Vampire
Re: Vampire
Nevím co furt máte s těma svitkama když se udělala specka gangrela tak tam bylo jasně napsaný co ztratil za kouzla a to že svitky šli to byla jen lenost gm to upravit a dokonce kdyby jste se zeptali jakéhokoliv gm tak vám řekne že ví o tom že ze svitků jde čarovat i když by to jít nemělo ale zatím to není jen opravené nějak takto mi to bylo i řečeno když hned po zavedení specek sem se na tohle ptal.
Ten deboost teď co vymysleli naprostá kravina nemám k tomu slov.
A co se týče top morfu tak souhlasím s morfíkem teď se aspoň naskytla možnost jak tento morf oživit a udělat z něj opravdu top
Ten deboost teď co vymysleli naprostá kravina nemám k tomu slov.
A co se týče top morfu tak souhlasím s morfíkem teď se aspoň naskytla možnost jak tento morf oživit a udělat z něj opravdu top
Top morf se bude upravovat.
Soucasny styl shazovani statu je udelan takhle proto, aby jste si uvedomili ze zarovnavani statu nehlida vicemene nikdo a byt to na autojail, jak tu nekteri navrhovali, v jailu se nehnete. Proto je kontrola udelana s "velikou" rezervou, aby vas to trklo ze si to musite hlidat poradne. Bude jeste lehce upravena az se bude hrabat do Top morfu.
Soucasny styl shazovani statu je udelan takhle proto, aby jste si uvedomili ze zarovnavani statu nehlida vicemene nikdo a byt to na autojail, jak tu nekteri navrhovali, v jailu se nehnete. Proto je kontrola udelana s "velikou" rezervou, aby vas to trklo ze si to musite hlidat poradne. Bude jeste lehce upravena az se bude hrabat do Top morfu.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
nejaka napoveda ke stone impovi ... selskym rozumem jsem nepochodil ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Kesemot: dlouho jsem přemýšlel, zda reagovat, protože si opět najdeš něco proti sobě. O tom, že jsi něco takového napsal nepadlo ani slovo, jednalo se obecně o frázi pro všechny, tak prosím trochu kroť svojí vztahovačnost a pořádně čti;)Kesemot píše:Kde som prosim ta napisal ze je inteligencne slabsi?IuS píše:To s tím navýšením dmg byla trochu ironie:) ale nevadí... jde mi spíš o vrácení věcí, tak jak byly... KDyž už je možné mít zapnutý tento trestající skript, tak nebude problém mít zapnutý skript, který to bude opravovat na těch 10...
Co se týká Gimliho - uvědomte si, že ne každé hrubkování se týká toho, že je člověk inteligenčně slabší, ale může se jednat primárně o poruchu daného psaní... takže prosím neurážejte...
Díky, TOP morf momentálně postrádá smysl a rozhodně nemá cenu vyměňovat topko za krystal, který tu cenu rozhodně nevyrovná... Nejsem mamonář, klidně si krystal koupím, ale pokud to pro mě nebude lákavé hrát, tak si vystačím se stone gangrelem...Ocroc píše:Top morf se bude upravovat.
Deacon Frost píše: Myslím si, že:
- by neměl být manový požadavek na světlo kádi
- by gangrel měl mít paralyze, paralyzefield, teleport
- by neměl být skript, co šikanuje hráče kvuli statům
- by měl fungovat cunning na Gangrela
- by Brujah neměl šlapat pasti
Co s tím uděláte?
Kód: Vybrat vše
- Gangrel - zvýšen počet nabití krystalu z top části
- Gangrel - přidán posmrtný morph (Elder TOP), při morphnutí v této posmrtné přeměně stojí opětovná změna krystalem pouze 1 nabití
- Gangrel - oslaben trest za překročení povolené úrovně statů
- Kad s Nightsight potiony - cena 4 many za vyčarování světla se uplatňuje pouze pokud má postava více jak 10 int
Cunning by měl fungovat, pokud nebyl ještě resync tak po příštím s tím bude kontrola počítat.
Brujah má teleport, proto mu bude i nadále vyšlapávání pastí zachováno.
WD40 a silný úderKing píše:nejaka napoveda ke stone impovi ... selskym rozumem jsem nepochodil ...
Napověda ke stone impovi není potřeba, jde nato nějakým způsobem dojít.
Chtěl bych se ale zeptat,jestli by nebylo možné nějak změnit "drakulu" aby to mohl dát sám vampír,jelikož je to vampír quest.Jak je ten quest udělán nejde to udělat na 1-2 pokusy.A hráči bez "skupin" jiných hráču se tam tím pádem ani nepodívaj,díky té vstupence.
Chtěl bych se ale zeptat,jestli by nebylo možné nějak změnit "drakulu" aby to mohl dát sám vampír,jelikož je to vampír quest.Jak je ten quest udělán nejde to udělat na 1-2 pokusy.A hráči bez "skupin" jiných hráču se tam tím pádem ani nepodívaj,díky té vstupence.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ano prosim. bolo by fajn keby stone imp mohol byt o individualnych schopnostiach upira, nie o tom ze musim mat grupu kt mi umozni to chodit stale dokola az kym to raz nejak snad dam.Smoce píše:Napověda ke stone impovi není potřeba, jde nato nějakým způsobem dojít.
how to play gangrel:
bind greater blood to every key on keyboard
roll your face over the keyboard
...
???
profit
...
???
profit
Nie, nezomrel som skoroOcroc píše:WD40 a silný úderKing píše:nejaka napoveda ke stone impovi ... selskym rozumem jsem nepochodil ...

