Tak jakožto taky jeden poškozený bych se k tomu vyjádřil. Nemyslím si že by to nebyla uplně jen moje chyba.
Acarus píše:...protoze se mi jeste nestalo aby dotycnej mel alespon jedno id dane veci co mu zmizela, coz v pripade joka a scriptu je uplne mega moc velkej problem si udelat vlastni uid list.
...Ja osobne mam veskery veci v sekurce o co nechci prijit a ze jich neni malo a i v ty sekurce sem si vypsal idcka a trvalo mi to s jokem jarku asi 5 minut i s ulozenim do textaku.Fakt opravdovej problem.
Ano idečka mám, ale jen věcí které jsou cennější a ne každý spotřebák. Cennější věci mám v securce a v bance, takže mi to stejně není nic platné.
Jen nevím, co si pod tím představit, jako že si mám psát IDčko 500předmětů pro případ "co kdyby náhodou". 5 minut to určitě nebude... a navíc ... kdyby těch předmětů nebylo tolik tak bych je označil jako "nedůležité" nejspíš bych si ani nevšiml kdyby jich zmizelo 10 třeba... ale když zmizí všechny tak to je něco jiného že ?
určitě by to nestálo tolik času když jsi schopný zjistit si IDčka jak říkáš "spousty" předmětů ze securky tak oklikat v jednom pytlíku 40 itemů by podle toho tvého postupu taky nebyl problém ...
Sofia píše:No Alasseo, bohužel je to tak, že oni ty věci trashují, jsou to hráči co se nechtějí nějak obohatit, ale chtějí znechutit hru hráčům natolik, aby se položil shard. Je nám to všem opravdu líto a děláme maximum pro to, aby se ty krádeže již neopakovaly
A jestli se můžu zeptat. Povedlo se jim to ? Přijdou o nějaký učet, který jim je stejně ukradený (teda pokud je najdete kdo to udělal), IPčko není problém si změnit, popřípadě udělat celou akci z dynamické IP. Věci nevracíte, takže hru očividně všem poškozeným otrávili. A navíc ještě otrávili i GM kteří se tím vším musí zabývat.
Jak se na to tak dívám, tak se vůbec stydím za to, že jsem krádež nahlásil. Protože nic jsem tím nedostal zpět, GM tím ztratí drahocenný čas, a zlodějíček se někde směje a kope si dalšího NB zlodějíčka/prudiče z dolu.
Tímhle způsobem určitě tyhle hráče z DP nevyženete. Spíš povzbudíte, protože jim to vyšlo. Pokud se mnou kdokoliv z GM týmu nesouhlasí, tak at mi řekne důvod, proč celé to hledání viníků má nějaký smysl.
S vracením věcí, ono by potěšilo vrácení alespon něčeho a nemyslím že by někdo nadával že někomu jste vrátili něco víc nebo mín.
Taky nesouhlasím s tím, že by Nubíci požadovali vrácení veritu, protože nubík si těžko může dovolit platit nájem domku který stojí měsíčně více než ten verit. Navíc by ho měl nejspíš na sobě. Starším hráčům pro změnu nezáleží na hromadě +5 zbraní, jako spíš jen na tom nejlepším o co by přišli.