Kradeze

Pokec o všem možném (témata neaktivní po dobu delší než jeden měsíc budou mazána)
Odpovědět
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Dave Lister píše:tududun tun! proste nic nedostanes smir uz se s tim

btw pravdepodobnost ze ti vykradou barak se zdaleka neblizi 0 a prave proto nas na to gm vsemozne upozornujou a prave proto si mas davat cenny veci do sekurky..
Neviem preco vsetci necitaju vsetko co pisem... Napisal som ze pravdepodobnost, ze ti vykradnu dom za predpokladu, ze tam mam akurat tu vec... A kedze cas, ked tam mam tu vec v zhladom na7 rokov je maly a prave ten znizuje celkovu pravdepodobnost.. :wink:

A inak viem, ze nic nedostanem ale tak chcem aspon dostanem, sak preco by som aj mal, som len bezvyznamny nikto... Ja len chcem, aby si uz ludia a aj GMs uvedomili, ze sme tu jeden pre druheho a mal by sa vymysliet system pri ktorom sa nahradzuju urcite predmety v urcitych pripadoch...
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Cool Art píše:Nepomohli mne, nepomozem ani vam :wink: Ja musim platit za krabku, nech platia aj ostatny...
Tak tohle je ta největší blbost, co jsi tu zatím vypotil... :? Už bys mohl mít trochu soudnosti a přestat tu naříkat nad vlastní hloupostí a obviňovat všechny kolem, protože už to začíná být poněkud otravné. Je nám líto, že jsi o ty věci přišel, ale my ti za to nemůžeme, takže už konec nářků. Jestli se ti tu nelíbí, tak tě tu nikdo nedrží, nejsme tu od toho, abysme se vrhali kolem krku každému, kdo si trochu pobrečí, ale proto, abychom tu udržovali jakýs takýs řád a stejné podmínky pro všechny. A o to se snažíme.
Musím říct, že někteří z nás teď už dlouho uvažovali o tom, že by se některé itemy vracely, uvažovali jsme jak to udělat tak, aby na tom nikdo netratil a nebylo to nespravedlivé a zároveň abychom tím netrávili dlouhé hodiny. Ale díky tvému brekotu a obviněním se hodlám teď od všeho distancovat, protože to co tu předvádíš dokáže vzít chuť k tomu dělat cokoliv.
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Cool Art píše:Neviem preco vsetci necitaju vsetko co pisem... Napisal som ze pravdepodobnost, ze ti vykradnu dom za predpokladu, ze tam mam akurat tu vec... A kedze cas, ked tam mam tu vec v zhladom na7 rokov je maly a prave ten znizuje celkovu pravdepodobnost.. :wink:
cetl sem to cely ale ty toho asi moc nevis o pravdepodobnosti.. kazdej den kazdou hodinu byla pravdepodobnost ze ti nekdo vykrade barak stejna tudiz je naprosto irelevantni vztahovat to k dobe jakoou na dp hrajes..
hemeneks more gadzo vazelina!
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Dave Lister píše:
Cool Art píše:Neviem preco vsetci necitaju vsetko co pisem... Napisal som ze pravdepodobnost, ze ti vykradnu dom za predpokladu, ze tam mam akurat tu vec... A kedze cas, ked tam mam tu vec v zhladom na7 rokov je maly a prave ten znizuje celkovu pravdepodobnost.. :wink:
cetl sem to cely ale ty toho asi moc nevis o pravdepodobnosti.. kazdej den kazdou hodinu byla pravdepodobnost ze ti nekdo vykrade barak stejna tudiz je naprosto irelevantni vztahovat to k dobe jakoou na dp hrajes..
nauc sa pocitat podmienenu pravdepodobnost...

To Sofii: OK mas pravdu bola to moja chyba... Ale verim, kebyze tu neplacem tak ani neuvazujete o tom, zacat sa o ludi starat..

