Paladin
Re: Paladin
nebo takovej magickej krizek vpravo nahore..
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
Myslim ze jsem to acarovi psal na icq, neslo by to udelat tak ze kdyz trisknu neco s human telem tak se mi crusher hodi do batohu a ponici se okomazite treba o 10 durabky + pribide efekt ze ho nemuzete nasadit treba 20 minut ?
btw porad se to nici o ty bludicky? maji taky human telo
btw porad se to nici o ty bludicky? maji taky human telo
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
to sem rád, že víc lidí se mnou sdílí názor na tu blbou změnu je to pravda nagashi, spíš mi to přijde tak že, by s tím bylo moc práce, tak se s tím nebudeme moc párat a ať se to rovnou ničí a hotovo...
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
To totiz nevidite z te pvp stranky :p
Tohle byla top dmg zbran proste prez jakejkoliv bust a do armoru to davalo mrdky jak cyp... ja sem jenom rad ze uz se to tahat nebude...
E: v bankhacku sem nikdá nejel ale tak nikdy neni pozde si to overit no :p
Tohle byla top dmg zbran proste prez jakejkoliv bust a do armoru to davalo mrdky jak cyp... ja sem jenom rad ze uz se to tahat nebude...
E: v bankhacku sem nikdá nejel ale tak nikdy neni pozde si to overit no :p
Naposledy upravil(a) Lucky dne 12 srp 2010 14:44, celkem upraveno 1 x.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
obzvlast ked si mal makro ktore ti to kladivo odkialkolvek hodilo do banky :pLucky píše: Tohle byla top dmg zbran
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Klidne se mi sver, ktery den to nekdo udelal a ja si to pokoukam.Shadowsong píše:obzvlast ked si mal makro ktore ti to kladivo odkialkolvek hodilo do banky :pLucky píše: Tohle byla top dmg zbran
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Jdu si pobrečet...
Specialka pro paladiny na draky "Dragon Slayer" - Katana... Nemá přidávat Swordy? Všechny ostatní specialky snad skill přidávají..,,
Specialka pro paladiny na draky "Dragon Slayer" - Katana... Nemá přidávat Swordy? Všechny ostatní specialky snad skill přidávají..,,
Robin de Martis-ředitel Zeměkoule[V.I.R.]
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
Ministerstvo zdravotnictví varuje: Robin může zabíjet!!!
Každý člověk má čtyři tváře. Jednu, kterou ukazuje. Jednu, která je vidět. Jednu, o které si myslí, že je pravdivá a jednu, která pravdivá je...
ano nema.Robin de Martis píše:Jdu si pobrečet...
Já bych třeba navrhl ohledně tady toho Undead Smasheru když bouchne do Humana tak ať mu to da prokleti: -120str,-60int,-100dex halucinace,manu na 0,staminu na 0.
A ne aby se ničila cela to je absolutní blbost eště když ice wik je zaveden že OBČAS... može padnout.
+ dotaz navíc
K těm změnám u paladina kdybych chtěl bejt za clan/řád Iskariot tak tam mate asi chybu ne ?
Protože Snake Sting je fencing zbraň to se chy zeptat teďka už je to MF zbran či co jako ?
Když je nevýhoda napsana jako: Swordsmanship a fencing zbraně ubírají nositeli 30 DEX a 10 STR.
A ne aby se ničila cela to je absolutní blbost eště když ice wik je zaveden že OBČAS... može padnout.
+ dotaz navíc
K těm změnám u paladina kdybych chtěl bejt za clan/řád Iskariot tak tam mate asi chybu ne ?
Protože Snake Sting je fencing zbraň to se chy zeptat teďka už je to MF zbran či co jako ?
Když je nevýhoda napsana jako: Swordsmanship a fencing zbraně ubírají nositeli 30 DEX a 10 STR.
Dopisu ze se to na tyto zbrane nevztahuje.Aknicul píše:Já bych třeba navrhl ohledně tady toho Undead Smasheru když bouchne do Humana tak ať mu to da prokleti: -120str,-60int,-100dex halucinace,manu na 0,staminu na 0.
+ dotaz navíc
u všech specializací je vyzdvihnuto, zda dotyčná větev může, či nemůže používat ress svitek, jakpak je to u Teutonských ?
- Rytir Grunwald
- Orc Writer
- Kontaktovat uživatele:
Mě sobně se rozdělení libí a nejspíše využiji teutonského rytiře. Jinak podle mého když to není přímo tam napsáno, že se to bude vztahovat jako k celku paladinovi čili svitek nebude.
Je lepší žít den jako lev. nežli sto let jako ovce.
Bailien ( cleric )
Templarsky Rytir ( Paladin )
Jihlavsky Kral ( Nekromancer )
William Wallace ( craft )
Bailien ( cleric )
Templarsky Rytir ( Paladin )
Jihlavsky Kral ( Nekromancer )
William Wallace ( craft )
No je to tam zmatene, tedy svitek krom norm paladina a iskariota muzou zbyle dva. Jedna li se o resurrect. Updated.Rytir Grunwald píše:Mě sobně se rozdělení libí a nejspíše využiji teutonského rytiře. Jinak podle mého když to není přímo tam napsáno, že se to bude vztahovat jako k celku paladinovi čili svitek nebude.
acare ja chci u rytire magie IVM, co ty na to, treba jen pro takovy maly support
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Důvod proč normální paladin nemuže ress svitek?
Případně mě prosím řekněte jaké kamenovky nemuže rytíř řádu magie používat, děkuji...
Případně mě prosím řekněte jaké kamenovky nemuže rytíř řádu magie používat, děkuji...
Naposledy upravil(a) Robin de Martis dne 07 zář 2010 13:19, celkem upraveno 1 x.
