Hraci ubyvaji

Vaše nápady a návrhy
Odpovědět
Plague
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plague »

Jako každý večer je tu přes 110 lidí, tak fakt nevim že by to bylo zase tak zlé.

Ad rlst skillů, co teď hraju ranga (založen před 14 dny) tak to leze perfektně, to se mi když jsem začínal před 7 lety mohlo jen zdát! A ty dropy, no probuh, nadherně udělanej taming... Nic neměnit.
"Aš ten lich začne mluvit česki, tak zdrhej!" - Wetrin

ICQ neloguju, pouzijte jabber: jabber@plague.cz
Pheme
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman

Příspěvek od Pheme »

Plague píše:Jako každý večer je tu přes 110 lidí, tak fakt nevim že by to bylo zase tak zlé.

Ad rlst skillů, co teď hraju ranga (založen před 14 dny) tak to leze perfektně, to se mi když jsem začínal před 7 lety mohlo jen zdát! A ty dropy, no probuh, nadherně udělanej taming... Nic neměnit.
No ten taming je jen o case(snad taky o znalosti kde co je) a ty mas asi obojiho hodne :) a pred 7 lety se to netrenovalo lip? neco jako must/baracek/makro
Karlos Santana
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken

Příspěvek od Karlos Santana »

[quote="Plague"]Jako každý večer je tu přes 110 lidí, tak fakt nevim že by to bylo zase tak zlé.[quote]

Ti uteklo asi, že třeba před 3 lety hrálo každý večer přes 200 lidí..
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Karlos Santana píše:
Plague píše:Jako každý večer je tu přes 110 lidí, tak fakt nevim že by to bylo zase tak zlé.
Ti uteklo asi, že třeba před 3 lety hrálo každý večer přes 200 lidí..
To rozhodně. A další 2-3 roky zpátky to bylo klidně 300 a možná i víc. Jenže .. časy se mění. A proto se mění i počet hráčů na soukromým serveru hry z roku tisícdevětsetdevadesátsedm. A proto si myslím, že 110 lidí na večerní DP není zas taková tragédie.
Nexios
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

jooo hralo 300 lidi... to byli doby... to byli lagy...
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Legend Of Pain
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od Legend Of Pain »

Hunter píše:110 lidí na večerní DP není zas taková tragédie.
a ako dlho to tak bude? nováčik sa tu nato vykašle a starých hráčov to zachvílu omrzí. čo to spôsobí viem a to ani nemám certifikát na veštiareň :)
clear brainwashing
dNb prezents
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Otázka na GM, jak to bude teda s těma Q..? budou se dělat nebo nebudou?
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rampa McKvak »

Hanted píše:Otázka na GM, jak to bude teda s těma Q..? budou se dělat nebo nebudou?
Nejsem sice gmko, ale vcera i dnes quest byl. Takze tak :)
Hanted
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Hanted »

Hah tak to pardon :D asi sem tu nebyl. A píše se to teda na web nebo je to jen tak ve hře :P?
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Vcera byl pvp quest a dnes neco ve vesperu. Napsane to tam neni, takze asi jen tak ve hre :wink:
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

To nebyl moc quest když to bylo na 10 minut, skoro žádný příběh, ale asi na víc neměl GM čas holt...

K těm lidem sice jich bylo kdysi víc ale to lidi pouštěli dual a trial a makrovali X postav najednou... což ted už nejde -> 1 člověk 1 client
Je pravda že by GM mohli dělat změny v dungách častěji, alespon nějaké malé, aby hráči nechodili dungy po zpaměti, není to tak zábavné jako překvapení.
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

skoda ze sem se to nedozvedel :(
Rampa McKvak
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Raziel píše:To nebyl moc quest když to bylo na 10 minut, skoro žádný příběh, ale asi na víc neměl GM čas holt...
Jak pravil kdosi kdesi: Nemusi prset, staci jen kdyz kape. Aka, lepsi neco, nez nic a temahle recma tomu rozhodne nepridas 8)
Plague
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plague »

Karlos Santana píše: Ti uteklo asi, že tøeba pøed 3 lety hrálo každý veèer pøes 200 lidí..
Ti uteklo, ze UO je trochu starsi hra a novi lidi sem tolik uz nepujdou? A ty lagy se ti asi libily co? :)
Pheme píše:No ten taming je jen o case(snad taky o znalosti kde co je) a ty mas asi obojiho hodne Smile a pred 7 lety se to netrenovalo lip? neco jako must/baracek/makro
Ja řekl že je nádherně udělanej, ne že se trénuje líp (ono když jsem začínal tak se ho dalo udělat za 3 dny fizzovanim na dálku ;) )
Ale teď je hráčsky krásně udělanej, prostě ranger běhá po světě a dělá taming a archerku a ještě trofeje, super.

Vampiric Phantom
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vampiric Phantom »

Michaels píše:a kde bych te mohl ve svete potkat? :p
No ted jsem se prestehoval do udoli orcu :) ale vetsinou mne najdes okolo pratelske guildy Amonthia, Silmarillion apod. :) ci jak brousim kolem hlavni budovy byvale dlouholete guildy Magic Circle :)
Wolf alias absolom
---
Vampiric Phantom
> Musis byt skvelym valecnikem kdyz jsi se dostal az sem smrtelniku. Zemres smrti hodnou hrdiny a budu vypravet pribehy o tve statecnosti. - Vyrok clena klanu Gangrel
[url]http://jwfabsolom.mybrute.com[/url]
Byotch
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Byotch »

Zdrazeni vykupu kilu na 500k to je motivace pro novacky, ktery musi makrovat aby si zahraly jak pra..., hold kdyz se dari tak se dari.

Skoda jen ze kdyz jsem si o vikenu zahral WoW tak jsem se za 1h hrani fakt pobavil, clovek nemusi resit trenovani ani to zda ho naky posuk pojede nebo ne. Hold na DP se vi jak motivovat hrace, nejlepe 500k pokutou :D
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Jójó, já si zase teďka dal jednu Dotičku a taky - fakt jsem se pobavil. Kdyby jen na DP udělali takovej výběr postav jako v Dotě - ALE TO NE, tady je pár povolání a ende. Navíc - za nějakou hodinku jsem byl max - zato na DP musí člověk makrovat až hamba!
Nexios
Plague
Orc Writer
Orc Writer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plague »

Jako to zdražení taky nechápu, při treninku to ujede a je to... To by omg nešlo aspoň že když má člověk 1 nebo 2 killy tak za 100k a zbytek za 500k??

Mulambo
Externi Panacek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mulambo »

Byotch píše:Zdrazeni vykupu kilu na 500k to je motivace pro novacky, ktery musi makrovat aby si zahraly jak pra..., hold kdyz se dari tak se dari.

Skoda jen ze kdyz jsem si o vikenu zahral WoW tak jsem se za 1h hrani fakt pobavil, clovek nemusi resit trenovani ani to zda ho naky posuk pojede nebo ne. Hold na DP se vi jak motivovat hrace, nejlepe 500k pokutou :D
Kdyz te bavi hodinu sbirat kyticky...
Wars come and go, but my soldiers stay ethernal.

I broke the dam

Aktualizace mapy 2.5 -> 2.56
Kompletní mapa 2.56
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

Plague píše:Jako to zdražení taky nechápu, při treninku to ujede a je to... To by omg nešlo aspoň že když má člověk 1 nebo 2 killy tak za 100k a zbytek za 500k??
to by mohlo byt fajn a myslim ze to ani nieje technicky narocne.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Odpovědět