Warrior
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Re: Warrior
No, nápadů, myslím, bylo dost. Co jste si z toho vybrali, jestli vůbec něco, je věc druhá. Warrior tak jak teď je má nějaké výhody, ale i spoustu nevýhod a resovací hůlka je to poslední, co by mě u něj nějak víc trápilo. Pokud jste vážně přesvědčeni, že warr tak jak stojí a leží je vyrovnaným povoláním proti specializacím paladina a vampa, pak nemá smysl s ním nic dělat. Válečník je dmg dealer nablízko. Nic jiného neumí, žádné morfy ani nic podobného nemá, z klamáků umí jednou za půl minuty prase a sesedat z koně. To je celý slavný válečník v kostce.
Že má možnosti využívat efekty z kamenovek a jiných speciálních itemů je věc hezká, nicméně to nijak zvlášť nesouvisí s povoláním válečníka jako takovým ne? Tu možnost má i spousta jiných povolání, pokud může vzít tu kamenovku do ruky...
Tím chci říct, že jsem od specializací válečníka očekával nějaké speciality. Nějaké nadstavby. Klidně může jednou ze tří specializací být přesně ten samý válečník, který je teď, ale určitě by se našlo pár možností, jak nastavení melee dealera pozměnit tak, aby vznikly tři možnosti. Jak už jsem psal - nápadů na to bylo dost.
Že má možnosti využívat efekty z kamenovek a jiných speciálních itemů je věc hezká, nicméně to nijak zvlášť nesouvisí s povoláním válečníka jako takovým ne? Tu možnost má i spousta jiných povolání, pokud může vzít tu kamenovku do ruky...
Tím chci říct, že jsem od specializací válečníka očekával nějaké speciality. Nějaké nadstavby. Klidně může jednou ze tří specializací být přesně ten samý válečník, který je teď, ale určitě by se našlo pár možností, jak nastavení melee dealera pozměnit tak, aby vznikly tři možnosti. Jak už jsem psal - nápadů na to bylo dost.
Co třeba dát za splnění nějakýho Questu pro NPC knížku co dá například 10 do skillu? Bylo by pak na každým jakej skill by si zvedl. Třeba sword , taktiku , healing.
Vsak to je to o co tu bezi ... rict ten bude mit fenc o 10% atp. je proste k nicemu.Retromancer píše:No, nápadů, myslím, bylo dost. Co jste si z toho vybrali, jestli vůbec něco, je věc druhá. Warrior tak jak teď je má nějaké výhody, ale i spoustu nevýhod a resovací hůlka je to poslední, co by mě u něj nějak víc trápilo. Pokud jste vážně přesvědčeni, že warr tak jak stojí a leží je vyrovnaným povoláním proti specializacím paladina a vampa, pak nemá smysl s ním nic dělat. Válečník je dmg dealer nablízko. Nic jiného neumí, žádné morfy ani nic podobného nemá, z klamáků umí jednou za půl minuty prase a sesedat z koně. To je celý slavný válečník v kostce.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
lovec magov
brnka iba farebne, zbrane iba z foriem. rezisty a imunity
najazdnik
z platov nasadi len ramena a rukavice, podmienka na zvolenie tohto subclassu max lockpicking kt bude nasledne navyseny a pridany removetrap, hiding a musicianship
barbar/farmar
kozene brnka, stity len drevene, mohol by pouzivat len vsetky tie odpadove zbrane ako vidle a hammer picky s kt by mal velky dmg. rage kt pri aktivacii zvysi str a dex ale aktualnu hodnotu zivotov a staminy hodi na 20. po skonceni opat nejaky debuff na kratku dobu kym sa spamata
bez jazditka, pridany animal lore a zrychlovatko
z pokrocilejsich d&d sa da inspirovat dost. a kto nechce, stale si moze nechat vybalancovaneho warriora bez subky
najazdnik
z platov nasadi len ramena a rukavice, podmienka na zvolenie tohto subclassu max lockpicking kt bude nasledne navyseny a pridany removetrap, hiding a musicianship
barbar/farmar
kozene brnka, stity len drevene, mohol by pouzivat len vsetky tie odpadove zbrane ako vidle a hammer picky s kt by mal velky dmg. rage kt pri aktivacii zvysi str a dex ale aktualnu hodnotu zivotov a staminy hodi na 20. po skonceni opat nejaky debuff na kratku dobu kym sa spamata
bez jazditka, pridany animal lore a zrychlovatko
z pokrocilejsich d&d sa da inspirovat dost. a kto nechce, stale si moze nechat vybalancovaneho warriora bez subky
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
75 heal a 130 bojovky je dost a bohatě mu to stačí. Možná by nemusely ani specializace být pokud by dostal pár možností na získání svých "speciálních předmětů". A tím se rozšířily jeho možnosti v PvM.
Item jenž by ho při ressu dal na plný hp.
Zbran jenž by odebrala wariorovi 100hp a odebrala i příšeře(s nějakým timerem).
Quest/koupení za MC..... item co by přidal 10k fame. (nabíjecí a 1 použití)
Speciální spellbook za 10k MC kde by mohl za 5k MC(u sebe)vykouzlit libovolné kouzlo(samozžejmě stále s 30magery).
...je to jen na ukázku( vím že to jsou zhovadilosti)
Jsou to jen nápady ale spíš než specializace charů by v tomto případě byla lepší obohatit stávající nastavení.
PS: Songu ty asi hodně nenávidíš wariory, že by si jim tohle udělal
Item jenž by ho při ressu dal na plný hp.
Zbran jenž by odebrala wariorovi 100hp a odebrala i příšeře(s nějakým timerem).
Quest/koupení za MC..... item co by přidal 10k fame. (nabíjecí a 1 použití)
Speciální spellbook za 10k MC kde by mohl za 5k MC(u sebe)vykouzlit libovolné kouzlo(samozžejmě stále s 30magery).
...je to jen na ukázku( vím že to jsou zhovadilosti)
Jsou to jen nápady ale spíš než specializace charů by v tomto případě byla lepší obohatit stávající nastavení.
PS: Songu ty asi hodně nenávidíš wariory, že by si jim tohle udělal

- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
skor ak je warrior teraz akoze v pohode, tak nech ma subclassy ktore tu hru zpestria. vysypal som to z rukava za 2 minuty jednou rukou a popritom do seba tlacil gulas :p
ja som len pocul ze na warriorovi sa robi uz dlho a je nieco pripravene a teraz kvam vyzeral tak neisto tak som hodil nejake navrhy. v kazdom pripade warrior ktory by mohol len farebne brnka a neplusove zbrane a warrior ktory by vyzuval vsetky tie soc zbrane by mohli byt celkom fun
ja som len pocul ze na warriorovi sa robi uz dlho a je nieco pripravene a teraz kvam vyzeral tak neisto tak som hodil nejake navrhy. v kazdom pripade warrior ktory by mohol len farebne brnka a neplusove zbrane a warrior ktory by vyzuval vsetky tie soc zbrane by mohli byt celkom fun
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Si to nemel prozrazovat, kdyz sem ti psal jak to bude.Shadowsong píše:skor ak je warrior teraz akoze v pohode, tak nech ma subclassy ktore tu hru zpestria. vysypal som to z rukava za 2 minuty jednou rukou a popritom do seba tlacil gulas :p
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
som ti vravel neposielaj mi to radsej lebo to hned vykecam...
how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
1. do pvm dobra vec aj dobry napadBejkal píše: 1 -Item jenž by ho při ressu dal na plný hp.
2- Zbran jenž by odebrala wariorovi 100hp a odebrala i příšeře(s nějakým timerem).
3- Quest/koupení za MC..... item co by přidal 10k fame. (nabíjecí a 1 použití) -
4- Speciální spellbook za 10k MC kde by mohl za 5k MC(u sebe)vykouzlit libovolné kouzlo(samozžejmě stále s 30magery).
2. To by tiez bolo fajn ako slabsia varianta war mystiku ale pochybujem ze by presla do pvp

