Kradeze
HA a mne kto podakuje za to ze osm mu zachranila dom pred vykradnutim lebo ho nemal zamknuty????? sama som si este aj isla skontrolovat ci to je OK a fakt som bola v shocku... clovek ide na obhliadku domov ( neze by som sa chcela extra dostat dnu ale na dp sa este moc nevyznam a neviem co je dom a co je budova s vendormi) a clovek klikne na dvierka a dostane sa do bytu
Jop fakt je ten ze coola poznam dost dobre a sama som mu napisala ze to troska prehnal a ze keby si to nechal prejst hlavou tak zareaguje uplne inac coz je naozaj tak lebo sa mu to stava dost casto... no nerobime seci chyby??? ja som na trhu mala oblecene saty ktore mi znicili tym ze do mna buchali a trest karma dolu a plakala som a plakalaaaaa a prd z toho... ale ne samozrejme ze to so satami je sranda len to treba odlahcit lebo sa tu pomaly seci nenavidite a davate si navzajom vinu... kazdy koho sa to tyka sa na tom nejak urcite podiela... bud pozitivne alebo negativne...
Btw ktore Gm riesilo ten domcek???
Jop fakt je ten ze coola poznam dost dobre a sama som mu napisala ze to troska prehnal a ze keby si to nechal prejst hlavou tak zareaguje uplne inac coz je naozaj tak lebo sa mu to stava dost casto... no nerobime seci chyby??? ja som na trhu mala oblecene saty ktore mi znicili tym ze do mna buchali a trest karma dolu a plakala som a plakalaaaaa a prd z toho... ale ne samozrejme ze to so satami je sranda len to treba odlahcit lebo sa tu pomaly seci nenavidite a davate si navzajom vinu... kazdy koho sa to tyka sa na tom nejak urcite podiela... bud pozitivne alebo negativne...
Btw ktore Gm riesilo ten domcek???
Hele, docela zásadní otázka. Má cenu hlasit domovní krádež itemu co jsou/byly umístěny na stěně ??? Ja z topicu pochopil, že je moje blbost a je nesmysl něco takoveho hlasit.
Fakt mě nasralo, že nam ze stěny zmizely kade s lektvarama (5k tmr + 3k GS, zbytek za moc nestal) ale i obyčejná dekorace (obrazy, trofky a podd). Vše se to lehce a jednoduše obnovit, ale už z principu. Na co si platim 65k za "bezpeči baraku" když si tam muže jakekoliv pako v podstatě dělat co chce. Už jsem si zvykl na hlašku "Sphera dala, sphera vzala", když nám zmizeli věci, ale tohle mě fakt šve. Mám rád barak hezky utulny a ne jako skladiště, čtyři stěny a dost.
Nešlo by přidat okolo zdí ještě jednu neviditelnou nebo tak něco ? Klidně za ni obětuju gp navíc, ale rád bych měl klid na hraní.
Fakt mě nasralo, že nam ze stěny zmizely kade s lektvarama (5k tmr + 3k GS, zbytek za moc nestal) ale i obyčejná dekorace (obrazy, trofky a podd). Vše se to lehce a jednoduše obnovit, ale už z principu. Na co si platim 65k za "bezpeči baraku" když si tam muže jakekoliv pako v podstatě dělat co chce. Už jsem si zvykl na hlašku "Sphera dala, sphera vzala", když nám zmizeli věci, ale tohle mě fakt šve. Mám rád barak hezky utulny a ne jako skladiště, čtyři stěny a dost.
Nešlo by přidat okolo zdí ještě jednu neviditelnou nebo tak něco ? Klidně za ni obětuju gp navíc, ale rád bych měl klid na hraní.
PK ? Na takove lidi se nemužeš zlobit ... opravdu jenom politovat, třeba mají problemy doma, bije je otec a matka alkoholička. Lepší ze zabíjí lidi ve hře než v realu.
