Acarus píše:takze chapu to dobre ze nejvetsi problem je to pouzivani do pvp ?
ja som nikde v mojom poste nehovoril o ziadnom pvp takze o tom ci chapes dobre sa nebudem vyjadrovat
(loljk)
problem v imunke je v tom ze human vamp je strasny papier. aj ked sa clovek snazi, aj ked si tu imunku vypina (cim tiez prichadza o nabitia), obcas proste umrie (cim pride o dost nabiti). s tym ze castokrat sa stane ze umries na mieste kde tu imunku potrebujes, rovno po smrti ju zapnes a idealne takto umries len na tom mieste este dva krat. a to aj ked sa clovek fakt snazi a robi co je v jeho silach, proste sa tomu niekedy neda vyhnut. asi polovica dungov je pre mna, co sa tyka nabitia do imunky, stratovych. dohnat sa to da len v dungoch kde je tej krvi viac a stale niesom nijako extremne v pluse, skor som len dohnal stratu. priklad idem desp, nacapujem si 11 nabiti ale realne som prisiel o 18. idem za tym citadelu, v nej pridem o 12 nabiti ale dost husta krv na konci ma vie zachranit od zufalstva z toho despu. je to len nepresny ukazkovy priklad. chcem tym povedat hlavne to ze upir nema moc moznosti ako si tu krv hromadit, kym nema velku zasobu s ktorou vie pracovat a cakat na stastnu chvilku v stastnom dungu kedy sa mu podari aspon dohnat stratu.
pvp je druha vec. mam aj pvp vampa a kedze som lama tak obcas aj zdochnem. nasleduje potom minimalne hodina solovania zoo, ktore musim prejst minimalne tri krat aby som si mohol opat nahodit imunku.
oboje je neprijemne a aj ked sa s tym da hrat (vdakabohu ze mam nejake nabitia za tie roky nasetrene a az tak mi to nepije krv) ale mohla by tam byt zavedena vacsia rovnovaha. zahustit krv v dungoch, zlacnit imunku, mozno nejaky quest na doplnanie krvi alebo, co si ja myslim ze by bolo lepsie, zvysit mnozstvo vratenych nabiti z vypnutia imunky na plny pocet.
uz cerescnicka na torte tohto otravovania s nabitiami je ked idem dung do ktoreho si chcem vziat klanovy krystal. ked refujem tak musim vypnut imunku (prichadzam o nabitie) aby som mohol krystal zobrat z truhly do batohu. v dungu samozrejme imunku zapinam ked je jej treba. nedajboze sa stane ze sa musim resnut mimo tela a potrebujem imunku nahodit hned po rese. ked sa chcem vylootit zas ju musim vypnut aby som mohol vybrat ten krystal z tela. uspesne dojdem dung a chcem ist niekam (ci uz ding alebo pvp) kde nepotrebujem morf krystal v hodnote (aj s nabitiami) 200k, alebo proste len chcem odrefnut. zas musim prist o nabitie pri vypinani a zapinani imunky len aby som nim pohol...
ps: ak chces cisla tak ked som pred cca 2 rokmi dostal naspat postavu, mal som v imunke 300 nabiti. pred par dnami som sa konecne dostal nad 200.