navrhy na zlepseni pvp

Než se zeptáte, tak si pročtěte FAQ, zda nebyl váš dotaz již zodpovězen
Odpovědět
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Duffy píše:A když půjdu za warra v blood helma, krk, rukavice nohy, s +5 halou a pvp věcma v báglu, tak nejsem dobrej warr? Já nevim, vy tu pořád mluvíte o tom, že dobrej warr, dobrej prsk...to jako když na sebe obleču ten equip, tak jsem dobrej, jo?
ty ani s tim dobrym eq :P
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

Duffy, ne. Prostě dobrej war je ten, kterej se nechá 10x protáhnout top dungem a veme si +25 plejty a 7 zbraní, ze kterejch stejně používá dvě, vypije za dung tři gska a první arach ho sundá jednim masskem, bo má resisty 0,5. Si kua uvědom, vo čem to jako je bratře. No hlavní je prostě na sobě mít to topko, nechat se celá výprava v 10*5 místnosti pojet 4 prskama v resrobách a pak psát o tom, jak je kurňa chlapci to DP vážně voe nehratelný. A to i když seš ten sakratop, prostě není šance kejmo.

Mi to tady připomíná jednoho nejmenovanýho vampa, kterýho při 1v1 málem vyjel war ve veritku s +5 katanou. Ten vamp z toho vyváz jedině z toho důvodu, bo war nedostal regy na šipku ;P

Prostě je si třeba uvědomit bratři, že někdy bejt jen top jednoduše nestačí. Někdy to skutečně chce prostě umět i hrát. Nedá se nic dělat ..

.. i když možná dá - až se udělá půl dungů antipk, tak konečně budou mít možnost i top hráči trochu hrát. No jasně.
Nexios
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Hunter píše:Duffy, ne. Prostě dobrej war je ten, kterej se nechá 10x protáhnout top dungem a veme si +25 plejty a 7 zbraní, ze kterejch stejně používá dvě, vypije za dung tři gska a první arach ho sundá jednim masskem, bo má resisty 0,5. Si kua uvědom, vo čem to jako je bratře. No hlavní je prostě na sobě mít to topko, nechat se celá výprava v 10*5 místnosti pojet 4 prskama v resrobách a pak psát o tom, jak je kurňa chlapci to DP vážně voe nehratelný. A to i když seš ten sakratop, prostě není šance kejmo.

Mi to tady připomíná jednoho nejmenovanýho vampa, kterýho při 1v1 málem vyjel war ve veritku s +5 katanou. Ten vamp z toho vyváz jedině z toho důvodu, bo war nedostal regy na šipku ;P

Prostě je si třeba uvědomit bratři, že někdy bejt jen top jednoduše nestačí. Někdy to skutečně chce prostě umět i hrát. Nedá se nic dělat ..

.. i když možná dá - až se udělá půl dungů antipk, tak konečně budou mít možnost i top hráči trochu hrát. No jasně.
tak se ukaz ty top hraci logni s mamonstvem a najdete nas nekde a ukaz jak se to ma valet :P
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Duffy
Moucha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duffy »

King píše:
Duffy píše:A když půjdu za warra v blood helma, krk, rukavice nohy, s +5 halou a pvp věcma v báglu, tak nejsem dobrej warr? Já nevim, vy tu pořád mluvíte o tom, že dobrej warr, dobrej prsk...to jako když na sebe obleču ten equip, tak jsem dobrej, jo?
ty ani s tim dobrym eq :P
No, mě třeba v dungu PK nesjížděli. Chodíval jsem často a potkal jsem jich pár za ty roky.
podpis
Hunter
thug
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hunter »

King píše:tak se ukaz ty top hraci logni s mamonstvem a najdete nas nekde a ukaz jak se to ma valet :P
My jsme se ukázali, když jsme hráli. Já jsem (byl) spokojen. A podle reakcí i ti, které jsme pojeli ;P

Jinak k topiku teda - jednou si to přečtu celý, ale teď nějak fakt nemám na 13 stránek spamu čas.
Nexios
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Hunter píše:jsme se ukázali, když jsme hráli. Já jsem (byl) spokojen. A podle reakcí i ti, které jsme pojeli ;P

me se to dycky vyhne :(

edit: ale to je naschval urcite protoze ja bych pak moc brecel a dp forum by to neuneslo :
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Baltik píše:
Inkvizitor Dan píše: A nevidim zadnej duvod proc bych tam nemel pocitat poklady. To je snad soucast dungu jako vsechno ostatni.
Malinko doplnim, zaklad statistiky aneb jak se to s temi poklady ma.