[url=http://www.theorphanagemovie.com/]www.theorphanagemovie.com[/url]
pokud chceš objetovat gp za zdi není lepší napsat page a těch pár itemů si nechat přilepit jako non movable za 10k gp / kus ? než stavět za gp na každé políčko kolem baráku invis zeď?Ozmondia píše:Nešlo by přidat okolo zdí ještě jednu neviditelnou nebo tak něco ? Klidně za ni obětuju gp navíc, ale rád bych měl klid na hraní.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
No to právě nevím. Když se dá ukrást kad skrz zed tak je předpokladem, že pujde i odlejt její obsah a kad nechat přilepenou na zdi. Takže si tim moc nepomužu.Edail píše:pokud chceš objetovat gp za zdi není lepší napsat page a těch pár itemů si nechat přilepit jako non movable za 10k gp / kus ? než stavět za gp na každé políčko kolem baráku invis zeď?Ozmondia píše:Nešlo by přidat okolo zdí ještě jednu neviditelnou nebo tak něco ? Klidně za ni obětuju gp navíc, ale rád bych měl klid na hraní.
PK ? Na takove lidi se nemužeš zlobit ... opravdu jenom politovat, třeba mají problemy doma, bije je otec a matka alkoholička. Lepší ze zabíjí lidi ve hře než v realu.
[quote="Ozmondia"][/quote]Ted frci tohle http://www.darkparadise.cz/Hotpics/hotpic.php?hpid=620
musis si hold zkusit, ono si treba ty kade blbe dal stolama uplne na hranu baraku. To je pak tvoje chyba ne koule. Me se to taky stalo, nastesti me upozornil kamos nez se neco ztratilo, ovsem kad s 5k TMR bych si tam fakt nedal.
Jinak jeste at zabrousime nekam jinam. Jak je to s NB mystikama? Prej je gm berou jako bug?
musis si hold zkusit, ono si treba ty kade blbe dal stolama uplne na hranu baraku. To je pak tvoje chyba ne koule. Me se to taky stalo, nastesti me upozornil kamos nez se neco ztratilo, ovsem kad s 5k TMR bych si tam fakt nedal.
Jinak jeste at zabrousime nekam jinam. Jak je to s NB mystikama? Prej je gm berou jako bug?
[size=75]Byotch - The Cleric
Vulcane - The Craftman
[/size]
Vulcane - The Craftman
[/size]
To si rikam uz par let nazad, Sofi... a prece vzdycky naletim...pisi k prolemu topicku a ejhle, tahaji se sem veci neveci, ktere s danym topickem nesouvisi, nejlepsi je se ani nebranit, protoze vzdy se najde nekdo co ti kopne do zidle, abys upadla...Proste pryc s naivitou, Sofi... a koukej radeji do realu a svetla toho co nam zivot dava, tam ti bude lip, to mi ver ....Sofia píše:Stále ještě naivně věřím v dobrotu hráčů a ani ve snu by mě nenapadlo, že někdo mou zmínku o padnutí krabky do mrtvolky a následné zmizení vezme z tohoto úhlu pohledu. Napadlo mě, že se mi možná vysmějete jak jsem blbá, že se mi tohle stane, ale to jak to vzal Cool Art mě vážně dostalo. Budu se snažit pro příště nebýt tak naivní a nedělat si o hráčích iluze.
No, tak jako mnozi zde i ja porad opakuji, ze by bylo idealni...treba ne hned, ale i za cas...aspon ty cenne itemy okradenym vratit (alespom maji-li to ID ) a tem co kradli znemoznit hru (i kdyz tohle fakt nevim jak) ...
Jinak skutecne udelate radost tem jen zlodejum...
Cool je pohodovej clovicek, jenom kdyz mu vyskoci adrenalin, obcas rychlejc pise nez mysli.
V kazdym pripade bych zlodeje rovnou mazal, zvlast v pripade vykradani baracku. Protoze kdyz je bavi kazit hru jinejm, nevidim duvod proc by se nedala kazit hra jim, ze?
a vraceni itemu? rozhodne nevymahatelne, ale top rare itemy bych se vratit nebal, i kdyz treba s pokutou/trestem (pridelavani prace GM atd....). Treba by lidem po odsekani stovek polen v base doslo, ze by bylo lepsi si ty veci schovavat.
V kazdym pripade bych zlodeje rovnou mazal, zvlast v pripade vykradani baracku. Protoze kdyz je bavi kazit hru jinejm, nevidim duvod proc by se nedala kazit hra jim, ze?
a vraceni itemu? rozhodne nevymahatelne, ale top rare itemy bych se vratit nebal, i kdyz treba s pokutou/trestem (pridelavani prace GM atd....). Treba by lidem po odsekani stovek polen v base doslo, ze by bylo lepsi si ty veci schovavat.
My jsme je taky rovnou smazali. Jen tezko rict, do jake miry jim to skazilo hru.Hobbit píše: V kazdym pripade bych zlodeje rovnou mazal, zvlast v pripade vykradani baracku. Protoze kdyz je bavi kazit hru jinejm, nevidim duvod proc by se nedala kazit hra jim, ze?.
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
http://www.panslabyrinth.com/
Ma. Itemy sice nevracime, ale zlodeje mazeme.Ozmondia píše:Hele, docela zásadní otázka. Má cenu hlasit domovní krádež itemu co jsou/byly umístěny na stěně ??? Ja z topicu pochopil, že je moje blbost a je nesmysl něco takoveho hlasit..
"Pravda," řekla poštolka, "je jen střípek ledu."
Kaj píše:Ma. Itemy sice nevracime, ale zlodeje mazeme.
Mno tak asi ... myslím že to smysl nemá, taky dost pochybuju o tom, že zlodějům na těch učtech nějak zvlášt záleží když, ví že to dohledat jde. O tom už jsem psal předtím...Kaj píše:My jsme je taky rovnou smazali. Jen tezko rict, do jake miry jim to skazilo hru.
- Carolyn
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
No, podle toho, co říkala Sofi, to zas tak markantní rozdíl není - podle všeho ti zloději nakradené itemy trashovali a šlo jim jen o znechucení hry ostatním. Takže o itemy tu nejde, protože oni si je nenechali a majiteli se nevrátí tak ani tak. A ty accounty... mhm, když někdo krade i když je mu jasné, že je to dohledatelné a navíc se tou činností ani nijak neobohacuje, tak mu nejde asi ani o ně. ;p Tak, jak to říkáš ty, to funguje na "normální" zlodějíčky, kterým jde o mamon a závidí rare cetky ostatním a kradou proto, aby ty rare cetky měli oni a ne ostatní. S těma, co jen škodí, to je imho složitější. ^^Hobbit píše:kdyz to nenahlasis, zbyde ve hre jednak item, ale i zlodej.
Kdyz to nahlasis, prijdes o item a zlodej o account(y).
[size=92][b]Pískle.[/b][/size]
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
[i]Nezemřelo to, co věčně odpočívá, a dlouhý věků běh i smrtí smrti bývá.[/i]
Členka klubu přátel Shoggotova prastaropramenu
- Delarock
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
Z posledni doby nic, pred tak dvema lety mi nekdo zatahl kalkulacku. A furt mi nekdo kradl sitak. Jinak se pohybuju mezi lidma co nekradou.
[16:37] Nexios: jako ja ho mam rad
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
[16:37] Mulambo: ja ne, me dycky pojel a pak se mi vysmal, a pak uz me radsi ani nepojizdel a jen se mi vysmal
-
Smazali mi ICQ :(
hehehe tak tohle je panecku debata.
