Warrior

Odpovědět
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Re: Warrior

Příspěvek od Raynor »

Je v pořádku že na kvestu na +20 oblečení je ten démon co zadává úkol agresivní ? Hned jak sem se k němu přiblížil tak na mě útočil.
Má modrou karmu :p

:mrgreen:
Správce charity válečníků
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Raynor píše:Je v pořádku že na kvestu na +20 oblečení je ten démon co zadává úkol agresivní ? Hned jak sem se k němu přiblížil tak na mě útočil.

Teraz neviem ci to myslis ako vtip :P ale Al-Ahja je agresivny no...
Kandown píše:Samozrejme by to bolo prehnané.. Však by to bol Witch Hunter.. :) Ovšem proti mláteniu by bol značne oslabený.. Tá abilita by napríklad mohla byť oslabená.. napríklad DMG Mutliplier by bol 0.5, tzn 0.5xChýbajúca mana targetu.. 50/150 - 50 DMG.. to nie je zas tak prehnané.. napríklad by mohol nosiť len kožené brnká, čo je pre warriora značná nevýhoda a mal by zvýšené rezisty.. Ako vravím, jednalo by sa o PK charakter.. Nastaviť ho tak, aby bol efektívny proti prskom a málo efektívny proti buchnám.. :)
No neviem neviem, aj keby bol multiplier 0,5 tak by to bolo dost silne a este ak by to bolo na dialku... Do tohto smeru by som sa vobec nepustal lebo prsk je najmenej vydrzne povolanie a velku dmg vie dat iba ked ho hra niekto skill (Vsak si na rovinu povedz preco skoro nikto toho prska nehra a toto by ho este viac pochovalo...)... Napriklad uz tremer s tou insta 20 dmg robi problemy...
A ked si vezmes pokial nedas IK prskovi tak ho dorazis hned... pripadne buchnes manaleecherom a hned ma o 25 dmg efekt viac... to by bolo moc...

Uz ked ten witch hunter tak by som to skorej videl na nejaku zbran co by vysavala manu ale zase na to je uz manaleecher no... Alebo nejake mozne silence...
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Raynor píše:Je v pořádku že na kvestu na +20 oblečení je ten démon co zadává úkol agresivní ? Hned jak sem se k němu přiblížil tak na mě útočil.

Někdy začne utočit někdy ne...občas je modrej občas šedej...Je to takhle nastavené co pamatuju.Nikdo to určitě neměnil.Akorád , nevím proč ale nenašel sem jednoho z bratru.Nebyl tam ani on ani monstra co ho hlídaj.
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Thief
Nehraju!
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thief »

Podívám se na to.
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Nekdo ho asi nasral :p
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Acarus píše:Nekdo ho asi nasral :p
A neni zbytečný aby se nasrávalo monstrum co zadává kvest?:p
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

je 8)
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Strigwyr ty si exemplar :D Fakt si myslis, ze je tu niekto, kto prehliadol to, ze si si spravil specky pre seba.
Samozrejme warrior musi behat pvp, preto mu dajme vyhodu na kovove brnka, aby si mohol zas kazdy den prudit cove s 8 dalsimi kamosmi vo svojom obuchanom valorku :D
A jasne, nech to valorko ma lepsie staty, ako invuly. Sak lebo Strigwyra je v pvp treba a toho warra bude hrat jedine, ked sa warrior do pvp zlepsi.
Radsej keby lobujes za to, aby koze na maga vazili menej, nech sa da lepsie behat s magom. Ale to uz by si mohol o nieco prijst, ked umres, ze? :D
P.S. : Odpovedaj mi nadavkami na moju osobu :D
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Ten Demon se stále chová jak hovado mimochodem :)
Zola
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zola »

Raynor píše:Ten Demon se stále chová jak hovado mimochodem :)
Proč ti to vlastně vadí?Mě teda vubec , má pěknej lot.A když s ním potřebuješ mluvit tak to jde ne?Mě to teda vždycky šlo. Proč tam taky je ghost port?Jen tak asi ne :wink:
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Zola píše:
Raynor píše:Ten Demon se stále chová jak hovado mimochodem :)
Proč ti to vlastně vadí?Mě teda vubec , má pěknej lot.A když s ním potřebuješ mluvit tak to jde ne?Mě to teda vždycky šlo. Proč tam taky je ghost port?Jen tak asi ne :wink:
Vlastně ani nevim :)
George McLucas
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George McLucas »