KONEC
Stillwater
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stillwater »

Cool Art píše:
nauc sa pocitat podmienenu pravdepodobnost...
jj, coole! To máš stejné jako s kostkou, že ti padne trojka, máš též 1:6 (žádné hrany, zloději kostek apod.) Hoď si třebas 10x, trojka nepadne, a při 11tém hodu bude pravděpodobnost skoro 0.99, že? Přece to tam musí padnout! :p
Smrt nad Zlato!!!
[b]Stillwater[/b], necromancer, člen [url=http://spolek.rivil.com]Spolku[/url]
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

Cool Art píše:KONEC
kolikátý už v tomto topicu? :D :D
podpis
Dave Lister
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dave Lister »

Cool Art píše:nauc sa pocitat podmienenu pravdepodobnost...
jestli se hodlas hadat tak prosim, podminenou pravdepodobnost sme celkem nedavno probirali dost podrobne.. jestli rozumis pojmum jako binomicke rozdeleni, tayloruv rozvoj nebo maximalni entropie lip nez ja rad se poucim..
hemeneks more gadzo vazelina!
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Tak jakožto taky jeden poškozený bych se k tomu vyjádřil. Nemyslím si že by to nebyla uplně jen moje chyba.
Acarus píše:...protoze se mi jeste nestalo aby dotycnej mel alespon jedno id dane veci co mu zmizela, coz v pripade joka a scriptu je uplne mega moc velkej problem si udelat vlastni uid list.
...Ja osobne mam veskery veci v sekurce o co nechci prijit a ze jich neni malo a i v ty sekurce sem si vypsal idcka a trvalo mi to s jokem jarku asi 5 minut i s ulozenim do textaku.Fakt opravdovej problem.
Ano idečka mám, ale jen věcí které jsou cennější a ne každý spotřebák. Cennější věci mám v securce a v bance, takže mi to stejně není nic platné.
Jen nevím, co si pod tím představit, jako že si mám psát IDčko 500předmětů pro případ "co kdyby náhodou". 5 minut to určitě nebude... a navíc ... kdyby těch předmětů nebylo tolik tak bych je označil jako "nedůležité" nejspíš bych si ani nevšiml kdyby jich zmizelo 10 třeba... ale když zmizí všechny tak to je něco jiného že ?
určitě by to nestálo tolik času když jsi schopný zjistit si IDčka jak říkáš "spousty" předmětů ze securky tak oklikat v jednom pytlíku 40 itemů by podle toho tvého postupu taky nebyl problém ...
Sofia píše:No Alasseo, bohužel je to tak, že oni ty věci trashují, jsou to hráči co se nechtějí nějak obohatit, ale chtějí znechutit hru hráčům natolik, aby se položil shard. Je nám to všem opravdu líto a děláme maximum pro to, aby se ty krádeže již neopakovaly
A jestli se můžu zeptat. Povedlo se jim to ? Přijdou o nějaký učet, který jim je stejně ukradený (teda pokud je najdete kdo to udělal), IPčko není problém si změnit, popřípadě udělat celou akci z dynamické IP. Věci nevracíte, takže hru očividně všem poškozeným otrávili. A navíc ještě otrávili i GM kteří se tím vším musí zabývat.
Jak se na to tak dívám, tak se vůbec stydím za to, že jsem krádež nahlásil. Protože nic jsem tím nedostal zpět, GM tím ztratí drahocenný čas, a zlodějíček se někde směje a kope si dalšího NB zlodějíčka/prudiče z dolu.

Tímhle způsobem určitě tyhle hráče z DP nevyženete. Spíš povzbudíte, protože jim to vyšlo. Pokud se mnou kdokoliv z GM týmu nesouhlasí, tak at mi řekne důvod, proč celé to hledání viníků má nějaký smysl.