sice sem 8 let nemel ucet na forum, ale tak sem si ho zřídil nakonec :p
Coole to co se stalo je blby, ale myslim ze zrovna tak blby jako sem prisel o pure black nb magesku, kdyz sem pujcil "kamosovi " a ten dotycnej se ukazalo ze byl starej znamej Kiss alias Mefisto alias co vim tak i Bimbo tedka. A vlastne muzu bejt rad diky Acarovi ze nejsem smaznutej a tim celej muj acc kterej sem svoji blbosti a duverivosti 2x pujcil zrovna blbymu cloveku..... Tim padem sem v tom byl taky aniz bych neco proved.(sice byla primluva nutna protoze sem kokot uz nevedel ani na jaky icq sem ten muj acc registroval, ale alespon mi zustal muj acc kterej mam 8 let diky bohu.Kazdopadne se aspon tohle vysvetlilo. Kazdopadne mageska v tahu a nenapadlo me si o ni zkusit rict vic jak jednou a neco resit. Proste moje blbost konec. Sice je fakt ze za domek si platis najem.... mozna by nebylo od veci postizenym neco maleho dat ale pozornost spíše od gm a nikoli drahou cenou vec nebo neco jinyho. prsote pro vsehcyn stejny aby to bylo. Vzhledem k tomu ze sem si chvili hral s kouli a s Gryfem jsem mu parkrat pomahal neco delat, tak najit ten jeden posranej item s prominutim je fakt docela problem... mimojine stafku mam taky a nikdy by me nenapadlo ji davat jinam nez do banky a nebo ji mit u sebe. Kdyz ji prendavam tak zasadne na dualu a jeste nejdriv hodim na druhoui postavu treba flasticku a pak stafku abych ji nahodou nehodil na zem. Takze mozna bys mel predtim nez zacnej rozjizdet takovouhle akci uvedomit jestli si takovej item zaslouzil lepsi a proziravejsi zacházení a ne se odvolavat na hraci dobu. Vis co sere me vic???? na DP vlastne jen dve veci. LAGY nekdy a lidi (hyeny,zlodeji,aroganti,zavistivci)..... nic vic nic min. Tech tu zrejme uz bude cim dal tim vic a nikdo s tim uz moc nenadela.Jinak i pres tohle vsehcno hraju na tomhle serveru protze Ultima je jedna z mala poslednich her kde zazijes jeste trosku adrenalinu... je mi 29let , pracuju jako spravce site a databaze v jende nejmenovane firme :p za leta sem toho hral hodne od Everquestu pocinaje, Lineage, EQ2 atd. ale copak vam neprislo stupidni mackat barevny ikony? mit vsecny veci NB, moba kdyz na nej utocis mas ho pro sebe only atd. me to prijde bez adrenalinu bez zabavy proste hnus...
mejte se pekne preju vam a lidem dobre vule krasne zazitky na DP, verim ze se situace nadale zlepsi a preju gm teamu,aby u toho jeste vydrzel kvuli tem par lidem co nepatri do te jmenovane skupiny hyenek :p a doufam ze uz tu nebude zadnej podobnej topic :p
Shark(Crusader)
sice sem 8 let nemel ucet na forum, ale tak sem si ho zřídil nakonec :p
Coole to co se stalo je blby, ale myslim ze zrovna tak blby jako sem prisel o pure black nb magesku, kdyz sem pujcil "kamosovi " a ten dotycnej se ukazalo ze byl starej znamej Kiss alias Mefisto alias co vim tak i Bimbo tedka. A vlastne muzu bejt rad diky Acarovi ze nejsem smaznutej a tim celej muj acc kterej sem svoji blbosti a duverivosti 2x pujcil zrovna blbymu cloveku..... Tim padem sem v tom byl taky aniz bych neco proved.(sice byla primluva nutna protoze sem kokot uz nevedel ani na jaky icq sem ten muj acc registroval, ale alespon mi zustal muj acc kterej mam 8 let diky bohu.Kazdopadne se aspon tohle vysvetlilo. Kazdopadne mageska v tahu a nenapadlo me si o ni zkusit rict vic jak jednou a neco resit. Proste moje blbost konec. Sice je fakt ze za domek si platis najem.... mozna by nebylo od veci postizenym neco maleho dat ale pozornost spíše od gm a nikoli drahou cenou vec nebo neco jinyho. prsote pro vsehcyn stejny aby to bylo. Vzhledem k tomu ze sem si chvili hral s kouli a s Gryfem jsem mu parkrat pomahal neco delat, tak najit ten jeden posranej item s prominutim je fakt docela problem... mimojine stafku mam taky a nikdy by me nenapadlo ji davat jinam nez do banky a nebo ji mit u sebe. Kdyz ji prendavam tak zasadne na dualu a jeste nejdriv hodim na druhoui postavu treba flasticku a pak stafku abych ji nahodou nehodil na zem. Takze mozna bys mel predtim nez zacnej rozjizdet takovouhle akci uvedomit jestli si takovej item zaslouzil lepsi a proziravejsi zacházení a ne se odvolavat na hraci dobu. Vis co sere me vic???? na DP vlastne jen dve veci. LAGY nekdy a lidi (hyeny,zlodeji,aroganti,zavistivci)..... nic vic nic min. Tech tu zrejme uz bude cim dal tim vic a nikdo s tim uz moc nenadela.Jinak i pres tohle vsehcno hraju na tomhle serveru protze Ultima je jedna z mala poslednich her kde zazijes jeste trosku adrenalinu... je mi 29let , pracuju jako spravce site a databaze v jende nejmenovane firme :p za leta sem toho hral hodne od Everquestu pocinaje, Lineage, EQ2 atd. ale copak vam neprislo stupidni mackat barevny ikony? mit vsecny veci NB, moba kdyz na nej utocis mas ho pro sebe only atd. me to prijde bez adrenalinu bez zabavy proste hnus...
