Usilovne na tom pracuji. Verte mi.Lucky píše:Tak jsem zvedavy na novinky
Jste spokojeni s Witch Hunterem ?
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jste spokojeni s Witch Hunterem ?
Diky za info, zadny stress. Na dobre veci si clovek rad pockaAcarus píše:Usilovne na tom pracuji. Verte mi.Lucky píše:Tak jsem zvedavy na novinky

Sepisu to zatim sem:
Staremu WH bude zrusena imunka. Pokud chcete vratit specializaci a jit hrat neco jineho nez WH tak se vam vrati vse co bylo vlozeno. Pokud chcete byt nove WH tak neplatite za prechod nic.
Oproti normalnimu warriorovi:
- muze nosit jakekoliv brneni (platy/chain/special) *(existuje vyjimka)
- novy item - svitek zrcadleni - pri aktivaci ziska hrac na cas pripadne nez vyplaca cca 150 IJS na sebe magickou ochranu, kdy dostava na sebe kouzlo IJS, a kdyz mu ho nekdo shodi kouzlem do max do 1s ziska nove. Suplent za imunku. Jde kdykoliv zrusit poklikanim na vybity svitek. Svitku muze mit u sebe dotycny kolik chce. (svitek se da koupit a nabit u vendora (svitek stoji 20k, nabiti 2k) max nabiti na jeden svitek je 1. Funguje jen v dungeon zone.* vyjimka v tomto modu nelze mit na sobe plate/chain. Pri pouziti je check, pokud mate plate/chain, tak je to shodi, pokud mate ring tak ok. Pri zrcadleni nejdou nasadit plate/chain (ani vyjimka na minotaur se delat nebude)
- Prodleva mezi ruznymi RR a GRR snizena na 5s
- novy item - Club of Silence - (vymena za jakkoliv rozbity +9club + Mace of silent hunt + 50k a 5k MC) - max 3 nabiti. Kdyz tim trefite monstrum, prestane na cca minutu kouzlit (netyka se IJS IVM lecicich se monster - zde to neni delano pres kouzleni sebe sama), funguje i na hrace, s kratsim timerem silence cca 15s, pri zasahu je 100% umlceni. Nabiti dela vendor a stoji 30k. Max 3 nabiti na club. Omezeni kolik clubu muze clovek mit neni. Zadna monstra imuni na silence nejsou.
- moznost pouzivani rybek a sperku je opet povoleno
- zustavaji ocarovane zbrane z forem hvezdnymi kameny
- nemuze nosit jako drive stity (heather a kite)
- nemuze nosit zbrane z hvezdnych kamenu
- nemuze pouzit Wand of Sacrifice
Tak snad sem to napsal vse.
Staremu WH bude zrusena imunka. Pokud chcete vratit specializaci a jit hrat neco jineho nez WH tak se vam vrati vse co bylo vlozeno. Pokud chcete byt nove WH tak neplatite za prechod nic.
Oproti normalnimu warriorovi:
- muze nosit jakekoliv brneni (platy/chain/special) *(existuje vyjimka)
- novy item - svitek zrcadleni - pri aktivaci ziska hrac na cas pripadne nez vyplaca cca 150 IJS na sebe magickou ochranu, kdy dostava na sebe kouzlo IJS, a kdyz mu ho nekdo shodi kouzlem do max do 1s ziska nove. Suplent za imunku. Jde kdykoliv zrusit poklikanim na vybity svitek. Svitku muze mit u sebe dotycny kolik chce. (svitek se da koupit a nabit u vendora (svitek stoji 20k, nabiti 2k) max nabiti na jeden svitek je 1. Funguje jen v dungeon zone.* vyjimka v tomto modu nelze mit na sobe plate/chain. Pri pouziti je check, pokud mate plate/chain, tak je to shodi, pokud mate ring tak ok. Pri zrcadleni nejdou nasadit plate/chain (ani vyjimka na minotaur se delat nebude)
- Prodleva mezi ruznymi RR a GRR snizena na 5s
- novy item - Club of Silence - (vymena za jakkoliv rozbity +9club + Mace of silent hunt + 50k a 5k MC) - max 3 nabiti. Kdyz tim trefite monstrum, prestane na cca minutu kouzlit (netyka se IJS IVM lecicich se monster - zde to neni delano pres kouzleni sebe sama), funguje i na hrace, s kratsim timerem silence cca 15s, pri zasahu je 100% umlceni. Nabiti dela vendor a stoji 30k. Max 3 nabiti na club. Omezeni kolik clubu muze clovek mit neni. Zadna monstra imuni na silence nejsou.
- moznost pouzivani rybek a sperku je opet povoleno
- zustavaji ocarovane zbrane z forem hvezdnymi kameny
- nemuze nosit jako drive stity (heather a kite)
- nemuze nosit zbrane z hvezdnych kamenu
- nemuze pouzit Wand of Sacrifice
Tak snad sem to napsal vse.
Díky za informace.
War complet se bere jako ktery druh brnění?
Jen pro vyjasnění, je svitek nebo club nb?
Budou se dat ty itemy nabijet i za pk?
War complet se bere jako ktery druh brnění?
Jen pro vyjasnění, je svitek nebo club nb?
Budou se dat ty itemy nabijet i za pk?
Mi se to líbí, zase bude něco nového.Acarus píše:Sepisu to zatim sem:
WH 2.0
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Svitek zrcadleni nelze pouzit mimo dung zony?
Pro bezne hrani je to tedy normalni war, co nemuze lepsi shieldy, ma docela drahy club (ktery se musi navic nabijet), nemuze ress wandu a nemuze sutrovky.
Naproti tomu muze rr co 5 sec, wh zbrane z forem a club co dava silence.
Musim rict, ze jsem z revize teda dost zklamany. Cekal jsem vic...
Pro bezne hrani je to tedy normalni war, co nemuze lepsi shieldy, ma docela drahy club (ktery se musi navic nabijet), nemuze ress wandu a nemuze sutrovky.
Naproti tomu muze rr co 5 sec, wh zbrane z forem a club co dava silence.
Musim rict, ze jsem z revize teda dost zklamany. Cekal jsem vic...
jak to bude mít s golden medailonem?
tjn neříkám, že předchozí WH byl do pvp dobře udělanej, ale tendle nemá smysl vůbec. Ale jako nápad jak vyřešit bugujícího WH dobrý, nápad tam je:)
tjn neříkám, že předchozí WH byl do pvp dobře udělanej, ale tendle nemá smysl vůbec. Ale jako nápad jak vyřešit bugujícího WH dobrý, nápad tam je:)
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
Neni mozne si vybrat mezi starym wh a novym wh?Acarus píše:Muzete si nechat vratit investici do specializace vlozenou, pokud se nelibi a zmenit si na jinou.

