Jop fakt je ten ze coola poznam dost dobre a sama som mu napisala ze to troska prehnal a ze keby si to nechal prejst hlavou tak zareaguje uplne inac

Btw ktore Gm riesilo ten domcek???
pokud chceš objetovat gp za zdi není lepší napsat page a těch pár itemů si nechat přilepit jako non movable za 10k gp / kus ? než stavět za gp na každé políčko kolem baráku invis zeď?Ozmondia píše:Nešlo by přidat okolo zdí ještě jednu neviditelnou nebo tak něco ? Klidně za ni obětuju gp navíc, ale rád bych měl klid na hraní.
No to právě nevím. Když se dá ukrást kad skrz zed tak je předpokladem, že pujde i odlejt její obsah a kad nechat přilepenou na zdi. Takže si tim moc nepomužu.Edail píše:pokud chceš objetovat gp za zdi není lepší napsat page a těch pár itemů si nechat přilepit jako non movable za 10k gp / kus ? než stavět za gp na každé políčko kolem baráku invis zeď?Ozmondia píše:Nešlo by přidat okolo zdí ještě jednu neviditelnou nebo tak něco ? Klidně za ni obětuju gp navíc, ale rád bych měl klid na hraní.
To si rikam uz par let nazad, Sofi... a prece vzdycky naletim...pisi k prolemu topicku a ejhle, tahaji se sem veci neveci, ktere s danym topickem nesouvisi, nejlepsi je se ani nebranit, protoze vzdy se najde nekdo co ti kopne do zidle, abys upadla...Proste pryc s naivitou, Sofi... a koukej radeji do realu a svetla toho co nam zivot dava, tam ti bude lip, to mi verSofia píše:Stále ještě naivně věřím v dobrotu hráčů a ani ve snu by mě nenapadlo, že někdo mou zmínku o padnutí krabky do mrtvolky a následné zmizení vezme z tohoto úhlu pohledu. Napadlo mě, že se mi možná vysmějete jak jsem blbá, že se mi tohle stane, ale to jak to vzal Cool Art mě vážně dostalo. Budu se snažit pro příště nebýt tak naivní a nedělat si o hráčích iluze.
My jsme je taky rovnou smazali. Jen tezko rict, do jake miry jim to skazilo hru.Hobbit píše: V kazdym pripade bych zlodeje rovnou mazal, zvlast v pripade vykradani baracku. Protoze kdyz je bavi kazit hru jinejm, nevidim duvod proc by se nedala kazit hra jim, ze?.
Ma. Itemy sice nevracime, ale zlodeje mazeme.Ozmondia píše:Hele, docela zásadní otázka. Má cenu hlasit domovní krádež itemu co jsou/byly umístěny na stěně ??? Ja z topicu pochopil, že je moje blbost a je nesmysl něco takoveho hlasit..
Kaj píše:Ma. Itemy sice nevracime, ale zlodeje mazeme.
Mno tak asi ... myslím že to smysl nemá, taky dost pochybuju o tom, že zlodějům na těch učtech nějak zvlášt záleží když, ví že to dohledat jde. O tom už jsem psal předtím...Kaj píše:My jsme je taky rovnou smazali. Jen tezko rict, do jake miry jim to skazilo hru.
No, podle toho, co říkala Sofi, to zas tak markantní rozdíl není - podle všeho ti zloději nakradené itemy trashovali a šlo jim jen o znechucení hry ostatním. Takže o itemy tu nejde, protože oni si je nenechali a majiteli se nevrátí tak ani tak. A ty accounty... mhm, když někdo krade i když je mu jasné, že je to dohledatelné a navíc se tou činností ani nijak neobohacuje, tak mu nejde asi ani o ně. ;p Tak, jak to říkáš ty, to funguje na "normální" zlodějíčky, kterým jde o mamon a závidí rare cetky ostatním a kradou proto, aby ty rare cetky měli oni a ne ostatní. S těma, co jen škodí, to je imho složitější. ^^Hobbit píše:kdyz to nenahlasis, zbyde ve hre jednak item, ale i zlodej.
Kdyz to nahlasis, prijdes o item a zlodej o account(y).
Tak ja teda vidim trosku rozdil v tom, jestli nekomu "pujcis svuj acc, nebo svoje veci" ten dobrak to uz nevrati a tim, ze ti nekdo bugem vykrade barakMallory píše:Coole to co se stalo je blby, ale myslim ze zrovna tak blby jako sem prisel o pure black nb magesku, kdyz sem pujcil "kamosovi " a ten dotycnej se ukazalo ze byl starej znamej Kiss alias Mefisto alias co vim tak i Bimbo tedka.
Shark(Crusader)
Pheme píše:Tak ja teda vidim trosku rozdil v tom, jestli nekomu "pujcis svuj acc, nebo svoje veci" ten dobrak to uz nevrati a tim, ze ti nekdo bugem vykrade barakMallory píše:Coole to co se stalo je blby, ale myslim ze zrovna tak blby jako sem prisel o pure black nb magesku, kdyz sem pujcil "kamosovi " a ten dotycnej se ukazalo ze byl starej znamej Kiss alias Mefisto alias co vim tak i Bimbo tedka.
Shark(Crusader)