Vampire

Odpovědět
Ocroc

Re: Vampire

Příspěvek od Ocroc »

Kesemot píše:A bolo treba na kveste, ktory ma 1 hodinu timer dat 3hodinovy timer na gatu? Je tazke nastavit respawn na 45 min? Len sa pytam :D:D Aby ta teda dvorny saso nekritizoval :D
Děkujeme, tohle náš skutečně nenapadlo! Dát tam respawn timer nižší jak hodinu. To je tak chytré a prozíravé a určitě to v budoucnu někde využijeme!

Pro ostatní:
Je to nepříjemné, nicméně tohle dělají brány s některými starými vstupy na timer. Timer tam je hodinu, ale pokud v zóně s bránou nikdo není tak timery běží pomaleji a proto to s timerem hýbe. Pokud chcete rychleji na quest, budete must u brány na AFKovat/kempit a pak timer bude správně 1 hodina. Předělat by to samozřejmě šlo, ale není čas ani chuť.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Wizzy, takymito odpovedami robis clowna akurat sam zo seba :) Co mi v podstate nevadi, lebo mi to hra do karat. Kazdopadne mas pravdu, mohlo ta to napadnut. Minimalne ked uz robim xty kvest, napadne ma dat tam inu gatu, ktora pusti cloveka po hodine, a nema problem. Ale neboj, na zemi pred tronom je tu vela miesta, a kralovsky dvor ma vzdy otvorenu poziciu na sekundanta dvornemu sasovi :))))
A teraz z trochu ineho sudka ,,, Paci sa mi tvoje spojenie True Blood - Dark Paradise. Konkretne mam na mysli Lilith. Vynikajuci serial. Len pre zahnanie moznych buducich nedorozumeni - toto sa myslel vazne.
Imma keep it real with ya.
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shadowsong »

dude. plz stop. u just dont know...
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

If u insist on english, ''plz'' is code for internet douchebags. As well as half english - half slovak. Just sayin )
Casho (Scorp (Scorponok, Antagonist, La Muerte, Jack The Lad, Talnir, Percival, Saraqael, La Perra Loca, Annihilation))
Ocroc

Příspěvek od Ocroc »

Kesemot píše:Wizzy, takymito odpovedami robis clowna akurat sam zo seba :) Co mi v podstate nevadi, lebo mi to hra do karat. Kazdopadne mas pravdu, mohlo ta to napadnut. Minimalne ked uz robim xty kvest, napadne ma dat tam inu gatu, ktora pusti cloveka po hodine, a nema problem.
Pokud by byla dostupnější lepší brána, tak se tam samozřejmě dala. Mohlo tě napadnout, že by tam nikdo naschvál nedal bránu u které blbne timer. Bohužel někteří šašci nebaví jak by měli a pak se ztrácí chuť dělat cokoliv navíc pro ně.
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Pre mna to robit nemusis. Pisalo ti to tu x ludi. Ale bohuzial ked je tvoja odpoved typu: kempi tu branu 24/7, tak bohuzial no. Ocakavania som od teba takcitak nemal.
Sikulka
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sikulka »

Kesemot píše:Pre mna to robit nemusis. Pisalo ti to tu x ludi. Ale bohuzial ked je tvoja odpoved typu: kempi tu branu 24/7, tak bohuzial no. Ocakavania som od teba takcitak nemal.
nauc sa skriptovt a skus sa s tym pohrat
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Fakt ma udivuje, ako niektorí nadavaju na GM, ze su neschopny, lenivy, ... Tak to urobte vy, poslite im to a oni to nahraju a bude to fachat tak ako ma. Ale to by tí kritici museli vediet scriptit, vediet ako to vlastne funguje atd. a nie len na vsetko frflat aj na to, o com nemaju paru ako funguje. Ale oni to vzdy spravia lepsie. Uvedomujete si, ze tie GM to robia ZADARMO, NEZISTNE a vrámci svojho VOLNéHO čASU? Ak by nemuseli riešit tolko zbytočnosti a malichernosti mozno by mali chut aj cas nieco robit, co je podstatnejsie ... Ja ich obdivujem, ze na to maju chut a nervy ...