Mame dejme tomu Shame, dejme tomu (cisla pro ilustraci) se jde 2x denne 250 dni v roce (takze 500x), v lootu padnou 2 draty, jinak za cestu padne dejme tomu 200k lootu.
Pokladu se za tu dobu vybere 50, z toho jednou drat, vetsinou v cene 500k, 10x s topkama za 2M.
Fizz dratu je 50%, cena stringu 10M -> 1 drat ma statisticky ceny 5M

Takze celkovy zisk je 500*200k + 2*5M + 5M +50*500k + 10*2M = 160M
a konecne prumerny zisk na vypravu je 155M/500 = 320k

I kdyz padly nejake draty, obcas topka apod.
Ok malicko ti doplnim aj ja statistiku.Shame sa ide no dajme tomu raz za den tzn 365x do roka.Zrovna shame maju PK asi tak radi ako krtko beton no takze sa pojazdi za ten rok 7,8x(aj to som asi vela povedal).Takze to mame 8:365 co je vlastne aj 1:45,625 takze celkovo pojazdenych shamov je presne 2,19178%.Takze ak vravis ze priemerny zarobok je 320k a priemerna vybava blue no nech ma zozeru je 5M.Takze zo 100 vyprav v Shame sa modrakmi vynesie priblizne 97.8(%)x320k = 31296k = 31 296 000gp.PK si odnesu 2,1918(%)x5M=10959k = 10 959 000gp.Takze statisticky vyprava ktora pojde 100x shame je aj s pojazdami furt o 21.2M v + ( +- ) a statisticky priemerny loot zo vsetkych modrakmi iducich shamov je (31 296 000/10959 000 = 2,855) je 320k / 2,855 = a to je krasnych 112084 gp na "pojazd vypravu"
Mrakoplas
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrakoplas »

Nycte píše:.PK si odnesu 2,1918(%)x5M=10959k = 10 959 000gp[/b]
sakra pekny za 8 pojezdu, nemyslis?:p
sakra hodne vuci blue co chodi 365 dni v roce shame:)
Omlouvam se za svuj dobry humor...

Pod vlivem Mamonstva
Nycte
Paper Elemental
Paper Elemental

Příspěvek od Nycte »

Mrakoplas píše:
Nycte píše:.PK si odnesu 2,1918(%)x5M=10959k = 10 959 000gp[/b]
sakra pekny za 8 pojezdu, nemyslis?:p
sakra hodne vuci blue co chodi 365 dni v roce shame:)
Sakra pekny ze ocividne vies co je statistika :) a este by bolo sakra pekny keby si si docital aj to dole :p
King píše:jedno protebe Nycte chces vic ? pojizdej casteji treba to shame :P
:D toto je asi taka rada ako keby ja poviem blue " chcete viac? Tak sa naucte branit a neumierajte :p ", ale inak viac ani nechcem :p (tj akoze odpoved na tu otazku )
EDIT :
King píše:edit:

Pvp=frakce, cove,
mamon= dungy, harv

a nemusite pojizdet dungy :P
:) ty si uz asi hodne dlho nevidel frakciu ani si nebol cove.Ale ak ma raz naucis ako im lootit nasuportene zbrane a veci ktore ani lotnut nejdu a ak ma naucis ako vyzit z hracov co nosia po 20 regov a 2 tmr tak do dungu uz ani nepachnem
Naposledy upravil(a) Nycte dne 05.05.2009 16:35:20, celkem upraveno 3 x.
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

jedno protebe Nycte chces vic ? pojizdej casteji treba to shame :P

edit:

Pvp=frakce, cove,
mamon= dungy, harv

a nemusite pojizdet dungy :P
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Inkvizitor Dan »

Baltik píše:
Inkvizitor Dan píše: A nevidim zadnej duvod proc bych tam nemel pocitat poklady. To je snad soucast dungu jako vsechno ostatni.
Malinko doplnim, zaklad statistiky aneb jak se to s temi poklady ma.