Osobne totiz tipuji, ze moc hracu neprejde...pro pvp je ta specka proste spatne udelana a nedava smysl. A co si budem povidat, soucasne wh ma svoje mouchy a nedostatky ale vypada to, ze je lepsi nez WH 2.0.
Co ten Svitek, neplanuje se jeho pouzivani i mimo dung zony?
Mimo dung zónu svitek použít nepůjde. A výběr mezi starým a novým také nebude možný.
Asi to bude co clovek to nazor.Acarus píše:WH 2.0
Za me to takle na prvni pohled vypada nadejne, chce to jen vyzkouset v praxi.
Prvni vec:
- Nefunguje mi v novem WH cestovni kniha. Pise ze musim mit vybrane specializovane povolani.
Tak co se pvp tyce, bude to dobry leda pro pk na pojezd do dungu, sice bude muset mit ring armor, ale nbude to ani zabitelny pres spelly ani parnutelny s tim spamem ijs spamem ani robky nikomu nepomuzou, t bude zajimavy:-)
A jde o to, jak to bude brat warr nonfame armor
A jde o to, jak to bude brat warr nonfame armor
Jop, opravim.dacaleb píše:Asi to bude co clovek to nazor.Acarus píše:WH 2.0
Prvni vec:
- Nefunguje mi v novem WH cestovni kniha. Pise ze musim mit vybrane specializovane povolani.
DikyAcarus píše:Jop, opravim.dacaleb píše:Asi to bude co clovek to nazor.Acarus píše:WH 2.0
Prvni vec:
Dalsi chybka:
- Nemuzu nasadit Wooden Kite Shield (coz sem pochopil, melo byt zachovano) - Tvoje specializace ti nedovoluje pouzit Wooden Kite shiled
Nejdou nasadit ani ostatní štíty:
"Tvoje specializace ti nedovoluje pouzit Metal Shield"
"Tvoje specializace ti nedovoluje pouzit Wooden Shield"
"Tvoje specializace ti nedovoluje pouzit Magic Wood Large Shield"
"Tvoje specializace ti nedovoluje pouzit Magic Wood Shield"
- Mephist
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
Jak dlouho trvá aktivovaný svitek zrcadlení? Nešla by u něj snížit váha? 20 mi přijde moc...
Pokud je kouzlící monstrum umlčeno, chová se jako bez many, nebo se snaží dál kouzlit, jen to nemá efekt?
Pokud je kouzlící monstrum umlčeno, chová se jako bez many, nebo se snaží dál kouzlit, jen to nemá efekt?
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka
True victory is victory over oneself.
True victory is victory over oneself.
Jestli mi wh vadilo předtím, že to byl papír a celkem k ničemu, tak teď mi došlo, jak to byl hezky char
Ted je z něho obyčejný Warrior bez kamenek. Aby ze tří specialit za warra se ani jedna nehodila do pvp, je docela smutné.
Vzhledem k tomu, že ta specka něco stojí a abych si ji mohl aktivovat aspon v dungu, tak si musím kupovat svitky a nabíjet je, popřípadě vetší množství mi přijde WH jako zbytečné. Pasti typu para, haldy,... už nerezistne nabítí si musí kupovat, imunitu využije jen v dungu, slabá to specializace, určitě ale nalezne využítí u 2 dungů, a tento char bude potřebný ve světe aspon z 2%, pokud se řídíme pravdily, že pokud se tato specializace bude dát využít popřípadě se líbít aspon jednomu hráči, tak to smysl splní.
Já očekával od remake WH něco víc, tohle mi příjde do světa PvP takřka nepoužitelný a obdobně tomu bude i v PvM, nevím jaký dmg má ta zbran, pokud bude dávat IK, tak by se to snad dalo nějak využít i v PvP, ale to by ztrácelo na prskovi pointu silence. Spíš by ta zbran s ohledem kolik stojí a že má jen tři nabítí mohla k tomu silenci hodit i paru.
PS: Roby z cobu se neobarvují na červenou barvu

