Určitě hrozně málo, protože se vám to nelíbí, to jsi nám chtěl skrytě sdělit?Miramar píše:Zajimalo by mě kolik výprav tenhle měsíc vubec šlo jen pro info....... Mužete sem hodit nekdo info z tech XY víprac co to šlo? Díky![]()
![]()
Naprostý souhlas, jako bývalý V.I.R. jsem měl strašně rád Fire, ale bohužel to tentokrát není ono.Pheme píše:neoblibenost soucastneho fire
Nechcem sa miesat moc do toho, ci je vo fire momentalne mrtvo, alebo ne, lebo pravdupovediac, ten dung ma nebavil nikdy.Bejkal píše:Ač vím jak přeměna fire byla náročná a časově až ubíjející... Předem říkám, že jsem ho dokonce nebyl(protože mě ten dung přestal bavit). Nešlo by navrátit fire do kdysi starých kolejí (jako shame). Metoda truhliček na konci byla fajn. Celkově ten dung byl mnohem zajímavější než je toto.
Kdysi to byl svět sám o sobě plný života, dnes tam je mrtvo. Rozhodně bych ten nově vytvořený fire nemazal, nýbrž třeba hodil přímo do světa a zkrátil dobu nutnou na přípravu. Dovolení NB věcí(krabka, zbraně atd.....) Lidi by něco rychle nakopali, něco namíchali, regy koupili. ..................Pouze NB věci!!!
Dříve byl dg fajn, rad sem ho dal, a byl tam super harvest. Šli jsme ho nedavno, a ten poklad.... to by jeden brečel, a hodiny a hodiny tam stravené ! za tu dobu bychom prošli 10X desp ....Qvido píše:Dungeonem prošla smrt.
Bral sem to trochu s nadhledem, a fire je asi měsic co jsme tam byli a nerekl bych nejaky super harvest, kort kdyz beres toho casu co tam musis stravit od zakladu ....Qvido píše:A že jsem tak smělý, kdy jsi byl v despu naposledy? A rovnou mi můžeš osvěžit to jak to, že už to tam není super harvest, když na začátku kde se harví se nic neměnilo.
V čem přesně tam byl oproti dnešku super harvest? Místnost s Lichem je mnohem lehčí oproti tomu co tam musela podstoupit první skupina.Amigor píše:... a byl tam super harvest....
tak ono poklady nikdy nejsou fer vzdy ma nejaka skupina lepsi a nejaka horsi. i kdyz rozdil 10ti trid je uz clekem dostMephist píše:Me teda dost prekvapil rozdil mezi pokladama co meli amonthia 7.4. http://www.amonthia.com/vypravy/1333871109.jpg a oproti tomu chudaci dohraci o tyden pozdeji http://dohr.lonet.cz/lgndhr/cele_obrazk ... ire%20.jpg.
Chapu, ze amonthia byla prvni, ale v tomhle dungu musi vynalozit hodne namahy kazda skupina. A aby mela jedna skupina poklad v hodnote 6M a druha v hodnote 500k mi prijde nefer.