S vracením věcí, ono by potěšilo vrácení alespon něčeho a nemyslím že by někdo nadával že někomu jste vrátili něco víc nebo mín.
Taky nesouhlasím s tím, že by Nubíci požadovali vrácení veritu, protože nubík si těžko může dovolit platit nájem domku který stojí měsíčně více než ten verit. Navíc by ho měl nejspíš na sobě. Starším hráčům pro změnu nezáleží na hromadě +5 zbraní, jako spíš jen na tom nejlepším o co by přišli.
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Pro Cool Arta:
Já to tady prakticky nečtu a zabrousím sem jen občas ale to cos tady vyblil na posledních dvou stránkách mě opravdu dostalo.
Já jsem zrovna ten zastánce, který se snažil také přijít na nějaký systém navrácení cenných itemů okradeným, který by byl spravedlivý pro všechny. To cos tady na posledních stránkách vyplodil mně úplně vzalo jakoukoliv chuť i sílu za tuhle věc nadále bojovat! Pokud to chceš konkrétně tak z tohohle:
Cool Art píše:Nepomohli mne, nepomozem ani vam :wink: Ja musim platit za krabku, nech platia aj ostatny...
a tohohle
Cool Art píše:Ale verim, kebyze tu neplacem tak ani neuvazujete o tom, zacat sa o ludi starat..
se mi udělalo opravdu nevolno. Tvoje EGO a arogance přesahuje už určité meze - přemýšlím že do pravidel na web doplním Pravidlo číslo 1: Pouze a jen proto, že Cool Art brečel na fóru se o vás hráče GM tým konečně stará!

Tvoje teorie o měsíci vůči sedmi rokům je úplně irelevantní ... cenné věci se vracely odjakživa pokud nebyla nalezena nějaká neopatrnost nebo nějaká hloupost od hráče ... což, nalejme si čistého vína, je ve většině případů a je úplně jedno jestli hráč dal krabku do mrtvoly, která pak zmizela a nebo přišel o sochy kvůli velkému množství hráčů na jednom políčku nebo si strčil item kterého si tak strašně moc moc cenní a je pro něj nejcennějším itemem do pytlíku a měsíc ho nechal ležet v nezabezpečené truhle nebo pytlíku a někdo ho vykradl - co třeba začít u sebe ... každej by si měl zamést hlavně před svým prahem než začne kopat kolem sebe do ostatních. Ano je to nejjednodušší, když se mi něco stane tak to hodit na někoho jiného a vím že to pro tebe muselo být náročné a trvalo to 14 stran topicu, než jsi přiznal svoji chybu, to beru jako kladný postoj k celé věci, ale proč kolem musí být tolik hnoje který je absolutně mimo mísu tomu opravdu nerozumím.

Informovanost ohledně domů a problémů s nimi je myslím značná a to, že to hráči nerespektují je z mého pohledu už jejich problém. Když se zakázal dual proč si myslíš, že je stále povolený dual na přendání si věcí? Proč se vytvářela a opravovala bezpečná truhla? Proč se kdy zaváděli sekurky a double sekurky? Proč má každá postava banku která pojme nevím kolik tisíc stounů? Pokud bych byl hráč, který tu hraje 7 let, což neopomeneš při každé příležitosti připomenout, a přišel bych o nb bss tím způsobem že ji jen tak pohodím do pytlíku v baráku a nechám ji tam měsíc ležet a ani si na ni nevzpomeněl, tak si nakopu do zadku dám pěstí do zdi a nijak na sebe neupozorňuju a zanadávám si s kámošema u piva.

[na odlehčení]
Pořád si aspoň nebyl jako nejmenovaný Ho...í..k, který přišel o své věci podobně ale jemu ukradli ice věci z obyčejné dřevěné truhly kterou měl pojmenovanou: Cenné itemy ! :D

EDIT:
Raziel píše:určitě by to nestálo tolik času
Co je pro tebe tolik času? Myslíš, že je lepší věnovat hodiny ... třeba 20 hodin tomu, aby se vrátilo 20ti hráčům 20 itemů a nebo věnovat 20 hodin práce tomu, aby se tohle už třeba nikdy neopakovalo? Nebo věnovat 20 hodin jiné činnosti na serveru která bude prospěšná všem a né 20ti hráčům, kteří podcenili bezpečnost?

