Necromancer

Odpovědět
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Re: Necromancer

Příspěvek od Strigwyr »

Wallace píše:práve jako disarm?to same mohu rict o spellboky pro prsky, suma na spely mas licha a snizeny vic statu? vamp war co nebude mit ryby a hudebni nastroje je pak nanic a jeste shazovani brnka a nasledne silnejsi vfp na to, a vysati neco jako vfp ?)))) do armoru ti vfp nic neudela , proto by se delal spell aby dal cca 20 a ignoroval ar? ? nevim, premyslej o tom jeste jednou, koukni se na to ze stranek vice uhlu, a btw gangrel? solo ti nic neudela shodis mu staty zazdis a cus , ale kdyz je v parte ? to same je war s nejakou uber dmg zbrani tak nevim co resis.
Premyslej , uz aj tak je nekr silny
Ale prosim ta, silny? 1. vec je ze treba to najprv vediet hrat a nekro je najtazsi PvP char vies a to ze je silny sa odraza v skille hraca a nie v postave ked to niekto vie hrat, tak nekro nikoho nezabije, iba ty to vidis ze nekro kazdeho zabija lebo ostatny proste nevedia hrat pvp ako tu niekto plakal ze vampov v maze zabijali zly PK warovia :) keby mi dal dakto bandy a GB tak ho ubandim aj na stojaka a nie to este keby utekam :)
a Gangrel je odost silnejsi proste nemusis to vediet hrat, staci ti blood bandy gb sipka a utok to je vsetko a davas ik prskom to sa ti zda v poriadku? :) ty len proste obranujes wampov lebo ja neviem preco lebo sam hravas vampa
Wallace
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wallace »

to pisu , co ti udela solo ? hm nic a mas 99% sanci ze ho zabijes. neboj taky ten stone morf neco stoji, war si to jednoduse koupi, ale vamp pro to musi delat q a dungovat
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mal by som nejake napady ako prerozdelit nekrov :

1. druh nejaky preklinac - (viac na pvp)

nove kuzla
- Blood Silence - - Fizzlo by to protihracovi castujuci spell (napr. KVF)
- Disarm - zhodi z ruky stit/zbrane/luky do baglu ?
- Evil´s curse - vacsie znizenie statov s extremly poisonom?
-Death hand - instant kuzlo ako mocne vysatie alebo daco ako VFP ignorujuce armor a DMG okolo 20, timer by mohol nahradzat timer nekro scrollov alebo obyc zvitkov
-novy sum - Bone curser - vytvori 150hp skeletona? - bude kuzlit iba VFP, harm, blesk a - staty prip mana drain?
-Satan´s flame - znici manu a staminu o 10 obidve?
s +25 kompletom / ancestralkou? by dostal nejaku ancient abilitu napr. silnejsie KVF o 5? alebo dake mocne VFP? 8)
- Bone catapult - zhodi nejake casti/cast brnka do baglu? :D

- nemohol by pouzivat EF scrolly

2. druh Grave master (viac na pvm)

- Nove summy obdoba magovskych elementov - nejaky superskeleton fighter rychly ako skel. war a dmg ako earth element
+ nejaky liche co by iba harmoval? - preberanie targetu na seba
- Bone wall - z vacsieho mnozstva by vytvoril bone wall ktory by nemal napr. ziadnu vydrz proti flusom ( bola by to obdoba 5 a 6. spell kruhu cize mensia spotreba many a rychlejsi cast ako EF ale zaroven pomalsie a drahsie ako wos)
-Bone rage - z nekro zvitkov by mohol summit este rychlejsie a este vacsie mnozstvo nekro sumy ( iba zombov a skeletonov popr. daco bez DMG s viac HP)
-cez summon by mal viac summov v zasobniku (namiesto 10 by mal 20?)
-nekro topko? alebo daco ... by mu dalo na nejaky kratsi cas imunitu proti nemrtvym tak ze by ho necastili ani neattackovali

-nemal by des mani, des sanct, VFP ani wis nox (VDS a rel wis ponechane)

3. druh - Ancient undead

Nekro by mohol morfnut do skeletona/licha? :)
-dostal by nejake specialne staty napr. 120 str 120 int a 80 dex ?
-Morf z ancestral casti by dal silnejsi morf a nejake kuzla navyse
- Bone wall - z vacsieho mnozstva by vytvoril bone wall ktory by nemal napr. ziadnu vydrz proti flusom ( bola by to obdoba 5 a 6. spell kruhu cize mensia spotreba many a rychlejsi cast ako EF ale zaroven pomalsie a drahsie ako wos)
- pri nejakych abilitach by mal imunu voci KVF / bleskom a pod.? 8)
-Dead bone - - premenil by sa daco ako do stone formy a bol by znehybneny a nesmrtelny na par sekund? :)
-Evil´s ressurection - kuzlo ako ress s rychlejsim timerom ? :P
- viac summov aj kal nox mani
- flesh harwester - z mrtveho tela by vysal zivot/manu/stamku
- bone stacker - z kazdeho tela co by zozral by dostaval nejake bonusove hp na vydrz, pri vyssom pocte pozranych tiel viac bonusov az do smrti

samozrejme nemohol by pouzivat jazditko, des mani, des sanct, wis nox a VFP
Naposledy upravil(a) Strigwyr dne 24.02.2012 16:37:28, celkem upraveno 1 x.
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

chybí ti tam už jen .kill abilita :shock:
Goremoth
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Goremoth »

Tak to je nejvetsi ****vina jakou jsem za celych 7 let na DP videl !! Co to je za uvazovani "vampa posilili, tak necra musej taky"? Boze chary prece maji byt rozdilne, nektere lehci na hrani a nektere tezsi.. Nektere vic na pvp a nektere zas na pvm.. Zrovna necro je vyvazenej dost dobre, nevim kde si vzal to, ze je moc slaby? Ve slusnym equipu ustojis hodne + mas summy zdi a pogy , alchemku 90 a do pvp shazovani statu kvf vfp pcw pog svitek a ijs svitek..necro je silny uz ted, nevim na co ho menit.. Btw celou dobu hraju jen necra, jinou postavu nemam takze vim o cem mluvim a abys treba nerek ze brecim ptz nechci aby ostatni meli vyhody..

Jako promin jestli muj prispevek zni nejak agresivne, tak to neni..chapu ze tojen navrhujes ale tohle mi prijde prehnany.. Hlavne vic slotu na summy , uz ted ma necro kralovskou dmg tak proc pridavat a to nemluvim jeen o uzivatelich phoenixu, a rychlejsii obdoba knm? To je uz vubec zbytecne, vzdyt i ted mas hodne klamaku opravdu rychle
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Goremoth píše:Tak to je nejvetsi ****vina jakou jsem za celych 7 let na DP videl !! Co to je za uvazovani "vampa posilili, tak necra musej taky"? Boze chary prece maji byt rozdilne, nektere lehci na hrani a nektere tezsi.. Nektere vic na pvp a nektere zas na pvm.. Zrovna necro je vyvazenej dost dobre, nevim kde si vzal to, ze je moc slaby? Ve slusnym equipu ustojis hodne + mas summy zdi a pogy , alchemku 90 a do pvp shazovani statu kvf vfp pcw pog svitek a ijs svitek..necro je silny uz ted, nevim na co ho menit.. Btw celou dobu hraju jen necra, jinou postavu nemam takze vim o cem mluvim a abys treba nerek ze brecim ptz nechci aby ostatni meli vyhody..
To je tvoj chudobny nazor :) necro je vyvazeny? prosim ta si smiesny kolko nekrov sa bere do dungu? najemenj zo vsetkych postav, akurat na DUEL je dobry a duel =/= pojazdievanie a pvp len aby si vedel, iba tebe sa zda ze necro je silny lebo asi urcite vies "vsetko" o pvp ked mas takyto nazor, to ze ma ubohe pogy a nevyuzitelne VFP?

Nevies o com hovoris, kazde povolanie okrem maga/nekra ubandi nekra na stojak - to sa ti zda sila ???

Ja viem o com hovorim lebo som toho nabehal dost takze podme sa na to pozret blizsie

-Vamp gangrel dava kazdu sekundu ranu za 80 kludne a co ho to stoji? absolutne nic = 80dmg/s spotreba ziadna
-nekro dava v priemere ked kombinuje kvf zvitky a hlavu KVF za 2,5 sekundy s manaspotrebou 30 many za sekundu tak prosim ta sa uvedom, a nepis nic o pvp ked o tom nevies = CCA 25 dmg / s so spotrebou 30 many za sekundu vies co to znamena? a to ani nevravim o tom, ze vydrz ma 10x mensiu a aj to to musis vediet proste hrat
-Jedina vyhoda nekra ze to moze castit na dialku ale vzhladom na to, ze to kazdy priemerny hrac ubandi to neznamena ziadnu silu, a pre tvoje info, davali sme v 2 gangrela, asi 3 minuty pokym nedosiel do GZ, a to mi ver ze prezil tak o com tu hovoris? aka sila? pozral nam 10krvavych band a este dalsie mohol a mal imunu proti kvf a to iba na rovinke, v malom priestore by nas rozsekal za 5 sekund !!!

