Despise
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Despise
nechci se nikoho z gm teamu dotknout,ale d5 pro mě je tedy zklamání,čekal jsem víc...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
Nechapem co by si tam chcel a to sa ta fakt nechcem dotknutReginald píše:nechci se nikoho z gm teamu dotknout,ale d5 pro mě je tedy zklamání,čekal jsem víc...
ja treba cekal ze ten dung bude mit nejakou vylehavost, ale uspesnost 2/2 na to ze to mel byt "tezsi" dung ...Illidan píše:Nechapem co by si tam chcel a to sa ta fakt nechcem dotknutReginald píše:nechci se nikoho z gm teamu dotknout,ale d5 pro mě je tedy zklamání,čekal jsem víc...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
no víš srovnání d5 s d4 jasně vychází že d5 je lehčí což je trošku zarážející...Illidan píše:Nechapem co by si tam chcel a to sa ta fakt nechcem dotknutReginald píše:nechci se nikoho z gm teamu dotknout,ale d5 pro mě je tedy zklamání,čekal jsem víc...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
A v obouch despech jsou poklady na houby.
TO je ten stav ze neikedy aj v tom destarde 3 mas lepsi ako v despice 4 ale chapes si mal 6 top casti ze to bol akurat komplet tak to tak skresluje :p ...Podla mna ten prvy co tam bol bol uplne uleteny a tento bol vpohode ....
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
podle me si uleteny ty edko dobajiIllidan píše:TO je ten stav ze neikedy aj v tom destarde 3 mas lepsi ako v despice 4 ale chapes si mal 6 top casti ze to bol akurat komplet tak to tak skresluje :p ...Podla mna ten prvy co tam bol bol uplne uleteny a tento bol vpohode ....

ale jinak kdyby kvuli tomu clovek nemusel jit ty dungy predtim tak je ten poklad obrovsky na obtiznost toho dungu ktera je fakt dost nizko no (sel sem teda vcera jen par poslednich mistosti + ta posledni mela byt nejtezsi no ... )
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Chapes ale co tam mozes dat viacej nez topko ? ved nci viacej tu neni kedze rare veci sa nedavaju ( iba ak sa niekdo pomaly )
* si zly clovek
* si zly clovek

vic topekIllidan píše:Chapes ale co tam mozes dat viacej nez topko ? (

Bozsky NooB [True Order] .....
No jako dát do d5 , která byla po druhé vybranná angelic complet.... užasný. Fakt těch 14 lidí , co to šlo z toho mělo dobrej požitek.
srovnám 2 dungeony, potom srovnejte své myslenky a kamenujte
Otravena reka : nenarocny na Equip, 6 lidi staci, je na 3 hodiny
v pokladu : 3 TOP casti, 3 mystiky, vstupenka do sine mystiku a par dalsich veci
Poklad vybran nekolikrat ( my jsme byli druzi )
Despise 5 : 14 lidi, 7 hodin a 6 top casti, jinak nic... nehlede na to, ze je Xkrat tezsi a je potreba 7 hodin koncentrace kazdeho clena vypravy... Narocny na Equip. Moznost vylehu takrka na kazdem kroku...
Poklad vybran 2x ? ( nepotvrzene info )
Chapu, ze v pokladu nemusi byt zlate sochy, ale to, jak tady rozebirate guildu Progress a hlavne Empa ( maga, kterej 7 hodin prskal D5ku ) a pak neco napsal na sve stranky. Lidi mozna hraji pro mamon, ale nehraji pro to, aby jste je tu drbali... Nechte je hrat a reste dulezitejsi veci ( jako treba kdy bude otevreny Shame
)
Otravena reka : nenarocny na Equip, 6 lidi staci, je na 3 hodiny
v pokladu : 3 TOP casti, 3 mystiky, vstupenka do sine mystiku a par dalsich veci
Poklad vybran nekolikrat ( my jsme byli druzi )
Despise 5 : 14 lidi, 7 hodin a 6 top casti, jinak nic... nehlede na to, ze je Xkrat tezsi a je potreba 7 hodin koncentrace kazdeho clena vypravy... Narocny na Equip. Moznost vylehu takrka na kazdem kroku...
Poklad vybran 2x ? ( nepotvrzene info )
Chapu, ze v pokladu nemusi byt zlate sochy, ale to, jak tady rozebirate guildu Progress a hlavne Empa ( maga, kterej 7 hodin prskal D5ku ) a pak neco napsal na sve stranky. Lidi mozna hraji pro mamon, ale nehraji pro to, aby jste je tu drbali... Nechte je hrat a reste dulezitejsi veci ( jako treba kdy bude otevreny Shame

Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
libi se mi tvuj pristupWlern píše:srovnám 2 dungeony...
Chapu, ze v pokladu nemusi byt zlate sochy, ale to, jak tady rozebirate guildu Progress a hlavne Empa ( maga, kterej 7 hodin prskal D5ku ) a pak neco napsal na sve stranky. Lidi mozna hraji pro mamon, ale nehraji pro to, aby jste je tu drbali... Nechte je hrat a reste dulezitejsi veci ( jako treba kdy bude otevreny Shame)
btw asi uz se o tom vi ale pro jistotu to sem jeste napisu: nefunguje v desp 5 pvp cast, nevim jestli to do delu hodi nakou gate ale kazdopadne zadny broadcast se nekonal a pk nevyskakaly

Kdyz se podivam na stranky progress a tam na poklady s despu... Zadna motivace se snazit ten dung pokorit. Radsi pujdu pride, destard, reku atd. kde to neni debilne prepastovany, netrva to tolik hodin a jsou tam hezci poklady. Taky jsem koukal na stranky templaru d3 :p buben m.houba plant skill knizka..
a pak ve wateru gothian stit, ice a dalsi mali dungy ada ore haleluja rulez...
a pak ve wateru gothian stit, ice a dalsi mali dungy ada ore haleluja rulez...
po 8 hodinach dungu je to smutne, ovsem radost z toho, ze sme dosli to vyrovnalaLonghorn píše:Taky jsem koukal na stranky templaru d3 :p buben m.houba plant skill knizka..

Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Ved ten despice 3 je totalne trapny co bysi tam chcel mat ?:p akurat tak dlhe to je inak nic co by ta mohlo zabit ...Ducky píše:po 8 hodinach dungu je to smutne, ovsem radost z toho, ze sme dosli to vyrovnalaLonghorn píše:Taky jsem koukal na stranky templaru d3 :p buben m.houba plant skill knizka..
no je to silně zhlečné ... po změně pastí a s novýma arachama je obtížnost despice terazky:Illidan píše:Ved ten despice 3 je totalne trapny co bysi tam chcel mat ?:p akurat tak dlhe to je inak nic co by ta mohlo zabit ...Ducky píše:po 8 hodinach dungu je to smutne, ovsem radost z toho, ze sme dosli to vyrovnalaLonghorn píše:Taky jsem koukal na stranky templaru d3 :p buben m.houba plant skill knizka..
Seřazeno od nejlečího po nejtěžší + stupeň obtížnosti (1-10)
D3 - 3
D2 - 5
D1 - 6
D5 - 7
D4 - 9,5
Jediné co mně mrzí, že poklady oprvdu neodpovídají obtížnosti a časové náročnosti ... jinak dung je to pěkný ale myslím že nové pasti jsou trochu přehnané ... a to mám na mysli především to když prošlápnu past tak při jejím vyskočení dostanu Detek + Ort + Paru což je pak prakticky smrtící ... a tím odpadá možnost zaskillovat a přežít a dung už není tolik o skillu jako o počtu.
- Nait Magusanus
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
na krizovatce jak sou guardi jsou zapomenute cedulky vztahujici se ke vchodu do d5 ktery byl presunut, mozna by se cedulky mohly posunout ke vchodu at zbytecne nematou
- Deacon Frost
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
První patro je super. Dvě hodiny+ na projití, zábava, dá se to skillem krásně uhrát, nebo se natrápit.
Druhé patro je fain, až po skok předsálí královny. Tam je to vesměs pruda past, ale dá se. A rozcestí je ultras levá ruka stavitele, Prudo, protože, aby to až na jednoho člověka opakovaně pořád odkopávalo všechny na střed a i za duchy nejednou. Bez hitu, bez targetu, bez chození, to kope stále a stále na střed. Takže jestli se jim nic nestalo, leží tam spokojeně doteď.
Druhé patro je fain, až po skok předsálí královny. Tam je to vesměs pruda past, ale dá se. A rozcestí je ultras levá ruka stavitele, Prudo, protože, aby to až na jednoho člověka opakovaně pořád odkopávalo všechny na střed a i za duchy nejednou. Bez hitu, bez targetu, bez chození, to kope stále a stále na střed. Takže jestli se jim nic nestalo, leží tam spokojeně doteď.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Těch pastí je tam přesně 13 na 240 políček. 4 výpravy stím něměli problém. Podívám se na to až budu moct jestli není někde chyba.Deacon Frost píše:První patro je super. Dvě hodiny+ na projití, zábava, dá se to skillem krásně uhrát, nebo se natrápit.