Despise
- Bereg Sunrise
- Elder Letter
- Kontaktovat uživatele:
-
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
Tak to bych chtěl vidět toho crafta.. Prostě jestli bude potřeba craft do D5 tak to akorát zmršíte. Už takhle se na to špatně schánějí lidi. (schopný lidi).Baltik píše:Tak zrovna Aracha craft hituje (=fizzuje) docela dobre kdyz jsme u tohoMrakoplas píše:10 - 15 -20 hodin v dngu s arachama za krafta - pokazde pri ceste do d5 ?
- Wilson
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
kdyz by mohl vykopat takovy +- 1 ore tak mozna jo (ale ted o to jestli to ma vubec kvuli tomu cenu zavadet), ale jestli cekas ze by mohl kopat 10 a vice ore tak to fakt nee ...Miki píše:Když už chcete toho crafta propašovat do toho Despu. Co takhle aby v Despu 5 byl malinkej důl. Kde by se dal vykopat adamantium. Mohl by to kopat jenom craft se (skládačkou , robou ).
-Mohl by to být takový bonus pro crafta.
Já myslel mít šanci tak na 3-6 ore kousků..Wilson píše:kdyz by mohl vykopat takovy +- 1 ore tak mozna jo (ale ted o to jestli to ma vubec kvuli tomu cenu zavadet), ale jestli cekas ze by mohl kopat 10 a vice ore tak to fakt nee ...Miki píše:Když už chcete toho crafta propašovat do toho Despu. Co takhle aby v Despu 5 byl malinkej důl. Kde by se dal vykopat adamantium. Mohl by to kopat jenom craft se (skládačkou , robou ).
-Mohl by to být takový bonus pro crafta.
- Lucky
- Lord Ancestral Grafoman
- Kontaktovat uživatele:
Jojo dul nekde stranou by byl fakt super ...
Udelal bych si crafta a sel bych si tam pokemp .. tejden, dva, mozna i tri a pak bych prodaval za drahej mamon, jen tak dal
------------------------------------------------------------------------E:----------
Timer by to castecne resil ale monstra ti vybandanuju, kdyz du desp 5 sem rpece TOP kraft ne ) Spis nez dul by byl asi tedy lepsi sutr alá horozit no ale coz. Dul ma taky neco do sebe ;p
Udelal bych si crafta a sel bych si tam pokemp .. tejden, dva, mozna i tri a pak bych prodaval za drahej mamon, jen tak dal

------------------------------------------------------------------------E:----------
Timer by to castecne resil ale monstra ti vybandanuju, kdyz du desp 5 sem rpece TOP kraft ne ) Spis nez dul by byl asi tedy lepsi sutr alá horozit no ale coz. Dul ma taky neco do sebe ;p
Naposledy upravil(a) Lucky dne 05.01.2010 23:09:04, celkem upraveno 1 x.
Kraft jako nutnost do despu ? dual nebo tam nikdo chodit nebude. Jestli verite v neco jineho = utopistit zijici v jinem nez v realnem svete
to proste nejde, desp je desp, nekazte to ..
kdyz uz by se nasel blazen co normalne despy chodi a byl ochoten jit za krafta, znova to stejne po tech 5+ hoinach, treba i 10 opravdu neudela, je mi lito, ze to byl schopnej napsat snad zase jenom Emp, do ktereho to musite hned pustit plnou parou znovu a znovu
ackoliv vim, ze to mysliste trebas dobre, jako spestreni nebo neco podobneho, je to maximalni hloupost
UO = hra = zábava .... desp - kraft = nejvetsi opruz skoro na odisntal ..
tak to vidim ja
to proste nejde, desp je desp, nekazte to ..
kdyz uz by se nasel blazen co normalne despy chodi a byl ochoten jit za krafta, znova to stejne po tech 5+ hoinach, treba i 10 opravdu neudela, je mi lito, ze to byl schopnej napsat snad zase jenom Emp, do ktereho to musite hned pustit plnou parou znovu a znovu

ackoliv vim, ze to mysliste trebas dobre, jako spestreni nebo neco podobneho, je to maximalni hloupost
UO = hra = zábava .... desp - kraft = nejvetsi opruz skoro na odisntal ..
tak to vidim ja

