Do rakve v baraku ? (jaky barak) nebo do rakve v najmu, co je nekde v cechu ?Myth píše:Ahojte, po uprave rakvi me i kolegu kope klicek do helproomu. Je to schvalne, nebo to buglo?
Vampire
Re: Vampire
Obe to jsou rakve v cechu. Pokud jsou potreba idcka postav/rakvi, tak rad dodam.
Prosím, po delší době jsem si zašel s kamarádem Wrong za svého gangrela a přišlo na lockování. Kamarád je klerik, tak jsem se k tomu přirozeně postavil já. Co mě velice nepříjemně překvapilo bylo to, že mi to gangrela ve stone (bez reaktivu - i když to nevím, jestli není pověra) dalo i při přepití na 265 hp IK. Asi tak před dvěma lety jsem to chodil sám poměrně často a nikdy jsem tam neumřel. Dneska 2x během 5 pokusů. U Ityho asi potom 6x, a to vždy s 265 hp.
Mrzí mě, že je Stone gangrel v tomto neskutečně znevýhodněn. Změny lockovacích pokladů v tomto směru nejspíš proběhly se zavedením náramku na lockování, o nichž se na stránkách DP psalo takto:
Nebylo v tomto ohledu, prosím, možné učinit nějakou změnu? Nemyslím změnit znova poklady, aby nedávaly IK, ale např. přidat do hry předmět podobný náramku lockpickingu, který by mohli využívat vampíři v morfu. Nebo nastavit cenu odmorfmu trochu mírněji.
Také mi je líto, že GM o změně pokladů v tom smyslu, že dávají stabilně rány za 265 hp, hráče blíže neinformovali. Z mnou citovaných změn uveřejněných na webu žádná taková změna naneštěstí nevyplývá.
Děkuji za Váš čas a prosím o zvážení případných změn, které by se v tomto ohledu dali na DP udělat.
Mrzí mě, že je Stone gangrel v tomto neskutečně znevýhodněn. Změny lockovacích pokladů v tomto směru nejspíš proběhly se zavedením náramku na lockování, o nichž se na stránkách DP psalo takto:
Stone gangrel jako jediný z aktuálních postav zmíněný náramek neoblékne. Oblékne ho de facto i gangrel v Top morfu, protože toho, na rozdíl od Stone odmorf, stojí odmorf pouze 500 fame. Stone stojí odmorf 4 krve, je nezanedbatelné množství. Jen pro úplnost, shaman sice náramek neoblékne, ale fame a smrti jsou mu jedno a navíc může mít 100 lockpining.- dreveny Bracelet of Grand Lockpicking (redukce IK pri lockpicku pokladu na 0) - vyrobitelny craftem (carpentery a tinkering)
- zmeny lockovacich pokladu (v tom smyslu, ze nedavaji IK tem kdo maji bracelet of grand lockpicking)
Nebylo v tomto ohledu, prosím, možné učinit nějakou změnu? Nemyslím změnit znova poklady, aby nedávaly IK, ale např. přidat do hry předmět podobný náramku lockpickingu, který by mohli využívat vampíři v morfu. Nebo nastavit cenu odmorfmu trochu mírněji.
Také mi je líto, že GM o změně pokladů v tom smyslu, že dávají stabilně rány za 265 hp, hráče blíže neinformovali. Z mnou citovaných změn uveřejněných na webu žádná taková změna naneštěstí nevyplývá.
Děkuji za Váš čas a prosím o zvážení případných změn, které by se v tomto ohledu dali na DP udělat.
- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Tiez chodime dungy v gangreloch. Pri poklade niekto z nas odmofrne a nasadi naramok alebo poklad nemame.
Jednoduche.
Jednoduche.
Sklb - okrasny clovek
Please, for fuck sake, no revolution.
Jak jinak chces hrace informovat, nez pres novinky na webu, coz probehlo, plus mas k tomu navic forum, kde tydle vasnivy debaty probehly a urco neni problem to najit, pac to bylo na hodne stranek
Jak jsem již citoval, z toho, co bylo napsáno na webu, nevyplývá, že poklady teď dávají stabilně 265+ dmg. V tom se musíme shodnout.
Fórum je jiná věc, v silách hráčů není a nemůže být po třeba dvouroční pauze projíždět kupu spamu, aby v jednom příspěvku našli něco o tom, že se změnilo nastavení pokladů. To přece po hráčích nikdo nemůže chtít, nejsme právníci placení za prodírání se kupou soudních rozhodnutí (volné přirovnání). Fórum také takovému účelu primárně neslouží a nemělo by. Proč to tedy srozumitelně nenapsat do přehledné a tomu určené části na webu se všemi podstatnými podrobnostmi?
I po tom, co psal Sklb, který pouze konstatoval jeho způsob adaptace na nastalou situaci, čímž ale k diskusi o správnosti tohoto nového nastavení nijak nepřispěl, jsem stále přesvědčen, že Stone gangrel by v této záležitosti lockování pokladů měl doznat nějakých změn.