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
O čem to jako točíš? Umíš číst aspon?Jekyll píše:na to ze paladin dokaze LLLko zabit do 30 sekund je dost "slaby"Robin de Martis píše:Důvod proč normální paladin nemuže ress svitek? Tím se tahle užasná nepovinná změna za 1 MEGA stává povinnou... BOMBA
Jedna z mála výhod paladina, že mohl res svitek ted si s těma papírama mužu max tak zateplit barák... OU MAJ GAT!
Ještě bych poprosil obyčejného paladina víc dokonit, jelikžo jsem si nevybral žádnou z větví, tak aby byl ještě víc na nic..DEKUJI!
Ja nevim zda umis cist ale evidentne ne protoze co vidim jak tak tu resi res svitky a ne nejake kilovani LLek jako paladin bez res svitku je docela naprd.Jekyll píše:Tocim o tom ze jeden z tych "subclassov" dokaze zabit LLL do 30 sekund ( max do minuty ) sam...
- Ian
- Book Snake
- Kontaktovat uživatele:
MF zbraně mi dávajó +5%DP stranky - Iskariot píše:Všechny macefighting zbraně přidávají +10 skill, jakožto hlavní zbraň proti nemrtvým.
něco dělám špatně nebo špatná informace na stránkách?
zeleninový taveňák je největší zlo na Zemi!!
Pri rozhodovani medzi warom a palom som sa rozhodol vyrazne na zaklade toho ze pal mohol resovat, aj ked to nie zdaleka taky dmg dealer ako war. Teraz sa palovi normalnemu zobral ress zvitok, cize je to slaba buchna a uz nema ani ress, lebo ten z hlavy s magerou 60 je ze "hahaha pokus dobry, fizz, you are dead". Mystik je zas uplne rare item koli tomu ze tie komponenty padaju strasne malo. Takze je proste pal uplne nic proti warovi, vsetko ma horsie, okrem healu kuzlom a boostov, o ktore je war ochudobneny iba na solokvestoch, inak ma podporu clera. Ked chcem svitok musim zaplatit mega a este pridem o obojrucky a kuzla(cize mi zostane vyhoda oproti warovi zas len protection a ress, a este som oslabeny o obojrucky , takze pal=nizke staty, nema obojrucky, war = nema ress, nema protection a bless), alebo o utocne sutrovky(takze rovnaky misser bez extra dmg zbrani s beznou dostupnostou). Ked si vyberiem prvu moznost, budem war co si vie hodit svetlo sipku armor a bless a ress, bez obojruciek a sily. Ked si vyberiem druhu moznost budem normalny paladin ale pridem o dmg v podobe sutrovych zbrani.
Neprislo mi ze by bol Paladin nejaky over, prave naopak, prisiel mi ze dost zaostava oproti rangovi aj warovi a jeho jedinou skutocne vyuzitelnou vyhodou bol ress heal a specialky. Ocakaval som ze pride nejake posilnenie postavy, ako zvysenie parryingu a namiesto toho prisiel mix oslabenia a posilnenia,avsak oslabil pala v klucovej oblasti, vdaka ktorej bol pre mna lepsi ako war. Najradsej by som bol keby sa palovi vratil svitok a zostal by som bez klanu. A usetril by som mega za moznost ressu.
Edit:
To posvatene brnko (silver, shadow) bude normalne silver a shadow brnenie? Ten efekt ze vracia dmg bude vracat len silver undeadom a shadow pavukom, alebo vsetkym potvoram?
Neprislo mi ze by bol Paladin nejaky over, prave naopak, prisiel mi ze dost zaostava oproti rangovi aj warovi a jeho jedinou skutocne vyuzitelnou vyhodou bol ress heal a specialky. Ocakaval som ze pride nejake posilnenie postavy, ako zvysenie parryingu a namiesto toho prisiel mix oslabenia a posilnenia,avsak oslabil pala v klucovej oblasti, vdaka ktorej bol pre mna lepsi ako war. Najradsej by som bol keby sa palovi vratil svitok a zostal by som bez klanu. A usetril by som mega za moznost ressu.
Edit:
To posvatene brnko (silver, shadow) bude normalne silver a shadow brnenie? Ten efekt ze vracia dmg bude vracat len silver undeadom a shadow pavukom, alebo vsetkym potvoram?
- Robin de Martis
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
Leinad píše:Pri rozhodovani medzi warom a palom som sa rozhodol vyrazne na zaklade toho ze pal mohol resovat, aj ked to nie zdaleka taky dmg dealer ako war. Teraz sa palovi normalnemu zobral ress zvitok, cize je to slaba buchna a uz nema ani ress, lebo ten z hlavy s magerou 60 je ze "hahaha pokus dobry, fizz, you are dead". Mystik je zas uplne rare item koli tomu ze tie komponenty padaju strasne malo. Takze je proste pal uplne nic proti warovi, vsetko ma horsie, okrem healu kuzlom a boostov, o ktore je war ochudobneny iba na solokvestoch, inak ma podporu clera. Ked chcem svitok musim zaplatit mega a este pridem o obojrucky a kuzla(cize mi zostane vyhoda oproti warovi zas len protection a ress, a este som oslabeny o obojrucky , takze pal=nizke staty, nema obojrucky, war = nema ress, nema protection a bless), alebo o utocne sutrovky(takze rovnaky misser bez extra dmg zbrani s beznou dostupnostou). Ked si vyberiem prvu moznost, budem war co si vie hodit svetlo sipku armor a bless a ress, bez obojruciek a sily. Ked si vyberiem druhu moznost budem normalny paladin ale pridem o dmg v podobe sutrovych zbrani.
Edit:
Pod tohle se podepíši a jsem rád, že to někdo smysluplně sepsal, jelikož já mám rudo před očima...