-Uz nic prosim ta nepis ked nevies o com hovoris, to ze si zabijes priserky najlahsie solo za nekra to znamena ze je silny? Si pozri kolko hracov hra nekra v PvP a valaju sa po zemi, iba TOP hraci co to hraju par rokov su dost dobry a to ze je takych ludi zo 5 vravis ze je nekro silny?
- Asi si nevidel co niekto dokaze za klera / wara - to ze snower uhealil maga+nekra+pala pokym nam nedosiel spotrebak tak toto ma byt aka sila? a to ani nezabehol do GZ ked kludne mohol

A pre tvoju informaciu, charaktery maju byt vsetky dokopy rovnako silne ked spocitas ich vyhody nevyhody v PVM a PVP a dajme tomu ked takto scitas povolania tak nekro je na urovni 100% kler 110% a taky gangrel aj 200% ( A ano je to pravda, vamp pred speckami mohol byt dakde na urovni 70-80% )
Goremoth
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Goremoth »

Ok o pvp toho moc nevim kdyz to rikas, beru to z pohledu dungujiciho clovekajakoze jakiu ma sanci se ubranit pri pojezdu..imho dost dobrou.. O nejakym pvp jakoze venku nebo na stojaka jsem nepsal.. Kdyz to sectu tak z toho cosi napsal je vysledek asi to, ze ja sem nejvetsi kokot a nic nevim ale ty si ten ubah hrac ..tak asi nemam narok se vyjadrit.. Protoze mas nahrano nejvic z nas vsech a si prosrte nejzkusenejsi..Takze vis co? Jdi do hajzlu a bez se treba podivat ven ,kup holce kytku nebo neco uzitecny udelej, treba se prihlas do vzdelavaciho kurzu to je jedno, ale kdyz me urazis kvul pitomy hre tak ses na tom lidsky fakt hodne spatne clovece..s tebou nema fakt smysl rozumne diskutovat, misto abys pouzil nejky argumenty rozumny, tak jrn pises ze o tom nic nevim..neuveritelne :-D z toho jakpises ze nekra nikdo nebere do dungu tak ses mimo, da se s nim chodit spousta dungu, ono lidi taky hrajou protoze.pokecaj na mape, zasmejou se vylehu a ne prtoze ty jdes, mas vampa, a ty druhej, ty jdi do hajzlu protoze mas necra..

Jako jo, chapu o co ti jde.. Lezi ti.v zaludku ze vamp je preboost a nesundas ho s necrem..boze jaka tragedie :-D.. Ja rikam ze nechaou proc chces posilovat pvm stranku necra?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Goremoth píše:daco
Ja som primarne navrhol nekra 1. variantu ako PvP pretoze ta stranka rozhodne zaostala za ostatnymi povolaniami az druhe som urobil PVM varianty ako navrh, vies to neni vysledok ze to bude tak a tak to je len navrh a mozno si z toho nejaku 1 vec vezmu pre inspiraciu GMka
A ty napises ze je to pi. a pod tak sa mozes konkretne vyjadrit ze co z toho ti vadi ale mne je jedno aky bude nekro na PVM ale ja chcem hlavne aby v PvP nezaostal, a ja nechcem zlozit vampa 1v1 lebo sa to nikdy nedalo ani neda, ja len chcem, aby bol vyvazeny s ostatnymi povolaniami, ma obrovsku vydrz tak nech nema taku DMG ze s tym klera zabije za 1 sekundu (Ano videl som ako zabil klera za 1 sekundu 2 ranami ze si ani ivm nestihol dat - to rozhodne nie je v poriadku)
A to ze ti pisem ze sa do PvP nevyznas to =/= ze by som ti nadaval do K ale ak si sa urazil tak bohuzial...
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Takze v prvom rade tu treba podotknut, ze povolanie nerobi nejake nastavenie / equip, ale predovsetkym hraci. Vzdy sa tu argumentuje, ze necro si je schopny polozit kazde povolanie a to je samozrejme pravda. Avsak vas protivnik musi byt skillovo nizsie a to o dost. Napriklad neustale omielany priklad necro vs mag. Ludia co toto tvrdia, asi nikdy nevideli tomba hrat maga pvp... 99% necrov sa mu valalo pod nohami. Tak isto je to z ostatnymi povolaniami, ktore si necro "bez problemu" vysklada... Polozte Arandila za pala, Wizzyho za wampa , Snowera za clera, Ptaha za wara, wizzyho/tomba za ranga. Vsetko to su/boli vyborni hraci, ktori pokial nechceli umriet, tak sa vam mohli smiat , jednou rukou vecerat a druhou si strihat nechty na nohach a aj tak neumreli. Tymto sme dufam uzavreli kapitolu "necro je silny" .