Fórum je jiná věc, v silách hráčů není a nemůže být po třeba dvouroční pauze projíždět kupu spamu, aby v jednom příspěvku našli něco o tom, že se změnilo nastavení pokladů. To přece po hráčích nikdo nemůže chtít, nejsme právníci placení za prodírání se kupou soudních rozhodnutí (volné přirovnání). Fórum také takovému účelu primárně neslouží a nemělo by. Proč to tedy srozumitelně nenapsat do přehledné a tomu určené části na webu se všemi podstatnými podrobnostmi?
I po tom, co psal Sklb, který pouze konstatoval jeho způsob adaptace na nastalou situaci, čímž ale k diskusi o správnosti tohoto nového nastavení nijak nepřispěl, jsem stále přesvědčen, že Stone gangrel by v této záležitosti lockování pokladů měl doznat nějakých změn.
IASC píše:Jak jsem již citoval, z toho, co bylo napsáno na webu, nevyplývá, že poklady teď dávají stabilně 265+ dmg. V tom se musíme shodnout.
Jedna rada udělej si stone impa odmorf tě nebude stát nic pokud si dobře pamatuju. Další věc vamp má výbavu skoro zadarmo takže 4 krve mi nepříjde tak hrozné a na foru je přímo theard o braceltu kde je to vše napsáno. Jak o postihu pro non human postavy tak o dmg pokladů.
K výbavě gangrela a hodnoty krve se blíže vyjadřovat nebudu, jen bych rád zdůraznil, že nabrat každou krev stojí hlavně čas, což je ta hlavní a nejdražší investice, kterou do hry lze vložit.
Acare, nemám ponětí, jestli to je někde napsané. Na webu je toho napsané pomálu na to, jak je ta hra komplexní, takže předpokládám, že tato informace nikde napsaná není, z čehož se snažíš dovodit, že o změně napsaného nemusíš ani hráče písemně informovat.
V tom se podle mého názoru mýlíš. Pokud někdo roky hraje s vědomím nějaké herní skutečnosti, v tomto případě šlo o skutečnost, že podklad (zde konkrétně ve wrongu, ale nejspíš se jedná o všechny poklady plošně) s 265hp lze locknout bez smrti, bylo by přinejmenším znakem ohleduplnosti, kdyby byli hráči o změně takového nastavení informováni.
Mohu vyjádřit pouze potěšení nad tím, že jsem tam nebyl sám a nenechal jsem tam celé tělo. A vyprošuji si narážky na hodnotu výbavy gangrela, neodvíjejte své představy o ní pouze podle sebe.
Acare, nemám ponětí, jestli to je někde napsané. Na webu je toho napsané pomálu na to, jak je ta hra komplexní, takže předpokládám, že tato informace nikde napsaná není, z čehož se snažíš dovodit, že o změně napsaného nemusíš ani hráče písemně informovat.
V tom se podle mého názoru mýlíš. Pokud někdo roky hraje s vědomím nějaké herní skutečnosti, v tomto případě šlo o skutečnost, že podklad (zde konkrétně ve wrongu, ale nejspíš se jedná o všechny poklady plošně) s 265hp lze locknout bez smrti, bylo by přinejmenším znakem ohleduplnosti, kdyby byli hráči o změně takového nastavení informováni.
Mohu vyjádřit pouze potěšení nad tím, že jsem tam nebyl sám a nenechal jsem tam celé tělo. A vyprošuji si narážky na hodnotu výbavy gangrela, neodvíjejte své představy o ní pouze podle sebe.
Pokusím se upozornit na několik předmětů, ze kterých má gangrel užitek i v morfu, všem to již připadá normální a správné, je to součástí hry, a to zcela z rozumných důvodů. Např. Draw knife se určitě pro gangrela musel scriptovat s tím úmyslem, aby nemusel při kopání horizitu odmorf. Evidentně existovala vůle nenutit gangrela na konci každého dungu, kde je horizit, odmorfnout. Obdobně, alchemy náhrdelník gangrelovi dává bonusy v morfu. Šerpu ani plášť mít nasazený nemusí.
Ať musí gangrel lockovací náramek mít, ať za něj ty gp utratí, třeba ať na něj musí pokaždé před lockováním poklikat, aby si to hlídal, ale nenuťte ho, prosím, odmorf.
Ať musí gangrel lockovací náramek mít, ať za něj ty gp utratí, třeba ať na něj musí pokaždé před lockováním poklikat, aby si to hlídal, ale nenuťte ho, prosím, odmorf.
Byl moc op, ekvip neshani ani nekupuje a na rozdil od ostatnich charu ma z dungu jistou odmenu, plus je to celkem "prase", tak asi nebylo chteny, aby si soloval dungy, kupil krve a horizit a jeste i vybral poklad. V novinkach je to jasne napsany, co a jak se zmenilo. Gm urcite vedeli proc to zavedli a koho se to jak dotkne, jestli ti nic z tohodle nedochazi, tak komu neni rady, tomu neni pomoci
Taky bych se přimlouval za možnost přikoupení "vamp" verze braceletu 