Ahoj - měl bych taky jeden návrh jakým směrem by se mohly ubírat specky na wara - jen hrubý návrh:
-----------------
BERSERKR/NIČITEL
Základní popis:
Dobrý dmg a prorážení s obouručkama
Výhody:
- +10 STR
- Bonus k prorážení AR obouručkou
Nevýhody:
- Zrušená resshole
- Nemožnost golden medailonu
- Lvl klamáků snížen na 1.
-----------------
ŠERMÍŘ/SAMURAJ
Základní popis:
rychlost útoku, výhoda u dmg do malých armorů jednoručkama
Výhody:
- Nová zbraň do druhé ruky místo štítu nebo dual varianta v každé ruce- Sai jako má Alida u lovců odměn (při jeho nasazení jako by měl war reactiv armor)
- + 20 DEX nebo + taktika
Nevýhody:
- Postih při použití štítů nebo parrying dolů
- Postih k musicianship/boostování pomocí nástrojů
-----------------
MYSTICKÝ/STÍNOVÝ VÁLEČNÍK
Základní popis:
Varianta nejmenších změn oproti stávajícímu warovi s malou výhodou za cenu specky kromě spec. travel booku
Výhody:
- Odolnost proti sražení statů kletbou nebo malé negativně působící nahazující kouzlo - Feeblemind nebo Clumsy
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Já bych samuraje osamostatnil. Trochu RP. Samuraj byl oddaný voják ovládajíce mimo jiné kopí, katanu, wakizaši (kratší katana používaná jako dýka), tantó (krátká čepel přirovnatelná evropské dýce bez záštity) a LUK ! ...

Proto by se měl status "samuraje" získávat za zásluhy - za loajalitu. Při změně guildy by byl titul odňat. (samozřejmě pro získání titulu by bylo nutné být v guildě a mít kladný ohlas ve světě)

Samurajové byly velmi zdatní v jízdě na koni. Nosili brnění z kůže, protože potřebovali flexibilitu. ( tzn. nechat jen kůže, ale nějak zařídit, aby "uhýbali" ranám ? )...

Většinou nepoužívali štíty, ...

nosili tradiční kimono (místo róby ?)

Zakládali si na cti a slávě (jako dělané na nějaké postihy za snižování karmy / fame )

Tento titul by nemohlo získat PK !

Naproti tomu ninja - ninja byl prakticky žoldák. Lišil se jen výzbrojí ( kunai - (nejen) vrhací dýka s kolečkem na konci; Shuriken - vzhací hvězdice - všichni známe; shinobigatana - krátká "katana" s rovným ostřím dělaná pro rychlý útok ze zálohy)

Upravené celočerné kimono - ekvivalent pro robu

skrývací techniky na maximální úrovní
Plížení se taktéž

prolamování zámků - vysoká úroveň

spec. abilitky - předstírání smrti
nášlapní ježci - tvoření pastí, které jsou viditelné (většinou) a neubírají moc HP, spíš staminu...
kouřové bomby - odtargetuje naagrované NPC a hidne ( nevím jestli je to zprovoznitelné )
nešlape pasti ( ani ty z hidu )

anestetické lektvary - po vypití dočasně zvedne AR a HP, ale žere stamku a po skončení efektu se dostaví halucinace (jakožto reakce těla na látku)

A nevím, jestli je to nastavitelné, ale aby nešel trackovat by mi přišlo PR...

( jo a skoda, že nepujde udelat neco jako vplizeni se do baraku (myslim volneho) pres okna... :-/ )

Tento titul by bylo možné získat za výkon v přepadávání výpravy ?
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Tymyan
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tymyan »

Wlerne, děláš z warriora rogue...
Kandown
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kandown »

Akože nejaký samurai z warriora by nemusel byť zlý.. zbraň ako katána ale obojručná a nejaké špeciál brnko (určite ste prebrali aj samuraiské brnko s novými grafikami) a hotovo.. bola by to pecka.. :)
George McLucas
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George McLucas »

Kandown píše:Akože nejaký samurai z warriora by nemusel byť zlý.. zbraň ako katána ale obojručná a nejaké špeciál brnko (určite ste prebrali aj samuraiské brnko s novými grafikami) a hotovo.. bola by to pecka.. :)
Jop - a to byl by koncept jedny docela zajimavy specky hotovej - RP příběh pro něco takovýho by už byla jenom lahůdka vymyslet
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

a pokud se nepletu, Zento je dost japonské... :-)
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

ci to nebude tym ze makoto-jima, isamu-jima a homare-jima patria do samurai empire :p
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
azachiel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azachiel »

hmhm jak čtu Stygrowi topiky napadá mě pár památných vět z Červeného trpaslíka...

"Máme mezi sebou příšerný hovado. Mozek v anální oblasti. Brada chybí, zřejmě nevyvinutá. Genitálie malé a neškodné. Nemají žádnou hodnotu."

Jinak jak jsem pochopil z pár topiků výš, tak gm už svou představu specek mají. Tak proč pořád vymýšlíte a spamujete nové nápady :)
Acarus

Příspěvek od Acarus »

azachiel píše:hmhm jak čtu Stygrowi topiky napadá mě pár památných vět z Červeného trpaslíka...

"Máme mezi sebou příšerný hovado. Mozek v anální oblasti. Brada chybí, zřejmě nevyvinutá. Genitálie malé a neškodné. Nemají žádnou hodnotu."

Jinak jak jsem pochopil z pár topiků výš, tak gm už svou představu specek mají. Tak proč pořád vymýšlíte a spamujete nové nápady :)
Nevadi, mame, ale nerikame, ze nemuze pouzit i neco zde pouzityho jeste. Ocekavam, ze od zacatku cervna zacnu testovat.
Odpovědět