Jasne, mas pravdu. V zivote jsem za nej nebyl loglej a uz vubec nesel dung ci mlatil podtvory. Videl jsem to taky malokrat. Takze ciste teoreticky nemam vubec co mluvit, ale beru jen to jen z hracskeho hlediska, z toho co jsem tu za par let okoukal.Baltik píše:Ciste technicka: Sel jsi nekdy nekam delsi dobu za krafta? Pokud ano, snazil ses bojovat?Darlok píše: UO = hra = zábava .... desp - kraft = nejvetsi opruz skoro na odisntal ..
Ani nevim jestli ma sechny bojove skily, nebo jen mace na tech 30 nebo kolik. Ale sam si tu uz psal ( resim desp bo topic desp ) do walkingu se netrefite, ale do balrona i jo .. a ze da i dmg .. desp sam o sobe, je dung z vetsiny o haveti a neprijemnostech, urcite ne o rezani "1" balrona za 10 hodin .. a abych rek pravdu, moc bych nechtel videt to rubani balrona a ten dmg ..
nerikam, ze nezazijete za toho krafta zabavne situace, ale rikam, ze t ynegativni je tak 500x prevazi .. jak z pohledu kraft a, tak skupiny ..
tohle nerikam za sebe, ale spis pro vas, co rikate, ze to nebude take utrpeni ... ikdyz to absolutne nechapu, trebas vas to prvne i bavit bude .. ale podruhy ? podtreti ? a myslite, ze z tech 25-+(totalne placam) lidi co by sli tu petku zkusit, se najdou treba 4 co budou ochotni hrat krafta a treba se stridat ? ja tomu neverim a proto se snazim rict, ze je to proste kravinka

- Reginald
- Paper Elemental
- Kontaktovat uživatele:
no koukám že můj malej nápad rozpoutal zas pěknou debatu a někteří si pustili fantazii na uzdu,lidi klid byla to jen možnost,myslím si že nemusí bejt problém dat to kraftovi jen do meníčka a nechat ho v teple domova klíč ukraftit,nebo teda to NPC..ale nějaký hrocení s dolem na nakopání toho a toho a bůh ví jaký další fantazie a ve finále je pravda ta ze by to prostě omrzelo a dopadlo by to za tahání krafta v duchovi popřípadě na tom dualu takže ve finále zbytečný...
což teda si ale nemyslím o využití střepů
což teda si ale nemyslím o využití střepů

Cizí chyby máme na očích, svoje za zády.
NEJSEM REGIS!
NEJSEM REGIS!
strepy wipnout. nebo spise pozmenit... a klic do petky slozit z novejch ... jak bylo receno dvou...
bez casoveho omezeni... budme realiste, dojit dvojku a trojku neni zrovna nejlehci a este k tomu pridat petku ... vse za jeden vikend...
takova skupinka lidi co by u toho ten vikend vsichni sedeli na dp snad uz ani neni...
bez casoveho omezeni... budme realiste, dojit dvojku a trojku neni zrovna nejlehci a este k tomu pridat petku ... vse za jeden vikend...
takova skupinka lidi co by u toho ten vikend vsichni sedeli na dp snad uz ani neni...
Omlouvam se za svuj dobry humor...
Pod vlivem Mamonstva
Pod vlivem Mamonstva
- Morlith
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
balte 3 dni bude malo, sice luda co chodia despy dnes su blazni ktory toho su schopny, ale daco do toho vlezie, neni cas... tyzden , mozno dva by mi prislo rozumnejsie podla mna
kraft v dungu, kleroval som a mali sme aj kraftov, bohvieco to nebolo, bol tam proste navyse, drzal som ho, snazil sa ale tak nak nic moc
nie kazdheo bavi donekonecna misovat a 100hpciek hilit 2 minuty....
ps: aj ludia co chodli tie despy predtym boli rovnaky blazni :p (ale je fakt ze taka stvrtka je stale ta ista :p )
kraft v dungu, kleroval som a mali sme aj kraftov, bohvieco to nebolo, bol tam proste navyse, drzal som ho, snazil sa ale tak nak nic moc
nie kazdheo bavi donekonecna misovat a 100hpciek hilit 2 minuty....
ps: aj ludia co chodli tie despy predtym boli rovnaky blazni :p (ale je fakt ze taka stvrtka je stale ta ista :p )
snivaj dalej, no nepredstavuj si, ze sa vsetko splni