Despise

Dotazy a informace týkající se jednotlivých dungeonů
Odpovědět
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Re: Despise

Příspěvek od Reginald »

nechci se nikoho z gm teamu dotknout,ale d5 pro mě je tedy zklamání,čekal jsem víc...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Reginald píše:nechci se nikoho z gm teamu dotknout,ale d5 pro mě je tedy zklamání,čekal jsem víc...
Nechapem co by si tam chcel a to sa ta fakt nechcem dotknut
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Illidan píše:
Reginald píše:nechci se nikoho z gm teamu dotknout,ale d5 pro mě je tedy zklamání,čekal jsem víc...
ja treba cekal ze ten dung bude mit nejakou vylehavost, ale uspesnost 2/2 na to ze to mel byt "tezsi" dung ...
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Reginald
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Reginald »

Illidan píše:
no víš srovnání d5 s d4 jasně vychází že d5 je lehčí což je trošku zarážející...
Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

A v obouch despech jsou poklady na houby.
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

TO je ten stav ze neikedy aj v tom destarde 3 mas lepsi ako v despice 4 ale chapes si mal 6 top casti ze to bol akurat komplet tak to tak skresluje :p ...Podla mna ten prvy co tam bol bol uplne uleteny a tento bol vpohode ....
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Illidan píše:TO je ten stav ze neikedy aj v tom destarde 3 mas lepsi ako v despice 4 ale chapes si mal 6 top casti ze to bol akurat komplet tak to tak skresluje :p ...Podla mna ten prvy co tam bol bol uplne uleteny a tento bol vpohode ....
podle me si uleteny ty edko dobaji :P

ale jinak kdyby kvuli tomu clovek nemusel jit ty dungy predtim tak je ten poklad obrovsky na obtiznost toho dungu ktera je fakt dost nizko no (sel sem teda vcera jen par poslednich mistosti + ta posledni mela byt nejtezsi no ... )
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Chapes ale co tam mozes dat viacej nez topko ? ved nci viacej tu neni kedze rare veci sa nedavaju ( iba ak sa niekdo pomaly )
* si zly clovek :(
Alassea
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alassea »

Illidan píše:Chapes ale co tam mozes dat viacej nez topko ? (
vic topek :oP
Bozsky NooB [True Order] .....
Lady PRASAK Alassea [Tlupa].... po smrti
Miki
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Miki »

No jako dát do d5 , která byla po druhé vybranná angelic complet.... užasný. Fakt těch 14 lidí , co to šlo z toho mělo dobrej požitek.
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

srovnám 2 dungeony, potom srovnejte své myslenky a kamenujte

Otravena reka : nenarocny na Equip, 6 lidi staci, je na 3 hodiny

v pokladu : 3 TOP casti, 3 mystiky, vstupenka do sine mystiku a par dalsich veci

Poklad vybran nekolikrat ( my jsme byli druzi )

Despise 5 : 14 lidi, 7 hodin a 6 top casti, jinak nic... nehlede na to, ze je Xkrat tezsi a je potreba 7 hodin koncentrace kazdeho clena vypravy... Narocny na Equip. Moznost vylehu takrka na kazdem kroku...

Poklad vybran 2x ? ( nepotvrzene info )

Chapu, ze v pokladu nemusi byt zlate sochy, ale to, jak tady rozebirate guildu Progress a hlavne Empa ( maga, kterej 7 hodin prskal D5ku ) a pak neco napsal na sve stranky. Lidi mozna hraji pro mamon, ale nehraji pro to, aby jste je tu drbali... Nechte je hrat a reste dulezitejsi veci ( jako treba kdy bude otevreny Shame :twisted: )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

Wlern píše:srovnám 2 dungeony...
Chapu, ze v pokladu nemusi byt zlate sochy, ale to, jak tady rozebirate guildu Progress a hlavne Empa ( maga, kterej 7 hodin prskal D5ku ) a pak neco napsal na sve stranky. Lidi mozna hraji pro mamon, ale nehraji pro to, aby jste je tu drbali... Nechte je hrat a reste dulezitejsi veci ( jako treba kdy bude otevreny Shame :twisted: )
libi se mi tvuj pristup

btw asi uz se o tom vi ale pro jistotu to sem jeste napisu: nefunguje v desp 5 pvp cast, nevim jestli to do delu hodi nakou gate ale kazdopadne zadny broadcast se nekonal a pk nevyskakaly :(
Longhorn
Elder Letter
Elder Letter

