tohle je blbost někdo to může projít resp je tam poměrně rychlý a jiná skupina už by se k tomu nedostala souhlasím tady s gm tam ta krev prostě nepatří zavinili si to hráči sami když to do 30 minut proběhli 15xShadowsong píše:s mojou uber wifi radsej toto nie :p (*dablklik na krev* ... dafuq?! nic sa nedeje! *dablklik* *dablklik* *dablklik*Han Gamms píše:Nebo kdyz poklikas na krev do 30 minut 0 famy 0 karmy.Shadowsong píše:za predpokladu ze si si z 2 nabiti za jedno prejdenie dungu neurobil 6 nabiti za jedno prejdenie dungu a dve prebehnutia tak to je celkom primerana odmena na narocnost dungu a pojazdovost. ja osobne by som len upravil poslednu miestnost. rozdelil by som ju na 4 casti: vstup, pevnost, cesta vlavo(ku kliku) a cesta vpravo(k pokladu). vsetky 4 oddelil nejakym priechodom na hlidace a hned je to trosku o niecom inom.)
to nech uz sa radsej ta krev schova za nejaky krapnik kt sa odsunie len raz za dve hodiny...
Ice Dungeon
Re: Ice Dungeon
ta nova cast ice je zamerne spravena tak ze si to prsk nesolne?
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
asi stejne zamerne ze si ji nesolne craft.Kesemot píše:ta nova cast ice je zamerne spravena tak ze si to prsk nesolne?
celkom pekneAcarus píše:asi stejne zamerne ze si ji nesolne craft.Kesemot píše:ta nova cast ice je zamerne spravena tak ze si to prsk nesolne?

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
souhlas vsude aspon ve dvou, ne treba hned od zacatku, ale ve dvou
Já neříkám nic, ale na moje slova dojde...
Kdo jinému jámu kopá, je u něho na brigádě...
a aby nas nepochopili zle, NECHCEM branit skillom v solovani, to ze niekto ma skill a dokaze to dat solo je dobre a aj si to zasluzi, ale skratka UO by mala podporovat hranie v skupinach a tak, cize solovat na povrchu, ale dung by mal vyzadovat viac ludi, cize skratka ziadne povolanie to samo neda a kazdy bude potrebovat pomocnu ruku, aj ked trebars len s jednym ninjom alebo anti-rang necimDudek píše:souhlas vsude aspon ve dvou, ne treba hned od zacatku, ale ve dvou

- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Jo, kdyz si takovyho kulometcika dokaze nejak prekonat, at si soluje dal, ale ať to neni moc jednoduchy.
Nechcem Vám kazit radosť, ale ten ice sa da preist solo za prska
.

A co takového je k solování na povrchu?...a za další co je špatného na tom, že si chce někdo dung zajít sám?...Severka píše:a aby nas nepochopili zle, NECHCEM branit skillom v solovani, to ze niekto ma skill a dokaze to dat solo je dobre a aj si to zasluzi, ale skratka UO by mala podporovat hranie v skupinach a tak, cize solovat na povrchu, ale dung by mal vyzadovat viac ludi, cize skratka ziadne povolanie to samo neda a kazdy bude potrebovat pomocnu ruku, aj ked trebars len s jednym ninjom alebo anti-rang necimDudek píše:souhlas vsude aspon ve dvou, ne treba hned od zacatku, ale ve dvou
tiez myslim co sa vam zda tak strasne neodslolovatelne na tom?Mihal píše:Nechcem Vám kazit radosť, ale ten ice sa da preist solo za prska.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Možná bys měl věnovat méně úsilí skillu "projdu cokoliv sám" a naopak se věnovat skillu "pochopení psaného textu".Mihal píše:Nechcem Vám kazit radosť, ale ten ice sa da preist solo za prska.
Vieš, mnoho literatúry hovorí o tom, že najprv musíš spoznať sám seba aby si mohol poznávať iných alebo ísť dalej. Ja si solo dungy nechodim, neni na to dôvod a ani tolko času a chuti. Ale niektorí ludia nemajú na výber, lebo nepoznajú tolko ludí a ked jeho kamarati chodia do práce a on na nočné, tak sa často nestretávajú.Dudek píše:Možná bys měl věnovat méně úsilí skillu "projdu cokoliv sám" a naopak se věnovat skillu "pochopení psaného textu".Mihal píše:Nechcem Vám kazit radosť, ale ten ice sa da preist solo za prska.
- Dudek
- Undead Scriber
- Kontaktovat uživatele:
Moje předchozí poznámka k tobě platí, Severka a já jsme se shodli na tom, že by se do každého dungu mělo nastrčit něco, co by to solování velmi stížilo, a ty postuješ jak kdyby už to tam bylo.
ja som hovoril o novej casti ice, kde su npccka ktore nezabijes magiou, sumom,flusom od draka, provokom ani poisnom ...Mihal píše:Nechcem Vám kazit radosť, ale ten ice sa da preist solo za prska.
I tato cast jde projit za prska na solo.Kesemot píše:ja som hovoril o novej casti ice, kde su npccka ktore nezabijes magiou, sumom,flusom od draka, provokom ani poisnom ...Mihal píše:Nechcem Vám kazit radosť, ale ten ice sa da preist solo za prska.
Dik za odpoved. Bol som tam len raz zatial, tak sa to snad casom poddaAcarus píše:I tato cast jde projit za prska na solo.Kesemot píše:ja som hovoril o novej casti ice, kde su npccka ktore nezabijes magiou, sumom,flusom od draka, provokom ani poisnom ...Mihal píše:Nechcem Vám kazit radosť, ale ten ice sa da preist solo za prska.

nedalo by sa nieco robit s tym nerovnomernym terenom? hlavne v druhej miestnosti je to dost otravne ked mi npccko podleze dva parafy.
jedine s prichodem nove mapy ... ale proste ten prostor je takovej jakej je.Kesemot píše:nedalo by sa nieco robit s tym nerovnomernym terenom? hlavne v druhej miestnosti je to dost otravne ked mi npccko podleze dva parafy.
Co takhle krev ? ... nevím sicejak moc to je probíhaci, proto se ptamAcarus píše:...

edit: samozřejmě mluvím o alternativní cestě.
- Nagash
- True frakce
- Kontaktovat uživatele:
" Toto monstrum je na kouzlo imunní "..... nehodim VDS na záložku a kouzlo funguje.
Btw přijde vám v pohodě brát necrovy jeho výhodu ? Mě ani moc ne

Btw přijde vám v pohodě brát necrovy jeho výhodu ? Mě ani moc ne

Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)