Horko : To ze mas napady je fajn, ale treba sa nad tym zamysliet. Zober si PVP necra... za 1m mu das do ruky silence, disarm, obrovske znizovacky s poisonom, instant dmg, vysavanie many+staminy + este vyzliekanie ... a co mu zoberes? Absolutne nic. PVPera vobec nemusi trapit ze nema EF zvitok.

Realnejsie by som si predstavoval combat necra napr. nieco na sposob :
Ziskal by:
- Silence (CD 1min) - prerusilo by to aktualne kuzlo/bandu. Potom by tam bol nejaky global cd napr 30 sekund , nech 6 holych necrov nedrzi niekoho bez kuzla nonstop.
- silnejsie TMR - 65/70 many.
- potreba many na cast vfp/haluzi znizena na polovicu

O co by prisiel:
Znizeny pocet summonov na 3 napr.
Nemoznost EF ( zvitok ponechany )
Znizeny healing na 55% - Viac dmg davas, viacej aj dostavas

Totot ani tak neberte vazne. Bol to len ilustracny priklad pre horka, ze pointa specializacii je v tom ze sa v urcitom smere posilni a niekde mu bude ubrane. Tvoje navrhy su sice pekne, ale ide tam len o to necrovi pridat a nic nezobrat.

A zaverom by asi nebolo zle sa Goremu ospravedlnit, pretoze jeho posty neboli nejak utocne (aj to sam pisal) aj ked to tak mozno vyznelo...
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigvire
Necro je najmenej brané povolanie do dungov? Skús pozrieť rebríček dungbodov a povedz mi kto je prvy. Poradím ti je tam istý Xarx a to je prosim pekne necromancer. Necro je jedno z najúžasnejších povolaní, všestranné s veľkou vydržou, veľkou rozmanitosťou a velkou silou. Za necra ti prejdem všetky dungy low a stredné a niektoré top(bez maga). Do niektorých je pohodlnejšie a na istotu zobrať mága, má svoje výhody. A že sa necro nebere do dungov? Bud ho nehrajú ludia alebo ho nevedia alebo tam bude iný dôvod, možno ten, že každý má mága a mág ma lacnejšie steny.
Nemôžeš zrovnávať dmg gangrela s necrom, lebo to aj cler ma menší dmg ako necro tak mu dame vyšši dmg? Ako v pvp necrovi si zabudol dat este KVF za 250 hp ... Neviem čo chceš meniť, ani paladin nemá špecku do pvp (podla toho čo mi povedal jeden skúsený paladin, jediný schopný paladin do pvp je bez špecky; neviem čo je na tom pravda, paladina nehram). PVP necro je myslím dosť silný, PVP hrať trochu viem, nie som TOP ale par PK dokážem ustat a ked sa zadari aj zabit. A gangrel je preboost? Ano je ale v pvp ti ikcko da kludne aj war s kamenovkou, tak čo plačeš? A že nedáš gangrela 1 vs 1? Tak osobne som to neskúšal ale myslím si, že necro ma väčšiu šancu dat gangrela ako gangrel necra(ak teda ten necro nie je hlupy) ale to by si mal vedieť ako skúsený TOP PVPer. A to, že ste nedali toho gangrela za 3 minuty asi bude svedčit o tom, že ste poriadne zalamili a nie že je nesmrtelny. Toho pvp necra čo si navrhol by hral kazdý a ten necro by si dal akékolvek povolanie úplne v pohode sám a to by mohol byt aj nbik čo si prave založil necra. V poslednej dobe sa mi zdá, že na tomto forku len plačeš ako sa nedá to a tamto, prečo neskúsiš porozmýšlať ako by sa to dalo obísť, vymyslieť taktiku, .... ale to je zložitejšie ako poplakať si na forku.
Všetky charakterí majú byt rovnako silne si povedal. Lenže silné nie DMGou ale schopnostami. War si nezasoluje ja neviem trebars drowy ale necro hej, takže každé povolanie má svoju silu v niečom inom ... či už v kúzlach, dmg, vdrži ....