Vzhledem k tomu, že ta specka něco stojí a abych si ji mohl aktivovat aspon v dungu, tak si musím kupovat svitky a nabíjet je, popřípadě vetší množství mi přijde WH jako zbytečné. Pasti typu para, haldy,... už nerezistne nabítí si musí kupovat, imunitu využije jen v dungu, slabá to specializace, určitě ale nalezne využítí u 2 dungů, a tento char bude potřebný ve světe aspon z 2%, pokud se řídíme pravdily, že pokud se tato specializace bude dát využít popřípadě se líbít aspon jednomu hráči, tak to smysl splní.
Já očekával od remake WH něco víc, tohle mi příjde do světa PvP takřka nepoužitelný a obdobně tomu bude i v PvM, nevím jaký dmg má ta zbran, pokud bude dávat IK, tak by se to snad dalo nějak využít i v PvP, ale to by ztrácelo na prskovi pointu silence. Spíš by ta zbran s ohledem kolik stojí a že má jen tři nabítí mohla k tomu silenci hodit i paru.
PS: Roby z cobu se neobarvují na červenou barvu

„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt
- Lucky
- Kontaktovat uživatele:
To asi ocekavali vsichni, nadruhou stranu mas 5s na rr a nabiti do clubu stoji ''jen 30K''.Penelope píše: Já očekával od remake WH něco víc, tohle mi příjde do světa PvP takřka nepoužitelný a obdobně tomu bude i v PvM, nevím jaký dmg má ta zbran, pokud bude dávat IK, tak by se to snad dalo nějak využít i v PvP, ale to by ztrácelo na prskovi pointu silence. Spíš by ta zbran s ohledem kolik stojí a že má jen tři nabítí mohla k tomu silenci hodit i paru.
Spis by ta zbran tu paru mohla hazet nadalku, abys nekoho dobehl a mohl ho i bouchnout

Pri resyncu bude opraveno.Fisik III píše:Nejdou nasadit ani ostatní štíty:
To s tím RR je to mega fór, zní to sice zajímavě ale v praxi je to nepoužitelný, to abych těch RR nosil XY, a měl jich v bance dalšich XY, svitek není nb, tak předpokaldám, že ani ten club nebude nb, takže ne jen to, že si musím poskladat zbran za XY cenu, ale ještě to budu muset nabíjet za další XY cenu, to se opravdu vyplatíLucky píše: To asi ocekavali vsichni, nadruhou stranu mas 5s na rr a nabiti do clubu stoji ''jen 30K''.
Spis by ta zbran tu paru mohla hazet nadalku, abys nekoho dobehl a mohl ho i bouchnout

Je ta zbran nb? Planuje se aby svitek byl NB? opraví se ta barva rob u spec. WH, aby davaly zase barvu ?
„Člověk, který nikdy nedělá chyby, je člověk, který nikdy nedělá nic“
Theodore Roosevelt
Theodore Roosevelt