*nelobujem za to aby som bol GM (raz som bol GM a stacilo mi, nikdy viac)
áno, leziem GM do .... denne komunikujeme na icq, skype, tsku, transdimenzionalne i telepaticky. A so vsetkymi, i s tymi terajsimi, i minulymi i buducimi!
Kesemot
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kesemot »

Ked mas nieco na srdci, tak to povedz (napis) nahlas, a nie tymi tvojimi malinkymi necitatelnymi pismenkami.
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Chcem inak nahlasit velky "bug" u gangrela, alebo neviem ako by som to nazval

Sam mam gangrela a je to super postava ale co som zistil vcera, ze aku perfektnu abilitu ma gangrel ma jeho silou demotivovalo hrat vsetky ine povolania...
1. Gangrel zozere (co som ja skusal) plne hladny 11 krvavych band (jedna je tak 20-40 hp)
2. Kluc od rakvi vyhladovie vampa natolko ze zozere dalsich 6-7 band(vcera testovane)
3. Kluc sa da pouzit 8x (3x8 = 24 < 25), vcera som to testovne skusal 3x pouzit velky spanok - zozral som dokopy 29 bandov...
4. Takto si gangrel boostne cez 60 krvavych band na jednorazovku cca 1500 HP... to je neskutocne vela...
5. Salaty sa prerobili aby si zrat len po jednom... pretoze asi boli moc silne...
- Preto chcem poprosit GM team o zvazenie tejto ability a zrusit vyhladovavanie

Mihal píše:nie len na vsetko frflat aj na to, o com nemaju paru ako funguje. Ale oni to vzdy spravia lepsie. Uvedomujete si, ze tie GM to robia ZADARMO, NEZISTNE a vrámci svojho VOLNéHO čASU? Ak by nemuseli riešit tolko zbytočnosti a malichernosti mozno by mali chut aj cas nieco robit, co je podstatnejsie ...
Ja som chcel byt GM a plytvat casom na riesenie veci podobnych avsak nemam moznost :)
PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:Chcem inak nahlasit velky "bug" u gangrela, alebo neviem ako by som to nazval
Nazyva sa to nastavenie, je to dokonca napísane aj v novinkach a kedze to GMka tam písali, asi vedia ako to funguje ... A to ze mas postavu, ktora je tak strasne silna a hlasis ze je silna je nejaký omyl, slaba chvilka alebo potenciálna nadej, ze by si mohol byt ešte niekedy iný ako teraz?

Mihal píše:nie len na vsetko frflat aj na to, o com nemaju paru ako funguje. Ale oni to vzdy spravia lepsie. Uvedomujete si, ze tie GM to robia ZADARMO, NEZISTNE a vrámci svojho VOLNéHO čASU? Ak by nemuseli riešit tolko zbytočnosti a malichernosti mozno by mali chut aj cas nieco robit, co je podstatnejsie ...
Ja som chcel byt GM a plytvat casom na riesenie veci podobnych avsak nemam moznost :)
Za prve ma to neudivuje (chceš si dokazat, ze aspon niekde budes niekto ked vsade si nikto a mozno ziskas ake take uznanie). Za druhe verím, že nás taký trest nestihne. Btw. ked chces byt GM, vies scriptit, programovat, ...??? Alebo sa chces len prehanat v GM robe a citit sa velavazene popripade sa suportit a otravovat zivot inym?
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

Mihal píše:...
Ano bolo pisane v novinkach, ze vamp za nabitia v rakve vyhladovie...
Ale pride ti to v poriadku ked vamp behom chvile zozere 60 krvavych band a healne sa o 1500 hp? Rozhodne to nie je v poriadku.
Sam hram gangrela ale po tomto ma totalne prestanu ostatne chary bavit hrat lebo je to ako destroyer pred upravou zbrani do humanov ktory si da 15 salatov...

Mozno je chyba tam, ze by sa mal spanok pouzit len raz na vyhladovanie, v pripade ze by to dalo zjedenie o 6 krvavych band by to nebol ziadny katastroficky scenar.... ale takto sa healit 1500 hp za par sekund proste nie a nie a nie je o.k...
-Urcite sa na to nemyslelo a chce to tento bug opravit.

( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

[quote="Strigwyr"][/quote]
Ano bolo pisane v novinkach, ze vamp za nabitia v rakve vyhladovie...
Ale pride ti to v poriadku ked vamp behom chvile zozere 60 krvavych band a healne sa o 1500 hp? Rozhodne to nie je v poriadku.
Sam hram gangrela ale po tomto ma totalne prestanu ostatne chary bavit hrat lebo je to ako destroyer pred upravou zbrani do humanov ktory si da 15 salatov...