Ja fakt netuším ako rozdeliť necra, ale je blbosť mu dávať také veci ako si napísal. Moje návrhy by boli, aby necro dostal možnost morfnutia do trebars licha kde by sa mu hp zvýšili na povedzme 2OOhp, jedna špecializacia by mohla mat o sekundu rychlejšie steny (efka), ... viac ma nenapada, podla mňa je necro dobrý taký ako je ... Viac špecializaciu potrebuje warior ako necro či mag ...

A musím súhlasit s Nyctem, ak chceš niečo pridávať mal by si aj zobrať ... alebo pridávať rozumne, nie všetko a tak ultimátne ...
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:
Strigvire
...
Ano s tym suhlasim, ze treba zobrat, ten ef zvitok to bol len taky ulet ale ako vidim tak mi to nepreslo 8)

Tie navrhy spellov co som pisal, som sa nepriamo vyjadril, ze to su len navrhy, ze staci 1 alebo 2 z toho prieskumne zaviest a nie vsetky, to boli len napady na zlepsenie pvp spellov pre pvp nekra

Ale ano specializacia ma zobra, ale podme sa na to pozret blizsie - nechcem to tu moc rozpisovat lebo to sem moc nepatri k tomu zalozim dalsi topik.

rang bol fakt dobry na pvp/pvm, po specke kazda je fajn, ale dokopy ked si to vezmes tak ten charakter za ten 1m proste nezosilnel, ale ani neoslabel

ale ked si zoberes gangrela - zrychlovatko - megavecicka
- silnejsie morfy - tie su snad o 100% silnejsie ako boli
-TOP krystal no comment :)
- viac wrestu a vacsie GSko
ked to spocitame - je to naozaj extremne zvysenie vsetkych smerov.
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:
Mihal píše:
Strigvire
...
Ano s tym suhlasim, ze treba zobrat, ten ef zvitok to bol len taky ulet ale ako vidim tak mi to nepreslo 8)

Tie navrhy spellov co som pisal, som sa nepriamo vyjadril, ze to su len navrhy, ze staci 1 alebo 2 z toho prieskumne zaviest a nie vsetky, to boli len napady na zlepsenie pvp spellov pre pvp nekra

Ale ano specializacia ma zobra, ale podme sa na to pozret blizsie - nechcem to tu moc rozpisovat lebo to sem moc nepatri k tomu zalozim dalsi topik.

rang bol fakt dobry na pvp/pvm, po specke kazda je fajn, ale dokopy ked si to vezmes tak ten charakter za ten 1m proste nezosilnel, ale ani neoslabel

ale ked si zoberes gangrela - zrychlovatko - megavecicka
- silnejsie morfy - tie su snad o 100% silnejsie ako boli
-TOP krystal no comment :)
- viac wrestu a vacsie GSko
ked to spocitame - je to naozaj extremne zvysenie vsetkych smerov.

Osobne si myslim, že rang zosilnel bud po stranke dmg (ostro) alebo dmg a inych vlastnosti (port, para). Ale je pravada, že gangrel je až moc silny ...
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Beztak se akorát rozbrečeli casteři, že existuje PvP buchna, která má dmg a možnosti jako warr v topku a je z něj prd loot. 8)

Tznm vůbec jim nejde o sílu, ale o to, že z něj nic nepadá. No a? Z mágů a negrů taky padá prd ne? Konečně existuje melee povolání do pvp, které je plně srovnatelné s prskavkama, no, to je teda dráma. A že to trvalo... :)
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Retromancer píše:Beztak se akorát rozbrečeli casteři, že existuje PvP buchna, která má dmg a možnosti jako warr v topku a je z něj prd loot. 8)

