Ice Dungeon
-
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ice Dungeon
opakování je matka moudrosti..
ne, nepoužíváme žádné skripty ani nemizející záložky -poctivě obíháme.. ty když logneš s tím, že máš hodinu na hru tak jdeš třeba hodinu dung, já za tu dobu oběhnu 6 dungů 5x za sebou.. čím víc nás je, tím více se obíhá a klidně se člověk jde podívat do dungu 5 minut po té, co tam někdo byl..
stále se dá dát před dung člověk, co to pohlídá - to se za těch xy let nezměnilo.. tracking je také stále aktivní.. jen lenost je větší a větší a časy a vedení jiné..
ne, nepoužíváme žádné skripty ani nemizející záložky -poctivě obíháme.. ty když logneš s tím, že máš hodinu na hru tak jdeš třeba hodinu dung, já za tu dobu oběhnu 6 dungů 5x za sebou.. čím víc nás je, tím více se obíhá a klidně se člověk jde podívat do dungu 5 minut po té, co tam někdo byl..
stále se dá dát před dung člověk, co to pohlídá - to se za těch xy let nezměnilo.. tracking je také stále aktivní.. jen lenost je větší a větší a časy a vedení jiné..
Lepší lama kamarát ako skiller debil ;)
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
[Hated] je totiž něco jako sociální stigma.
-Posledním stupněm závisti je nenávist-
Filjins: Ty jo driv sem vypinal UO protoze proti me bylo moc lidi, tedka vypinam UO protoze neni ani hrac...
Že hledáme výpravy nadálku přes atackování hlídačů se nám snaží modráci přišít už několik let a já jen znova opakuju, že vzhledem k naší minulosti a oblíbenosti na serveru, neexistuje větší blbost, kterou bysme mohli udělat.
Jsem byl zvědavý jak se to změnilo tak sem si zašel do icu a za 4 projití mám 3 části. A tak v icu harví(harvila) půlka serveru riziko pk sice možná je ale většina tam chodí solo za prska s regama, tmr a nějakým socka brnkem.
Tak to si bud neskutocny lucker, alebo ja neskutocny smoliar. Pretoze za tento tyzden som ice presiel asi 6 krat aj s predsienou a ani jedna jedina cast ...
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Raziel píše:Jsem byl zvědavý jak se to změnilo tak sem si zašel do icu a za 4 projití mám 3 části. A tak v icu harví(harvila) půlka serveru riziko pk sice možná je ale většina tam chodí solo za prska s regama, tmr a nějakým socka brnkem.
muzes mi rici za jakou postavu jsi tam byl a v jake hodiny ?
chodi vzdy ve 3-6 rano kdyz nesviti mesic. to to pada nejcasteji, ale musis mit pri lootovani zavrene leve oko.premek píše:Raziel píše:Jsem byl zvědavý jak se to změnilo tak sem si zašel do icu a za 4 projití mám 3 části. A tak v icu harví(harvila) půlka serveru riziko pk sice možná je ale většina tam chodí solo za prska s regama, tmr a nějakým socka brnkem.
Acarus píše:chodi vzdy ve 3-6 rano kdyz nesviti mesic. to to pada nejcasteji, ale musis mit pri lootovani zavrene leve oko.premek píše:Raziel píše:Jsem byl zvědavý jak se to změnilo tak sem si zašel do icu a za 4 projití mám 3 části. A tak v icu harví(harvila) půlka serveru riziko pk sice možná je ale většina tam chodí solo za prska s regama, tmr a nějakým socka brnkem.
Ty krome GMkovani delas i tiskoveho mluvci?
nikoliv, na to jsem priliz stydlivy clovek. a tento udel je spojen s verejnym vystupovanim, a to ja nerad.
Acarus píše:nikoliv, na to jsem priliz stydlivy clovek. a tento udel je spojen s verejnym vystupovanim, a to ja nerad.
škoda že když už to píšeš, že se podle toho neřídíš...asi nahoda
Igelit píše:Že hledáme výpravy nadálku přes atackování hlídačů se nám snaží modráci přišít už několik let a já jen znova opakuju, že vzhledem k naší minulosti a oblíbenosti na serveru, neexistuje větší blbost, kterou bysme mohli udělat.
a spehovani za duchy taky nepatri k vasim specialitam, že?
premek píše:Igelit píše:Že hledáme výpravy nadálku přes atackování hlídačů se nám snaží modráci přišít už několik let a já jen znova opakuju, že vzhledem k naší minulosti a oblíbenosti na serveru, neexistuje větší blbost, kterou bysme mohli udělat.
přesně tak, nepatří
tak se podivej na prohreskyBalsamiko píše:premek píše:Igelit píše:Že hledáme výpravy nadálku přes atackování hlídačů se nám snaží modráci přišít už několik let a já jen znova opakuju, že vzhledem k naší minulosti a oblíbenosti na serveru, neexistuje větší blbost, kterou bysme mohli udělat.
přesně tak, nepatří

Ludia chodi niekto vobec ten Ice 2 a preco nie?
McDucks always pay their debts.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Got my daughter swaggin like her muthafuckin daddy though.
Já ho chodím občas po draka !-)Scorp -K- píše:Ludia chodi niekto vobec ten Ice 2 a preco nie?
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
nechodim ptz vamp nema ziadny fire efekt :c
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
žádnej drop, žádnej poklad
tak to je a tak to bude

- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj , jsem sám komu se zdá že z wolfu přestaly padat trofeje?
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
A jsem sam, komu se zdalo, ze z jednoho spawnu ty trofeje padaly podezrele casto?:-)
- Zola
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Toho sem si nevšim ale zpravidla z jednoho ice 1-2 trofeje občas.Ted asi 10x a žádná.Občas se v mrtvolách objeví ten černý club.Xan píše:A jsem sam, komu se zdalo, ze z jednoho spawnu ty trofeje padaly podezrele casto?:-)
SóKár : Každý má svojí hlavu a vizi toho jak by to mělo správně. Si mladé GMko třeba se ze svých nezdarů poučíš.
Prave proto mi prislo celkem az moc ta davost trofeji tam
Ten club byl videt skoro vzdy, to je specialni zbran u mirku apod na miroreni/jine spec efekty tusim
Ten club byl videt skoro vzdy, to je specialni zbran u mirku apod na miroreni/jine spec efekty tusim