Já vím, že je těžké si to uvědomit, ale 20 hodin práce to znamená při dvou hodinách denně 10 dnů práce na to, abych vrátil 20 itemů. Znamená to přijít ze školy/práce navečeřet se osprchovat se a věnovat se hledání a hledání a tohle následující týden a půl. Takže pokud to budu dělat obden tak mi to zabere třeba měsíc ... to znamená že za měsíc budu schopnej vrátit 20 itemů a přitom se nebudu moct věnovat čemukoliv jinému ve hře ... takže bude vráceno 20 itemů a zloději pořád nebudou potrestaní no.
Naposledy upravil(a) Edail dne 23 dub 2008 17:35, celkem upraveno 2 x.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Lettlos
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lettlos »

Nebyl to prave o5 Cool art, ktery brecel cca pred dvema lety a vyleval si srdicko na foru kvuli tomu, ze mu zmizel zniceho nic pure black mustang z banky (nemel ID, nevedel co s nim delal + nejaky nejasnosti ohledne prehazovani a ukazovani atd) a gmka mu po to po x mesicich plakani vratili ?

Nj si myslis ze si to tedka vybrecis zase z5. Bohuzel tedka jak je vidno se ti to nepovede :ppp
Seize the day or die regretting the time you lost
Jarin Van Fead
Book Snake
Book Snake

Příspěvek od Jarin Van Fead »

nehrajte to kvůli itemům ale kvůli zábavě .... docela vám to ulehčí spaní
http://templars.nebzuc.com/Templars.wmv
"Kdo Slovácků slivovicu pije. Toho ani pantokem nazabije."
Sysinu
Misspelling Chicken
Misspelling Chicken
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sysinu »

Edail píše:Pro Cool Arta:
zdar nechci se teda coola vubec zastavat ale nedivim se ze to tak napsal Sofia si na to celkem nabehla.Ale chci rict jinou vec.Kazdy se chytne dvou slovicek ci vet a mele si okolo nich.Ty ses treba chytl dvou vet z kterejch se ti chtelo blit ale cool se zase chytl jinych dvou vet z kterych se chtelo blit jemu i kdyz to tak nebylo myslene.a naopak.To sami Sofi.Ono si to kazdej prebere z toho nejhorsiho uhlu i kdyz to tak nemusselu apriory byt vubec myslene.

Navic se mam za slusneho hrace a stat se me neco podobneho taky budu plakat a bojovat za to aby se s tim konecne neco delalo a to si myslim ze byl/je Cooluv hlavni postoj k tehle veci.Proc by melo vyhravat porad to "zlo" i kdyz je jasne ze to byla jeho chyba ale u techhle veci by to mohlo(melo) byt trosku jinak navic kdyz k nim znas IDcko

Tod muj nazor Sysin[LORD]
Edail
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Edail »

Sysinu píše:Proc by melo vyhravat porad to "zlo" i kdyz je jasne ze to byla jeho chyba ale u techhle veci by to mohlo(melo) byt trosku jinak navic kdyz k nim znas IDcko
Však jak sem už psal v tom prvním postu, já jsem zrovna zastánce toho toto nějak stanovit. Problém je prostě ten, že to není tak jednoduché, jak si to hráči představují a má to strašně moc úskalí, které je potřeba předem vyřešit a ne je pak objevovat zpětně.
The First
Řeším: Fanatic Caves, Fire
Každá PAGE musí obsahovat ID postavy jinak vás nenajdeme pokud jste offline !
Sofia
Dark Paradise GM

Příspěvek od Sofia »

Stále ještě naivně věřím v dobrotu hráčů a ani ve snu by mě nenapadlo, že někdo mou zmínku o padnutí krabky do mrtvolky a následné zmizení vezme z tohoto úhlu pohledu. Napadlo mě, že se mi možná vysmějete jak jsem blbá, že se mi tohle stane, ale to jak to vzal Cool Art mě vážně dostalo. Budu se snažit pro příště nebýt tak naivní a nedělat si o hráčích iluze.
Oximus
Undead Scriber
Undead Scriber

Příspěvek od Oximus »

Lokněte to někdo...ani huntit se tu nedá
Anger
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Anger »

sem sice zastance vraceni itemu ale cool art to tady opravdu chvilku prehani.A toho rare musta si taky pamatuju.
Cool Art
Walking Scribbler
Walking Scribbler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cool Art »