Tznm vůbec jim nejde o sílu, ale o to, že z něj nic nepadá. No a? Z mágů a negrů taky padá prd ne? Konečně existuje melee povolání do pvp, které je plně srovnatelné s prskavkama, no, to je teda dráma. A že to trvalo... :)
jj a ty si ten najmudrejsi? Prirovnal by som tvoj post nejakemu 12 rocnemu proste :), tak ok "vyrovnalo" - behat za krysu so 4 hotkeymi - bandy, GB, sipka a utok - fajn si skiller ze to dokazes
a este ti asi usla jedna vec - ze gangrel ma niekolko nasobnu vydrz
A posledna vec? Ty budes jeden z tych hracov, co vedia prejst decak ok bavi ta to tvoja vec, ale neviem preco tu riesis nieco do coho sa nevyznas - skus si aj ty pouzivat 50 (ano ja ich pouzivam 50) hotkeyov v pvp za nekra kombinovat ich tak rychlo ze rozdiel medzi docastenim spellu a novym castom sa jedna o desatiny sekundy vies o tom to asi je
Xan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

A nebo o tom mít takovej externí program, kterej ti dá spelly do fronty, jak to někteří dělali/jí, ale když to není jak dokázat, budou se chvástat skillem, brečet jak za prska s ekvipem za par K mají z buchny prd loot, která k nim stejně musí přiletět na políčko a nadávat jaká je kdo lama.
Konstatovat tohle mi prostě nedalo, ale nehodlám se hádat s blbcem, nebo by me snížil na svou úroveň a ubil zkušenostma...
Irto
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Irto »

Strigwyr píše:Mal by som nejake napady ako prerozdelit nekrov :

nove kuzla
-Death hand - instant kuzlo ako mocne vysatie alebo daco ako VFP ignorujuce armor a DMG okolo 20, timer by mohol nahradzat timer nekro scrollov alebo obyc zvitkov
-novy sum - Bone curser - vytvori 150hp skeletona? - bude kuzlit iba VFP, harm, blesk a - staty prip mana drain?
s +25 kompletom / ancestralkou? by dostal nejaku ancient abilitu napr. silnejsie KVF o 5? alebo dake mocne VFP? 8)

:clap: :clap: :clap: :clap: Toto je ftip roku :clap: :clap: :clap: :clap:
Severka
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Severka »

Irto píše:

nove kuzla

Preco? Proti morfnutym protivnikom mu nic z toho moc nepomoze... A s makrami na nahadzovanie veci je vacsina zbytocna, haluze a des mani su stale vacsie zlo ako skoro vsetko z toho...

Kazdopadne, kedze steny sa daju nicit v pohode kazdym povolanim a vampak so zrychlovatkom a klerom za prdelou je velmi skareda vec, mozno nake kuzlo na zmrazenie protivnika na par sekund bez moznosti odmrazenia by bola dobra a celkom zaujimava vec (:
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Severka píše:
Irto píše:

nove kuzla

Preco? Proti morfnutym protivnikom mu nic z toho moc nepomoze... A s makrami na nahadzovanie veci je vacsina zbytocna, haluze a des mani su stale vacsie zlo ako skoro vsetko z toho...

Kazdopadne, kedze steny sa daju nicit v pohode kazdym povolanim a vampak so zrychlovatkom a klerom za prdelou je velmi skareda vec, mozno nake kuzlo na zmrazenie protivnika na par sekund bez moznosti odmrazenia by bola dobra a celkom zaujimava vec (:
Presne tak, sevca ty si tomu dobre pochopil :) typci nevedia o tom nic tak ani nevedia to ze disarm si makrami za 0,1 sekundy nahodia zase zbrane a stity :P
A aj to co som tam vypisal, je nic oproti takemu gangrelovi, ktoremu bolo pridanych 200% zo vsetkych stran a nic nebolo zobrane (nic, co by potreboval v morfe ktory je taky silny ze by stejne nikto v human forme nehral)
Edward Cullen
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edward Cullen »

Severka píše:
Preco? Proti morfnutym protivnikom mu nic z toho moc nepomoze... (:
proti morfnutym mozna, ale tech tu beha v pvp nejmin
Dudek
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dudek »

Severka píše: mozno nake kuzlo na zmrazenie protivnika na par sekund bez moznosti odmrazenia by bola dobra a celkom zaujimava vec (:
To si říkáte TOP PvPeři? Když za nekra neumíte srazit staty, nechat vyšipkovat a zaparovat?
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
Odpovědět