Necromancer

Odpovědět
Thao
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Re: Necromancer

Příspěvek od Thao »

Sikulka píše:
Thao píše:zahajuju verejne hlasovani o vylepsovani nekra sem proti ,rikam si cim driv to sem napisu tim lip :) nekr ani specializovat nejde a kdyz uz tak prosim aby byla moznost nechat si stareho takovy jaky je bez omezeni.
1. hadzat steny
2. sumit
3. povolavanie mrtvych

aha sikulko :p ale to je snad vyhrada nekra ne takze jeden nekr bude umet sumit druhej hazet steny a treti povolavat mrtvoly ? , pisu to asi hodne dopredu protoze nemam rad prekvapeni sem spokojenej s nekrem jak je ted a nechic se dockat toho ze kvuli vylepseni me omrzi.
:shock:
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Podle toho co se psalo driv, tak hlavni postavy ktery se meli "oslabovat", protoze byly moc silny byl Ranger a Nekr:) Ty "oslabeni" nebyly, jak vidis u Rangera, zase tak hrozny, proste se mu v jednom smeru ubralo, kde byl moc silnej, a pomocí tech specech se mu zase v urcitych dovednostech pridalo:) Takze nakones si stejne kazdej vybere, to co je mu u jeho postavy nejprednejsi a tu specku si zvoli:)
Thao
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thao »

Hajek II. píše:Podle toho co se psalo driv, tak hlavni postavy ktery se meli "oslabovat", protoze byly moc silny byl Ranger a Nekr:) Ty "oslabeni" nebyly, jak vidis u Rangera, zase tak hrozny, proste se mu v jednom smeru ubralo, kde byl moc silnej, a pomocí tech specech se mu zase v urcitych dovednostech pridalo:) Takze nakones si stejne kazdej vybere, to co je mu u jeho postavy nejprednejsi a tu specku si zvoli:)

nekr a ranger byli moc silny ? co dela nekra silnyho ? a co ranga ? jak muze bejt silny je to summoner tak ma hodne sumu , sila prisla s phoenixem , zalezi na cloveku jak to umi hrat kdyz mas par lidi co umej hrat za nekra dobre tak se to hned kvuli nim oslabi ? nebo ja nevim v grupe silnej neni je druhoradej kdyz je ve vyprave mag at si udelaj pvp nekra a pvm nechaj bejt , to co umi nekr ted mi obzvlaste silny proti ostatnim nepride navic se to neda srovnavat ... rang byl silnej :P mel dmg na dalku sumy klamaky mel toho zkratka nejvic , ja nevim bojim se o nej :p ted konecne kdyz je server v pohode bez lagu a jinejch hru ztezujicich okolnosti tak mi znicej moje povolani , aspon prestanu hrat :p
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Thao píše:
Hajek II. píše:Podle toho co se psalo driv, tak hlavni postavy ktery se meli "oslabovat", protoze byly moc silny byl Ranger a Nekr:) Ty "oslabeni" nebyly, jak vidis u Rangera, zase tak hrozny, proste se mu v jednom smeru ubralo, kde byl moc silnej, a pomocí tech specech se mu zase v urcitych dovednostech pridalo:) Takze nakones si stejne kazdej vybere, to co je mu u jeho postavy nejprednejsi a tu specku si zvoli:)

nekr a ranger byli moc silny ? co dela nekra silnyho ? a co ranga ? jak muze bejt silny je to summoner tak ma hodne sumu , sila prisla s phoenixem , zalezi na cloveku jak to umi hrat kdyz mas par lidi co umej hrat za nekra dobre tak se to hned kvuli nim oslabi ? nebo ja nevim v grupe silnej neni je druhoradej kdyz je ve vyprave mag at si udelaj pvp nekra a pvm nechaj bejt , to co umi nekr ted mi obzvlaste silny proti ostatnim nepride navic se to neda srovnavat ... rang byl silnej :P mel dmg na dalku sumy klamaky mel toho zkratka nejvic , ja nevim bojim se o nej :p ted konecne kdyz je server v pohode bez lagu a jinejch hru ztezujicich okolnosti tak mi znicej moje povolani , aspon prestanu hrat :p
keci pockaj si na zmenu potom sa uvidi
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

Thao píše:... aspon prestanu hrat :p
Ó Diskordie! :roll:
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Thao píše:

Silny sumy, hodne sumu, rychly slaby sumy, pog, zed, vds, jed, vetsi heal, zvedani mrtvol..nevim prijde mi docela silnej, s timhle si dokaze zkusenejsi hrac zabit a zasolovat dost veci:)
Thao
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thao »

a dal ????
Hajek II.
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hajek II. »

Thao píše:a dal ????
Nevim o co ti jde:)
Thao
Slime Flourisher
Slime Flourisher
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Thao »

Hajek II. píše:
promlouvam k bohum :p
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Thao píše:
Hajek II. píše:
promlouvam k bohum :p
spamuj inde
1) chcu obmedzit chary ktore boli prebostene
2)us sa to tu par krat spominalo ze planuju specializaciu pre kazde povolanie(casom)
3)nevies ani ako to vipadat bude a us nadavas (tym nehovorim ze sa to zhorsit nemoze pre dakoho)
Nagash
True frakce
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nagash »

Vendeta mi nebere potiony z kádě, nabije se, ale nic neveme. Je to tak správně?
Má sama o sobě poisnit ? U mě tomu tak není
Nagash, Zydar, Bloodthirster, Marlboro, Smoker, Asfix (Amonthia)
Kdo ovlada minulost, ovlada i budoucnost. J.Orwel (1984)
Wilson
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wilson »

Nagash píše:Má sama o sobě poisnit ? U mě tomu tak není
nemá
azachiel
Inkless
Inkless
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azachiel »

Osobně sem taky spokojenej s necrem tak jak je :) a byl podle mě oslabenej tím že vorti už neproráží ar :) ale pokuď mi nějaká specka dá kamenné stěny nebudu si stěžovat :D
Retromancer
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Retromancer »

azachiel píše:...pokuď mi nějaká specka dá kamenné stěny...
... tak ti nějakej mág dá přes hubu 8)
erunno
Pencil Master
Pencil Master

Příspěvek od erunno »

Retromancer píše:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Wlern
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wlern »

Retromancer píše:
JJ, WoSka by meli dostat warriori a crafti... vzdycky prijdou 2 lidi urcenych specek a warrior bude tahat kameny a craft stavet... :-D

Tyhle steny by nepadali a nedali se zrusit jinak nez vybuchem ( a je tu dalsi misto pro specku "Pyroman" ale dana stena se zmenila na IK Fire Stenu... Proto jeste Pyrotechnik... )

no a mate 4 specializace... :-D
Krví podepsán Wlern; Upír hledající světlo ve své duši
Wrast Werde - " Nenaučil jsem se bojovat, abych pobil své nepřátele, ale abych ochránil své blízké"
Wheliss - S úsměvem na tváři a životem na dlani
Goremoth
Orc Writer
Orc Writer

Příspěvek od Goremoth »

Zdarec,
chtel bych se zeptat GMs jestli se treba neplanuje udelat nejaky Quest na item, ktery by ortoval necrovi summy. Napr. necklack, ktery by se nasadil a ortnul by vsechny summy (napr. za cenu 1 summ - stejny pocet many jako u An Ort). Nebo za sebrani urcite karmy? Timer by mel treba jako RR na pouziti.

Priklad, kdy by se takovy item celkem hodil: jdu s nekrem solo nejaky dung a pred skokem do gaty potrebuji poortovat vsechny summy, kterych mam treba tech 10. Jde to udelat i kouzlem, jasne, jen by to trochu urychlilo. Nevim jestli by se takovy item nedal nejak zneuzivat, ale nenapadla me zadna takova situace.

Urcite za to nejak nebojuji, nebo si nestezuji, jen me to tak napadlo, ze by to mohlo najit uziti, neni moc zabava ortovat summy po jednom. Ale samozrejme necro se da hrat v pohode i bez toho. Bylo by to jen prijemne ulehceni.

Diky za odpoved, mějte se.
Protokoll
Book Snake
Book Snake
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Protokoll »

Goremoth píše:....
dělam to all kill.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

nechod dungy na solo ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

Item na ort vlastnich summu se tu resil, kdyz se zavedlo omezeni, a GM psali, ze nebude, protze by se to spatne scriptilo, aby to nebugovalo.. Ale byl by takovej item fajn :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Odpovědět