mejte se pekne preju vam a lidem dobre vule krasne zazitky na DP, verim ze se situace nadale zlepsi a preju gm teamu,aby u toho jeste vydrzel kvuli tem par lidem co nepatri do te jmenovane skupiny hyenek :p a doufam ze uz tu nebude zadnej podobnej topic :p
Shark(Crusader)
Tak ja teda vidim trosku rozdil v tom, jestli nekomu "pujcis svuj acc, nebo svoje veci" ten dobrak to uz nevrati a tim, ze ti nekdo bugem vykrade barakMallory píše:Coole to co se stalo je blby, ale myslim ze zrovna tak blby jako sem prisel o pure black nb magesku, kdyz sem pujcil "kamosovi " a ten dotycnej se ukazalo ze byl starej znamej Kiss alias Mefisto alias co vim tak i Bimbo tedka.
Shark(Crusader)
Pheme píše:Tak ja teda vidim trosku rozdil v tom, jestli nekomu "pujcis svuj acc, nebo svoje veci" ten dobrak to uz nevrati a tim, ze ti nekdo bugem vykrade barakMallory píše:Coole to co se stalo je blby, ale myslim ze zrovna tak blby jako sem prisel o pure black nb magesku, kdyz sem pujcil "kamosovi " a ten dotycnej se ukazalo ze byl starej znamej Kiss alias Mefisto alias co vim tak i Bimbo tedka.
Shark(Crusader)
a jakej? za blbost se plati nic vic sem tim rict nechtel...
osobne sem se trefoval do Coola protoze to obvinovani GM, a vubec jeho topic mi prisel uplne zbytecnej. V pravidlech jsou veci napsany jasne. On se myslim taky jasne zeptal jestli je sance ze dostane ten item zpet. Me osobne staci NE rict jednou.
a myslim ze sem dostatecne nastinil jak by se PRAVE v dnesni dobe mel clovek k takovejm vecem chovat. Prave proto ze tu neni prvni tejden tak vi jak to na DP chodi a ceho jsou lidi chopni a podobne kradeze tech tu bylo hafo uz pred lety a vubec dycky.... takze stejne jako sem si do č.... nadaval ja by si mel nadavat Cool a neprudit tady tim jakej on je 8 let hodnej hrac. Navic myslim ze hraju dele jak on osobne a sem jeste mnohem hodnejsi a ferovej hrac na DP :pp¨MOhli vykrast me stejne jako kohokoli jineho byla to silena nahoda s tim rozdilem ze u me by nasli mimo secure par regu... chapu a sralo by me to precijem prave serveru platiem ten najem za domek tudiz taky z moralniho hlediska a vubec spravne by bylo nahradit veci ukradenea anebo nejak kompenzovat ztatu..... ovsem dodatek o bezpecnosti a securkach mame na webu taky. a opet prave kdyz hraje tak dlouho tak mi nerikej ze neni IN. Mimoto dohledat ty veci skutecne zabere silenyho casu.Stejne jako sem se poucil o bezpecnosti ja mel by i on a pokud by mu ji ukradli ze secure urcite by ji dostal zpet.Ale nasrat svejam kecama tolik lidi a pak se omluvit, kdyz uz vi ze nic z toho nebude , jako by se nic nestalo.... to me prijde dost trapny od nej.