Mozno je chyba tam, ze by sa mal spanok pouzit len raz na vyhladovanie, v pripade ze by to dalo zjedenie o 6 krvavych band by to nebol ziadny katastroficky scenar.... ale takto sa healit 1500 hp za par sekund proste nie a nie a nie je o.k...
-Urcite sa na to nemyslelo a chce to tento bug opravit.[/quote

Napis si do slovnika slovo BUG a potom ho pouzivaj az budes vediet co znamena :)
Beries pripad, ze si uplne vyhladovany a mas uplne nabite body z rakvy ... a na to potrebujes 2 dni byt v nej ...
Mne sa podarilo zjest za cca 30 minut 3 salaty ...
Tie nabitia sa pouzivaju aj na nieco ine ...
Nevadi mi, ze sa to zmeni, ja za dung zjem tak 3 bandy ...
Mephist
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mephist »

PK z toho budou docela nestastny, kdyz budou muset pojizdet vampa co se jim bude porad vyzirat krvavejma bandama :)
Mephist|Phenom|Hammer Maiden|Fanatik|Sin|Ryla|Carokrasna|Amanita|Anicka

True victory is victory over oneself.
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

v pohode. poisnut parnut a vysavat :p
how to play gangrel:
...
???
profit
Acarus

Příspěvek od Acarus »

Mephist píše:PK z toho budou docela nestastny, kdyz budou muset pojizdet vampa co se jim bude porad vyzirat krvavejma bandama :)
Jsem take nestastny, kdyz se mi muj cil hejbe a nestoji mi pod bardou :(
Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Acarus píše:
Mephist píše:PK z toho budou docela nestastny, kdyz budou muset pojizdet vampa co se jim bude porad vyzirat krvavejma bandama :)
Jsem take nestastny, kdyz se mi muj cil hejbe a nestoji mi pod bardou :(
Mate byt slusny! Akonahle uvidite pk na obrazovke alebo ho tracknete, mate si equip dat do bednicky (ak ho nemate takvybrat z banky) prist za PK, pozdravit odovzdat mu equip a podakovat, ze ste mu ho mohli dat ... Ak by aj chcelo, tak mu dovolit vaz vyRKckovat popripade aj z HKckovat, takze majte v banke aspon 10 mustangov ... :)
Shadowsong
Death Litographer
Death Litographer
Kontaktovat uživatele:

Gangrel po kopnuti horizitu v stone nemoze skrabkou rezat tela. Hlaska este nemozes kopat horizit. Ak to nieje moc prace, dalo by sa to opravit?
how to play gangrel:
...
???
profit
Strigwyr
Dark Elegizer
Dark Elegizer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Strigwyr »

planuje sa gangrelovi zrusit zozieranie bandov navyse cez klicek od rakve? [vyhladovavanie](ked uz je to TOP DPS aj survival char, tak si myslim ze rozhodne nepotrebuje 1500 hp boost cez klicek a krvave bandy...)

A ako je to s novou imunkou?(Bude stara varianta v shame port a 2x god?) Pokial ma byt drticka na horizity ako novy Q na imunku, tak to by ma zaujimalo ako to maju prejst priemerny hraci (a bez imunky sa neda ist ani klan quest), ked tam uz teraz kopec aj skill hracov nechalo equipy za specializovanych vampov...

Mihal
Paper Elemental
Paper Elemental
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mihal »

Strigwyr píše:planuje sa gangrelovi zrusit zozieranie bandov navyse cez klicek od rakve? [vyhladovavanie](ked uz je to TOP DPS aj survival char, tak si myslim ze rozhodne nepotrebuje 1500 hp boost cez klicek a krvave bandy...)

A ako je to s novou imunkou?(Bude stara varianta v shame port a 2x god?) Pokial ma byt drticka na horizity ako novy Q na imunku, tak to by ma zaujimalo ako to maju prejst priemerny hraci (a bez imunky sa neda ist ani klan quest), ked tam uz teraz kopec aj skill hracov nechalo equipy za specializovanych vampov...
Skus si to precitat znova, znova a znova a potom to mozno pochopis ... ak nie, dokaze sa fakt, ze nedisponujes tak nadpriemernym IQ ako si myslis.
Odpovědět