3. war je majster v non-famovkach cize to by asi nebolo ani treba
4. Hmm, s 30 mgr by si okrem tej sipky ani nic ine nehadzal

Tak toto by bolo zaujimave, ale war ma v medailone tu najlepsiu imunitu a este s healom cize imunity sux, a rezisty taktiez...Shadowsong píše: 1. lovec magov
Sice na cv pvp magov by mohol byt pri vacsom spracovani dost dobry, ale sucastny war je dost dobry na vsetko okrem vydrze... A prskov stejne nikto nebeha

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
tak ma napadlo nieco ako Mocny uder - da niekolkonasobnu dmg a na oplatku poskodi zbran a hodi warovi des mani a uberie kopu stamky (vycerpavajuca rana
)

Mystik ?!
Ať se tohle klidně zavede nebyl bych proti a durabka o 1/4 zbrane dolu, je kopec +9 tak aspon by začaly mizet a war by měl slušnou dmg. (ne že by ji teď neměl)Severka píše:tak ma napadlo nieco ako Mocny uder - da niekolkonasobnu dmg a na oplatku poskodi zbran a hodi warovi des mani a uberie kopu stamky (vycerpavajuca rana)
Teraz po troche inspiracii ma fakt napadli realne dobre rozdelenie warov...
1. Hunter
-Mohol by iba farebne brnka
-Mohol by iba zbrane z kamenov a foriem ktore by mu davali 10% do skillu.
-Mohol by pouzit golden medailon
-Symbol of Rage- Pridalo by mu rychlost uroku na nejaku dobu
-Charge of power- Nabije svoju zbran ktora da efekt... Ten efekt moze byt vyssia dmg, manadrain, stamkocuc pripadne to nejak zmixovat a zhodilo by protivnikovi staty a este by ho zhodilo aj z jazditka
-Nefizzujuca sipka, pripadne item cez ktory bude sipkovat za cenu regov a many ako normalne...
-pokial by to slo nascriptit, tak by mu komplet farebneho brnka pridaval resisty... napr. myth(komplet) by mu pridal 30% resistov a moznost resistu pary alebo blesku alebo kvfka?(xy%)
-mohol by pouzivat chains of stunning
(TOP zbrane/zbroje by mohol pouzivat - mino, bersa, master vik...)
-Fight roba by pridavala %sw mf fenc, %resisty (Taktiku nie)
-Nemoznost nosenia + platovych brneni
- +ove zbrane by mu davali postih -20 str a -40 dex ked s nimi nevie narabat....
- Nemoznost pouzitia mystikov
2. Tank
-Mohol by vsetky druhy brneni
-Stity by mu pridavali 20 str, 30% parrying
-Medailon by mu namiesto fire imunity dal +100 str (mozno aj nejake HP) s moznostou nosenia brnenia aj platovych
-Moznost nosit dvojrucne zbrane s lahkym stitom? (S woodenom alebo bucklerom) (Myslim ze by to slo nascriptit ked aj rang dal ro ruky napr. artefakt alebo bow of mana burn aj so stitom)
-Moznost pouzitia mystikov-
-Vitality abilitka- po resse 1/2 HP?
-taunt abilitka- pokial by to slo nascriptit, tak tak aby donho utocili priserky v okoli...
-Fighting roba by mu pridavala +20 hp, +10% parrying
-Nemoznost pouzitia zbrani z kamenov
-Nemoznost lukov
3. Damage dealer
-Pokial by slo, mohol by mat napr. 2 mece v ruke resp keby mal v ruke iba katanu bez stitu tak by sekal 2x rychlejsie (Bola by to rychlost no
)
-+ove zbrane pripadne knightky by mali vacsiu +ovitost resp. mal by s nimi viac DMG
-Obojrucky by mu davali 10% do skillu
-Vacsia DMG s mystikom(namiesto 600 ->800) a preciznejsie pouzitie - tj mystik by bral iba 35 durabky
-moznost pouzitia + lukov (Ale len s tymi 50% arch, resp iba obmedzeny +) alebo vacsi skill moznost natrenit
Fight roba by pridavala % mf fenc sw a tc
-Stity by davali postih -40 dex
-Nemoznost pouzitia golden medailonu
Neviem no ale ako mozny koncept pre wara rozdelenia v tomto smere s hentymi obmezeniami by si kazdy mohol dostatocne vybrat co by chcel
1. Hunter
-Mohol by iba farebne brnka
-Mohol by iba zbrane z kamenov a foriem ktore by mu davali 10% do skillu.
-Mohol by pouzit golden medailon
-Symbol of Rage- Pridalo by mu rychlost uroku na nejaku dobu
-Charge of power- Nabije svoju zbran ktora da efekt... Ten efekt moze byt vyssia dmg, manadrain, stamkocuc pripadne to nejak zmixovat a zhodilo by protivnikovi staty a este by ho zhodilo aj z jazditka