Nechcel som sem pisat (zas ma niekto vysmeje) ale si myslim, ze este pre ospravedlnenie sa vzdy najde miesto...
Som proste clovek, ktory kona zbrklo, ty co ma poznaju z realu vedia, ze sa rychlo nastvem a casom si uvedomim, ze som to prehnal... Ale ako tu uz niekto spominal... Kto je bez viny, nech prvy hodi kamenom.. Sysinu to napisal spravne.. Kazdy sa chytame slovicok, viet a kazdy sa na to pozerame zo svojej strany a aj na ten system nahrady itemov.. Najlepsie by bolo, pozriet sa na to spolocne predsa len sa na hre podielame vsetci... (nevedel som ze sa na tom systeme uz pracuje alebo sa o nom uvazuje, proste silou mocou som chcel revoluciu, chcel som dospiet k tomu, aby sa zmenili pravidla a boli priaznivejsie pre hracov co neprudia.. myslel som si ze ma GMs stale ohladom toho ignoruju (sice sem pisali ale nie ohladom systemu), keby som bol vedel, ze to tak nieje a teda ze sa na tom pracuje, tak by som sa spraval inak a rad pomohol...)

Ano mate pravdu, plakal som tu aj koli mustovi a uz vtedy som chcel dosiahnut, aby sa stanovil nejaky system podla ktoreho by sa ohodnotili a pripadne vracali itemy, no nepodarilo sa.. Chcel som to vtedy a aj teraz a nielen pre seba na teraz ale navzdy a pre kazdeho... Uznavam chcel som to najma preto, lebo to prave postihlo mna ale keby to postihlo ineho a tiez by tu plakal, tak by som sa ho zastal.. Ale Edail ma pravdu.. Zaberie to vela casu a ten cas sa da obetovat aj inak...

Nechcel som nikoho urazit a ani nikomu ublyzit, urobil som chybu, priznavam... Tak mi teda prepacte, ze som vam ubral x hodin zo zivota citanim a najme vela nervov... Je mi to luto tak ako mi je luto vela ineho...
Sir Artuhr
Trhovec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir Artuhr »

A na co se ted jako budu koukat na trhu nez na cool arta :((? Muj nazor? DOBRE TI TAK. Nemas hrat kvuli sbirani kktin ale kvuli zabave a jinym lidem. A pak to co predvadis za citovy vydirani na foru je naprosto nechutny a byt ja gm tak uz mas ban nejen tady, ale i ve hre.
Big Bud
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Big Bud »

nehlede za ne vsechny co cool mel bylo palceno jenom pixelma....:o)
Raziel
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raziel »

Edail píše:
Raziel píše:určitě by to nestálo tolik času
Co je pro tebe tolik času? Myslíš, že je lepší věnovat hodiny ... třeba 20 hodin tomu, aby se vrátilo 20ti hráčům 20 itemů a nebo věnovat 20 hodin práce tomu, aby se tohle už třeba nikdy neopakovalo? Nebo věnovat 20 hodin jiné činnosti na serveru která bude prospěšná všem a né 20ti hráčům, kteří podcenili bezpečnost?
tady máš moji odpověd kterou očividně přehlížíš:
Raziel píše:Jak se na to tak dívám, tak se vůbec stydím za to, že jsem krádež nahlásil. Protože nic jsem tím nedostal zpět, GM tím ztratí drahocenný čas, a zlodějíček se někde směje a kope si dalšího NB zlodějíčka/prudiče z dolu.
nicméně jsem tím co jsem napsal na začátku mého minulého postu narážel na Acarusův post kde popisoval že napsat si IDčka všech víceméně drahých itemů je za 5 minut, jako že když už se krádežema zabývá a věnuje tomu čas, proč nevezme pár lepších itemů které by mohl okradenému vrátit?
Já si totiž myslím, že tak jak se to řeší TED, je ztráta času. Přesně jak říkáš, GM můžou trávit určitě čas lepším způsobem než potrestat zloděje kterým smažou učty s postavama o které nestojí a zabanujou IP které nejsou jejich. Poškozeným stejně nepomůžou... [/b]
Odpovědět