Mame dejme tomu Shame, dejme tomu (cisla pro ilustraci) se jde 2x denne 250 dni v roce (takze 500x), v lootu padnou 2 draty, jinak za cestu padne dejme tomu 200k lootu.
Pokladu se za tu dobu vybere 50, z toho jednou drat, vetsinou v cene 500k, 10x s topkama za 2M.
Fizz dratu je 50%, cena stringu 10M -> 1 drat ma statisticky ceny 5M

Takze celkovy zisk je 500*200k + 2*5M + 5M +50*500k + 10*2M = 160M
a konecne prumerny zisk na vypravu je 155M/500 = 320k

I kdyz padly nejake draty, obcas topka apod.
Abych to doplnil, ja se na nakej drat z shame tady vubec neodvolaval, nybrz na to, ze zrovna z tohohle dungu nevynest zadny sutraky, +9ku, +25 cast nebo archmagi je vylozene smula i bez pokladu. Cele to byla reakce na nektere osoby, ktere si evidentne nevidi ani trochu do huby a lzou tady ze v middle dungach nepadaj +9ky a equipy v kterejch se to chodi, coz je holej nesmysl.
A i kdyby ty tvoje cisla zde byli podle pravdy tak stale je to nejak moc na to, ze vylehovost je odhadem tak 1/80 vyprav? A pojezdenost od pk tak 1/200 vyprav? To vam fakt prijde v poradku tohle?
professional mindfucker
Kdo ze sebe ucini zvire, zbavi se bolesti clovecenstvi. - Dr. Johnson

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

co se ti na tom nezda ? je tady nekde napsane Farmeni dungaru vitano ? nebo neco podobneho ?
Raynor
Undead Scriber
Undead Scriber
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Raynor »

Tak co ten stoun na smazani killu?)
Správce charity válečníků
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

King píše:co se ti na tom nezda ? je tady nekde napsane Farmeni dungaru vitano ? nebo neco podobneho ?
No chapu, ze kdyz jdes ve svym mighty minotauru wrong a pribehne jedno pk tak si te pofarmi a jde spokojene domu, ale ne kazdyho je tak snadny pojezdit.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Baltik
Dark Paradise GM
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baltik »

Inkvizitor Dan píše: A i kdyby ty tvoje cisla zde byli podle pravdy tak stale je to nejak moc na to, ze vylehovost je odhadem tak 1/80 vyprav?
To je hodne malo, chtelo by to nejake vylepseni aby se umiralo vic.
A pojezdenost od pk tak 1/200 vyprav? To vam fakt prijde v poradku tohle?
Tomu se mi fakt nechce verit, jeste ze mam za poslednich 6 let v logu vsechny killy vcetne pozice, asi si pohraju s sql
srbqf
King
Pencil Master
Pencil Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od King »

Inkvizitor Dan píše:
King píše:co se ti na tom nezda ? je tady nekde napsane Farmeni dungaru vitano ? nebo neco podobneho ?
No chapu, ze kdyz jdes ve svym mighty minotauru wrong a pribehne jedno pk tak si te pofarmi a jde spokojene domu, ale ne kazdyho je tak snadny pojezdit.
ja ale nemluvim osobe protoze ja chodim s lidma (za na Bernse) se kteryma vim ze se pekackum ubranim a ze jich ted nebeha tolik ze by prome byli hrozbou proto si ten mighty minotaur dovolim vzit vsude
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