-Nefizzujuca sipka, pripadne item cez ktory bude sipkovat za cenu regov a many ako normalne...
-pokial by to slo nascriptit, tak by mu komplet farebneho brnka pridaval resisty... napr. myth(komplet) by mu pridal 30% resistov a moznost resistu pary alebo blesku alebo kvfka?(xy%)
-mohol by pouzivat chains of stunning
(TOP zbrane/zbroje by mohol pouzivat - mino, bersa, master vik...)
-Fight roba by pridavala %sw mf fenc, %resisty (Taktiku nie)
-Nemoznost nosenia + platovych brneni
- +ove zbrane by mu davali postih -20 str a -40 dex ked s nimi nevie narabat....
- Nemoznost pouzitia mystikov
2. Tank
-Mohol by vsetky druhy brneni
-Stity by mu pridavali 20 str, 30% parrying
-Medailon by mu namiesto fire imunity dal +100 str (mozno aj nejake HP) s moznostou nosenia brnenia aj platovych
-Moznost nosit dvojrucne zbrane s lahkym stitom? (S woodenom alebo bucklerom) (Myslim ze by to slo nascriptit ked aj rang dal ro ruky napr. artefakt alebo bow of mana burn aj so stitom)
-Moznost pouzitia mystikov-
-Vitality abilitka- po resse 1/2 HP?
-taunt abilitka- pokial by to slo nascriptit, tak tak aby donho utocili priserky v okoli...
-Fighting roba by mu pridavala +20 hp, +10% parrying
-Nemoznost pouzitia zbrani z kamenov
-Nemoznost lukov
3. Damage dealer
-Pokial by slo, mohol by mat napr. 2 mece v ruke resp keby mal v ruke iba katanu bez stitu tak by sekal 2x rychlejsie (Bola by to rychlost no

-+ove zbrane pripadne knightky by mali vacsiu +ovitost resp. mal by s nimi viac DMG
-Obojrucky by mu davali 10% do skillu
-Vacsia DMG s mystikom(namiesto 600 ->800) a preciznejsie pouzitie - tj mystik by bral iba 35 durabky
-moznost pouzitia + lukov (Ale len s tymi 50% arch, resp iba obmedzeny +) alebo vacsi skill moznost natrenit
Fight roba by pridavala % mf fenc sw a tc
-Stity by davali postih -40 dex
-Nemoznost pouzitia golden medailonu
Neviem no ale ako mozny koncept pre wara rozdelenia v tomto smere s hentymi obmezeniami by si kazdy mohol dostatocne vybrat co by chcel

-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Jsem přesvědčen o jednom - že bys byl hned první člověk, který by tu spamoval dva dny po zavedení kterékoli z takovýchto zcela nevybalancovaných "specializací" sáhodlouhé uplakané posty o tom, jak je teď warr přeboostlý a jak jsou ostatní proti němu socky a (ó bohové!) jak se proti němu nedá hrát za mága... Nebo možná ne, protože warra vlastníš?
Už kdysi jsem psal něco o používání mozku, ale vím, že to jde zcela mimo tebe a tvé možnosti. A tak snad jen klasickou Cimrmanovskou repliku : nepiš sem a raději nepiš vůbec nikam...

