Craft: Oldas
Wamp: Wallace & ten klucina z dejvic to behal s Asmem a flakem
Warr: Wilson
Negr: Darkness
Mage: Nait
Cler: Asmodai
Pal: Whiski Bob
Rang: Flake
A ten kdo napsal Drtikol tak mi muze :-DDD jeden z mala "pvperu" co mel makro na slovo guards takze nuda
Ve vašich výčtech jsem nikde nenašel opravdové legendy dark paradise, které prostě musím zmínit.(pokud jsem je přehlídl omluvám se)
Předně to byli hráči, kteří přišli s něčím novým jako první a posunuli to zas o kousek dál. Silné charaktery
,které většinou obstojí i v reálném životě.
1.pk Falcon
-první člověk co vím, který začal používat asista a masově kilovat vše co potkal. V okamžiku kdy jste viděli jeho jméno,
už jste začínali psát "ress pls". Po resu vám poděkoval a pokud jste byli newbie, většinou vám nesebral nic. Jo tehdy ti lidi měli prostě charakter
a koule na správném místě.
2.pk Tragedy
- První pk s max alchemy. zakladatelka guildy "SoT". Její screen z dungu, ve kterém stojí kolem cca 50 mrtvolek dodnes považuju za fotomontáž...
3. dvojka Krteček & theChosen
-ač v reálu nabubřelí a lehce namachrovaní, jejich 2 vs 8 boje, které pro ně nejednou končili vítězně byli prostě ůžasné.
zbytek lidí jen vypíšu jména, na nějaké podrobnější info už si vážně spíš nepamatuju.
Demostenes, Jasra, Nikolai, Tomcon, Oooz, a mnoho dalších.
Většina těchto charů,alespoň teda ze začátku, byla striktně pure.
nečekám, že to bude někoho zajímat, ale napsat jsem to prostě musel : ).
Morgana De Sade píše:Ve vašich výčtech jsem nikde nenašel opravdové legendy dark paradise, které prostě musím zmínit.(pokud jsem je přehlídl omluvám se)
Předně to byli hráči, kteří přišli s něčím novým jako první a posunuli to zas o kousek dál. Silné charaktery
,které většinou obstojí i v reálném životě.
1.pk Falcon
-první člověk co vím, který začal používat asista a masově kilovat vše co potkal. V okamžiku kdy jste viděli jeho jméno,
už jste začínali psát "ress pls". Po resu vám poděkoval a pokud jste byli newbie, většinou vám nesebral nic. Jo tehdy ti lidi měli prostě charakter
a koule na správném místě.
2.pk Tragedy
- První pk s max alchemy. zakladatelka guildy "SoT". Její screen z dungu, ve kterém stojí kolem cca 50 mrtvolek dodnes považuju za fotomontáž...
3. dvojka Krteček & theChosen
-ač v reálu nabubřelí a lehce namachrovaní, jejich 2 vs 8 boje, které pro ně nejednou končili vítězně byli prostě ůžasné.
zbytek lidí jen vypíšu jména, na nějaké podrobnější info už si vážně spíš nepamatuju.
Demostenes, Jasra, Nikolai, Tomcon, Oooz, a mnoho dalších.
Většina těchto charů,alespoň teda ze začátku, byla striktně pure.
nečekám, že to bude někoho zajímat, ale napsat jsem to prostě musel : ).
Jeste doplnim SaXana za order,VencaUltra (pk),Majesty(pk) ,cela guilda Smoulove co byla hooodne davno a pak vsechny ty mrd*y od -+Angels+- co hrali z hodnina...celkem dobre jim to klikalo..(Mrs.Azizel,SOCI apod).
Jj, sam dokazes dobehnout vypravu v jakemkoliv dungu bez equipu za 10 sec. vsechny je pojet ( popr. zapricinit jejich smrt ) a se smichem nahazet equip do pokladu.
( Vsimnete si, nikde jsem nepsal, ze to dela... Ja jen nez zacnete nadavat... )
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké" Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Kolik z vas stravilo polovinu sveho zivota na uo? Tim nemyslim, kdo hraje a hraje a hraje, ale kdo zacal v 10-12 letech a ted mu je 20-24..
Je tady 5 a pul lidi a stejne se to porad hada. A kdo je zde dele? Je to jedno, stejne zadni zacatecnici nejsou. Jen se vraci kdo uz hral
No a po case se opet zeptam(vas hernich kmetu) i kdyz me na to posledne nikdo neodpovedel
Hrali zde a jestli ano znali jste Karel Papík a Chalid Himmat?
Pheme píše:Kolik z vas stravilo polovinu sveho zivota na uo? Tim nemyslim, kdo hraje a hraje a hraje, ale kdo zacal v 10-12 letech a ted mu je 20-24..
Je tady 5 a pul lidi a stejne se to porad hada. A kdo je zde dele? Je to jedno, stejne zadni zacatecnici nejsou. Jen se vraci kdo uz hral
No a po case se opet zeptam(vas hernich kmetu) i kdyz me na to posledne nikdo neodpovedel
Hrali zde a jestli ano znali jste Karel Papík a Chalid Himmat?
jestli se nepletu tak tihle dva jsou / byli redaktoři časopisu Score. A tuším. že hrávali na osi...jak sis na ně vzpomněl clověče ?
Tak zde Papik http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=uvod samozrejme nezminuje zadne free servery, ale porad se me zda, ze v nakem sloupku Chalid Himmat cosi psal. Je to dlouho takze si tim nejsem jisty, proto se Vas kteri mate prehled o zacatcich vsech hlavnich free UO serveru u nas ptam, jestli na nekterem hrali