jsem pro!Valigar píše:Witch Hunter - zrušena imunita proti Angelovi
Nechapu proc to tu Imunku muzes zrusit rovnou hned celou a ne po kouskach![]()
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...