Příspěvek od Longhorn »

Kdyz se podivam na stranky progress a tam na poklady s despu... Zadna motivace se snazit ten dung pokorit. Radsi pujdu pride, destard, reku atd. kde to neni debilne prepastovany, netrva to tolik hodin a jsou tam hezci poklady. Taky jsem koukal na stranky templaru d3 :p buben m.houba plant skill knizka..
a pak ve wateru gothian stit, ice a dalsi mali dungy ada ore haleluja rulez...
Ducky
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ducky »

Longhorn píše:Taky jsem koukal na stranky templaru d3 :p buben m.houba plant skill knizka..
po 8 hodinach dungu je to smutne, ovsem radost z toho, ze sme dosli to vyrovnala :)
Guildmaster of Templars
Bazinka[Templar] Ziva voda opet ziskana!
Ducky[Templar] Warrior
Illidan
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Illidan »

Ducky píše:
Longhorn píše:Taky jsem koukal na stranky templaru d3 :p buben m.houba plant skill knizka..
po 8 hodinach dungu je to smutne, ovsem radost z toho, ze sme dosli to vyrovnala :)
Ved ten despice 3 je totalne trapny co bysi tam chcel mat ?:p akurat tak dlhe to je inak nic co by ta mohlo zabit ...
Empair
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Empair »

Illidan píše:
Ducky píše:
Ved ten despice 3 je totalne trapny co bysi tam chcel mat ?:p akurat tak dlhe to je inak nic co by ta mohlo zabit ...
no je to silně zhlečné ... po změně pastí a s novýma arachama je obtížnost despice terazky:
Seřazeno od nejlečího po nejtěžší + stupeň obtížnosti (1-10)

D3 - 3
D2 - 5
D1 - 6
D5 - 7
D4 - 9,5

Jediné co mně mrzí, že poklady oprvdu neodpovídají obtížnosti a časové náročnosti ... jinak dung je to pěkný ale myslím že nové pasti jsou trochu přehnané ... a to mám na mysli především to když prošlápnu past tak při jejím vyskočení dostanu Detek + Ort + Paru což je pak prakticky smrtící ... a tím odpadá možnost zaskillovat a přežít a dung už není tolik o skillu jako o počtu.
Nait Magusanus
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nait Magusanus »

na krizovatce jak sou guardi jsou zapomenute cedulky vztahujici se ke vchodu do d5 ktery byl presunut, mozna by se cedulky mohly posunout ke vchodu at zbytecne nematou
Wizzy
Evil League Of Evil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wizzy »

ve 4ce chybi krev a horizit

... Vision vs Speech test ...
Deacon Frost
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deacon Frost »

První patro je super. Dvě hodiny+ na projití, zábava, dá se to skillem krásně uhrát, nebo se natrápit.
Druhé patro je fain, až po skok předsálí královny. Tam je to vesměs pruda past, ale dá se. A rozcestí je ultras levá ruka stavitele, Prudo, protože, aby to až na jednoho člověka opakovaně pořád odkopávalo všechny na střed a i za duchy nejednou. Bez hitu, bez targetu, bez chození, to kope stále a stále na střed. Takže jestli se jim nic nestalo, leží tam spokojeně doteď.
-J-afk:
Chtel bych vam rict ze mamon smrdi
Kutik:
to odvolas
Alex:
to kapr taky a žereš ho :-D
Prudom

Příspěvek od Prudom »

Deacon Frost píše:První patro je super. Dvě hodiny+ na projití, zábava, dá se to skillem krásně uhrát, nebo se natrápit.
Druhé patro je fain, až po skok předsálí královny. Tam je to vesměs pruda past, ale dá se. A rozcestí je ultras levá ruka stavitele, Prudo, protože, aby to až na jednoho člověka opakovaně pořád odkopávalo všechny na střed a i za duchy nejednou. Bez hitu, bez targetu, bez chození, to kope stále a stále na střed. Takže jestli se jim nic nestalo, leží tam spokojeně doteď.
Těch pastí je tam přesně 13 na 240 políček. 4 výpravy stím něměli problém. Podívám se na to až budu moct jestli není někde chyba.
Odpovědět