Jazditka
Re: Jazditka
Btw pokud si někdo najde čas a napíše mi seznam respu, kde se točí jen jeden klamák, tak to změnim.
tady alespoň vidíš jak ti lidi celkově stoji o to tvoje p****y PVPStrigwyr píše: mne nejde o mamon ale nech je aspon koho nahanat lebo v pvp sa hra uz iba v nedelu ked je aspon niekto v cove... od pondelka do soboty nikto z gz nevybehne... pekna nuda
mohli by nás GM seznámit s tím jak pomohla tato "non/low resp" situace s úbytkem jezdítek? Udělat takovou menší rekapitulaci ..... už to trvá tuším někde okolo 4 měsíců co zmizely respy, tak by mohly být nějaký výsledky.
Legie (navzdy!!)
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Vynecham takový ty stádečka a spawny ve městech a samozřejmně to neni vše:Qvido píše:Btw pokud si někdo najde čas a napíše mi seznam respu, kde se točí jen jeden klamák, tak to změnim.
2742,689 Squirrel
2303,756 Squirrel
2062,1202 White wolf
1790,1456 Squirrel
1803,1448 Brown bear
1622,1472 Black Bear
1606,1490 Cougar
808,1992 Sheep
811,1911 White Wolf
766,1949 Boar
745,1863 Cougar
744,1835 Boar
866,1814 Hind (vždy not tamable)
1502,2097 Timber Wolf
1510,2095 Timber Wolf
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
no vida, konecne neco uzitocne na fore... de sa harvit trofkyDudek píše: 744,1835 Boar
866,1814 Hind (vždy not tamable)

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
je tam jednou za 100, možná víc, pokusů, jinde jich posbíráš víc než na tom jednom spawnu.Severka píše:no vida, konecne neco uzitocne na fore... de sa harvit trofkyDudek píše: 744,1835 Boar
866,1814 Hind (vždy not tamable))
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Upraveno.Dudek píše:Vynecham takový ty stádečka a spawny ve městech a samozřejmně to neni vše:Qvido píše:Btw pokud si někdo najde čas a napíše mi seznam respu, kde se točí jen jeden klamák, tak to změnim.
2742,689 Squirrel
......
..
.
1350 ; 2062
1370 ; 2063
1383 ; 2027
1413 ; 2033
1456 ; 2050
1471 ; 2086
1370 ; 2063
1383 ; 2027
1413 ; 2033
1456 ; 2050
1471 ; 2086
Upraveno.Driana píše:1350 ; 2062
1370 ; 2063
1383 ; 2027
1413 ; 2033
1456 ; 2050
1471 ; 2086
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Zas bych neupravoval vsechny spawny na multizviratkovy. Treba pole v Occlu jsou taky jen se slepicema a par jich je s dobytkem a myslim, ze je to tam takhle idealni. Stejne tak skupinky spawnu, ktery vytvareji stadecka srnek bych nechal nemenny a dalsi podobny mista.
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
Takovy mista neupravuji.
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
No já bych spíš spawny udělal tak, že by se obměňovali v rozmezí pet lvl...je hrozný potkat na místě kde byla slepica leoparda a nebo opačně...Mephist píše:Zas bych neupravoval vsechny spawny na multizviratkovy. Treba pole v Occlu jsou taky jen se slepicema a par jich je s dobytkem a myslim, ze je to tam takhle idealni. Stejne tak skupinky spawnu, ktery vytvareji stadecka srnek bych nechal nemenny a dalsi podobny mista.
Dobrá úvaha, není logické, aby v lese na jednom místě se měnili monstra slabé/silná..Helloween píše:No já bych spíš spawny udělal tak, že by se obměňovali v rozmezí pet lvl...je hrozný potkat na místě kde byla slepica leoparda a nebo opačně...Mephist píše:Zas bych neupravoval vsechny spawny na multizviratkovy. Treba pole v Occlu jsou taky jen se slepicema a par jich je s dobytkem a myslim, ze je to tam takhle idealni. Stejne tak skupinky spawnu, ktery vytvareji stadecka srnek bych nechal nemenny a dalsi podobny mista.
V přírodě jsou místa, kde se daří určité zvěři, a místa kde určitou zvěř neuvidíte..
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
zajímavý je, že v bažinách to tak je (mění se tam jen aligator a had...všude jinde potkáš ptáka a nato místo něj je leopard, nelogický, nesmyslný.Smoce píše:Dobrá úvaha, není logické, aby v lese na jednom místě se měnili monstra slabé/silná..Helloween píše:No já bych spíš spawny udělal tak, že by se obměňovali v rozmezí pet lvl...je hrozný potkat na místě kde byla slepica leoparda a nebo opačně...Mephist píše:Zas bych neupravoval vsechny spawny na multizviratkovy. Treba pole v Occlu jsou taky jen se slepicema a par jich je s dobytkem a myslim, ze je to tam takhle idealni. Stejne tak skupinky spawnu, ktery vytvareji stadecka srnek bych nechal nemenny a dalsi podobny mista.
V přírodě jsou místa, kde se daří určité zvěři, a místa kde určitou zvěř neuvidíte..
Tak mi prosím tě vysvětli co je na tom nelogickýho, že vlese místo ptáka potkáš něco silnějšího například tvého leoparda. Nelogické by bylo tam potkat polárního medvěda, takhle je to v pořádku.
Ja vam nevim ale me leopard sedi spis do lesa ktery se vyskytuje nad lunou. do t2a taky tam kolem tech bazin jeste. ale proste v normal lese mi vic sedi ti vlci medvedi atd na loukach kravy ovce byci, podel poli taky ovce byci kravy slepice prasata psi... vetsinou to tak je mozna by nebylo na skodu trochu tech leopardu i pridat vzhledem k tomu ze to v momentalnim stavu vyhodi 2-3 clasy/subclasy...
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Krome hada a aligatora tam je taky zaba, a to je uplne jinej lvl i skill.Helloween píše:zajímavý je, že v bažinách to tak je (mění se tam jen aligator a had...všude jinde potkáš ptáka a nato místo něj je leopard, nelogický, nesmyslný.

Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
No podle lvl to být ani nemusí to mě je celkem jedno já už taming mám dávno dodělanej, tady jde jen o to, že v lese potkat ptáka je normální, ale pak místo něho potkat něco co do lesa nesedí je trochu nelogický :p Tak nějak to myslím.Mephist píše:Krome hada a aligatora tam je taky zaba, a to je uplne jinej lvl i skill.Helloween píše:zajímavý je, že v bažinách to tak je (mění se tam jen aligator a had...všude jinde potkáš ptáka a nato místo něj je leopard, nelogický, nesmyslný.Kdyby byly spawny ciste jen se stejnym lvl zviratkem, tak by sis lehce udelal okruhy kudy pobihat. Slo by udelat i afk marko na celej taming
Takhle je to o neco slozitejsi, nemas jistotu, ze na spawnu bude zrovna to co na skill/klamaka potrebujes a musis toho vic obehat. Ale i tyhle spawny co ted jsou maj urcitou logiku a maj svoje mnoziny zviratek. Neni to uplne nahodny. Kdyz si to vypozorujes, tak pak zjistits, kde se casto vyskytujou zviratka, co zrovna potrebujes.
žába,had,krokouš je ok...ač je to jinej lvl
Ahoj lidi, můžete prosím myslet i na to, když budete vymýšlet ňáký questy nebo spawny jezdítek aby se dalo počítat s tím, že to nebude časově náročny nebo i to, že budou tamovat i crafti, protože né každej má nato tolik času nebo je natolik zkušenej jako Vy aby to zvládl?
Ps.: na DP hraju už několik let a doteď kvůli Vaším nesmyslným požadavkům nebo náročnosti, povětšinu času musím bohužel chodit pěšky.
Proč se třeba neinspirujete i zjiných Shardů?
Ps.: na DP hraju už několik let a doteď kvůli Vaším nesmyslným požadavkům nebo náročnosti, povětšinu času musím bohužel chodit pěšky.

- Helloween
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě tohle je inspirace z jiných shardu.Buldy píše:Ahoj lidi, můžete prosím myslet i na to, když budete vymýšlet ňáký questy nebo spawny jezdítek aby se dalo počítat s tím, že to nebude časově náročny nebo i to, že budou tamovat i crafti, protože né každej má nato tolik času nebo je natolik zkušenej jako Vy aby to zvládl?
Ps.: na DP hraju už několik let a doteď kvůli Vaším nesmyslným požadavkům nebo náročnosti, povětšinu času musím bohužel chodit pěšky.![]()
Když se podíváš trocha do minulosti tohoto topiku, navrhoval sem docela přijatelnější verzi.
BTW: zajímalo by mě, kdo jak blb lítá po celým DP a trackuje jedno NPC co ti dá koně.
já teda místo tohoto zajdu na spawn. tenhle systém je postavenej fakt na hlavu....
Mnoho lidí tu psalo že z časových důvodů si raději zajde oběhnout pár spawnu a jeden (nebo jestli jich bylo víc) stejně vymysleli tuhle (sorry za to slovo) kravinu.
Inspirace z jiných shardů to opravdu není. To, že ty považuješ lidi za blbce co tu hru hrají a zaběhnou si i něco jinýho než na spawn, je tvůj problém. A pokud jsi čekal, že uděláme něco z čeho se jezdítka jen pohrnou, tak to jsi vážně na omylu.