ne ze by pak cela ta vec se zavedenim braceletu mela smysl:)
Žadný upír v jakýmkoliv morfu, bastet, shaman v morfu, mag v drakovi a já nevím co ještě nebude mít žádnou vyjimku na tento náramek. Je určen pouze pro humany. Ano je to chtěný stav a ne měnit se to nebude.
Ahoj,
bylo by zajímavé zvážit úpravu obraneho morfu u wampira. Přijde mi, že se nepouživa
což je škoda.
Dle mého by bylo zajímavé:
možnost remorfnout z utočného do obraného bez nutnosti ztráty nabití.
V obranem navyšit zakladni HP na 200 armor nechat tak.
Penizalce DMG - 0 dmg nebo sniženi skillu na 0 něco takového
a dát mu jinou barvu.
Druhá věc:-) změnit barvu topka? nebo skin topka? je to stejne jako gangrel a to je blbé
Dik předem za kritiku
bylo by zajímavé zvážit úpravu obraneho morfu u wampira. Přijde mi, že se nepouživa

Dle mého by bylo zajímavé:
možnost remorfnout z utočného do obraného bez nutnosti ztráty nabití.
V obranem navyšit zakladni HP na 200 armor nechat tak.
Penizalce DMG - 0 dmg nebo sniženi skillu na 0 něco takového
a dát mu jinou barvu.
Druhá věc:-) změnit barvu topka? nebo skin topka? je to stejne jako gangrel a to je blbé

Dik předem za kritiku

dodatečně díky za nezájem 

- Johny Matovic
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
topko nie je rovnake ako gangrel ;p
Sklb - okrasny clovek