Hajek II. píše:Podle toho co se psalo driv, tak hlavni postavy ktery se meli "oslabovat", protoze byly moc silny byl Ranger a Nekr:) Ty "oslabeni" nebyly, jak vidis u Rangera, zase tak hrozny, proste se mu v jednom smeru ubralo, kde byl moc silnej, a pomocí tech specech se mu zase v urcitych dovednostech pridalo:) Takze nakones si stejne kazdej vybere, to co je mu u jeho postavy nejprednejsi a tu specku si zvoli:)
nekr a ranger byli moc silny ? co dela nekra silnyho ? a co ranga ? jak muze bejt silny je to summoner tak ma hodne sumu , sila prisla s phoenixem , zalezi na cloveku jak to umi hrat kdyz mas par lidi co umej hrat za nekra dobre tak se to hned kvuli nim oslabi ? nebo ja nevim v grupe silnej neni je druhoradej kdyz je ve vyprave mag at si udelaj pvp nekra a pvm nechaj bejt , to co umi nekr ted mi obzvlaste silny proti ostatnim nepride navic se to neda srovnavat ... rang byl silnej

mel dmg na dalku sumy klamaky mel toho zkratka nejvic , ja nevim bojim se o nej :p ted konecne kdyz je server v pohode bez lagu a jinejch hru ztezujicich okolnosti tak mi znicej moje povolani , aspon prestanu hrat :p