inak to tak asi ma byt, som si isty ze to bude moc OP tak nech to pekne trva kym na to dakto dojde... a samozrejme ked to jeden clovek dojde tak to bude retazova reakcia a o par dni to bude mat dalsich 20 ludi tj jasne...
by si taky Q mozno zasluzil iba 1 hrac, kto vie

PVP - http://www.fire.websnadno.cz
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
PVM - http://www.egolego.weblahko.sk
( Firestorm / Icestorm / Cherry Kisska /// Strigwyr / Agrael / Ego / Nelly Wayne / Raid Trooper )
Mě se to tak jak to je libí aby si to ten upír zasloužil a stone imp má být za odměnu pro zkušené hráče a zkušený hráč si myslím že si tu skupinku co mu pomůže snadno najde jinak to WD40 a silný úder
velmi zábavné 

- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
co se ted stane kdyz prekrocim povoleny soucet statu ? nerad bych to skousel ...
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ale ked bude trest dost nizky tak to skusat budes?King píše:co se ted stane kdyz prekrocim povoleny soucet statu ? nerad bych to skousel ...

how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
Kdyz uz tu tak resime vampira opravte konecne
•Zvýšen wrestling + tactics v stone morfech na 125.0
protoze od zacatku co sem si udelal gangrela tak mam ve stone morfu jen 120 wrest a taktiku
este by to chtelo proesit lopatu, je tu uz dost nonhuman tvoru jako vampove, medvedi, coklove, krysy, basteti a vsichni nemuzou v morfu vykopat mapu coz je spatne
•Zvýšen wrestling + tactics v stone morfech na 125.0
protoze od zacatku co sem si udelal gangrela tak mam ve stone morfu jen 120 wrest a taktiku
este by to chtelo proesit lopatu, je tu uz dost nonhuman tvoru jako vampove, medvedi, coklove, krysy, basteti a vsichni nemuzou v morfu vykopat mapu coz je spatne
Co je na tom špatně? Všechny chary co jsi vyjmenoval mají svoji human formu (krom basteta, ww, krysy - ti to musí oželet), tak to mužou vykopat v ní.
je to stejne jako by si rekl chces otevrit dvere (za pomoci klice) remorfni si, nevim ze by DP byl RP shard a prijde mi to jako nesmysl driv takove omezeni nebylo lidi si trenovali skilly na kopani a ted jim sou knicemu, to morfnuti neco stoji jak vampa tak medveda kterej to ma este omezeny tim ze ma omezenej pocet ryb ktery sezere
ono kdyby morfnuti stalo 1-2 nabiti krve a horizit mel 40 nabiti tak nereknu ani popel, nebo kdyby aspon remorf vracel vsechny nabiti krve a horizitu
ono kdyby morfnuti stalo 1-2 nabiti krve a horizit mel 40 nabiti tak nereknu ani popel, nebo kdyby aspon remorf vracel vsechny nabiti krve a horizitu
- Shadowsong
- Death Litographer
- Kontaktovat uživatele:
ja som si trenoval vampa a skilly a tak a to akoze v morfe nemozem miesat a nosit armor a zbrane?! akoze mohli by ste s tym nieco urobit pretoze ja som si to trenoval tak teraz chcem mat vsetko naraz a hned, jasne? a ked to spravite tak ja si ptm najdem este nieco dalsie co fakt chcem a mrte ze moc potrebujem a budem vam to hadzat do ksichtu, ju?

how to play gangrel:
...
???
profit
...
???
profit
delas ze sebe opravdove decko songu, todle bylo normalne driv funkcni pak se to zmenilo na lopatu dalo se kopat taky a ted nejde takze tak
menit veci co driv x let funogavli a ted nejdou nechci to co driv neslo
Re: Re: Vampire
Morfik píše:delas ze sebe opravdove decko songu, todle bylo normalne driv funkcni pak se to zmenilo na lopatu dalo se kopat taky a ted nejde takze tak

Kdyz pouziju po smrti v top morfu krystal s 1 nabitim tak to napise ze ma krystal malo chargu, ale kdyz pouziju krystal s 6ti tak to funguje normalne a zustane mi 5.
Porad lepsi jak vykrast celou guildy plus barak, kdyz ti nekdo sveri acc na hlidani....Morfik píše:delas ze sebe opravdove decko songu, todle bylo normalne driv funkcni pak se to zmenilo na lopatu dalo se kopat taky a ted nejde takze tak