Už kdysi jsem psal něco o používání mozku, ale vím, že to jde zcela mimo tebe a tvé možnosti. A tak snad jen klasickou Cimrmanovskou repliku : nepiš sem a raději nepiš vůbec nikam...
Ja mam napad, smazem vsici UO a dem hrat WoW:D
2 Retromancer: Strigwyr nemusí mať vždy geniálne nápady (mne osobne sa 90% jeho nápadov nepáči), ale musíš to brať aj s tej druhej strany, že aspoň sa snaží ten koncept nejak nastaviť.. aj keď sa mu to nedarí, tak sa tým dá inšpirovať.. Ja osobne by som videl 2 koncepcie ranga.. Witch Hunter a DMG dealer.. witch hunter by mohol byť pvp war a jeho special abilita by bola nejaky item ktory by sa niekde nejako nabil a dal by DMG podla toho, kolko cielu chyba many.. mag by mal 20/150 tak by dostal ranu za 130.. DMG Dealer je asi jasné.. nejak mu nastavit rozumnu dmg oproti gangrelovi a paladinovi + nejaka abilita s tým spojená.. a teraz ma odsúdte..
Tak popravde to by bolo naozaj extremne keby to davalo DMG tak ako vravis... prskovia v pvp non-stop nemaju manu cize by stale dostavali zany za minimalne 70-90 co nevidim moc realneKandown píše:witch hunter by mohol byť pvp war a jeho special abilita by bola nejaky item ktory by sa niekde nejako nabil a dal by DMG podla toho, kolko cielu chyba many.. mag by mal 20/150 tak by dostal ranu za 130.. DMG Dealer je asi jasné...

-A retardomancer ma netrapi ked jeho ementalna hlava nevie nic vymysliet tak taky noob mi je ukradnuty

- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Opět si se nezmohl na nic více, jak na urážky? Hned si tyhle nové zápichy zapisuju do deníčku...Strigwyr píše:
-A retardomancer ma netrapi ked jeho ementalna hlava nevie nic vymysliet tak taky noob mi je ukradnuty
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
-
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
Retardomancer se vzchopil. Ostatně proto jsem psal, že návrhy byly. A pokud u GM teamu neprošel žádný z návrhů, které už byly v minulosti napsány, pak podobné rychlokvašky mohou celou situaci jen zhoršit, protože tohle nejsou návrhy, ale obšlehlé nápady jiných, které jsou funkční v jiných hrách, a které nejsou s konceptem a možnostmi UO na DP (a stávající sphere) naprosto slučitelné.Strigwyr píše:-A retardomancer ma netrapi ked jeho ementalna hlava nevie nic vymysliet tak taky noob mi je ukradnuty
Proč se vůbec snažím? Je páteční večer, mám pár promile, píšu z hospody, takže asi proto. Ale proč nezkusit ukázat naší studnici nápadů, že ve skutečnosti nechrlí nápady, ale odpady ne?
Samozrejme by to bolo prehnané.. Však by to bol Witch Hunter..
Ovšem proti mláteniu by bol značne oslabený.. Tá abilita by napríklad mohla byť oslabená.. napríklad DMG Mutliplier by bol 0.5, tzn 0.5xChýbajúca mana targetu.. 50/150 - 50 DMG.. to nie je zas tak prehnané.. napríklad by mohol nosiť len kožené brnká, čo je pre warriora značná nevýhoda a mal by zvýšené rezisty.. Ako vravím, jednalo by sa o PK charakter.. Nastaviť ho tak, aby bol efektívny proti prskom a málo efektívny proti buchnám.. 
Ale asi skôr len trepem blbosti :p

Ale asi skôr len trepem blbosti :p