Hraci ubyvaji
Jako každý večer je tu přes 110 lidí, tak fakt nevim že by to bylo zase tak zlé.
Ad rlst skillů, co teď hraju ranga (založen před 14 dny) tak to leze perfektně, to se mi když jsem začínal před 7 lety mohlo jen zdát! A ty dropy, no probuh, nadherně udělanej taming... Nic neměnit.
Ad rlst skillů, co teď hraju ranga (založen před 14 dny) tak to leze perfektně, to se mi když jsem začínal před 7 lety mohlo jen zdát! A ty dropy, no probuh, nadherně udělanej taming... Nic neměnit.
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
No ten taming je jen o case(snad taky o znalosti kde co je) a ty mas asi obojiho hodne a pred 7 lety se to netrenovalo lip? neco jako must/baracek/makroPlague píše:Jako každý večer je tu přes 110 lidí, tak fakt nevim že by to bylo zase tak zlé.
-
- Misspelling Chicken
To rozhodně. A další 2-3 roky zpátky to bylo klidně 300 a možná i víc. Jenže .. časy se mění. A proto se mění i počet hráčů na soukromým serveru hry z roku tisícdevětsetdevadesátsedm. A proto si myslím, že 110 lidí na večerní DP není zas taková tragédie.Karlos Santana píše:Ti uteklo asi, že třeba před 3 lety hrálo každý večer přes 200 lidí..Plague píše:Jako každý večer je tu přes 110 lidí, tak fakt nevim že by to bylo zase tak zlé.
Nexios
- Legend Of Pain
- Pencil Master
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
To nebyl moc quest když to bylo na 10 minut, skoro žádný příběh, ale asi na víc neměl GM čas holt...
K těm lidem sice jich bylo kdysi víc ale to lidi pouštěli dual a trial a makrovali X postav najednou... což ted už nejde -> 1 člověk 1 client
Je pravda že by GM mohli dělat změny v dungách častěji, alespon nějaké malé, aby hráči nechodili dungy po zpaměti, není to tak zábavné jako překvapení.
K těm lidem sice jich bylo kdysi víc ale to lidi pouštěli dual a trial a makrovali X postav najednou... což ted už nejde -> 1 člověk 1 client
Je pravda že by GM mohli dělat změny v dungách častěji, alespon nějaké malé, aby hráči nechodili dungy po zpaměti, není to tak zábavné jako překvapení.
- Rampa McKvak
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Ti uteklo, ze UO je trochu starsi hra a novi lidi sem tolik uz nepujdou? A ty lagy se ti asi libily co?Karlos Santana píše: Ti uteklo asi, že tøeba pøed 3 lety hrálo každý veèer pøes 200 lidí..
Ja řekl že je nádherně udělanej, ne že se trénuje líp (ono když jsem začínal tak se ho dalo udělat za 3 dny fizzovanim na dálku )Pheme píše:No ten taming je jen o case(snad taky o znalosti kde co je) a ty mas asi obojiho hodne Smile a pred 7 lety se to netrenovalo lip? neco jako must/baracek/makro
Ale teď je hráčsky krásně udělanej, prostě ranger běhá po světě a dělá taming a archerku a ještě trofeje, super.
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin
- Vampiric Phantom
- Misspelling Chicken
- Kontaktovat uživatele:
No ted jsem se prestehoval do udoli orcu ale vetsinou mne najdes okolo pratelske guildy Amonthia, Silmarillion apod. ci jak brousim kolem hlavni budovy byvale dlouholete guildy Magic CircleMichaels píše:a kde bych te mohl ve svete potkat? :p
Wolf alias absolom
---
Vampiric Phantom
> Musis byt skvelym valecnikem kdyz jsi se dostal az sem smrtelniku. Zemres smrti hodnou hrdiny a budu vypravet pribehy o tve statecnosti. - Vyrok clena klanu Gangrel
[url]http://jwfabsolom.mybrute.com[/url]
---
Vampiric Phantom
> Musis byt skvelym valecnikem kdyz jsi se dostal az sem smrtelniku. Zemres smrti hodnou hrdiny a budu vypravet pribehy o tve statecnosti. - Vyrok clena klanu Gangrel
[url]http://jwfabsolom.mybrute.com[/url]
Zdrazeni vykupu kilu na 500k to je motivace pro novacky, ktery musi makrovat aby si zahraly jak pra..., hold kdyz se dari tak se dari.
Skoda jen ze kdyz jsem si o vikenu zahral WoW tak jsem se za 1h hrani fakt pobavil, clovek nemusi resit trenovani ani to zda ho naky posuk pojede nebo ne. Hold na DP se vi jak motivovat hrace, nejlepe 500k pokutou
Skoda jen ze kdyz jsem si o vikenu zahral WoW tak jsem se za 1h hrani fakt pobavil, clovek nemusi resit trenovani ani to zda ho naky posuk pojede nebo ne. Hold na DP se vi jak motivovat hrace, nejlepe 500k pokutou
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
- Mulambo
- Externi Panacek
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz te bavi hodinu sbirat kyticky...Byotch píše:Zdrazeni vykupu kilu na 500k to je motivace pro novacky, ktery musi makrovat aby si zahraly jak pra..., hold kdyz se dari tak se dari.
Skoda jen ze kdyz jsem si o vikenu zahral WoW tak jsem se za 1h hrani fakt pobavil, clovek nemusi resit trenovani ani to zda ho naky posuk pojede nebo ne. Hold na DP se vi jak motivovat hrace, nejlepe 500k pokutou :D
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
I broke the dam
Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
to by mohlo byt fajn a myslim ze to ani nieje technicky narocne.Plague píše:Jako to zdražení taky nechápu, při treninku to ujede a je to... To by omg nešlo aspoň že když má člověk 1 nebo 2 killy tak za 100k a zbytek za 500k??
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit