Vampire
Re: Vampire
V jednoduchosti je síla.
To, ze postavy prijdou o kouzla, tak pouze hru stizi a unudi, lidi nehrajou proto, aby v dungu mlatili a 1 mag si tam delal ostatni, to rovnou muzou npc ne-byt imuni a nezravy a mag si vse solovat.
Vampiri jako samo o sobe by spravne meli mit vyhody v bitve a s, nekteryma monstrama, takze na nemrtve by meli mit vetsi DMG nebo aspon na vampiry, hellbeast a další vybrané jednotlivé monstra..A na jiné monstra treba o hodne slabsi...
To, ze postavy prijdou o kouzla, tak pouze hru stizi a unudi, lidi nehrajou proto, aby v dungu mlatili a 1 mag si tam delal ostatni, to rovnou muzou npc ne-byt imuni a nezravy a mag si vse solovat.
Vampiri jako samo o sobe by spravne meli mit vyhody v bitve a s, nekteryma monstrama, takze na nemrtve by meli mit vetsi DMG nebo aspon na vampiry, hellbeast a další vybrané jednotlivé monstra..A na jiné monstra treba o hodne slabsi...
co se tyce svetla = holej nesmysl, vampir jde vetsinu dungu s cursem takze bez many pokud za sebou nema klerika nebo paladina kterej ho bude boostit pripadne mag/negr ortit, takze to dopadne tak ze budes sice sebou taht kad ale svetlo zni pouzijes jenom ojedinele v dungu kdyz zrovna nebudes schozenej a nebudes muset pit jinej napoj aby si vypil manaref ... k tomu neni co dodat
a co se tyce nejakeho automatickeho opravovani statu tak by urcite slo nastavit ze se staty automaticky opravi pri pruchodu rewardou a nebo za to dat prisny tresty kdyz si to mimo dung neopravis ale zase oslabovat jednotliva povolani je nesmysl,
jednou byly vytvoreny specialni odvetvi daneho povolani dost dlouho dobu se stim hralo, uz tam se pro jednotlive odvetvi dost predelali a nejakej extra preboost to neni jelikoz si sam vamp nemuze nahodit inteligenci takze vic many proste nema jedine kdyz ma za prdeli klerika a v tu chvili kdyz je tam klerik tak neni potreba aby vamp hazel PF blady a paru protoze to udela kler bez fizu, a co se tyce ressu tak bych pridal gangrelovi do humana ress svitek,
jak tu nekdo psal ze gangrel si vynda predposledni mistnost v destardu sam tak to zvladne i schopnej paladin i warior ale nemsi to bejt socka co si nevezme kone ani stit, protoze pokud neumis utect flusum na koni tak takovej pal/war nema ten charakter hrat a radsi ho smazat nez brecet ze nedokaze to co vamp a to se nezminuju o tom ze muze poison zbrane a momentalne invisku na hodinu skoro
ono kdyz clovek umi plne vyuzit potencial a pouzit vsechny moznsoti a nebat se vzit eqvip tak za jakoukoli postavu toho dokazes opravdu hodne a tim ze se vsechno bude orezavat to pak neni o dovednosti nebo eqvipu a bude to jako nekde ve wowku ze pokud nebudes mit predem presne danou sestavu tak to nedas a to je vec co se me na wowku nelibi a proto hraju tudle hru kde se da i za crafta dojit solo dung a beru to jako zabavu ale pokud za charakter nebudu moc nic tak to orpavdu zabava nebude a neni
a co se tyce nejakeho automatickeho opravovani statu tak by urcite slo nastavit ze se staty automaticky opravi pri pruchodu rewardou a nebo za to dat prisny tresty kdyz si to mimo dung neopravis ale zase oslabovat jednotliva povolani je nesmysl,
jednou byly vytvoreny specialni odvetvi daneho povolani dost dlouho dobu se stim hralo, uz tam se pro jednotlive odvetvi dost predelali a nejakej extra preboost to neni jelikoz si sam vamp nemuze nahodit inteligenci takze vic many proste nema jedine kdyz ma za prdeli klerika a v tu chvili kdyz je tam klerik tak neni potreba aby vamp hazel PF blady a paru protoze to udela kler bez fizu, a co se tyce ressu tak bych pridal gangrelovi do humana ress svitek,
jak tu nekdo psal ze gangrel si vynda predposledni mistnost v destardu sam tak to zvladne i schopnej paladin i warior ale nemsi to bejt socka co si nevezme kone ani stit, protoze pokud neumis utect flusum na koni tak takovej pal/war nema ten charakter hrat a radsi ho smazat nez brecet ze nedokaze to co vamp a to se nezminuju o tom ze muze poison zbrane a momentalne invisku na hodinu skoro
ono kdyz clovek umi plne vyuzit potencial a pouzit vsechny moznsoti a nebat se vzit eqvip tak za jakoukoli postavu toho dokazes opravdu hodne a tim ze se vsechno bude orezavat to pak neni o dovednosti nebo eqvipu a bude to jako nekde ve wowku ze pokud nebudes mit predem presne danou sestavu tak to nedas a to je vec co se me na wowku nelibi a proto hraju tudle hru kde se da i za crafta dojit solo dung a beru to jako zabavu ale pokud za charakter nebudu moc nic tak to orpavdu zabava nebude a neni
Naposledy upravil(a) Morfik dne 02.04.2013 07:52:35, celkem upraveno 1 x.
Mihale, vsak pokud me bugnout staty, coz me vcera u clera buglo ani nevím, kdy a kde ani jak dlouho sem to mel nez sem si vsiml, a nejaky tupy OCROC autojail hodi do jailu a GM to resit nebudou , tak rovnou koncim, protoze nemam s cim hrat + nebudu trpet za chyby co GM spusobili samotni, nikdy to v takove mire nebugovalo, takze vylozene nekde u scriptu specializaci udelali zasadni chybu ...Mihal píše:Po tom, co sa problem s jazditkom (ne)vyriešil a urobilo sa to tak ako to je teraz som sa rozhodol, ze tupeho destroyera, ktory nepotrebuje ani hotkeye vymenim za nieco zabavnejsie. To bolo asi pred 3 tyzdnami a zalozil som si vampira. Aj ked som velakrat povedal, ze novu postavu nebudem trenit (nebaví ma to, nemam na to cas, netrenim nic afk, nemam automaticke makra co robia uplne vsetko za mna ....) povedal som si, ze aby som si mohol z casu na cas zaist nieco len tak for fun a ked pojdem s neskusenymi hracmi aj resnut, vytrenim si gangrela. Asi pred tyzdnom som si kupil specku a vcera kupil spotrebak za stovky tisic gp aby som si kludne mohol hrat. A teraz citam, ze z tej netupej mlaticky sa stala uplne rovnako tupa mlaticka ako je destroyer (a tie veci co som nakupil, su mi nanic) ... To je prvoaprilovy vtip, ze? Ja obetujem xy dni na trein postavy aby som si dal specku co funguje niekolko rokov (preto som cakal, ci sa nebudu specky zas upravovat) a ono sa to zmeni zas.
Preco nedokazes Ocroc vyriesit problem jednoducho ale sposobis xy dalsich a nastves xy ludi? To je tvoja napln ako GMka?
Ak je problem, ze hraci si za vampov neopravuju staty ked im narastie inteligencia, co tak napisat nejaky script, ktory kazdemu gangrelovi pri WS zrazi intelku na 10 a budu si musiet opravit staty? Alebo urobit to tak, ze ak Gangrel bude mat prekrocenu manu o povedzme 5 bodov (neviem ako rychlo to narasta) tak dostane trest za umyselne bugovanie -50% vsetkych skillov alebo povedzme 5k logov? Nevyriesi to problem rovnako? A ak nemate cas to kontrolovat, co poverit nejakeho conselora (alebo GMko-Fairy) nech robi namatkove kotroly dajme tomu mesiac u kazdeho vampa? Ludia sa to naucia opravovat a mate po probleme. Vysledok bude ten, ze dosiahnete co ste chceli a nenastvete ziadneho hraca ... Funguje to takto xy rokov, urcite ste sa nedozvedeli len vcera ze to hraci neopravuju a ako pises nemas na to cas tak co to nechat tak zatial a upravit to poriadne ked na to cas bude? Alebo je to len zas blba vyhovorka aby sa utisil dav a zabudlo sa na to? Pripadam si tu ako v Slovenskej vlade.
A o svetle. Komu vadilo alebo preco sa svetlo naviazalo na manu?
Smoce píše:
Mihale, vsak pokud me bugnout staty, coz me vcera u clera buglo ani nevím, kdy a kde ani jak dlouho sem to mel nez sem si vsiml, a nejaky tupy OCROC autojail hodi do jailu a GM to resit nebudou , tak rovnou koncim, protoze nemam s cim hrat + nebudu trpet za chyby co GM spusobili samotni, nikdy to v takove mire nebugovalo, takze vylozene nekde u scriptu specializaci udelali zasadni chybu ...
staty se v dung zone nikdy neresili a doufam ze resit nebudou protoze kdyz hrajes a litaj ti boosty slapes pasti atd tak fakt nemas cas sledovat kdyz ti poposkocil stat nahoru, mimo dung jo ale ne v dungu
Použití kádě se světlem přímo na hráče se zavedlo, protože klasické světlo potiony shazujou GSko. Proč to najednou bere manu nevím. Je to pořád jen alchemy skill, který s kouzlením nemá nic společného. Kdysi tohle byla hezká změna, že si lidi nemuseli brát XY světlo svitků vážících XY stonů.
A k funkčnosti, to je takový přeboost dát si v dungu světlo? Takové změny mi přijdou jenom na pruzení hráčů. Neberte hráčům základy "hezkého" hraní. Světlo svitek nestojí žádnou manu. Jenom se tím zruší používání kádě se světlem s těmahle povoláníma.
Že gangrel se opět přiblížil destrovi se mi taky nelíbí, hraju destra a nudnější povolání opravdu neznám. Btw inviska pro destra z 90 procent případů nepomohla, protože je třeba vydržet v invisu delší dobu, než se věci kolem pořeší, klasické radši hloupě stůj a nech se zabít mi přijde lepší řešení. Navíc to ještě revealuje i když hidnu pak klasicky před skončením timeru normálně.
Nicméně problém nahodit si světlo s destrem taky hodně velký, jak se člověk vyšipkovává z pastí tak prostě ty 4 many hodně často nemá. Řekl bych že guardian to stejné. Byl učel nechat tupé mlátičky běhat po tmě at se obtížnost dungu ztíží? Nebo prostě jen zavést stav před světlem z kádě, kdy se používaly svitky?
A poslední otázka, nepřemýšleli jste že místo aby ste víc a víc omezovali tyhle specializace nenapadlo vás vzít jim něco z té jejich damage, kterou jste imho přestřelili? I když v případě gangrela závislého na počtu smrtí v dungu mu cokoliv brát jak se stalo ted je imho nedobrá změna.
A k funkčnosti, to je takový přeboost dát si v dungu světlo? Takové změny mi přijdou jenom na pruzení hráčů. Neberte hráčům základy "hezkého" hraní. Světlo svitek nestojí žádnou manu. Jenom se tím zruší používání kádě se světlem s těmahle povoláníma.
Že gangrel se opět přiblížil destrovi se mi taky nelíbí, hraju destra a nudnější povolání opravdu neznám. Btw inviska pro destra z 90 procent případů nepomohla, protože je třeba vydržet v invisu delší dobu, než se věci kolem pořeší, klasické radši hloupě stůj a nech se zabít mi přijde lepší řešení. Navíc to ještě revealuje i když hidnu pak klasicky před skončením timeru normálně.
Nicméně problém nahodit si světlo s destrem taky hodně velký, jak se člověk vyšipkovává z pastí tak prostě ty 4 many hodně často nemá. Řekl bych že guardian to stejné. Byl učel nechat tupé mlátičky běhat po tmě at se obtížnost dungu ztíží? Nebo prostě jen zavést stav před světlem z kádě, kdy se používaly svitky?
A poslední otázka, nepřemýšleli jste že místo aby ste víc a víc omezovali tyhle specializace nenapadlo vás vzít jim něco z té jejich damage, kterou jste imho přestřelili? I když v případě gangrela závislého na počtu smrtí v dungu mu cokoliv brát jak se stalo ted je imho nedobrá změna.
Jako žert je to slušné všechna čest
a teďkom kdy se top bude vracet z5 ????
Nebo je na DP už moc gangrelu ???

a teďkom kdy se top bude vracet z5 ????
Nebo je na DP už moc gangrelu ???
kaviárový tousty to je vůl
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
nic takze muzu prestat hrat gangrela
takze z gangrela ste udelali destroyera co se nemuze nechat reskilovat + navic nema takovou dmg
a z shamana ste udelali jeste vetsiho solistu jen tak dal
takze z gangrela ste udelali destroyera co se nemuze nechat reskilovat + navic nema takovou dmg
a z shamana ste udelali jeste vetsiho solistu jen tak dal
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Acarus:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
nenazýval bych skillem úmylsné zneužívání bugu co GM nejsou schopní opravitStrigwyr píše:(tym vediet hrat znamena vediet hidovat cez bandu atd...)
k těm změnám asi tolik ... dělá to z gangrela destra což je úplný nesmysl vampa většina lidí hrála hlavně proto, že to nebyla tupá mlátička takže jste jim vlastně zničili char ... ještě jsem nebyl nového stone impa ale vážně by mě zajímalo zda to v tomto novém nastavení bude moc reálné za gangrela splnilt
Nad tímdle se myslím nepřemyšlelo bych rekl :-DD spise nad tím jak udělat ze samana solistu a z gangrela 2 destraEmpair píše: nového stone impa ale vážně by mě zajímalo zda to v tomto novém nastavení bude moc reálné za gangrela splnilt
Ale jako vtipek to už není smešne kdy se to bude vracet ?
Feeblemind, Poison a Fireball se povolovat nebudou. Ostatní spelly které lze v morphu čarovat, Gangrel povoleny má.
A co povolit aspon Clumsy? když se hrálo ve tmě, nahazoval jsem si staty hlavně tim, protože to na ten jeden pokus nefizzovalo tolik, jako agilita. Teď, když stojí světlo manu, to zase bude hodně přes tmu...
Para a Pf ????Ocroc píše:Feeblemind, Poison a Fireball se povolovat nebudou. Ostatní spelly které lze v morphu čarovat, Gangrel povoleny má.
Para, PF, Blade Spirit - sice byli kozlitené jen ze svitku a ještě po tmě ... nebylo to moc ale dávalo to nějakou možnost tvořit ... to dělalo z gangrela vampaOcroc píše:Feeblemind, Poison a Fireball se povolovat nebudou. Ostatní spelly které lze v morphu čarovat, Gangrel povoleny má.
Pokud postava nějaké kouzlo nemá v Spellbooku, nemůže ho čarovat ani ze svitku. Pokud tomu je jinak, bude opraveno.
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
tak doufam ze vsem zakazes pouzit teleport svitek ... protoze ve spell booku ho ma malo kdo ...Ocroc píše:Pokud postava nějaké kouzlo nemá v Spellbooku, nemůže ho čarovat ani ze svitku. Pokud tomu je jinak, bude opraveno.
Hunter:Ač jsem z toho celý nesvůj, tak se asi nedá nic dělat. Musím s The Estimable Kapr souhlasit.
Ses nam odkopal!
Teleport svitek muzou vsichni s urcitym timerem, kdyz zapadnou, btw: tak je to i novince jestli se neplatu. Nebo si to tak interpretuju pro sebe. A tobe bych to take nemusel psat, tak zkusenemu a vyspelemu hraci, to netreba vysvetlovat.
Teleport svitek muzou vsichni s urcitym timerem, kdyz zapadnou, btw: tak je to i novince jestli se neplatu. Nebo si to tak interpretuju pro sebe. A tobe bych to take nemusel psat, tak zkusenemu a vyspelemu hraci, to netreba vysvetlovat.
Obdivuji jak se tu Ocroc snaží hájit nesmysl argumentací za běhu s jistou špetkou arogance jemu vlastní. Ano, opět musím zatleskat nad skvělým nápadem a brilantním provedením. Jen tak dál chlapci jen tak dál ...
Tak zrovna jestli chces hledat vinika tak spis ukazuj na me a na mou lenost, neb jsem ty svitky mel zakazat ja, nikde se nepsalo o tom, ze se zakaz svitku tyka ci netyka, bylo to jen o case z moji strany, ale ten case sem si proste nenasel. Bylo to tak i u ostatnich povolani, ze jsem na svitky nesahal, ale nikde neni zmineno, ze jim to ma fungovat.Jamie píše:Obdivuji jak se tu Ocroc snaží hájit nesmysl argumentací za běhu s jistou špetkou arogance jemu vlastní. Ano, opět musím zatleskat nad skvělým nápadem a brilantním provedením. Jen tak dál chlapci jen tak dál ...
- King
- Pencil Master
- Kontaktovat uživatele:
zajimave ze kraft a dokonce i valecnik muzou pouzit svetlo svitek a to ho nemaji ve spelbooku ... nuze ale asi to bude taky vyjimka hold asi nebudu tak zkuseny a vyspely hrac... a nebo to bude nejaky vymysl ktery se zrovna hodi ?Acarus píše:Ses nam odkopal!
Prave ste spravili z Gangrela dalsieho destroyera s tym rozdielom, ze destro moze zomierat kolko chce ale Gangrel zomriet nemôže, pretoze na konci dostane zvycajne tolko horizitu/krvy aby si mohol morfnut znova alebo niekedy ani tolko ... Snazite sa vyvazovat postavy aby sa brali do dungov a potom spravite toto, co urobí z vampa postavu, ktoru nikto nebude hravat, lebo nebude mat equip a v malych vypravach bez clera tiez nebude chodit, pretoze je to tupa mlaticka a este k tomu si smrt nemoze dovolit.
Ak to planujete takto nechat, poprosim aby ste dali nejake NPCcko, co bude nulovat tieto specky a vracat 1M gp pretoze som si pred tyzdnom kupil specku (a 500k dal za spotrebak aby som mohol hrat), ktorá bola uplne iná ako je v dnesnej podobe a zobrali ste jej vsetky jej vyhody ... Dakujem
Acare to je pravda, ze to neni nikde napísane ale fungovalo to kolko? Rok? Viac? a web sa stale upravuje, doplna takze kazdy predpokladal ze o tom viete a ze sa to nedalo len na web. Ak si to mal v plane, mal si to povedat alebo napísat do sekcie o webu ...
Dianie na DP mi pripomína Slovenskú politiku. Ticho spravime zakon/zmenu (idealne pod ruškom nejakeho skandalu alebo velkej udalosti /1.april/). Ak da niekto otazky, namietky, podnety tak mlcime. Ak dav neuticha, vymyslime nejaku vyhovorku a utisime tu najsprostejsiu časť. Ak bude tych inteligentnych vela tak im prislubime zmenu a znova cakame. Ak to nezaberie, urobime miniustupok atd... Ale v ziadnom pripade nepriznat chybu a nedostatocne zapojenie sedych buniek!
Ak to planujete takto nechat, poprosim aby ste dali nejake NPCcko, co bude nulovat tieto specky a vracat 1M gp pretoze som si pred tyzdnom kupil specku (a 500k dal za spotrebak aby som mohol hrat), ktorá bola uplne iná ako je v dnesnej podobe a zobrali ste jej vsetky jej vyhody ... Dakujem
Acare to je pravda, ze to neni nikde napísane ale fungovalo to kolko? Rok? Viac? a web sa stale upravuje, doplna takze kazdy predpokladal ze o tom viete a ze sa to nedalo len na web. Ak si to mal v plane, mal si to povedat alebo napísat do sekcie o webu ...
Dianie na DP mi pripomína Slovenskú politiku. Ticho spravime zakon/zmenu (idealne pod ruškom nejakeho skandalu alebo velkej udalosti /1.april/). Ak da niekto otazky, namietky, podnety tak mlcime. Ak dav neuticha, vymyslime nejaku vyhovorku a utisime tu najsprostejsiu časť. Ak bude tych inteligentnych vela tak im prislubime zmenu a znova cakame. Ak to nezaberie, urobime miniustupok atd... Ale v ziadnom pripade nepriznat chybu a nedostatocne zapojenie sedych buniek!