Fire
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fire
SouhlasFuu píše:i ten poklad amonthie jasne rika: "bezte pride, desp, blood, sorc nebo whatever ale fire uz ne."
jinak kolik si myslite ze tech ada ore a toho druhyho na roby bylo?
kdyby tam aspon dali 40 ore jako kdysi
Byl zavřený z důvodu vánočních eventů. Opět otevřeno.
je mozne tam ist za medveda?
Jo, ale nezapomeň, že ryby, sošku ani náhrdelník přeměny, natož odznak tam nikde sehnat nejde, tudíž jenom v humanovi.
Ono lze tam jít, tak že jdeš např do formy soulshard v polarovi a průchodem ti bugnou timery, takže si celou dobu v posmrtném morfu ve formě čili 85ar 180str dobrá dmg ale jen 100 wrest a nemůžeš tam odmorf....tímto bych se i chtěl zeptat gm zda je to povoleno
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Pardon Škoda že jsi nepochopil co jsem napsal tady je jasný jak facka ze opravdu nema cenu psat neco protože neumiš číst mezi řadkyQvido píše:Byl zavřený z důvodu vánočních eventů. Opět otevřeno.
Já to pochopil.. S tvojí nespokojeností jsem seznámen od začátku, ale není to pro mě směrodatné. A navíc argument nelibí se mi a vraťte starý fire opravdu neberu.
Ja v tom problém nevidím, pokud to bude základní forma. A ne nějaký morf s bug. timerama. Je možné, že tam i přidám sošku na remorf do člověka, ale magické ryby asi ne.
Aha trošku jsem pozapomněl. Podívám se na to tak , aby se tam dal využít basic morf.
- Miramar
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Argumenty tohoto typu byli vřčeny pane Qvido ano souhlasim ale byli i jine : Ted na posledy treba tou upravou (ktera nefungovala jak měla) jsme prišli o vípravu "kdy nefungoval treba klicnik na Krizovatce, makalo se aby sme to stihli i ty jak ti říkaš water zbrane jsme meli ktere jak opět řikás nam pomohou rychleji(nic rychlejsiho jsem jakteživ nevidel) projit .......no nestalo se tomu tak namisto toho jsme odešli posvích jeste ten den ,ponevač smrt nam slapala na paty(druhý den cedukle ze se taimer na smrt prodlužuje je dobrej ale trocha pozde ).Jako nehanim tvou praci ale fakt trochu poslouchej hrače a mozna jse inspiruj starou garniturou .I mi hrači mam svou hrdost.Proč ja to pišu .....ostatni asi radi toto nemaji ale nekteří znas tim žili ,někteří maji strach neco napsat ozvat seQvido píše:Já to pochopil.. S tvojí nespokojeností jsem seznámen od začátku, ale není to pro mě směrodatné. A navíc argument nelibí se mi a vraťte starý fire opravdu neberu.
Já ti tvoji hrdost neberu, ale ty vůbec nevíš o čem mluvíš. Zbraně nemají průchod urychlit, ale ulehčit. Nejsou rychlejší, ale maji větší dmg do fire monster než obyč + zbraně. A co se týká chybějícího hlídače, tak to bohužel neovlivním. Leda bych den co den kontroloval všechny hlíče jeslti náhodou někde nezmizí.
Chcel by som sa opytat ci sa nahodou neuvazuje o tom, ze by slo do fire ist s nb vecami... Bol som tam prednedavnom s bugnutym hlidacom takze dobrych 12 hodin zabitych.. jedine co by odpadlo s povolenim nb veci, ze sa nemusia zdlhavo harvit regy... Poklady nebyvaju nijaky preboost na to kolko tam pri dnesnom nastaveni treba stravit hodin.. inspiracia fortrees of despair ale k tomu sa radsej nejdem vyjadrovat lebo....
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
skladacky by tam boli prilis silne imo
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard