P'rece já sem nejlep'ší :-X Ciarny JezdecPrafotr Morava píše:Jaké starosti, spamování je radost :p

P'rece já sem nejlep'ší :-X Ciarny JezdecPrafotr Morava píše:Jaké starosti, spamování je radost :p
loL sem tu dýl než ty xDD hochuWallace píše:aa koukam nekdo novy na foru se to rozmaha :p
jo Ohh my God byl hustej...Maqpie píše:Nevim kdo byl nejlepsi ale kazdy cas ma sveho hrdinu jako v normalni realne dobe .. na kazde se zapomene pokud o nich neni napsana kniha... coz o ultime online urcite nebude ale myslim ze by se nemelo zapomenou ani na jednoho z top pvperu kdysik davne doby
Clerik - Eleshar,Medic,Marcus Ironfirst
Mage - TheChosen,Krtecek,Samotar,Maghor,Xam,GirgIII,Rebel,Suicide,Adrian,Nait Magusanus,Boban Lat-Nam,Hodna Holka,Eleazar,Quinius,Rebel,Akela
Negr - Stoupa,LaMagra,NecroCal,Evil,Jenova,JamesIII,Boban Nightmare,Tragedy,Tomasek,Glum,Demostenes,Ardeth
Rang - Vices,Dunman,Ohh my God,Han-Solo,Ran,Troy
Pal - Swordicek,Ardelion
War - Caligula,Vertigo
Nej guildy : HK"s"(Horse Killer) neboli (Hodoninske Komando Smrti) , Renegades
Nekteri hraci hrali vice postav takze se nedivte ze tady maji napsanych vice jmen, ale proste slo jim to i za jine charaktery ... tem na ktere sem si uplne nevzpomel se omlouvam... dobri hraci to ani nepotrebuji a nebo uz ani nehraji ale jen tak sem si dal snahu Pan Okurka
Nutíš mě přemýšlet. Boban-GirgIII = jedna osoba, Ardeth byl war, dokonce patron warů. A naopak, některé postavy byli dědičné a je otázka koho jsi za ně viděl hrát.Maqpie píše: Clerik - Eleshar,Medic,Marcus Ironfirst
Mage - TheChosen,Krtecek,Samotar,Maghor,Xam,GirgIII,Rebel,Suicide,Adrian,Nait Magusanus,Boban Lat-Nam,Hodna Holka,Eleazar,Quinius,Rebel,Akela
Negr - Stoupa,LaMagra,NecroCal,Evil,Jenova,JamesIII,Boban Nightmare,Tragedy,Tomasek,Glum,Demostenes,Ardeth
Rang - Vices,Dunman,Ohh my God,Han-Solo,Ran,Troy
Pal - Swordicek,Ardelion
War - Caligula,Vertigo
Eleazar (Xam), Jenova, Caligula ... urcite by se jich naslo vic, ale temhle bych duveroval.Pheme píše:No a ja bych se jen zeptal, kteri z nich hrali bez "podvadeni"
Mne neduverujes?Acarus píše:Eleazar (Xam), Jenova, Caligula ... urcite by se jich naslo vic, ale temhle bych duveroval.
Třeba QuamPheme píše:No a ja bych se jen zeptal, kteri z nich hrali bez "podvadeni"
Nemusíš mluvit v minulém čase, supermani nestárnou a jsou tu stále s námi.Bimbac píše:Ale byli i modří supermani PvP, tys poznal, že stáli na hranici guard zony a provokovaly PK různými osočováními, jakmile se za nim PK rozeběhlo couval za mohutného válečného pokřiku "guards"![]()
To byly časy
Pardon + 8 let na KelevaruPrafotr Morava píše:Wallace
Darvien
Fakt?
a ja hral 12 let kulicky, heč ... a byl sem v tom nejlepsi!Darvien píše:Pardon + 8 let na Kelevaru![]()
to sou mi dneska lidi ... nenapise me do zadne skupinyMaqpie píše:....
Darvien píše: loL sem tu dýl než ty xDD hochu![]()
jenom nejdu vidĚt....
Prafotr Morava píše:Wallace
Darvien
Fakt?
Ty drogy ti evidentně nedělají dobře..Darvien píše: Pardon + 8 let na Kelevaru![]()
2roky hore dolePrafotr Morava píše:Wallace
Darvien
Fakt?