No to ten pomer pojezdenejch vyprav jsem mozna trocha prehnal, vychazim z vlastni zkusenosti, ze shame jsem za posledni 2 roky byl asi nejvickrat, pkacka jsem tam potkal jednou a beru v uvahu to, ze pokud vyprava dava pozor (trackuje*) tak je v celym dungu jedno jediny misto kde ty pkacka maj sanci se k nim dostat a taky beru v uvahu, ze shame se pojizdi ve vic lidech, ktery nejsou vzdy po ruce, kdyz je tam vyprava ( mnohdy se to totiz chodi i v 8mi lidech aby to bylo rychle)

* Samozrejme, ze cela kalkulace vychazi z predpokladu, ze vyprava je schopna udelat pro svoji bezpecnost alespon minimum. V pripade, ze nekdo neni schopen ani tohoto, tak potom pojezditelnost vypravy rapidne stoupa nahoru a statistika zacne ukazovat nesmyslnej udaj, bez jakykoli uzitecnosti pro nasledny vyhodnoceni.
Osobne si vsimam toho, ze podobne taktiky jak se vyhnout pkackum zpravidla vyuzivaji lidi, co hrali za dob 40ti pk online a naucili se tomu branit. Mladsi hraci, co jsou zvykli na safe zonu vsude tyhle instinkty vypestovany nemaj a doplacej na to a pak je tu vzdycky brekot. Schvalne bych tu treba na 2 mesice nechal nastaveni co bylo 4 roky zpatky a za 2 mesice bych to vratil vsechno krome O/CH run. Zajimalo by me kolik by tech vyprav ty pkacka potom sjeli, kdyz by najednou mel kazdej modrak v baglu recall runu a prsty na tracking makru.
A pokud by to nahodou zapusobilo na zbabele jedince tak, ze by do toho dungu radsi nesli, tak by to taky serveru nijak neuskodilo.
Naposledy upravil(a) Inkvizitor Dan dne 05.05.2009 18:27:24, celkem upraveno 2 x.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Eliska píše:Nechápu Dane, proč me tu napadáš, že si nevidím do huby a lžu( i když jsi to neřekl přímo, jde jasně vidět na koho tím míříš). Nikde netvrdím, že ve středních dungách nepadají takovýhle věci ani netvrdím, že ze shame takový věci nevytáhneš. Pouze jsem poukazoval na to, že i v některých případech se může stát, že z takových dungeonu vytáhneš pár gpček a nějakou bižuterku.
Ano mam i takovou fotku z shame, ale ten dung jsem byl opravdu hodnekrat a tohle se mi tam stalo jednou , ze bych si rekl, ze se to za ten cas nevyplatilo. A tak je to vesmes se vsema dungama, kdyz si vezmes cas co potrebuje zkusenej hrac na projiti vs zisk a riziko vylehu tak je to neprimereny skoro vzdycky.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Ardent
Elder Letter
Elder Letter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ardent »

Nevím co příspěvky výše mají společného s pvp, ale dungů ze kerých jsem nic nevytáhle jsme nachodila opravdu hodně a to především z těch středních (trvalo tři roky než jsem se mrkla do despu). Pro hráče co chodí pouze tyhle dungy ten zisk tak extrémní není.
Noobikem navždy :)
Inkvizitor Dan
Lord Ancestral Grafoman
Lord Ancestral Grafoman
Kontaktovat uživatele:

Ja s tim proste nemuzu souhlasit.... Mas taky 2 druhy dungu. Mas dungy jako je Cyclops dung a Drow city, ktery jsou o pokladech a kdyz neni tak z toho mas vcelku nic,ale ty dungy jsou cca na hodinu a mas tam rewardu, ktera ti dycky zaplati spolecne s GP aspon spotrebak a pak mas dungy jako je Shame, Destard 1+2, Ankh 2, ktery jsou o dropu z mobu a je opravdu smula kdyz ti nepadne vubec nic. A kdyz tam nahodou potkas poklad tak mas mamon, ze se to da rovnat s Despem. Taky se zamysli, jak snadno se tyhle dungy, kde bez pokladu moc nevydelas pojizdej.
Jedinou vyjjimku bych bral FDD, to je jedinej dung, kde je ten lot tak mizernej, ze to odpovida narocnosti.
professional mindfucker

Inkvizitor - Arcikacir
Saurus - Hated recruit
Odpovědět